Jump to content

ÖNCE BU GAZETELER KAPATILSIN...


Recommended Posts

Dostlarım bende hafiften mazoşistlik var,ne zaman kendime eziyet etmek istesem Bugün,Zaman,Sabah gibi kağıt parçalarını okur Samanyolu,Kanal7,Atv gibi televizyonları seyrederim.Bugün yine internetten www.bugun.com.tr adresine girip iktidarın şakşakçılarını okudum.Komik olan 10 tane yazar okuyorsun aslında tek yazının fotokopiyle çoğaltılmış hali hepsi.Eeee para bol olunca,kaynağı sorulmayınca 10 tanede alırsın 20 tanede alırsın işe.Amaç aç yalaka kalmasın.

Haber yorumları var en ufak eleştiriyi koymuyorlar,hal böyle olunca bende bastım kalayı,hiç değilse bir kişi okur yazdıklarımı diye.Benim gibi mazoşistlere şiddetle tavsiye ederim arada bir girin bakın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

vakit ve milli gazeteyi unutmayın

hele vakit..tam manası ile şeriat propagandası yapıyor..

aşagıdaki söz bir alıntıdır..buyrun bir göz atın... DTP de düşünce özgürlüğünün sınır ve barajlarını patlatmıştır..nokta..

düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır...ADOLF HİTLER

kaynak::wikisöz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Küçük bir bilgi vereyim. Star gazetesi, Sabah gazetesi artık islami kesimin elindedir. Star gazetesinde AKP iktidarına yönelik verilen desteğin tek nedeni budur. Çalık grubu yarın Sabah'ın başına oturduğunda o da yerini belirleyecektir (Gerçi TMSF döneminde de belirlemiştir ama kartlarını daha açık oynayacaklardır)

saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş
bulvar gazetesi kapatılmadıysa bu gazeteler için kapatıllsın demek pekte insani bi hareket olmasa gerek
:) :)

Bu daü bir bakış açısı. ASlında pekte kötü olmayan bir bakış açısı :)

saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dun gece atv de "beyin fırtınası" diye bi proğram vardı,iki zibidi sunuyor.Adamlar "yargıya intikal etmiş bir durumda konuşmak olmaz" deyip başladılar yargıya yüklenmeye.Benim asıl merak ettiğimparası olan ama AKP faşizminden korkusu olmayan bir babayiğit yok mu?Şöyle bir gazete ve tv kurup şu zibidilerden kurtarsa bizi.Aslında böyle bir oluşuma ihtiyaçta var,kanalturk karakterli mücadelesi sayesinde malı götürmeye başladı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Gazete kapatmakla sorun halledilmez.

İsteyen istediğini yazabilmelidir..

Hem sansüre karsiyim hemde bu medyanin bütün dünyada bir uluslar arasi kurallar bütünüyle denetlenmesi taraftariyim. Bu basin özgürlügü yüzünden, tek tarafli doldurulan cahil cogunlugun beyinleri, tuhaf ve tehlikeli hedeflere yönelebiliyor.

Mesela Almanyadaki ve Fransadaki basini iyi biliyorumki, cogu (bakin abartmiyorum) irkci ve yabanci düsmani yayinlarda cok cesur iken, kendi milletinin, polisinin yada politikacinin yaptigi pisliklerde, bayagi bir sansür uyguluyorlar.

Avrupada irkciligin, Türkiyede dinciligin hortlamasindaki en önemli neden, basin özgürlügünün, beyin tecavüzüne izin verecek kadar ileri gitmis olmasidir.

Caresimi ne?

Bilmiyorum

Hem sansür olmasin hemde insanlar dürüst olmaya mecbur kalsin diye düsünmekte maalesef hayalcilik.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gerekiyorsa kapatılmayacak gazete de parti de yoktur! Yok öyle dava! her türlü pisliği,şerefsizliği yapacaksın sonra bunun adına özgürlük diyeceksin..Senin bu özgürlüğün varsa karşındakinin de senin çeneni kapatma özgürlüğü vardır!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...