Jump to content

Entel Dantel Geçinen Atatürk Düşmanları..


Recommended Posts

Sevgili Hacı

SirOrphaned adlı şahıs seni kıraathanede kendi çapında siyaset yapan eğitimsizler kadar yobaz, üstelik de oldukça faşist birisi olarak ilan etmiş ya, gülsem mi ağlasam mı inan şaşırdım kaldım .

Hatırlasana sevgili Hacı, SirOrphaned rumuzlu bu şahıs bir ara ''Yaşlıları yok etmek'' diye bir başlık açmış ve aynen şöyle dememiş miydi :

- Aslında insan toplumunun bazı sorunlarına çözüm için bunun tam tersi bir paradigma uygulamalıyız. Bunun temelinde de ''yaşlıları sindirme'', ''yok etme'' ; yani ''öldürme politikası'' yatıyor. Böylece dünyanın organize yapısında bir önem teşkil etmeyen ağırlıkları üzerimizden atmış olacağız. Daha tutarlı, daha enerjik, daha sistemli, daha sağlıklı bir işleyiş için bunu şart olarak görüyorum. Düşünsenize görevinden emekli olmuş ve toplum için artık bir değeri kalmamış; hiçbir işe yaramayan bir yaşlının yaşamasının ne gereği var ki? Birçok zararı var aslında ... ( SirOrphaned )

İşte bu da linki :

http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=21659

Sen de bu başlığa ve içeriğindeki görüşlere haliyle gayet haklı olarak sert tepki vermiştin .

Gerçi kimler vermemişti ki .

Bu şahıs şu anda ne yapmaya çalışıyor dersin ?

Evet bildin; henüz daha iyileşmemiş kuyruk acısını gidermeye çalışıyor .

''Yaşlıların öldürülmesi'' gerektiği üzerine başlık açacak kadar nevri dönmüş birisinin çıkıp da burada sana faşist, şu bu demesi de ayrıca seni hiç üzmesin, asıl önce kendisi aynanın karşısına geçsin de kendi faşistliğinden, insanın midesini ağzına getiren o, iğrenç, barbar fikirlerinden utansın .

Bu site sırf entel dantel olacağım diye aykırı fikirler ileri sürerek resmen saçmalayan bu ve benzeri daha niceleriyle dolu aslında, hani bilmez değilsin .

İşte senin yeni başlıklar açarak gösterdiğin tepkinin kökeninde de biraz da bunların sağduyusuzluklarına olan isyanın yatıyor gibi. Seni elbette çok iyi anlıyorum, sen de bilirsin ki bunların bir kısmı aslında entelektüel felan değil, sadece özenti entel mukallitleri . Diğer BAZILARI da aşağılık kompleksli olup numune birer ''sömürge aydını'' zihniyetine sahipler .

Son birşey daha; gerek buradaki gerekse diğer konulardaki düşüncelerinde asla yalnız olmadığını bilmeni isterim sevgili Hacı, daima yanındayım .

Not : Sevgili Hacı; bu, açık seçik ifşaat karşısında söyleyecek pek bir söz bulamayacak olanların az sonra beni yağcılıkla itham edeceklerine hiç kuşkum yok. Onlara cevabım hazır; insan sevdikleriyle beraber olur. Benim safım belli, daima sağduyulu insanların yanında oldum ve hep öyle kalacağım .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 93
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tao, müsaade edersen ben sana açıklayayım olayı.

Vatan sevmek çoğu insan için takım tutmak gibi bir olaydır. Çocukken büyüklerinden vatan sevmenin iyi ve kesinlikle olması gereken bir şey olduğunu gören çocuklar vatan sevgisi ile büyürler. Hangi vatanı, niye sevdiklerini de bilmezler. Aynı futbol takımı tutmak gibi. Bir vatansevere vatan nedir diye sorsan kıvranır, aynı şekilde bir fanatiğe de takım nedir diye sorsan kıvranır, cevap veremez. Ben aslında bu konuya kafa yordum, takım nedir, vatan nedir anlamaya çalıştım. Araştırmam sonucu elde ettiğim bulguları da konu açılmışken paylaşayım. Bakın mesela takım olayı hakkında neler buldum:

-Takımda sevilen şey oyuncular değil. Mesele oyuncular olsa aynı oyuncu başka takıma transfer olduğunda ana avrat küfretmezler.

-Sonra renkler konusunu incelemeye başladım, mesele renkler mi diye baktım. Ama olayın renkler de olamayacağı sonucuna vardım, zira aynı renkleri paylaşan takımlar var. Galatasaraylılar Kayserispor'u, Fenerliler de Ankaragücü'nü sadece renklerinden ötürü sevmiyorlar. Renkler sadece sevilen takım bağlamında anlamlı oluyorlar.

-Olay formalar da değil, bunlar sezondan sezona değişiyorlar ama takım sevgisi baki kalıyor.

-Bundan sonra şey düşündüm, acaba kulüp yöneticilerini mi seviyor bu adamlar. Ancak bir araştırınca gördüm ki yöneticilerin bazılarından nefret edilse, onlara ana avrat sövülse de, bunlar zırt pırt değişse de takım sevgisi yine baki kalıyor.

-Olay başarı olabilir dedim, her ne kadar başarılı takımların daha çok taraftarı olsa da kayda değer hiçbir başarısı olmayan takımların da kemikleşmiş bir taraftar kitlesi olduğunu gördüm.

-Son olarak acaba taraftarlar birbirlerini mi seviyorlar diye baktım, ama aralarında da sıkça kavga çıktığını görünce bu ihtimali de eledim.

Şimdi bakalım...Bu adamlar oyunculara, renklere, formalara, taraftarlara ya da yöneticilere sevdalı değiller. Ama takıma sevdalılar. E takımı takım yapan ne kaldı elde? Takımın adı, logosu gibi simgeler kaldı. Vardığım sonuç şu ki takım tutmanın hiçbir rasyonel temeli yok, insanlar sadece büyüklerinden/çevrelerinden gördükleri için takım tutuyorlar, aslında hiçbiri de hangi takımı neden tuttuklarını bilmiyorlar. Takım dedikleri simgelere anlamsız bir bağlılık gösteriyorlar, takım yenince seviniyor, yenilince üzülüyorlar.

----

Vatan işinin de bundan farkı yok. Vatansever diye gezinen adamlar aslında ülkenin insanlarını sevmiyorlar. Sevseler "gerekirse analar ağlasın" şeklinde takılmazlar. Ülkeleri iyi ve yaşanabilir bir yer olsun diyenlere, çağdaş medeniyetin liberal demokratik değerlerine vs. resmen haçlı seferi düzenliyorlar, insanları sevseler bunu yapmazlar.

Ve gel gör ki bu vatan dedikleri şeye inanılmaz bağlılar. Vatandan anladıkları şeyler de genelde semboller, hayatlarında adımlarını atmadıkları toprakları, ülkenin kurucusunu, bayrağı falan kutsallaştırmışlar, kendilerince saygısızlık olarak gördükleri her şeye acımasızca saldırıyorlar. Onlar bu şeyleri seviyorlar sevmesine, ama toprak, bayrak vs. de onları sever mi bilmem.(Zeki Müren de bizi görecek mi?!)

Neyse, uzun lafın kısası bu vatan sevme işi en az takım tutmak kadar boş. Gerçekten vatanımı seveceğim diyenler yukarıda anlattığım gibi boş boş sevmesinler, önce kendilerini ve yaşamlarını sevsinler, sonra diğer insanları sevsinler, ülkeyi daha yaşanabilir bir yer yapmaya çalışsınlar. Vatanseverlik ancak o zaman anlamlı olur.

Heşeyden önce size vatanın ne olduğunu öğretmek lazım.

Bu yaştan sonra öğrenir misiniz, bilemem.

Vatanı insanın ait olduğu yerdir. Oralısınızdır.

Doğup büyüdüğünüz, havasını soluyup, suyunu içtiğiniz yerdir vatanınız.

Başkaları ile aynı dili konuştuğunuz, aynı gelenekleri ve değerleri paylaştığınız yerdir.

Çoğu kere oranın coğrafi ve jeolojik bir önemi yoktur. Bir çöl parçası da olabilir orası, kayalık bir dağ ülkesi de.

Sınırlarının ötesinde sizin gibi olmayanların, sizi sevmeyenlerin ve sahip olduklarınızı elinizden almak isteyenlerin yaşadığı bir yerdir.

Vatan yalnız bir toprak parçası değildir.

Oranın tarihi de vatanın bir parçasıdır. Orada yaşayan insanların geçmiş sorunları, onlara buldukları çözümler, komşuları ile olan ilişkileri o toprakları vatan yapan niteliklerdir.

Siz vatan sevgisini tek bir kavram olarak mı düşünüyorsunuz?

Vatan size göre kara kuru bir toprak parçası mı?

Bu anlattıklarımın hepsine birden ve çok daha fazlasına biz vatan diyoruz.

Vatan sevgisi dediğimiz şey onun sizde uyandırdığı izlenimdir. Standard bir vatan sevgisi yoktur.

Herkes vatanını kendine göre sever.

Aslında vatanını sevmeyen, hatta nefret edenler de vardır. Vatanla ilgili herşeyi sevmek mümkün değildir zaten.

Bunu da anlayabiliyoruz.

Anlamadığımız vatana ihanettir. Bu bağlamda vatana ihanet, yukarda tanımını yaptığımız ve vatan dediğimiz toprak parçasını bütün değerleri ile birlikte toplumun ortak çıkarı ve geleceği için zararlı olduğu bilinen bir ilkeye teslim etmektir.

Halkının refahını ve zenginliğini isteyen birisi, sırf demokratik ilkelere uysun diye, onu sapık olduğu bilinen bir eğilime teslim etmez.

Burada ben sapık olduğuna inanılan demiyorum. Sapık olduğu bilinen diyorum.

Atatürk bunu yapmıştır. Bunu başarmıştır. Sapık olduğu çok iyi bilinen bir teokrasiyi yıkmış ve onun yerine demokratik, laik bir hukuk devleti olan TC'ni kurmuştur.

Bunun için kimsenin fikrini almamış ve kararlarına kimseyi dahil etmemiştir. Tek başına karar vermiş ve kararlarını uygulatmıştır.

Bunları yaparken en ufak bir vicdan azabı çekmemiş, kötü bir şeyler yaptığını düşünmemiştir. Bazı yenilikleri halka yasalarla zorlamıştır. Kimsenin o konuda ne düşündüğünü sormamıştır.

İlginç olarak, yıktığı rejimi ve yaşam tarzını savunan düşmanları dışında, hemen hiç kimse tarafından bu yaptılarından dolayı eleştirilmemiştir.

Önünde bütün dünya büyük bir saygı ile selama durmuştur.

Aradan 80 yıl geçmiş ve onun devrimlerini eleştirmeye teşebbüs eden bazı hainler ortaya çıkma cesareti göstermeye başlamışlardır.

Onun zamanında yapılan devrimlere itiraz edemeye bazı korkaklar, onun ölümünden uzun yıllar sonra, demokratik ilkeleri izlemediği için ona saldırmaya başlamışlardır.

İşte size bizim vatan sevgisini sorgulayan hain entel dantellerin ortaya çıkış öyküsü...

Öyle bir zamanda ortaya çıkıyorlar ki bu hain entel danteller, inandıkları değerlerin hiç birisi haklarını savundukları tarafından paylaşılmıyor.

Hakları savunulanlar, Atatürk tarafından yıllar önce durdurulan ve yok edilen aşırı dinci kesim..

Ve bu entel danteller, dinin zararlarını da çok iyi biliyorlar. Hepsi ateist.

Bre sefiller diyesi geliyor insanın.. Kime, neye hizmet ediyorsunuz?

Siz kimsiniz? Değerleriniz nedir? Atatürk olmasaydı ve o devrimleri yapmasaydı, şimdi neredeydiniz ve ne yapıyordunuz?

Utanmazlar diyesi geliyor insanın. Hainler. Alçaklar..

Daha çok şeyler diyesim geliyor ama burada durayım..

Aceleye ne gerek var.. Sonra devam ederim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevgili Yakup kardeşim. Sir Orphaned vurup kaçmaktan hoşlanan ama senin de hatırlattığın gibi, bir konuda aşırıya kaçtıktan sonra forumdan uzunca bir süre ayrılmak zorunda kalan bir meczup. Son zamanlarda yeni dostlar edindi. Alfabeta, Astur ve Ludwig gibi. Ama onlar kadar hain mi bilmiyorum. Biz burada demokrasi, özgürlük ve insan haklarını şeriatçılar için savunan bir grup sapıkla uğraşıyoruz. Sir Orphaned dikkatimden kaçmış olabilir. Haklısın aslında. Kuyruk acısı ile yazıyor. Demek ki kendisine yazılanlardan bir ders almamış henüz. Üzücü bir durum.. Tabii bizim değerlerimize saldırarak ancak kendini yıpratır.. Umarım bu minval üzere devam etmez.

Düşüncelerimi paylaştığınız için size ve sizin gibi düşünen bütün katılımcılara minnettarım.

Sağolun..

Link to post
Sitelerde Paylaş

tkpli gençlerin argümanları bunlar.onların da pek kemalistlerden farkı yok.bir kere bu ülkede laiklik asla olmadı ama siz tutturmuş bir laiklik diyorsunuz.sizin bu serzenişlerinizin hepsi hikaye ve reel olarak karşılığı da yok.yok şeriat geliyor, yok ülke bölünüyor.geçiniz bunları.herşey daha iyiye gidiyor.

abuzer kadayıf ne içiyorsan ondan ben de içmek isterim. kafayı baya güzel yapıyo baksana. herşey daha iyiye gidiyor dediğine göre

Link to post
Sitelerde Paylaş

Pek Muhterem Hacı Bey...

Eski yazılarınızdan birinde çok eski zamanlarda fiii tarihinde Cumhuriyet için Pratiklik rejimdir demiştiniz. ( yanlış hatırlamıyorsam.) Sorun ortaya çıktığında durumu pratik bir şekilde çözmeye çalışır. Kısacası ben yaptım oldu. Şimdi bu pratiklik rejimi içerisinde islamcı olduğu idda edilen (şahsi görüşümde bu yöndedir) bir ikdidarın ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmesi doğal ve kaçınılmazdır. Nasıl yazınızda belirttiğiniz gibi Atatürk bazı şeyleri yaparken halka sormamıştır. Günümüz ikdidarınında sormaması kaçınılmaz. Ve kaldıki o hain bu hain çözüm öneriniz ne bu sapkınlığa karşı mücadele yönteminiz, reçeteniz nedir? Neden 86 yıllık cumhuriyet sürekli bir karşı devrim ile mücadele etmek için tetikte beklemek zorundadır? İhtilal henüz bitmedi mi? yoksa Cumhuriyet arzu ettiği kitleselleşmeyi sağlayamadı mı? Nerne ne yanlış gitti açıkçasıçok merak etmekteyim?

sevgiler...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Seyit Rıza'nın dünya görüşünümü tartışacaz yoksa vatan hainliğimini.

benim kızdığım milliyetçi düşmanı olduğunuz değil.

milliyetçi düşmanı olan adam kürt milliyetçiliğini bırak kürt ırkçılığını sonuna kadar savunuyor aklım almıyor biri bana akıl versin gözünü sevim.

gelmiş burada seyit rızayı savunuyorsunuz.

seyit rıza emperyalizme karşı savaşmış değil mi,yunanı ingilizi fransızı ülkesinden kovmuş,yaşasın kürt milleti değil mi,iki yüzlü insanlarsınız hepiniz,milliyetçiliğe karşısınız ama kürt milliyetçisiniz,ulan bari çıkıp kürt milliyetçisiyim diyin size tek kelime etmeyeceğim,ama ben sosyalistim milliyetçiliğe karşıyım diyip kürtçü adamları savunup kürtçülüğü desteklerseniz size en ağır hakaretleri ederim.

KÜRTÇÜYÜM VE KÜRT MİLLİYETÇİSİYİM DE ULAN MARCOS !!!

DE SANA TEK KELİME ETMEYECEĞİM.

tarihinde Vahşi Diktatör tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Halkının refahını ve zenginliğini isteyen birisi, sırf demokratik ilkelere uysun diye, onu sapık olduğu bilinen bir eğilime teslim etmez.

Burada ben sapık olduğuna inanılan demiyorum. Sapık olduğu bilinen diyorum.

Oylar aşiret,tarikat vesayetleri altında iken demokrasi'den söz edilebilir mi?

Aşiret,tarikat,cemat vesayeti ortadan kalkmadan,ordu'nun vesayeti ortadan kalsın demek vatana ihanettir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

seyıt rızayı haın ılan eden gorusler 1935 dersım kanunlarına baksınlar lutfen daha ısyan yokken bu kanunlar neyın nesı

bellıkı dersım halkını planlı programlı dagıtma amacları vardı

oyle her ısyan edene haın dersek Ataturk en buyuk haındı osmanlının ekmegını yedı osmanlı ona ıs verdı as verdı rutbe verdı ama Ataturk ne ettı osmanlıya en son tokatı o attı

haınlık ısyan etmek degıldır

haınlık guzel gorunup arkadan vurmaktır onder seyıd bunu yapmamıstır

seyitriza

Bırak laga lugayı da Apo sence hain midir değil midir ?

Kısa ve net yanıt olsun lütfen .

Link to post
Sitelerde Paylaş

Pek Muhterem Hacı Bey...

Eski yazılarınızdan birinde çok eski zamanlarda fiii tarihinde Cumhuriyet için Pratiklik rejimdir demiştiniz. ( yanlış hatırlamıyorsam.) Sorun ortaya çıktığında durumu pratik bir şekilde çözmeye çalışır. Kısacası ben yaptım oldu. Şimdi bu pratiklik rejimi içerisinde islamcı olduğu idda edilen (şahsi görüşümde bu yöndedir) bir ikdidarın ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmesi doğal ve kaçınılmazdır. Nasıl yazınızda belirttiğiniz gibi Atatürk bazı şeyleri yaparken halka sormamıştır. Günümüz ikdidarınında sormaması kaçınılmaz. Ve kaldıki o hain bu hain çözüm öneriniz ne bu sapkınlığa karşı mücadele yönteminiz, reçeteniz nedir? Neden 86 yıllık cumhuriyet sürekli bir karşı devrim ile mücadele etmek için tetikte beklemek zorundadır? İhtilal henüz bitmedi mi? yoksa Cumhuriyet arzu ettiği kitleselleşmeyi sağlayamadı mı? Nerne ne yanlış gitti açıkçasıçok merak etmekteyim?

sevgiler...

Sevgili Kıtipyöz kardeşim.

Temelde haklısınız ama, Atatürk devri ile bu devir karşılaştırılamaz.

O zaman bir anayasa yoktu. Yazıldı.

Şimdi bir anayasa var ve hem cumhuriyet hem de demokrasiyiz. Aycıa laikiz bir hukuk devletiyiz.

Atatürk'ün zaman ile karşılaştırma yapmak doğru değil.

Ayrıca halkımız daha bilinçli..

Cumhuriyet fena bir rejim değil ama, günümüzde tek başına uygulanmıyor. Atatürk cumhuriyetin ilkelerinden yararlanıyordu.

Çünkü demokrasi yeterince güçlü değildi.

Günümüzde demokrasimiz çok daha güçlü ve yerleşmiştir.

Onu suistimal eden bir hükümet vardır. Bu da demokratik ilkeleri geçip, önce ülkemizi kurtarmamız gerektiğini göstermektedir.

Ülkemiz zaten demokrasiye inanmayan ve istediğini, istediği gibi uygulayan bir hükümet tarafından yönetilmektedir.

Onu devirmek için anti demokratik ilkelere baş vurmakta hiç bir sakınca yoktur.

Çünkü o hükümetin kendisi, demokratik ilkelerle gelmiş olmasına rağmen, demokrasiye ihanet etmiştir.

Yalnız demokrasiye mi? Laikliğe de ihanet etmiştir. Hukuk anlayışımıza da ihanet etmiştir.

Bir hükümet kendisini başa getiren ilkelere ihanet ederse, onu alaşağı ederken her çareye baş vurulur.

AKP gidecektir. Burasını kesin olarak biliyoruz.

Ama nasıl gidecektir?

Bütün sorun budur.

En uygunu önce anayasa mahkemesinin AKP'yi kapatmasıdır. Ardından neler olur bilmiyorum.

Herşey olabilir tabii.

Ama olmayacak tek şey bu hükümetin devam etmesidir.

O kesin olarak mümkün değildir.

Bundan eminiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Son birşey daha; gerek buradaki gerekse diğer konulardaki düşüncelerinde asla yalnız olmadığını bilmeni isterim sevgili Hacı, daima yanındayım .

Not : Sevgili Hacı; bu, açık seçik ifşaat karşısında söyleyecek pek bir söz bulamayacak olanların az sonra beni yağcılıkla itham edeceklerine hiç kuşkum yok. Onlara cevabım hazır; insan sevdikleriyle beraber olur. Benim safım belli, daima sağduyulu insanların yanında oldum ve hep öyle kalacağım .

+ 1

Bravo yakup kardeşim,ben de senin ve Hacı gibi düşünenlerin yanındayım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

benim kızdığım milliyetçi düşmanı olduğunuz değil.

milliyetçi düşmanı olan adam kürt milliyetçiliğini bırak kürt ırkçılığını sonuna kadar savunuyor aklım almıyor biri bana akıl versin gözünü sevim.

gelmiş burada seyit rızayı savunuyorsunuz.

seyit rıza emperyalizme karşı savaşmış değil mi,yunanı ingilizi fransızı ülkesinden kovmuş,yaşasın kürt milleti değil mi,iki yüzlü insanlarsınız hepiniz,milliyetçiliğe karşısınız ama kürt milliyetçisiniz,ulan bari çıkıp kürt milliyetçisiyim diyin size tek kelime etmeyeceğim,ama ben sosyalistim milliyetçiliğe karşıyım diyip kürtçü adamları savunup kürtçülüğü desteklerseniz size en ağır hakaretleri ederim.

KÜRTÇÜYÜM VE KÜRT MİLLİYETÇİSİYİM DE ULAN MARCOS !!!

DE SANA TEK KELİME ETMEYECEĞİM.

Yapmadığım birşey için beni suçlayamazsın.Birde olaylara sürekli kendi pencerenden bakmasan ne güzel olur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yapmadığım birşey için beni suçlayamazsın.Birde olaylara sürekli kendi pencerenden bakmasan ne güzel olur.

ulan terbiyesiz hayatında kaç kere kürt milliyetçiliğini kürtçülüğü eleştirdin türk milliyetçiliğini eleştirdiğin kadar tarihin en ünlü kürtçülerini kürt milliyetçilerini havaya kaldırıyorsun kürtçe şeyler yazıp kürtçü yandaşlığı yapıyorsun kürtçülüğü duygusal hale getirmeye çalışıyorsun daha neyi yapacaksın !!!

benim kızdığım hala kürt milliyetçisiyim dememen.

kürtlerin kürtçü hareketlerini destekliyor havaya giriyorsun bunları övdüğün kadar Atatürk'ün emperyalizme verdiği savaşı ne kadar övdün lan !

güya Atatürk emperyalistlerle iş birliği yapmış.

seyitte ingilizlere mektup gönderip onlardan yardım istememişti zaten.

yalan söylemeyi bırakırsan düşüncene saygı duyacağım.

ama bunu sosyalizm adı altında yaparsan sana en ağır hakaretleri etmeye devam edicem.

tarihinde Vahşi Diktatör tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

nıye haın olsun farklı bır ulke kurma ıstegını Ataturk de etmedı mı o haın mı

Al işte, bu da başka bir çapulcu..

Apo'ya hain demek, ona iltifattır. Apo uyuşturucu kaçakçısı bir teröristtir. Katildir, kanla beslenir.

Hepiniz kan kokuyorsunuz...

Atatürk'le Apo'yu bir tutan ve her fırsatta açıkça PKK savunuculuğu yapan bu üyenin, bu iletiden sonra kesinlikle atılması gerek.

Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuşsa ve bu nedenle ona elbette hain diyemiyorsak, PKK adlı terör örgütünün başı olan çapulcu dağlı Abdullah Öcalan'a da hain diyemezmişiz. O da Atatürk gibi bir ülke kurmak istiyormuş. Atatürk'ün kurduğu ülkeyi gaspederek, binlerce insanı şehirlerde bombalayarak öldürerek..

tarihinde IFeelGood tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

kahrolsun şeriat, kahrolsun liberalizm, kahrolsun stalinizm, kahrolsun kemalizm.. geri kalanlar da kahrolsun.. oldu mu?? al birini vur öbürüne..

hacı daha önce de söyledim.. din konusunda bilgin çok.. ama siyaset konusunda sıfırsın..

tarihinde Faramir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Al işte, bu da başka bir çapulcu..

Apo'ya hain demek, ona iltifattır. Apo uyuşturucu kaçakçısı bir teröristtir. Katildir, kanla beslenir.

Hepiniz kan kokuyorsunuz...

Atatürk'le Apo'yu bir tutan ve her fırsatta açıkça PKK savunuculuğu yapan bu üyenin, bu iletiden sonra kesinlikle atılması gerek.

Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuşsa ve bu nedenle ona elbette hain diyemiyorsak, PKK adlı terör örgütünün başı olan çapulcu dağlı Abdullah Öcalan'a da hain diyemezmişiz. O da Atatürk gibi bir ülke kurmak istiyormuş. Atatürk'ün kurduğu ülkeyi gaspederek, binlerce insanı şehirlerde bombalayarak öldürerek..

diyebılırsın haın ya nıye dıyemıyesın dee ıstersen kufret ben sozde degıl ozde ozgurlukcuyum

Link to post
Sitelerde Paylaş
Atatürk'le Apo'yu bir tutan ve her fırsatta açıkça PKK savunuculuğu yapan bu üyenin, bu iletiden sonra kesinlikle atılması gerek.

Kimdi hatırlamıyorum? ama bir üye bunu ısrarla söylerdi galiba bir bir buçuk sene önce,neyse hiç bir şey için geç değildir,

birazdan demokrasi havarileri üşüşür.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Standard bir vatan sevgisi yoktur.

Herkes vatanını kendine göre sever.

E sen niye vatanı senin gibi sevmeyen herkese sayfalarca hakaret hakkını kendinde görüyorsun o zaman?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...