Jump to content

Ben Müslümanım


Recommended Posts

Ben Müslümanım;

Saçlarımı ya da ayak ve kol bileklerimi kapatma gereği duymuyorum,kız arkadaşım olduğu kadar erkek arkadaşım var,kimsenin sıcağına oturmamak ya da mahrem diye erkeklerle tokalaşmamak gibi bir derdim yok.Karşı cinsle aynı ortamda bulunduğum zaman insanların art niyet taşıyabileceklerini düşünmüyorum.Yeri geldiği zaman içkimi içip eğleniyorum,bikinimi giyip denize de giriyorum.

Ne bir hristiyanı,ne bir yahudiyi ne de bir ateisti inandıkları ya da inanmadıkları şeyler için yargıladım.Nasıl ben mantığımla,aklımla düşünerek bir yaratıcının olduğuna inandıysam sizler de aynı şekilde olmadığına inandınız.Bunun için kimsenin kimseyi aptallıkla,sapkınlıkla,ahlaksızlıkla suçlamaya hakkı olmadığını düşünüyorum.

Buraya girip sizlere hakaret eden Müslümanlara sormak istiyorum; nasıl oluyor da size her zaman hoşgörülü olmanızı öğütleyen dininizi ayaklar altına alıyorsunuz? Bir şeyleri kurtardığınızı sanırken aslında çok şeyi kaybediyorsunuz.Nerde kaldı sizin hoşgörünüz,insan sevginiz, ve en önemlisi de yaratılanı hoş görmeli yaratandan ötürü düsturunuz?Burada elinden geldiğince soruları yanıtlamaya ve saygısını yitirmeden konular hakkında yorum yapmaya çalışanları tenzih ediyorum.

Ve siz ateistler.Müslüman bir ülkede yaşadığınız için çoğunluk olarak İslamı eleştirmenizi anlıyorum.Fakat hepimiz biliyoruz ki eleştirmek başka saldırmak başka.O çok övündüğünüz Turan Dursun, ne kadar sert olursa olsun eleştirisini yapmış ama içinizden bazıları gibi işi saldırıya, hakaret boyutuna vardırmamıştır.Bırakın insanlar istediklerine inansınlar.Emin olun yobazlığa en az sizin kadar karşıyım hatta midemi bulandıran uygulamaların İslamiyet kılıfına uydurulmaya çalışılması beni deli ediyor.

İnanın gördüklerim,yaşananlar ve etrafta dindarım diye geçinenler benim kafamdaki İslam tarifine hiç uymuyor.Siz her nekadar Hz.Muhammed’i sapkın,sübyancı ve hatta zeki bir deli olarak niteleseniz de onun taşıdığı insan sevgisi ve hoşgörü maalesef ümmetine hiç örnek teşkil etmemiş.

Siz nasıl inanmamakta özgürseniz bizler de inanmakta özgürüz.Burayı uzun süredir takip ediyorum ve konu vatan olunca bir anda aranızdaki bütün kinin ve nefretin nasıl hedef değiştirdiğini hatta ortak noktada buluştuğunuzu gördüm.Ne kadar da zor böyle bir arada yaşamak sizler için.Birbirinizi sadece insan olduğunuz,aynı havayı teneffüs ettiğiniz için sevemez,hoşgöremez misiniz?

Lütfen hakaret edecekseniz cevap yazmayın.Hiçkimseyi kırmadığımı düşünüyorum ve kimsenin beni kırmasını da istemiyorum.

Kimsenin özgürlüğünün,özgürlüğünüze mani olmaması dileğiyle…

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 42
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

modern müslüman :D

ama senin din'in bunu öngörmüyor şeriat hukuk kanununa bakarsan ne dediğimi anlarsın :D

En azından adamda kendini tanıtma yeteneği var. Sende o da yok, başlığa balıklama dalmışsın ve henüz ikinci iletinde sazan olduğun belli oluyor. Olsun seni parlatır aynalı sazan yaparız.

Link to post
Sitelerde Paylaş
En azından adamda kendini tanıtma yeteneği var. Sende o da yok, başlığa balıklama dalmışsın ve henüz ikinci iletinde sazan olduğun belli oluyor. Olsun seni parlatır aynalı sazan yaparız.

Adam değil bi kere...

KADIN!

Link to post
Sitelerde Paylaş

bakın elixir hanım.ben bi müslümanım.ama kimseye küfür etmedim diğer müslüman arkadaşlarda öyle.bu nedenle müslümanlar hakaretçi diyemezsiniz.bizi peygamber ahlakından uzak oldumuzu söylemişsiniz evet bi peygamber imiz kadar hoşgörülü değliz bunu kabül ediyorum peygamberimiz kendisinin kaşını yaran, taşlayan ,savaşta kılıç sallayıp yüzünü yaralayan kişilerin eski peygamberlerin yaptığı gibi mahvolmasını istememiş allah ım bilmiyorlar onlara merhamet et demiştir.etrafta dindar geçinen derken ne kastettiniz? münafıklara diyeceğimiz yok onlar malum zaten.hiç bi insan 4 4lük değildir siz içki içersiniz ben kullanmam ama benimde başka kusurlarım vardır.bu nedenle dindar görünen deyilde münafıklar deseniz daha iyi olur.konu vatan olsa bile bazı ateist arkadaşlar bizi pkk la bir tutup hatta bizi satanistlerle nı kategoriye sokanlar bile var.bu nedenle kendinizi yormayın bu ateistlere yaranamazsınız.biraz zaman geçsin çok iyi anlicaksınız.

saygılar

Link to post
Sitelerde Paylaş

elixir,

bu anlattıklarınızla gayrimüslimlerle aranızda bir fark olmadığını apaçık ortaya koymuşsunuz...

ve bu forumu doğru düzgün takib ettiğinizi pek sanmıyorum zira baktığınız zaman kimin hakaretler yağdırdığı aşikar...

"selam."

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir,

Allah'ın izniyle, peygamberin kavliye....................

Demediğin kaldı...

İnsanları taciz etmek için yazmıyorum sayın hacı... Bakış açısını beğendiğimi dile getirdim Zaten bu forumda bazı inanan arkadaşları, bir çok ateistten de daha samimi görüyorum. Duruşlarını daha çok beğeniyorum. Umarım bu beğenme ateistliğime halel getirmez...

saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş

müslümanlığın kriterleri kuranda ve hz. Muhammed'in hadislerinde belirtiliyor. bu yazının sahibi, kriterlere göre "ben müslüman'ım" diyemez.

"nasıl oluyor da size her zaman hoşgörülü olmanızı öğütleyen dininizi ayaklar altına alıyorsunuz? Bir şeyleri kurtardığınızı sanırken aslında çok şeyi kaybediyorsunuz"

hele boyle birşeyi hic diyemez.

tarihinde SirOrphaned tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Onun gibilere adam gibi kadın denmez..

Erkek gibi kadın denir..

Erkeklerin büyüklüğü vurgulanır... Yani güzel bir iş yapan kadın kadın olduğu için değil erkek gibi olduğu için yapmıştır..

saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...