chakal 0 Kasım 3, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 3, 2009 gönderildi nesnelere karşı fiziksel erk uygularım. genelde ayağımı yere çarparım, nadiren duvarı tokatlarm, prizleri yumrakladığım da olmuştur. ondan sonra n.ş.a. ya dönerim. Link to post Sitelerde Paylaş
bayşapka 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi keşke yapabilsem. bendeki vesvese gibi bir şey. gitmiyor abi. kızdığım şeyler teyip kaseti gibi sürekli başa sarıyor. belli bi süre devam ediyor. galiba beyinle de alakalı. hani şu salgılanan hormonlar falan varya. etkisi ister istemez bir süre devam ediyor galiba Bir süre devam edebilir haklısınız. Konu hakkında konuşmanızı tavsiye ederim. Konuşurken fikir üretmeye çalışın. Ayrıca bir hobi bulun ve peşini bırakmayın. Link to post Sitelerde Paylaş
Barby 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Birine kızmak için o kişinin benim için ne ifade ettiği önemlidir.Değer vermediğim kimseye gerçek anlamda kızmam.Bu konuda merak ettiğim bişey var öfke insana aşırı bir enerji ya da güç verirmi? Link to post Sitelerde Paylaş
BilgehanBengi 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Yeşil bir deve dönüşür ortalığı yıkarım. Link to post Sitelerde Paylaş
Mr.Kont 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Öfke insana enerji verir ama güç vermez. Link to post Sitelerde Paylaş
Barby 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Öfke insana enerji verir ama güç vermez. Öfke yenilir ,içilir bişey mi? ya da enjeksiyonla mı veriliyor?Soruma karşılık mantıklı bir cevabınız yoksa yazmak zorunda değilsiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
Mr.Kont 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Öfke yenilir ,içilir bişey mi? ya da enjeksiyonla mı veriliyor?Soruma karşılık mantıklı bir cevabınız yoksa yazmak zorunda değilsiniz. Enerjiye nereden baktığınla alakalıdır mantıklı ve mantıksız oluşu. Enerjiye sadece redbul içeçeği olarak bakarsan, enerjiden sadece bunu anlarsan, bunu kastedersen eksik düşünürsün tabi. Öfke beynin sinir yapısını hızlandırır enerjini arttırır. Link to post Sitelerde Paylaş
Barby 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Enerjiye nereden baktığınla alakalıdır mantıklı ve mantıksız oluşu. Enerjiye sadece redbul içeçeği olarak bakarsan, enerjiden sadece bunu anlarsan, bunu kastedersen eksik düşünürsün tabi. Öfke beynin sinir yapısını hızlandırır enerjini arttırır. Öfke anında zaten var olan enerji kaynakları daha hızlı kullanılır.Yani aslında enerjiyi artırmaz azaltır. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi Kesinlikle içime atmam, mutlaka kavga ederek bir biçimde hallederim. İçinize atınca halletmeniz çok zor oluyor, birikiyor ve karmaşa büyüyor. Ne zaman tepkisiz kalsam kendime zarar verdiğimi, daha sonra da sorunum olan kişiye daha da acı biçimde yansıttığımı gördüm. Hemen o anda halletmek, biriktirmemek lazım. Kavga etmek iyidir. Ancak olayın ne olduğu ve muhatapların yakınlık-uzaklık dereceleri de önemli. Hiç tanımadığım yabancılarla ilgili sorunlarda (trafikte, alış verişte vs.) ise yine kavga ediyor ama sözcüklerimi dikkatli seçiyorum. Ağzını bozar da şiddet kullanmakla tehdit ederse de direkt telefonumu elime alıyor, polisi arayacağımı, derdini ona anlatması gerekeceğini söylüyorum. Korkuyorlar.. O da bana yetiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
laqrma 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi (düzenlendi) Önceden duvarı yumruklardım elim kanyana kadar, duvarda kan gördüm mü rahatlardım.. Sonra bunu geliştirdim fayansa vurmaya başladım, çünkü fayansta kan daha güzel görünüyor ve fayansın çatlaması bazende kırılması beni daha çok rahatlatıyordu.. Tabi birde elimin halini düşünün .. Ertesi gün ve sonraki günlerde elimin morarıp şişmesi, açılan yerlerin kapanması süreci, bir süre elimi kullanamama vs gibi sıkıntılar yaşıyordum.. Şimdilerde duruma göre değişiyor.. Ya sakin bir halde durumu izah ederim, ya öfkeyle dışarı çıkar içerim, ya yüksek sesle çok ağır sözler sarfederim, ya hiçbir şey söylemeden ortamı terk ederim yine içerim Fakat alışkanlıktan olsa gerek mutlaka duvarı pataklarım, ama elimin kanamasına izin vermem.. Kasım 4, 2009 tarihinde laqrma tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Osiris 0 Kasım 4, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2009 gönderildi birine çok kızarsam ki bu nadirdir genelikle orayı terk ederim Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts