Jump to content

Durmak yok, yola devam !

Recommended Posts

İyi ki AKP muhalifi liberallerimiz var! (2)

Çünkü onlar yazılamayanları yazan liberal gazeteciler !

Necip Türk matbuatında iyi ki böyle değerli liberal ağabeylerim var, yoksa adı gibi apak olan partimiz AKP bir daha böylesi dikensiz gül bahçesini nerede bulacaktı, öyle değil mi ?

Gazeteci mi yoksa iş takipçisi mi olduğu belirsiz liberal Mehmet Barlas'tan ne çıkmış ki, yazılamayanları yazacağını iddia eden, hitini sevdiğimin sureti hakçısı falan bilmem nemne sitesinin komik liberal soytarısından ne çıksın ?

Ağzından bal mı yoksa necaset mi aktığı belirsiz, sürekli insanına ve ülkesine hakaret etmeyi bir meziyet zanneden  liberal Engin Ardıç'tan ne çıkmış ki, enginlerde gezinip duran ve ayakları bir türlü yere ulaşmayan Brüksel pasaportlu AB manyağı liberal  kütüphane entelinden ( Hadi Uluengin ) ne çıksın ?

Her devrin adamlığıyla meşhur, ıkına ıkına ve de sıkıla sıkıla bir yerlerinden nihayet yiril yiril Pentagon bildirisi çıkarabilen Çandarlı Halil Paşa'nın bilmem sittin kaçıncı göbekten liberal torunundan ( Cengiz Çandar ) ne çıkmış ki, zamanımızın ABD ve AB Malkoçoğlu liberal Cüneytlerinden ( Cüneyt Ülsever ) ne çıksın ?

Çıplak ayaklarındaki tırnakları ojeyle boyayıp mecliste boy gösteren ABD vatandaşı provakatör Merve Kavakçı'yı  meclise sokan 28 Şubat Ordinaryüs profesörü ve de eli tefli pek bir liberal - demokrat Nazlı Ilıcak Bacı'mdan ne çıkmış ki, şeriatçı çanakçısı liberal Gülay Göktürk Bacı'mdan ne çıksın ?

Heleki AB AB diye bir yerlerini paramparça eden TRT  eski dolandırıcısı , entellektüel keçi sakalını sevdiğimin sözde liberal yüzsüzünden ( Mehmet Ali Birand ) ne çıkmış ki,  liberalizmi resmen özgürce dolandırıcılığa çıkaran diğerlerinden ne çıksın ?

Delinin bilmem neyini bellediği gibi   ''Kosmos Kosmos ...''   deyip duran komünist tekne kalıntısından bu zamana kadar ne çıkmış ki,  nam-ı diğer Kel Ahmet'le,  kıl Mehmet adlı liberal veletlerinden ( çocuklarından ) ne çıksın ?

Turgut Özal döneminde yetişip palazlanan ve medyanın en önemli yerlerinde yazarlık yapan bu sözde liberallerden siz  hükümete daha çok muhalefet beklersiniz,  çook .

Muhalefet yok ama, neler var bir bakalım :

- Türban mevzusu ...

- Laikliğin tanımının yeniden yapılması ...

- Laiklik taraftarlarının,  yurtseverlerin, Atatürkçülerin bol bol eleştirilmesi ...

- Bu arada hazır yeri gelmişken İskilipli Atıf Hoca'nın niye asıldığı konusu ...

- Andımızın niye çocuklara dikte edildiğinin tartışılması ...

- Değerli devlet büyüğüm Tayyip Erdoğan  hükümetinin resmi yayın organı Yeni Şafak'ına, pardon Pravda'sına iyi tarafından yağcılık ...

- vs...

( Devam edecek ... )

Sitelerde Paylaş
  • İleti 98
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İyi ki AKP muhalifi liberallerimiz var! (3)

Biz bunları tartışırken hükümet de pinpon topu, tebeşir tozu, tahta talaşı üzerinden enflasyon hesabı yapsın, Kemal Abi'm kaçak villa diksin ...

Dünyanın en pahalı benzini,  mazotu bizde satılsın, çiftçinin de o biçim anası ağlasın, dert mi !

AB ülkeleri kendi çifçiliklerini geliştirmek için devlet kaynaklarını sonuna kadar kullansın, bizde de IMF öyle emrediyor diye çiftçiyi çitfçilik yaptığına yapacağına bin pişman edelim.

Bir zamanlar hiç olmazsa tahıl yönünden, bir savaş çıksa bile en azından gıda yönünden kimseye muhtaç olmadan kendine yetebilen ülke iken, şimdi en temel gıda maddelerini bile yurt dışından aldığımızı halktan saklayalım .

Üç yıldır hükümette olmalarına rağmen hala daha IMF'nin diktelerine tek satır bile karşı çıkamamak bu hükümetin en büyük ayıbı iken bu konulara hiç değinmeyelim.

Ama geçmiş koalisyon hükümeti IMF ile anlaşmaya oturdu diye sürekli anasının gül hatırını soralım .

Dağları tepeleri kelaynağa dönmüş Türkiye'nin üç-beş orman arazisini yandaşlarımıza haraç mezat satıp devlete kaynak sağlayalım, uyanık millet de hem ümide kapılıp hem de iştaha gelip arazi kazanmak için ağaçları birer birer kessin, bunlardan hiç mi hiç bahsetmeyelim !

Ya neden bahsedelim;  1950'den beri işbaşına gelen laikçi, Atatürkçü, solcu, bağımsızlıkçı Atatürkçülerin ülkeyi nasıl soyup soğana çevirdiği konusunda ifşaatlarda bulunalım.

Mesela şöyle :

1950 - 1960 Adnan Menderes  :  laiklik taraftarı, Atatürkçü, solcu, bağımsızlıkçı

1961 - 1970 Süleyman Demirel  : laiklik taraftarı Atatürkçü, solcu, bağımsızlıkçı

1971 - 1980 En çok Morrison Demirel  :  laiklik taraftarı, Atatürkçü, solcu, bağımsızlıkçı

1983 - 1990 Turgut Özal  : laiklik taraftarı, Atatürkçü, solcu, bağımsızlıkçı

1990 - 2002  Mesut  Yılmaz,  Tansu Çiller,  Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel : laiklik taraftarı, Atatürkçü , solcu, bağımsızlıkçı

2002 - 2006  :  Değerli devlet büyüğüm Tayyip Erdoğan   :   Hemin de sapına kadar laiklik taraftarı, Atatürkçü,  solcu,  bağımsızlıkçı

Sizler yazsanız kaç yazar, yazmasanız kaç yazar .

Sitelerde Paylaş

Okumadım ki hepsini,yanlış da yoktur iftira da yoktur,varsa da önemli değil.Benim bahsettiğim şey,bunları imzasında türkçe turkcheleşiyor yazan birinin eleştirmesi körlerin sağırları ağırlamasına benzer.Bu,kendiniz çamur içinde sürünürken birini elbisesi kirli diye eleştirmeye benzer.Önce battığınız çamurdan bir çıkın,bir duş alın,temiz elbiseler giyin,ondan sonra elbiseleri lekeli olanları eleştirmeye başlayın,ama bu halinizle olmaz.

Nerden geldi size bu AKP'yi ve dincileri savunmak merakı?

Sen kim oluyorsun da onları eleştirenlerin çamura batmış kirli insanlar olduğuna karar veriyorsun?

Senin gibi "vatan neymiş, ülke neymiş, Atatürk de zaten bir diktatörmüş ve şapka devrimi yapıp insanlara baskı yapmış, halk isterse ve oy verirse şeriat da gelir, bu kadar abartmayın" diyen aklı evvel mi?

Siz iyice kafayı yemişiniz. Hiçbir doğrunuz yok. Hiç..

Dinci hükumetin hırsızlığını, arsızlığını, pisliğini, dinciliğini eleştirene bile "senin onları eleştirmeye hakkın yok" diyecek kadar uçmuşunuz..

İşin ilginç yanı da sen ve senin gibiler ateistsiniz..

Dincileri eleştirenlere sataşan, susturmaya çalışan ateist.

Muhtemelen bütün tabuları ve ezberleri yıktığını zanneden bir heveslisin. 18 yaş civarı..

Arada sizin gibiler çıkıyor hakikaten. Ciddiye almamak lazım ama burası da forum..

Sitelerde Paylaş
Ayrıca sizin çok çok özgürlükçü liberal Amerika değil midir daha dün denilebilecek kadar kısa bir süre öncesinde Irak'a savaş açıp 1,5 milyon Iraklı çocuğu önce ambargolarla, sonra da resmen silahlarla öldürüp kadınlarına kızlarına tecavüz eden ve ülkenin altını üstüne getirip şimdi de iç savaş bataklığında sürüm sürüm süründüren ?

Evet.Biraz da saddamın katliamlarından bahset.

Hem yazılanı okumuyorsun hem de bunları eleştiriyor diyor diye beni eleştiriyorsun, çelişki değil mi bu ?

Değil,çünkü kalıbın ne olduğunu gördüm,yolsuzluk vatan millet sakarya.Buraya 100 sayfa Akpyi eleştirsen hepsini okuyup cevap verecek halim yok en fazla 1 sayfasını okurum.

Cümlende geçen bunlar kelimesinden kastın kimdir; AKPliler mi ?

İktidar.

Benim imzamla yazdıklarımın ayrıca ne alakası vardır ?

Türkçe turkcheleşiyor demek kafatasçılık mıdır, ırkçılık mıdır, öyle mi anlıyorsun ?

Hayır,küçük dünyanın küçük insanlarından biri olduğunu anlıyorum.Sen eleştirdiğin adamlardan iyi değilsin ki eleştirmeye hakkın olsun.

Sitelerde Paylaş
Nerden geldi size bu AKP'yi ve dincileri savunmak merakı?

Size nerden geldi cuntacıları, katliam ve kan dökülmesi taraftarlarını savunma merakı?

Siz iyice kafayı yemişiniz. Hiçbir doğrunuz yok. Hiç..

Dinci hükumetin hırsızlığını, arsızlığını, pisliğini, dinciliğini eleştirene bile "senin onları eleştirmeye hakkın yok" diyecek kadar uçmuşunuz..

Evet,çünkü iktidar partisinin yaptıkları sizin savunduklarınız yanında hiç kalıyor.Burada terörü bitirmekten bahsediyoruz,adam çıkmış "Dersimde analar ağlamasın dedik mi?"diyor.Astık hepsini diyor.Akpnin açılım planına karşı katliam planını savunuyor,siz de bizi dincileri savunmakla suçluyorsunuz.Siz kafayı bozmuşsunuz laiklikle Atatürkçülükle.

18 yaş civarı..

yanlış tahmin

tarihinde taopaipai tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Evet.Biraz da saddamın katliamlarından bahset.

Olur, emredersin !

Sanki Saddam'ı savunan var burada .

Konumuz da zaten Saddam ve yaptığı diktatörlükler !

Değil,çünkü kalıbın ne olduğunu gördüm,yolsuzluk vatan millet sakarya.

Liberal yazar ağabeylerinin kaç paralık kalıbı olduğunu bazı örnekleriyle az önce yayıma verdim, onlara bakarak senin kalıbını da ölçmem benim açımdan hiç zor değil .

İmzadan fikir ve karakter tahlili yapan tipik liberal çömez işte .

Buraya 100 sayfa Akpyi eleştirsen hepsini okuyup cevap verecek halim yok en fazla 1 sayfasını okurum.

Sen mi varsın sadece bu sitede, sen okuyasın diye mi yazdım ?

Aman sakın okuma, kimyan bozulur .

Hayır,küçük dünyanın küçük insanlarından biri olduğunu anlıyorum.Sen eleştirdiğin adamlardan iyi değilsin ki eleştirmeye hakkın olsun.

Senin uçuk kaçık hayallerle yüklü geniş dünyanı sevsinler !

Al Pacino'nun mafya filmlerini izle sen, burada da ''insanlık kardeş olsun, kurtla kuzu kolbastı dansı yapsın'' diye felsefe yap da ne iyi çocuk desinler !

Sitelerde Paylaş

Size nerden geldi cuntacıları, katliam ve kan dökülmesi taraftarlarını savunma merakı?

Evet,çünkü iktidar partisinin yaptıkları sizin savunduklarınız yanında hiç kalıyor.Burada terörü bitirmekten bahsediyoruz,adam çıkmış "Dersimde analar ağlamasın dedik mi?"diyor.Astık hepsini diyor.Akpnin açılım planına karşı katliam planını savunuyor,siz de bizi dincileri savunmakla suçluyorsunuz.Siz kafayı bozmuşsunuz laiklikle Atatürkçülükle.

Sen kafayı yemişsin kardeşim. Bu söylediklerini burada savunan kimse olmadı.

Çapulcu dincileri savunacağım diye iyice iftiraya, çirkefe battınız.

İktidar partisi dediğin imam tayfası, bir avuç ağzı bozuk çapulcu sahtekar din bezirganı.

Kafayı aykırı olacağım diye bozup yönünü şaşıran sizsiniz.

Kesin kafayı yemişiniz..

Adamlar laiklik karşıtı eylem yapmaktan açıkça yargılanıp kapatmanın eşiğinden dönmüş, bu çok zekiler üç günlük Kürt Açılımı numaralarına tav oluyor.

Terör bitsin diyormuş, biz de bitmesini istemiyormuşuz...

Dön bak bakalım, Tayyip seçim sonrası kendisine oy vermeyen Diyarbakırlıya ne demiş..

Fethullah şizofreni güneydoğuda binlerce kurbanı niye kesmiş, Kürtler'e olan bu sevgi birden nereden gelmiş..

İftiracı sahtekarlar sizi.. Tayyip takipçisi olduğunuz nasıl da belli..

Halk isteseymiş şeriat gelirmiş, abartacak bir şey yokmuş..

Türk'ün liberali bu oluyor demek..

Sitelerde Paylaş
İktidar partisi dediğin imam tayfası, bir avuç ağzı bozuk çapulcu sahtekar din bezirganı.

Muhalefet ne?Sen beni iktidar partisinin politikalarını desteklemekle suçluyorsun,öyleyse senin desteklediğin de muhalefet.100 yıllık milletçi,şovenist söylemlerle oy toplamaya çalışan bir avuç çapulcu.Eeee hangisini seçeyim?Ben ne müslümanım,ne milliyetçi ne Atatürkçü.Hangisinin politikaları bana daha uygun geliyorsa onu destekleyeceğim.Burada kürt açılımına karşı çıkan bir partiyi zaten desteklemek delilik olur,sizse hepsini bırakıp akp dinci de dinci.Napalım yani,bu ülkeden bu yönetici çıkıyor demek ki.
Halk isteseymiş şeriat gelirmiş

Gelmez mi?Engelleyebilir misin?Engellesen ne kadar süre engellersin?

Ben gerçeklerden bahsediyorum.Halkın %90ı şeriat istiyorsa şeriat gelir senin elinden hiçbir şey gelmez.

Ki şu anda öyle bir durum yok,bu yüzden şeriat gelecek diye çığırtkanlık yapmanızın bir manası yok.

Sitelerde Paylaş

Adamlar laiklik karşıtı eylem yapmaktan açıkça yargılanıp kapatmanın eşiğinden dönmüş, bu çok zekiler üç günlük Kürt Açılımı numaralarına tav oluyor.

Kapatılmışlar mı kapatılmamışlar mı? Yani siz mahkemenin kararına bile saygı duymuyorsunuz. Halkın kararına saygı duymamanızı zaten geçtim.

Saygılar.

Sitelerde Paylaş

Kapatılmışlar mı kapatılmamışlar mı? Yani siz mahkemenin kararına bile saygı duymuyorsunuz. Halkın kararına saygı duymamanızı zaten geçtim.

Saygılar.

akp laiklik karşıtı fikirlerin odağı haline gelmiş bir partidir, mahkeme akp'ye gereken uyarıyı vermiştir, akp'nin yargıyı ele geçirme çalışmalarınıda biliyoruz, halkın kararı gibi ucuz demogolojiler yapma.

Sitelerde Paylaş

Saygılar.

Ben kapatılmışlar ya da kapatılmalılardı demiş miyim? Bilakis, kapatılmamalılardı ve eşikten döndüler.

11 tane yargıçtan 10'u "laiklik karşıtı eylem yapmak" suçundan cezaya mahkum etti, uyarı verdi.

Mahkemelere, hukuka saygı duymayanlar bugün ortadadır ve ülkenin yargıçları ayaktadır. Hükumete sert eleştiriler yağdırmış, "yargıdan elini çek" demişlerdir. Ülke faşizme, diktatoryaya doğru kayıyor diyerek imamları uyarmıştır.

Uyuyor muydunuz yoksa?

Danıştay ve AİHM, okullarda zorunlu din derslerinin kaldırılması yönünde karar vermiştir ama bu hukuka ve insan haklarına saygılı hükumet, onu da sümen altı etmiştir.

Hukuka saygı konusunda tartışırsak ve siz bu imamları savunursanız, emin olun altında kalırsınız.

Onlar hukuk, yargı, hak tanımazlar.

Sitelerde Paylaş

Muhalefet ne?Sen beni iktidar partisinin politikalarını desteklemekle suçluyorsun,öyleyse senin desteklediğin de muhalefet.100 yıllık milletçi,şovenist söylemlerle oy toplamaya çalışan bir avuç çapulcu.Eeee hangisini seçeyim?Ben ne müslümanım,ne milliyetçi ne Atatürkçü.Hangisinin politikaları bana daha uygun geliyorsa onu destekleyeceğim.Burada kürt açılımına karşı çıkan bir partiyi zaten desteklemek delilik olur,sizse hepsini bırakıp akp dinci de dinci.Napalım yani,bu ülkeden bu yönetici çıkıyor demek ki.

Gelmez mi?Engelleyebilir misin?Engellesen ne kadar süre engellersin?

Ben gerçeklerden bahsediyorum.Halkın %90ı şeriat istiyorsa şeriat gelir senin elinden hiçbir şey gelmez.

Ki şu anda öyle bir durum yok,bu yüzden şeriat gelecek diye çığırtkanlık yapmanızın bir manası yok.

Halkın %90'ı isterse de şeriat filan gelmez. Burası laik, demokratik hukuk devleti.

Halk karar veremez buna. Demokrasinin de kendini koruma yöntemleri var.

Ama sizler, dincinin, şeriatçının ülkenin bütün kurumlarını sessiz ve sinsice ele geçirmesine karşılık ülkenin kuruluş ikelerini bile ayaklar altına alırsanız ve karşı koymazsanız her şey olur.

Hala CHP ile uğraşıyorsunuz.. Nedenmiş? Kürt açılımına destek olmamış.

E o zaman şeriatçılar gelsin.

Dedim ya, kafayı yemişiniz.. Doğrunuz yok.

Sitelerde Paylaş

Ben kapatılmışlar ya da kapatılmalılardı demiş miyim? Bilakis, kapatılmamalılardı ve eşikten döndüler.

11 tane yargıçtan 10'u "laiklik karşıtı eylem yapmak" suçundan cezaya mahkum etti, uyarı verdi.

Mahkemelere, hukuka saygı duymayanlar bugün ortadadır ve ülkenin yargıçları ayaktadır. Hükumete sert eleştiriler yağdırmış, "yargıdan elini çek" demişlerdir. Ülke faşizme, diktatoryaya doğru kayıyor diyerek imamları uyarmıştır.

Neymiş acaba bu laiklik karşıtı eylemler? Kadrolaşmadan falan bahsetmeyin, her gelen hükümet aynısını yapmakta. Bu akp'ye özgü bir şey değil. Laiklik karşıtı eylem olarak mahkemenin elinde dede korkut masallarından başka bir şey var mı? Yoksa bir eylem var da bizden mi saklıyorlar.

Uyuyor muydunuz yoksa?.

Ben hep uyanıktım da bana ulusalcılar bayağı bir rüya görmüşler gibi geliyor. Ulusalcılarla aynı şeyleri görmediğimiz kesin.

Danıştay ve AİHM, okullarda zorunlu din derslerinin kaldırılması yönünde karar vermiştir ama bu hukuka ve insan haklarına saygılı hükumet, onu da sümen altı etmiştir.

Hukuka saygı konusunda tartışırsak ve siz bu imamları savunursanız, emin olun altında kalırsınız.

Onlar hukuk, yargı, hak tanımazlar.

Hımmm, gerçekten mi? Zorunlu din dersini sevgili paşamız Kenan Evren ülkeyi anarşiklerden kurtarmak için yaptığı darbe sonucu hayatımıza uyarlamıştır. 80'den sonra kaç tane parti iktidara geldi? Niye hiçbiri kaldırmadı, bu neden akpnin suçu oluyor?

Peki zorunlu askerliğin kaldırılması yönünde, vicdani red yönünde aihm'nin verdiği kararlar. Değerli ordumuz bunları neden kabul etmiyor acaba? Bir de bundan bahsedelim. Akp'ye hep üvey evlat muamelesi. Akp'yi ben de sevmem ama yeni bir moda oldu her suçu akp'ye atmak. Bakalım daha neler duyacağız.

Sitelerde Paylaş

Halkın %90'ı isterse de şeriat filan gelmez. Burası laik, demokratik hukuk devleti.

Harika bir mesaj.

Ama liboşlar bunu anlayabilecek zekada değiller,anca cıvıtabilirler,kafaları cıvıtmaya çalışıyor çünkü.

Demokrasi,Demokrasi'yi yok etmeye gelecek bir ideolojiye asla izin vermez !

Sitelerde Paylaş

Ben de şahsen hakların çoğunluğun insafına kalamayacağı düşüncesindeyim. Olması gereken odur. Ama işin pratik bir tarafı da var. Halkın yüzde 90'ı şeriat isterse yapacak bir şey kalmaz, orduyla mı bastıracaksınız halkın isteklerini? İran'da Şah'ın elinde koca ordusu vardı da ne oldu? Çok şükür halkın içinde şeriat isteyen falan çok küçük bir azınlık, tüm bu paranoya yersiz.

Sitelerde Paylaş

.Hangisinin politikaları bana daha uygun geliyorsa onu destekleyeceğim.Burada kürt açılımına karşı çıkan bir partiyi zaten desteklemek delilik olur,sizse hepsini bırakıp akp dinci de dinci.Napalım yani,bu ülkeden bu yönetici çıkıyor demek ki.

Taopaipai,

Bana Kürt açılımının tam olarak ne olduğunu izah edebilir misin ? Hayır daha açıklanmadığı için biz bilmiyoruz.AKP kulislerinde kulağı olan biriysen ve sana birileri çıtlattıysa açılımın içeriğini,anlat bizim de bu konuda bir bilgimiz bir duruşumuz olsun.Aylardır "analar ağlamasın" sloganından başka açılımın içeriğiyle ilgili hiçbir şey izah edilmedi,yoksa ben mi yanılıyorum ?

Yok izah edemiyorsan "özgürlükçülük" adına içeriğinin ne olduğunu bilmediğin bir açılımı destekleyen komik bir oğlan çocuğu durumuna düşeceksin.Hadi bekliyorum,kaynağıyla beraber bana AKP'nin Kürt açlımının ne olduğunu anlat..

Tamam forumda "minyatür astur" olarak bir yer sahibi olmaya çalışıyorsun da içeriğini bilmediğin konularla ilgili ahkam keserek komik duruma düşüyorsun farkında değilsin ...

Sitelerde Paylaş

Ben de şahsen hakların çoğunluğun insafına kalamayacağı düşüncesindeyim. Olması gereken odur. Ama işin pratik bir tarafı da var. Halkın yüzde 90'ı şeriat isterse yapacak bir şey kalmaz, orduyla mı bastıracaksınız halkın isteklerini? İran'da Şah'ın elinde koca ordusu vardı da ne oldu? Çok şükür halkın içinde şeriat isteyen falan çok küçük bir azınlık, tüm bu paranoya yersiz.

İran'da da azınlıktı ne oldu!!

Dün, "şeriat istiyoruz" diyenler bugün devleti yönetiyor!

Kendi istedikleri yasalar onaylanmayınca, danıştayı, anayasa mahkemesini eleştirmesini biliyorlar!!!! Hep onların istediği olsun. Aldatmak suç olsun, imam hatiplerin önü açılsın, türban üniversiteye girsin, kuran kursuna gitme yaşı düşürülsün v.s...

Uyumaya devam edin!

Sitelerde Paylaş

Halk şeriat istiyor demedim ki. Hiçbir zaman böyle bir şey iddia etmedim. AKP'nin oy potansiyeli çok karma ama bu ülkede şeriat isteyen azınlık çok güçlendi. Katkılarınızla tabii. Yine de bir şey yapamazlar, o ayrı.

Şeriat öyle üç beş yılda gelmez zaten. Yargıyla filan uğraşıyorlar, askeri yıpratarak ve halkla karşı karşıya getirerek pasifize etmeye çalşıyorlar.

İran'da da aynı şey oldu. Bütün solcu ve aydınlar özgürlük ve demokrasi gelecek, Şah'ın ordusunda kurtulacağız dedi ve Humeyni'yi destekledi.

Artık son anda akıllarına ordu geldi, ondan medet umdular ama geç kalmışlardı..

Şeriat gelmiyor hemen belki ama, ılımlı İslam da ondan çok farklı değil.

Şeriat darbesine karşı askeri darbeyi elbette desteklerim. Bunun aksi düşünülemez bile. Birini değiştirme şansım varken, öbürü bütün yaşam haklarımı elimden alacak. Asker neticede sivile tekedecek idareyi. İşte o noktadan sonra demokratik ve özgür Türkiye için büyük bir şansım var demektir. Diğeri ise kesin olarak bir çıkmaz.

Sen yoksa şeriatı mı tercih ederdin?

Sitelerde Paylaş

Halk şeriat istiyor demedim ki. Hiçbir zaman böyle bir şey iddia etmedim. AKP'nin oy potansiyeli çok karma ama bu ülkede şeriat isteyen azınlık çok güçlendi. Katkılarınızla tabii. Yine de bir şey yapamazlar, o ayrı.

Şeriat öyle üç beş yılda gelmez zaten. Yargıyla filan uğraşıyorlar, askeri yıpratarak ve halkla karşı karşıya getirerek pasifize etmeye çalşıyorlar.

İran'da da aynı şey oldu. Bütün solcu ve aydınlar özgürlük ve demokrasi gelecek, Şah'ın ordusunda kurtulacağız dedi ve Humeyni'yi destekledi.

Şeriat darbesine karşı askeri darbeyi elbette desteklerim. Bunun aksi düşünülemez bile. Birini değiştirme şansım varken, öbürü bütün yaşam haklarımı elimden alacak. Asker neticede sivile tekedecek idareyi. İşte o noktadan sonra demokratik ve özgür Türkiye için büyük bir şansım var demektir. Diğeri ise kesin olarak bir çıkmaz.

Evet özgürlükçü kardeşim, nerdesin sen?

Taraf'ın ne?

Tarafsızsın değil mi?

Peki ama sen tarihin o tarafsız hallerini de bilir misin?

Ama bir aydın olarak bilmelsin Astur!

Zira saflar sıklaşıyor!

Hiç bilemeyeceğin kadar kutuplaşıyor.

Yönünü doğru tayin et.

Sitelerde Paylaş

Tabii, az uğraşmadık şeriatçılar güçlensin diye. :D

11 sene kadar önce ben ufaktım, yine şeriat geliyordu...Kaç yılda gelir? Ona göre kendimizi hazırlayalım.

Evet, Türkiye'nin şartları da 30 yıl öncenin İran'ı ile aynı olduğundan dolayı endişelenmemiz gerekir.

O ne zaman geliyor?

Ben de, ama halkın yüzde 90ı falan şeriat isterse ordu da bir şey yapamaz. Ne yapacak, milyonlarca kişiyi vurup öldürecek mi?

Sdkjlşş ağzımı mı arıyorsun :D

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...