hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi (düzenlendi) Bu apayrı bir olay terence bakınız bu İsviçre Halk Partisi (SVP)' nin bir seçimde kullandığı posterdir; Kara koyun ülkedeki azınlıklardır. Ve bu olayın arkasında olan zihniyetin istediği işte bu... (Bu forumda) Onları destekleyenlerin SVP'den bir farkı mı var sanki... Ne güzel anlaşıyorlar Aralık 7, 2009 tarihinde hallac01 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
MissSecret 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Azınlıklara bizler gıbı deger verip sonra halk otobusunde azınlıklar tarafından oldurulseler daha mı ıyı olur... Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi (düzenlendi) Azınlıklara bizler gıbı deger verip sonra halk otobusunde azınlıklar tarafından oldurulseler daha mı ıyı olur... Minareyle iyi bağladınız Size tartışma dışı bir bilgi vereyim. Kürtler azınlık sınıfına girmiyor Aralık 7, 2009 tarihinde hallac01 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi (düzenlendi) Hallaç, şehirlerinin minarelerle dolmasını istemeyen Avrupalıları eleştirdiğin kadar birazda müslüman ülkelerdeki faşistlikleri eleştirsen keşke. Mesela Arabistan da bazı kentlere gayrimüslimlerin girmesi bile yasak Aralık 7, 2009 tarihinde jadı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Hallaç, şehirlerinin minarelerle dolmasını istemeyen Avrupalıları eleştirdiğin kadar birazda müslüman ülkelerdeki faşistlikleri eleştirsen keşke. Mesela Arabistan da bazı kentlere gayrimüslimşeri girmesi bile yasak Yani ayıp ediyorsunuz jadı hanım Talibanın uygulamalarını mı desteklediğimi gördünüz arabistanı mı? Gördüyseniz hayrınıza bana da gösterin.. Link to post Sitelerde Paylaş
MissSecret 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Minareyle iyi bağladınız Size tartışma dışı bir bilgi vereyim. Kürtler azınlık sınıfına girmiyor Bana göre azınlıklar..Diyelim kı degıller..Buna nasıl karsı koymalılar...Azınlık olabilmek için masum ınsanları öldürerek mi....Ya da özlerini unutup cıkarları için birilerine YALAKALIK yaparak mı? Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Yani ayıp ediyorsunuz jadı hanım Talibanın uygulamalarını mı desteklediğimi gördünüz arabistanı mı? Gördüyseniz hayrınıza bana da gösterin.. Eleştirdiğini ben görmedim şahsen. Kaçırdıysam eğer link verir yanlışımı yüzüme vurursun. Müslüman ülkelerin yaptıkları yanında Avrupada referandumla minareye izin verilmemesi devede kulak kalmıyormu sencede? Neden batı medeniyetine bu kadar çullanıyorsun? Kıskançlık var biraz sanki Link to post Sitelerde Paylaş
Andromeda 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Kara koyun olmayıp biraz kültürel uyum öneriyorum ben bu insanlara... Kara koyun olmayın arkadaşlar... Ben Avrupa'ya gidince nasıl kendimi evimde hissediyorsam, bu insanlar da bu hale gelmek zorunda... 30 sene kalmış iki kelime konuşamayan adama kara koyun denilir... Almanya da uyum yasalarını çıkartmakta haklıdır... İslam, tabiatı icabı uyumu zorlaştıran bir din mi (ki bu çok muhtemel) bu da araştırılmalı ve sonraki işçi alımlarında, oturum izinlerinde dikkate alınmalıdır... Almanya temel insan hakları konusunda ve Almanca için sınav yapılması yasasını çıkartıyor mesela... Son derece yerinde... Dinden çıkanın öldürülmesi gerektiğini söyleyeni derhal tekme ile kovacaksın ülkenden; darısı bize... Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Bana göre azınlıklar..Diyelim kı degıller..Buna nasıl karsı koymalılar...Azınlık olabilmek için masum ınsanları öldürerek mi....Ya da özlerini unutup cıkarları için birilerine YALAKALIK yaparak mı? Konumuz bu değil ki ama.. Zaten buna benzer bir konuyu tartışıyorduk. En son size bir soru sormuştum ve yanıtsız bırakmıştınız hatırlıyor musunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Eleştirdiğini ben görmedim şahsen. Kaçırdıysam eğer link verir yanlışımı yüzüme vurursun. Müslüman ülkelerin yaptıkları yanında Avrupada referandumla minareye izin verilmemesi devede kulak kalmıyormu sencede? Neden batı medeniyetine bu kadar çullanıyorsun? Kıskançlık var biraz sanki Hadi ya. Şu ana kadar islami bir şiddeti eleştirdiğimi görmediniz demek... Yüzünüze niye çarpıyorum anlamadım. Burada işler böyle mi oluyor Haklı olabilirsiniz şu avrupalıları az bir şey kıskanıyorum galiba.. Link to post Sitelerde Paylaş
MissSecret 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Konumuz bu değil ki ama.. Zaten buna benzer bir konuyu tartışıyorduk. En son size bir soru sormuştum ve yanıtsız bırakmıştınız hatırlıyor musunuz? Nerede yanıtsız bıraktım? Ayrıca azınlıklar konusuna da ben gırmedım...İma edildi bende fıkrımı yazdım..Minare konusuna gelınce İsvicrelileri desteklıyorum...Darısı Türkiyenın basına.. Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Hadi ya. Şu ana kadar islami bir şiddeti eleştirdiğimi görmediniz demek... Yüzünüze niye çarpıyorum anlamadım. Burada işler böyle mi oluyor Haklı olabilirsiniz şu avrupalıları az bir şey kıskanıyorum galiba.. Ben islami şiddetten bahsetmiyorum ki. Bütün müslüman ülkelerde uygulanan akıl almaz faşistlikler duruken İsviçredeki bu olayı dilinize dolamanız adil mi? Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi (düzenlendi) Ben islami şiddetten bahsetmiyorum ki. Bütün müslüman ülkelerde uygulanan akıl almaz faşistlikler duruken İsviçredeki bu olayı dilinize dolamanız adil mi? Gündemdeki konu bu... Gündemi tartışmayalım mı... Dediğiniz içerikte bir konu açılır o konu hakkında da görüş belirtiriz elbetti... Sorun bir konu tartışılırken, kıyaslama yapılmasıdır. İran'da şunlar yapılıyor siz isviçrenin minare yasağına takmışsınız denilmemeli. İran'ı da eleştiriyoruz. Yanlışın her biçimini eleştiriyoruz kendi doğrumuza uygun bir şekilde... İran'da falanca konuda falanca bir uygulama olması, isviçredeki minare yasağını haklı göstermez ki veya aklamaz ki..EDIT: İslami ülkelerdeki faşist uygulamalar dediniz bu islama dayalı şiddet demektir zaten Aralık 7, 2009 tarihinde hallac01 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Andromeda 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Ben islami şiddetten bahsetmiyorum ki. Bütün müslüman ülkelerde uygulanan akıl almaz faşistlikler duruken İsviçredeki bu olayı dilinize dolamanız adil mi? Arkadaşların İslamla bir dertleri yok; onların derdi Avrupalılar ve ateistler ile... İslamcıların, tren istasyona geldiği zaman, onlara hayat hakkı bırakacağını sanıyorlar... Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Arkadaşların İslamla bir dertleri yok; onların derdi Avrupalılar ve ateistler ile... İslamcıların, tren istasyona geldiği zaman, onlara hayat hakkı bırakacağını sanıyorlar... Hadi ya ne kadar zeki şeysiniz siz... Link to post Sitelerde Paylaş
Andromeda 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Hadi ya ne kadar zeki şeysiniz siz... İslamın amacı ve varacağı nokta belirlidir ve kitaplarında yazılıdır; din Allah'ın oluncaya kadardır... Bunu kavrayamayan ve son ana kadar İslamla işbirliği yapan İranlı komünistlerin, solcuların ve liboşların acı sonunu bilirsiniz... Kesinlikle tavizsiz olmak lazım...Zeka öngörmektir...Bakın Afgan halkını USA bile kurtaramıyor Talibandan... Gelen İslam gitmez arkadaşlar... Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi (düzenlendi) İslamın amacı ve varacağı nokta belirlidir ve kitaplarında yazılıdır; din Allah'ın oluncaya kadardır... Bunu kavrayamayan ve son ana kadar İslamla işbirliği yapan İranlı komünistlerin, solcuların ve liboşların acı sonunu bilirsiniz... Kesinlikle tavizsiz olmak lazım...Zeka öngörmektir... Ne mutlu ki sizlere, ısıtıp ısıtıp getireceğiniz bir iran örneği var. Irkçı bir uygulamaya karşı çıkınca islamcılarla işbirliği mi yapılmış olunuyor... Siz ırkçıların yedeği olurken iyi ama.. Öngörüleriniz nedense sadece din konusunda oluyor. DRin tabusunu yıkmışsınız, dini anlamda özgürleşmişsiniz ama bundan binr adım öteye geçememezsiniz.. Soyunduğunuz dinin şiddetçi, yasakçı, hoşgörüsüzlük yönlerinden arınamamışbsınız nedense.. Şu din konusundaki muhteşem öngürülerinizi, ırkçılık konusunda da, insan hakları konusunda da gösterebilseydiniz ya biraz...EDIT: USA ve Taliban'ı eklemişsiniz yazınıza.. Derin öngörüleri olan arkadaş, Taliban'ı afgan halkına kim reva gördü, onların başına kim musallat etti... Sen El kaideyi yarat, besle sonradan ondan yakınıp dur... Sam amcanın öngörüsüzlüğü de sizinkiyle örtüşüyor Aralık 7, 2009 tarihinde hallac01 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Andromeda 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi Ne mutlu ki sizlere, ısıtıp ısıtıp getireceğiniz bir iran örneği var. Irkçı bir uygulamaya karşı çıkınca islamcılarla işbirliği mi yapılmış olunuyor... Siz ırkçıların yedeği olurken iyi ama.. Öngörüleriniz nedense sadece din konusunda oluyor. DRin tabusunu yıkmışsınız, dini anlamda özgürleşmişsiniz ama bundan binr adım öteye geçememezsiniz.. Soyunduğunuz dinin şiddetçi, yasakçı, hoşgörüsüzlük yönlerinden arınamamışbsınız nedense.. Şu din konusundaki muhteşem öngürülerinizi, ırkçılık konusunda da, insan hakları konusunda da gösterebilseydiniz ya biraz... EDIT: USA ve Taliban'ı eklemişsiniz yazınıza.. Derin öngörüleri olan arkadaş, Taliban'ı afgan halkına kim reva gördü, onların başına kim musallat etti... Sen El kaideyi yarat, besle sonradan ondan yakınıp dur... Sam amcanın öngörüsüzlüğü de sizinkiyle örtüşüyor... Kimin bela ettiği önemli değil; önemli olan gelen İslamın gitmeyeceği... Bunu USA de yeni görüyor... Savunduğunuz İslamcıların insan hakları konusunda çok hassas olduklarından emin olabilirsiniz; işçinin hakkını teri kurumadan verip, kurbanlarından size yedirirler ... Hadi size uğurlar olsun... "Sonra söylemedi" demezsiniz başınıza gelince, ama belki de gelmez, tevbe edip müslüman olursunuz olur biter...Örnek de tek değil... Dünyanın her yerinin İslamcı militanlarla başı dertte... Filipinlerin bile... İran artık soğumuş bir örnek mi sizce?... Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi İran İran diyenlere soru: İran'a gelen şeriat neyin sonucu? Fazla özgürlüğün ve demokrasinin mi, yoksa bunların eksikliğinin mi? Link to post Sitelerde Paylaş
Andromeda 0 Aralık 7, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2009 gönderildi İran İran diyenlere soru: İran'a gelen şeriat neyin sonucu? Fazla özgürlüğün ve demokrasinin mi, yoksa bunların eksikliğinin mi? Neye ve kime özgürlük verdiğine göre değişir...Özgürlüğün de sınırları olmalıdır...Tüm eğitimi özgürlük diye diye İslamileştirseniz, sonra size gösterirler özgürlüğü...Ne yargınız kalır, ne ordunuz... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts