Jump to content

Ateist Milliyetçiler (Vatanseverler)

Recommended Posts

Yahu ben atsızcıyım dedimmi?:D Atsızı severim ama atsızcı olamam çünkü annem Saraybosnalı. Atsızcı olmak için 3 nesil melezlik olmaması lazım..Yaa yaa..Neyse başlığı açan arkadaşa cevap olsun, ateistim ama milliyetçiyim ve ülkemi çok seviyorum.Bi de demişsin ya ülkeleri için can verirlermi? Ben veririm.

Doğal seçilim çalışıyor :D

Sitelerde Paylaş
  • İleti 238
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ben askerlik bürosuna gidip çürük raporu alan sapasağlam sakallılar da gördüm.

Çünkü onlar budur. Çürük, akli olarak sakat ve eziktir. Orduya girecek şerefleri yoktur.

Orduya girmekle şerefin ne alakası var, duyanda orduya giren herkes şeref timsali sanacak. Adam zorla alıyor arkadaşım, şerefli şerefsiz bakmıyor. Bence zorunlu askerlik kaldırılsın. Ben vatan, millet sakarya için ölmek istemiyorum kardeşim zorla mı?

Sitelerde Paylaş

Orduya girmekle şerefin ne alakası var, duyanda orduya giren herkes şeref timsali sanacak. Adam zorla alıyor arkadaşım, şerefli şerefsiz bakmıyor. Bence zorunlu askerlik kaldırılsın. Ben vatan, millet sakarya için ölmek istemiyorum kardeşim zorla mı?

Boynunu eğmiş yalancı çürük raporlarıyla ofise giren o zavallı adamları hatırladıkça şerefsiz kelimesinden başka hiçbirşey aklıma gelmiyor malesef. Bende ne akıl ne hoşgörü bıraktılar affet.

Sitelerde Paylaş

Alıyorlar orduya vatan bizim anamız dedirtiyorlar, sonrada ana avrat dümdüz gidiyorlar, hani vatan bizim anamızdı? Anama küfreden, vatana küfreden pisliklerle dolu bir ordunun şerefle ne alakası var. Bence iyi ediyor o çürük raporu alabilenler.

Sitelerde Paylaş

Alıyorlar orduya vatan bizim anamız dedirtiyorlar, sonrada ana avrat dümdüz gidiyorlar, hani vatan bizim anamızdı? Anama küfreden, vatana küfreden pisliklerle dolu bir ordunun şerefle ne alakası var. Bence iyi ediyor o çürük raporu alabilenler.

Demek istediğim ordu bu adamları kayırıyor. İstemiyor. Çünkü gerçekten de din sayesinde kafadan sakatlar. Özel muamele gören numuneler. Sonra gelmiş burada başlık açıyorlar. Beni sinirlendiren bu oldu.

Pasifist insanlara diyeceğim yok. Fakat askere isteyenin gitmesi bu coğrafya için biraz ütopik bir fikir malesef.

Sitelerde Paylaş

vatana hizmet değil insanlara hizmet etmek önemlidir diyen bunuda dedi:

yabancı karı isterem türk kızlarını sevmiyorum

ırkçılık karşıtlığı yapıyorlar birde :D

IFeelGood taytaya bir cevap vermiş,taytay hemen şımarıklığa başlamış,bunlar böyle işte cevap veremeyince dalgaya şımarıklığa başvururlar.

Sitelerde Paylaş
vatana hizmet değil insanlara hizmet etmek önemlidir diyen bunuda dedi:

yabancı karı isterem türk kızlarını sevmiyorum

Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı.

Niye türk kızlarını sevmiyorumun cevabını arıyorsan queen midir nedir onun iletilerine bak biraz.Türk kızlarının %90ı bu kalıptan çıkma.Irkçılıkla alakası yok.Benim aradığım birazcık da olsa dolu bir beyin.

Sitelerde Paylaş

Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı.

Niye türk kızlarını sevmiyorumun cevabını arıyorsan queen midir nedir onun iletilerine bak biraz.Türk kızlarının %90ı bu kalıptan çıkma.Irkçılıkla alakası yok.Benim aradığım birazcık da olsa dolu bir beyin.

arapların %99'u cahildir,aptaldır diyince çok alınıyorsunuz ama :D

Sitelerde Paylaş

hayır sadece merak ediyorum,11 eylülde amerikan bayrağını avatarıma ve imzama koyup başlık açınca iyi yaptın diyenler,10 kasım için açtığım bir başlığı niye bozmuşlardı ?

bende sadece azıcık adalet istiyorum siz hümoş ve liboşlardan,tarafsız olmanızı istiyorum.

başlık açsam,ingilizlerin %90'ı aptal,amerikalıların %95'i gerizekalı,araplarında %99'u eziktir desem,bu toytoy herifi ne yapar acaba ?

bunların hepsinede iyi bir nedenim var,sallamadım,hatta kendileri tarafındanda öyle kabul görülüyormuş.:D

tarihinde VahsiZenci tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Şöyle bir durum var, sanki milliyetçiler kesinkes yurtsever olur gibi bir durumdan bahsedilmiş. Milliyetçiler genelde ya komprador olurlar ya da salak. Buyrun isterseniz ülkemizdeki milliyetçileri inceleyelim. Ülkemizdeki milliyetçiler kimlerdir? Ülkücüler, Alperenler, bir nebze kemalistler.

Şimdi bu grupların hangisi kendi ülkesini sömüren Amerikan politikalarına, liberal tuzaklara karşıymış? Bunlardan hangileri kendi ülkelerini sömüren serbest piyasa ekonomisine karşıymış? Ülkenin her karış toprağı satılıyor, bunlara hangi milliyetçi itiraz etmiş? Milliyetçilerin kendi ülkeleri için hayatlarını feda etmeleri komik bir durumdur, çünkü ülkelerini bizzat kendileri o duruma getirmiştir.

Bu arada unutmadan: milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır.

Saygılar.

tarihinde YuRTSeVeR tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Demek istediğim ordu bu adamları kayırıyor. İstemiyor. Çünkü gerçekten de din sayesinde kafadan sakatlar. Özel muamele gören numuneler. Sonra gelmiş burada başlık açıyorlar. Beni sinirlendiren bu oldu.

Pasifist insanlara diyeceğim yok. Fakat askere isteyenin gitmesi bu coğrafya için biraz ütopik bir fikir malesef.

Sevgili bayşapka,

2010a gelmişiz, bu noktada zorunlu askerliğin hiç anlamı yok. Savaşlar eskisi gibi değil, teknoloji önemli, eğitim önemli, bunlar da profesyonel orduda daha etkin olacak şeyler. 800.000 bin kişilik dev ordu üstüne bir de bu zorunlu askerlik hem gereksiz masraf, hem de birey haklarının ihlali. Türkiye umarım en kısa zamanda bu utançtan kurtulacak.

Sitelerde Paylaş
arapların %99'u cahildir,aptaldır diyince çok alınıyorsunuz ama

Cahil başka,aptal başka.Irkçılık bir ırkın genetik olarak üstünlüğünü savunur.Şu millet cahildir demek ırkçılık değildir,eğer doğru verilere dayanıyorsa.Dünyada geri kalmış,eğitim sistemi rezalet olan tonla ülke var.Bu ülkelerde yetişen insanların çoğu cahildir desem ırkçılık yapmış değil,bir insanlık ayıbına değinmiş olurum.

hayır sadece merak ediyorum,11 eylülde amerikan bayrağını avatarıma ve imzama koyup başlık açınca iyi yaptın diyenler,10 kasım için açtığım bir başlığı niye bozmuşlardı ?

Nasıl bir alaka kurdun anlamadım.Biri bir terör saldırısı,birisi bir diktatörün ölüm yıl dönümü.

Sitelerde Paylaş

Nasıl bir alaka kurdun anlamadım.Biri bir terör saldırısı,birisi bir diktatörün ölüm yıl dönümü.

diktatörün sevsin seni.

belki biri terör saldırısı değil abd nin yaptığına dair teoriler var

şimdi sen atatürkü diktatör olarak görüyorsun diye benim anma başlığımı bozmak zorunda mısın

bende senin terör saldırını terör saldırısı olarak görmesem gebersin amerikanlar desem olur mu

ben her ne olursa olsun ölen insanlar ve bir milletin uğramış olduğu kazaya karşı duyduğum acıyı belirtiyorum saygı gösteriyorum

sizde bizim sahip olduğumuz değerlere saygısızlık yapıyorsunuz karşılık olarak,

ama merak etmeyin,deplasmana gelen takıma tek çirkeflik yapmayan,daha sonra o takım kendi sahasında oynadığında inadına her türlü çirkefliği yapanlardan farkınız yok.

Sitelerde Paylaş

Kıyamam, nasıl da içine oturmuş :)

bende sadece azıcık adalet istiyorum siz hümoş ve liboşlardan,tarafsız olmanızı istiyorum.

Olm seni ne zaman attılar la :) Gerçi iyi olmuş, yoksa o sinirle tımarhaneye kadar gidecekti yolun :)

başlık açsam,ingilizlerin %90'ı aptal,amerikalıların %95'i gerizekalı,araplarında %99'u eziktir desem,bu toytoy herifi ne yapar acaba ?

Yaw allasen, eremediği ciğere mundar diyo işte:D

Sitelerde Paylaş

Yaw allasen, eremediği ciğere mundar diyo işte:D

bu mesaj ne kadarda milliyetçi olduğunu gösterir :)

siz milliyetçiliği hümoş olduğunuz için değil başka bir milletin milliyetçisi olduğunuz için türk milliyetçiliğini hor görüyorsunuz.

ayıp bu yaptıklarınız bari hümoşluğun arkasına gizlenmeyinde çıkın ben pan-arabizmi savunuyom diyin bişey diyin,öyle kabul edelim sizi.

verdiğim cevaplarada alakasız şeyler yazıyorsun,sen git içine oturta oturta düşün,taa ki adam gibi cevap verene kadar.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...