Pisicik 0 Oluşturuldu: Kasım 22, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 22, 2009 Merhaba arkadaşlar, yine bir yardıma ihtiyacım var ve aklıma sizler geldiniz. Yani evimin olduğu yerde uydunet bağlantısı yok, ancak ben ttneti de istemiyorum-telefon bağlatmayacağım çünkü. Uydunetsiz ve ttnet'siz olarak internet bağlantısını nasıl sağlayacağım acaba? Beni bilgilendirin lütfen, sevgi ve saygılarımla... Link to post Sitelerde Paylaş
AbuzerKadayif 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi öyle bi şey yok sanırım.uydu anten ile bağlananları duymuştum.gerçek mi bilmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi Mobil modem alabilirsin. benim aklıma bu geldi. Link to post Sitelerde Paylaş
AbuzerKadayif 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi Mobil modem alabilirsin. benim aklıma bu geldi. para dayanmaz ona ya para varsa sorun yok tabi Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi uygun fiyatlara da var, öyle fazla pahalı olmayan bütçeye uygun kampanyalı vs. Link to post Sitelerde Paylaş
Pisicik 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi uygun fiyatlara da var, öyle fazla pahalı olmayan bütçeye uygun kampanyalı vs. 50tl'yi geçmeyecek bir limitsiz tarife varsa alabilirim. Ama kaliteli bir şey olmalı Link to post Sitelerde Paylaş
Arthur S. 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi Fikir benden araştırıp bulması senden, elinin altında google gibi bir site var gir oradan bak ne şartlarda nasıl veriyorlar. Ben sadece yardımcı olmak açısından fikir beyan ettim. Link to post Sitelerde Paylaş
Mr.Kont 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi 50tl'yi geçmeyecek bir limitsiz tarife varsa alabilirim. Ama kaliteli bir şey olmalı İlla evine bağlatma şartın yoksa cep telefonun uygunsa internet paketleri var cep telefonları için bu olabilir. Veya son dönem reklamlarda dönen ''wın'' diye bilinen usb belleğe benzeyen bir parçaçık var takıyorsun bilgisayarına anında internet anında görüntü ama tabi fiyatları 50 Tl'den fazlaydı sanırım pisim. Link to post Sitelerde Paylaş
HARUNN 0 Kasım 22, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2009 gönderildi Türkiyede kablosuz internet sistemi tam gelişmediki pisicik. Ttnetten şaşma sen gene. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts