Jump to content

Ateist Milliyetçiler (Vatanseverler)


Recommended Posts

vaktim kısıtlı tek tek alıntı yapamıcam, bazıları beni yanlış anlamış. ben kendi düşüncemi bir açıklayıvereyim. Ben dini inancı hiç olmayan ve zayıf olanların, vatansever, milliyetçi olmadığını ve maddiyatçılığın verdiği bir satıcılıklarının olduğunu düşünüyorum. yani daha iyi şartlar için vatanını bile satabilir ve hainlik edebilir. ülkemizdeki terör olaylarının arkasında bu inançsızların parmakları var. teröre direkt ya da dolaylı destek veriyorlar diye düşünüyorum. bunlar deccal in askerleri ve allah ın izniyle bunlar temizlenecek. ben vatanımı seviyorum ama üzerinde şeriatla hükmedilmesini istiyorum. şeriatla hükmedilmediği sürece bu ülkenin askerliğini de yapasım gelmiyor. benim isteğim cihad olsun ve ben dinim uğruna cihad edeyim ve böylece bir askerliğim olsun istiyorum. bu ülkede şeriatla hükmedilmesi gerekiyor. dinin milliyetçiliği olmaz. birileri çıkmış bizi sırtımızdan vuran arapların kelimlerini megafonla dinletiyormuşuz. işte bir insan ırkçı olduğunu ancak bu kadar belli edebilirdi. müminler kardeştir, bu bir ayet-i kerime'dir. arap başka müslüman başka, her sakallı deden olmadığı gibi her arap da müslüman değildir. peygamber efendimiz zamanındaki müşrikler de araptı. anladınız mı? arap olanın arap olmayana üstünlüğü ancak takva iledir ırk ile değil. ve bir de islam ı başka türeme dinciklerle karıştırmayın. onların yaptıklarını islam a mal etmeyin. süleymancı, narcı, nurcu, refahçı, şu, bu, o bunlar ayrı birer dindir, islam değil. sizin zaten malzemeniz hazır, islam a laf etmek istediniz mi getir ordan bir akp de islam a laf sokayım. yok öyle şey, akp müslüman falan değil, buu kafanıza sokun. islam kuran ve sünneti seniyyedir. peygamber efendimiz ve ashabının yoludur!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 238
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

vaktim kısıtlı tek tek alıntı yapamıcam, bazıları beni yanlış anlamış. ben kendi düşüncemi bir açıklayıvereyim.

Keşke hiç yapmasaydın, ama olmuş bir kere :)

Ben dini inancı hiç olmayan ve zayıf olanların, vatansever, milliyetçi olmadığını ve maddiyatçılığın verdiği bir satıcılıklarının olduğunu düşünüyorum.

Tanrıya inanmayan=hırsız mıdır sana göre, ne alaka? Dindarlar, genelde Tanrı inancının insanları suç işlemekten alı koyan temel güç olduğunu düşünür... Mesela Tanrı inancı olan biri tecavüz etmez, kadınlra sarkmaz, taciz etmez... Mesela Tanrı inancı olan dolandırmaz, hırsızlılk yapmaz...

Hal böyle olunca Hüseyin Üzmez gibi İslamcı camianın sembol isimlerinden biri sübyancı çıkar delillerle sabit bir biçimde; ancak, onlara göre bu bir siyonist komplodur :D Keriz Feneri gibi, örgütlü ve devasa bir nitelikli dolandırıcılık Almanya'da patlak verir, üstelik hiçbir şüpheye yer bırakmayan delilllerle. Daha da felaket olanı, bu yolsuzluğun Türkiye'ye de uzandığı gerçeğidir, Alman savcıları adres gösterir... Ancak, yine o meşhur savunma: Siyonist Komplosu!! :) Kombassan, Yimpaş ve İhlas gibi şaibeler ile Bosna'ya yardım paralarının iç edilmesi gibi resmen cezalık durumlar bile ikna edemez dindar kardeşlerimizin İnançlıların dolandırıcılık yapabileceklerini! Onlara göre insanlar ikiye ayrılı: İnanlar ki bunlar her türlü kötülüğü yapar ve inançsızlar ki bunlar da asla ve katiyetle günah işlemez :D

yani daha iyi şartlar için vatanını bile satabilir ve hainlik edebilir.

Aynı mantığın burda da işletildiğini görmekteyiz elbette. Bundan da vahimi, ''vatan''ın ne olduğunun kim tarafından nasıl karar verildiğinin anlaşılmaması. Daha önce de söyledim: Birileri sana ''vatan, aha şu taşın üstüne zıçtığım boktur'' dediğinde neden inanmıyorsun da kafandaki ''vatan'' tanımına sorgusuzsualsiz iman ediyorsun?

ülkemizdeki terör olaylarının arkasında bu inançsızların parmakları var. teröre direkt ya da dolaylı destek veriyorlar diye düşünüyorum. bunlar deccal in askerleri ve allah ın izniyle bunlar temizlenecek. ben vatanımı seviyorum ama üzerinde şeriatla hükmedilmesini istiyorum.

Terör nedir?

şeriatla hükmedilmediği sürece bu ülkenin askerliğini de yapasım gelmiyor. benim isteğim cihad olsun ve ben dinim uğruna cihad edeyim ve böylece bir askerliğim olsun istiyorum. bu ülkede şeriatla hükmedilmesi gerekiyor. dinin milliyetçiliği olmaz. birileri çıkmış bizi sırtımızdan vuran arapların kelimlerini megafonla dinletiyormuşuz. işte bir insan ırkçı olduğunu ancak bu kadar belli edebilirdi. müminler kardeştir, bu bir ayet-i kerime'dir. arap başka müslüman başka, her sakallı deden olmadığı gibi her arap da müslüman değildir. peygamber efendimiz zamanındaki müşrikler de araptı. anladınız mı? arap olanın arap olmayana üstünlüğü ancak takva iledir ırk ile değil. ve bir de islam ı başka türeme dinciklerle karıştırmayın. onların yaptıklarını islam a mal etmeyin. süleymancı, narcı, nurcu, refahçı, şu, bu, o bunlar ayrı birer dindir, islam değil. sizin zaten malzemeniz hazır, islam a laf etmek istediniz mi getir ordan bir akp de islam a laf sokayım. yok öyle şey, akp müslüman falan değil, buu kafanıza sokun. islam kuran ve sünneti seniyyedir. peygamber efendimiz ve ashabının yoludur!

Seni kuponla mı yolladılar, birileri bizi mi kekliyor bilmiyorum; ama bunlar aklı başında birinin yazabileceği türden şeyler değil. Ya zır cahilin tekisin yahut da farklı nikler altında uyuzluğuna girip ortalığı karıştırıyorsun :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

şeriatla hükmedilmediği sürece bu ülkenin askerliğini de yapasım gelmiyor. benim isteğim cihad olsun ve ben dinim uğruna cihad edeyim ve böylece bir askerliğim olsun istiyorum. bu ülkede şeriatla hükmedilmesi gerekiyor.

Madem öyle, yani şeriatla hükmedilmediği için bu ülkenin askerliğini de yapasın gelmiyor, ne halt etmeye kalkıp da ateistin vatnaseverliğini sorguluyorsun?

Aklı bulanık, ilkel, insanlık düşmanları sizi!

Vatanseverlik askerlik yapmakla mı oluyormuş hem? Askerlik zorunlu olduğu, gençler de en verimli çağında o manasız disipline uymak mecburiyetinde bırakıldığı sürece, kimse bayıla bayıla gitmeyecek. Ama bu, o insanların vatanlarını sevmediği anlamına gelmez.

Profesyonel askerlik olsun ya da ne bileyim, en fazla iki ay gibi basit bir eğitimden geçirilsin insanlar ki bu bile artık gereksiz.

Ülke bir işgale uğrasa, ne bileyim herhangi bir saldıya maruz kalsak, kaçar Arapların koynuna girersiniz hepiniz.

Şeriat gelmedikçe bu ülke ülkeden sayılmazmış..

Sizin gibi sapık şeriaçılara, insanlık düşmanlarına ihtiyacı yok zaten bu ülkenin de, dünyanın da.

Hayatınız pislik içinde geçiyor. Kadınlarınıza, çoluk çocuğunuza sefil bir hayat yaşatıyor, onların bütün haklarına tecavüz ediyorsunuz.

Bu din, bu peygamber ve onların emir aldığı sapık Allah, önce sizin beyninize tecavüz etmiş, haberiniz yok.

İşte bu nedenden ötürü, sizler de mütecavizlersiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lafı kısa kesicem; dikkatimi çeken nedense askerlikten kaçan tiplerin birçoğu dini inançları zayıf veya hiç inanmayan kimseler oluyor. Yani bunların içinde ateisti, agnostiği, deisti ve birçok inançsız kişisi var. Aslında dini inancı olmayan, maddiyattan başka birşey görmeyen ve hayatı bir nimet sayan birisinden de vatani duygular bekleyip, en güzide dünya nimeti olan canını tehlikeye atmasını beklemek olmaz. Diyeceğim şu ki, yukarıda saydığım ve saymadığım inançsızların vatan ile ilgili düşünceleri nelerdir? Bir vatan uğruna kendi canlarını feda etmeyi göze alabilirler mi? Yani dini inancınız yok. vatani inancınız ve sevginiz de mi yok?

Efendiniz,savaştan kaçanlara cehennemliksiniz,savaşanlarada cennetliksiniz demiş.Yani anlayacağın,günümüzde bile savaşa gidenler zorunluluktan gidiyor.İsteyerek gidenlerde,şehit olursam,cenneti garantileyeceğim diye gidiyor.Yani ucunda hep çıkar var.Gitmez isen de korkutma var.Savaşta kazanırsan ganimet var.Şimdi ateistleri yargılayacağına önce bir din uğruna savaşanları yargıla.Vatanseverlik dediğin şey,dini çıkarlar üzerine kurulmuş bir olgudur.Biz insana insan olduğu için değer veririz.Tüm dünya globalleşirken sizler dini dürtülerinizle ayrımcılığa kaçıyorsunuz.Vatan dediğin şey,insanların daha iyi koşullarda yaşaması için oluşturulmuş bir olgudur.İnsanlar öldürülsün diye vatan kurulmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Internette vatanseverlik olmaz. Tv. ekranlarinda,köse yazilarinda,sokakta bagirarakta vatansever olunmaz.Öyle bir vatan sevgi varsa yüregi olan ortaya koyar,ya gazi ya niyazi olur.Var mi ötesi...

Bazılarının vatanseverlik denince aklına ilk gelenin savaş olması, şehit ya da gazi olunacağını düşünmesi çok garip değil. Öyle şartlanmış çünkü.

Halbuki vatanseverlerin en son arzuladığı sonuç olmalı savaş. Savaş karşıtı olmalı vatansever. Ama savunma karşıtı değil, emperyalist savaşların karşıtı olmalı.

Savaş olmaması için çok daha sahiplenmeli vatanını. Bilmeli ki zayıfladığı anda bineceklerdir tepesine vatanın.

Zaten bu duyguları köreltmeye çalışanların amacı budur, zayıflatmak.

O yüzden vatanseverlik savaş meydanında olmaz. Çalışarak, okuyarak, okutarak, aydınlatarak olur. Gelişme ile, kalkınma ile, daha bilinçli ve daha uygar bir toplum oluşturma ile olur.

Ülkesi işgale uğrar da, savaşmak zorunda kalırsa bundan da kaçınmaz. Sadece kendi ülkesinin değil, başka ülkelerin işgaline, sömürülmesine de karşı çıkar. Tepkileriyle, destekleriyle onların yanında yer alır.

Bazılarına göre vatan turan, ve bayrağının dikilmeyi arzu ettiği her yer.

Bazılarına göre şeriatin sınırlandığı alan, ve cihad ile elde edilecek yeni alanlar.

Bazılarına göre gelecekteki bütün dünya.

Bu saydıklarımın tümü emperyalist duygularla yüklü ve insanlık karşıtı düşünceler.

Bu düşüncelere sahip olanlar herkesten daha vatansever geçinir.

Halbuki bunlar vatanseverlik tanımı içinde yer almazlar.

Vatanını sevmeyenler nasıl o tanıma girmiyorsa, vatanını tehlikeye atacak derecede başka ulusların vatanında gözü olanlar da o tanımın dışında kalırlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Internette vatanseverlik olmaz. Tv. ekranlarinda,köse yazilarinda,sokakta bagirarakta vatansever olunmaz.Öyle bir vatan sevgi varsa yüregi olan ortaya koyar,ya gazi ya niyazi olur.Var mi ötesi...

Yürrü be kim tutar seni.

Bir de herkes vatanseverlik çok matah bir şeymiş gibi birbirini vatansever olmamakla suçlamış ya,işte bu çok acıklı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Vatan sevgisi denince neden sadece savaş geliyor aklınıza? Asıl vatan sevgisi daha gelişmiş, daha zengin, daha demokratik, kadınların ezilmediği, çocukların çalıştırılmadiği ve diğer halklarla daha barışçıl politikalar süren bir ülke kurmak için çalışmak, bunun için savaşmaktır bana göre

tarihinde jadı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Vatan sevgisi denince neden sadece savaş geliyor aklınıza? Asıl vatan sevgisi daha gelişmiş, daha zengin, daha demokratik, kadınların ezilmediği, çocukların çalıştırılmadiği ve diğer halklarla daha barışçıl politikalar süren bir ülke kurmak için çalışmak, bunun için savaşmaktır bana göre

Hayatın tek anlamı,insanlığa hizmet etmektir.-lev tolstoy

Vatana değil,insanlığa.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayatın tek anlamı,insanlığa hizmet etmektir.-lev tolstoy

Vatana değil,insanlığa.

Önce kendi menzilinden sorumludur insan. Kendini kurtaramayanın dünyaya da zerre kadar faydası olmaz.

Reddettiğiniz, küçümsediğiniz şeyin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz bence.

Vatanseverlik deyince de aklınıza çarpık bir milliyetçilik anlayışı geliyor direkt.

Bu vatan kalkınmazsa, sen çalışıp onun kalkınması için çaba göstermezsen, saldırıya uğradığında onu düşmanından korumazsan ki o senin aynı zamanda yaşam alanındır, senin ardından gelen neslin dünyaya zarar verir.

Çünkü sen de, senin çocukların da bu ülkede doğuyor, büyüyor, bu ülkede eğitiliyor. Ya da ailenin diğer fertleri.

Vatan sevgisi dediğin şey bu. Azıcık da ön yargılarınızdan, ezberlerinizden kurtulun. Laf olsun diye karşı çıkmayın her şeye.

Link to post
Sitelerde Paylaş

vaktim kısıtlı tek tek alıntı yapamıcam, bazıları beni yanlış anlamış. ben kendi düşüncemi bir açıklayıvereyim. Ben dini inancı hiç olmayan ve zayıf olanların, vatansever, milliyetçi olmadığını ve maddiyatçılığın verdiği bir satıcılıklarının olduğunu düşünüyorum. yani daha iyi şartlar için vatanını bile satabilir ve hainlik edebilir. ülkemizdeki terör olaylarının arkasında bu inançsızların parmakları var. teröre direkt ya da dolaylı destek veriyorlar diye düşünüyorum. bunlar deccal in askerleri ve allah ın izniyle bunlar temizlenecek. ben vatanımı seviyorum ama üzerinde şeriatla hükmedilmesini istiyorum. şeriatla hükmedilmediği sürece bu ülkenin askerliğini de yapasım gelmiyor. benim isteğim cihad olsun ve ben dinim uğruna cihad edeyim ve böylece bir askerliğim olsun istiyorum. bu ülkede şeriatla hükmedilmesi gerekiyor. dinin milliyetçiliği olmaz. birileri çıkmış bizi sırtımızdan vuran arapların kelimlerini megafonla dinletiyormuşuz. işte bir insan ırkçı olduğunu ancak bu kadar belli edebilirdi. müminler kardeştir, bu bir ayet-i kerime'dir. arap başka müslüman başka, her sakallı deden olmadığı gibi her arap da müslüman değildir. peygamber efendimiz zamanındaki müşrikler de araptı. anladınız mı? arap olanın arap olmayana üstünlüğü ancak takva iledir ırk ile değil. ve bir de islam ı başka türeme dinciklerle karıştırmayın. onların yaptıklarını islam a mal etmeyin. süleymancı, narcı, nurcu, refahçı, şu, bu, o bunlar ayrı birer dindir, islam değil. sizin zaten malzemeniz hazır, islam a laf etmek istediniz mi getir ordan bir akp de islam a laf sokayım. yok öyle şey, akp müslüman falan değil, buu kafanıza sokun. islam kuran ve sünneti seniyyedir. peygamber efendimiz ve ashabının yoludur!

Yazdılarına itirazla katılıyorum.Elbetteki herkesin vatanı başkadır.Aynı vatanda yaşıyor gibi gözüksekte aslında vatanlarımız ayrıdır.Sizin için vatan İslamın hüküm sürdüğü alandır.Bizim içinse başkadır.Nasılki siz askerlik yapmayı içinize sinderemediğiniz halde askerlik yaptıysanız bizde İsami vatana yasal zorunluluktan askerlik yaparız.Nasılki siz İslami vatanınıza sonuna kadar sadık iseniz bizde özgür vatanımıza sonuna kadar sadığız.

İtirazımı belitteyim diyorsunuzki terörün arkasında inançsızlar var.Bu ülkede terörü en mükemmel şekilde hayata geçiren hareket Hizbullahtı.Ülkemizde çok uzun yıllardır laik ve ateist kökenli silahlı oluşumlar olmasına rağmen bu oluşumlar hiçbir zaman sivillerin yaşamını çekilmez bir hale getirecek durumlar yaratmadıkları gibi karşılarında saf oluşturmayanlara karşıda etkili bir yaptırım içine girmiş değillerdi.Oysaki Hızbullah sivillere karşı acımasız tutumuyla siviller üzerinde sırf yaşam tarzlarından dolayı korku salarak terörü had safhaya çıkardı.Ülkemizde terör hareketlerinin ve bunlardan dolayı ortaya çıkan silahlı çatışmaların en yoğun yaşandığı Dıyarbekir-Bingöl-Tunceli üçgeninde hiçbir zaman siviller laik ve ateist kökenli silahlı hareketler nedeni ile yaşam tarzlarında bir değişikliğe gitme zorunda kalmadılar.Oysa bu üçgende yoğunlaşan Hizbullah siviller üzerinde öyle bir korku yarattıki siviller yaşam tarzlarını kökten değiştirme zorunluluğu hissettiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben allaha yehovaya cisıs kıraysta yada başka bi tanrıya inanmıyorum ama son derece milliyetçiyim. Ateist olmadan önce reislik yaptım. Ülkücü kökenliyim. Türkiye'de ateist olup milliyetçi olan çok da insan biliyorum. Artı bu insanların sayısı 60lardan önce türkeş ckmpyi ele geçirmeden önce çok daha yüksek sayılardaydı.Nihal atsız ismini mutlaka duymuş olmalısın.Atsız gibi ateist olup Türk milliyetçisi ve vatansever olan çok insan var. Ayrıca ateist olmak ille de satılmış olmayı gerektirmiyor. Bence bir ateistin ahlakı müslümanlara göre daha yüksek seviyededir. Çünkü yaptığı iyilikleri karşılık bekleyerek yapmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben allaha yehovaya cisıs kıraysta yada başka bi tanrıya inanmıyorum ama son derece milliyetçiyim. Ateist olmadan önce reislik yaptım. Ülkücü kökenliyim. Türkiye'de ateist olup milliyetçi olan çok da insan biliyorum. Artı bu insanların sayısı 60lardan önce türkeş ckmpyi ele geçirmeden önce çok daha yüksek sayılardaydı.Nihal atsız ismini mutlaka duymuş olmalısın.Atsız gibi ateist olup Türk milliyetçisi ve vatansever olan çok insan var. Ayrıca ateist olmak ille de satılmış olmayı gerektirmiyor. Bence bir ateistin ahlakı müslümanlara göre daha yüksek seviyededir. Çünkü yaptığı iyilikleri karşılık bekleyerek yapmaz.

Hahahah atsızcılar com değil burası,değnekle kovalarlar seni burda ona göre.

tarihinde taopaipai tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben allaha yehovaya cisıs kıraysta yada başka bi tanrıya inanmıyorum ama son derece milliyetçiyim. Ateist olmadan önce reislik yaptım. Ülkücü kökenliyim. Türkiye'de ateist olup milliyetçi olan çok da insan biliyorum. Artı bu insanların sayısı 60lardan önce türkeş ckmpyi ele geçirmeden önce çok daha yüksek sayılardaydı.Nihal atsız ismini mutlaka duymuş olmalısın.Atsız gibi ateist olup Türk milliyetçisi ve vatansever olan çok insan var. Ayrıca ateist olmak ille de satılmış olmayı gerektirmiyor. Bence bir ateistin ahlakı müslümanlara göre daha yüksek seviyededir. Çünkü yaptığı iyilikleri karşılık bekleyerek yapmaz.

Tao benden önce görmüş bu abimizi :D

Sevgili Türkçü kardeşim, ben de atayiz olmadan önce 17 sene liverpool ülkü ocaklarında reislik yaptım. Takma adını da Türkçe olarak leventizm yerine leventçilik yapmanı öneririm.

Vatan, millet, Waterloo!

Gözlerinden öperim

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevgili ırkdaşlarım,dört harfliler dün gene ortalığı birbirine katmış.Bunlara derslerini vermenin zamanı gelmedi mi?Neyi bekliyoruz?Yer gök bilmemneolmadıkça bizim töremizi kim bozabilir?Zırtvırt zırtvırt........

Arkadaş atsızcılar komdan sonra yabancılık çekmesin dedim

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahu ben atsızcıyım dedimmi?:D Atsızı severim ama atsızcı olamam çünkü annem Saraybosnalı. Atsızcı olmak için 3 nesil melezlik olmaması lazım..Yaa yaa..Neyse başlığı açan arkadaşa cevap olsun, ateistim ama milliyetçiyim ve ülkemi çok seviyorum.Bi de demişsin ya ülkeleri için can verirlermi? Ben veririm.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...