IFeelGood 0 Aralık 3, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 3, 2009 gönderildi Neymiş acaba bu laiklik karşıtı eylemler? Kadrolaşmadan falan bahsetmeyin, her gelen hükümet aynısını yapmakta. Bu akp'ye özgü bir şey değil. Laiklik karşıtı eylem olarak mahkemenin elinde dede korkut masallarından başka bir şey var mı? Yoksa bir eylem var da bizden mi saklıyorlar. Otur kendin araştır neymiş o eylemler. Ben uydurmadım herhalde. Madem verilen karardan haberdarsın, 30 ayrı eylemden cezalandırıldığını da biliyorsundur. Çok blmişlik yapacağına git araştır. Demin yargıya saygı diyordun? Ne oldu birden? Kafana bir şey mi düştü? Niye demin hukuka saygı isterken birden sayıklıyorlar demeye başladın? Hımmm, gerçekten mi? Zorunlu din dersini sevgili paşamız Kenan Evren ülkeyi anarşiklerden kurtarmak için yaptığı darbe sonucu hayatımıza uyarlamıştır. 80'den sonra kaç tane parti iktidara geldi? Niye hiçbiri kaldırmadı, bu neden akpnin suçu oluyor? Hmmm, gerçekten. Çünkü AİHM de Danıştay da böyle bir karar almamıştı, böyle bir yasa da çıkmamıştı. Aleviler yoğun bir biçimde okullarda din baskısına maruz kaldıkları için gidip AİHM'ye başvurdular, davalar açtılar. O zaman da böyle davlar açılmış ve böyle kararlar alınmış olsaydı, bu soruların anlam kazanırdı. Peki zorunlu askerliğin kaldırılması yönünde, vicdani red yönünde aihm'nin verdiği kararlar. Değerli ordumuz bunları neden kabul etmiyor acaba? Bir de bundan bahsedelim. Akp'ye hep üvey evlat muamelesi. Akp'yi ben de sevmem ama yeni bir moda oldu her suçu akp'ye atmak. Bakalım daha neler duyacağız. Ben zorunluğu askerliği savunmadığım gibi, sabahtan beri de eleştiriyorum. Aklınızı orduyla bozmuşsunuz.. AKP üvey evlat değildir, açıkça bedevi yanaşması, vatan haini şeriatçı bir partidir. Hırsızların soysuzların, din aktörü Siyasal İslamcıların partisidir. Bana AKP'li ağzıyla gelme. Her sıkıştığınızda askerlikten bilmem neden bahsederek de savunma yaptığını zannetme. Üvey evlatmış.. Link to post Sitelerde Paylaş
taopaipai 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Taopaipai, Bana Kürt açılımının tam olarak ne olduğunu izah edebilir misin ? Hayır daha açıklanmadığı için biz bilmiyoruz.AKP kulislerinde kulağı olan biriysen ve sana birileri çıtlattıysa açılımın içeriğini,anlat bizim de bu konuda bir bilgimiz bir duruşumuz olsun.Aylardır "analar ağlamasın" sloganından başka açılımın içeriğiyle ilgili hiçbir şey izah edilmedi,yoksa ben mi yanılıyorum ? Yok izah edemiyorsan "özgürlükçülük" adına içeriğinin ne olduğunu bilmediğin bir açılımı destekleyen komik bir oğlan çocuğu durumuna düşeceksin.Hadi bekliyorum,kaynağıyla beraber bana AKP'nin Kürt açlımının ne olduğunu anlat.. Tamam forumda "minyatür astur" olarak bir yer sahibi olmaya çalışıyorsun da içeriğini bilmediğin konularla ilgili ahkam keserek komik duruma düşüyorsun farkında değilsin ... He minyatür astur olarak yer kapmaya çalışıyorum.Ekmek parası ağğğğbi bi yer açın.Hasta mısınız lan. Pekiiiii içeriğini bilmeden desteklediğim için beni suçluyorsun da,içeriğini bilmeden karşı çıkanlara niye sesini çıkarmıyorsun? Link to post Sitelerde Paylaş
BALABAN 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi He minyatür astur olarak yer kapmaya çalışıyorum.Ekmek parası ağğğğbi bi yer açın.Hasta mısınız lan. Pekiiiii içeriğini bilmeden desteklediğim için beni suçluyorsun da,içeriğini bilmeden karşı çıkanlara niye sesini çıkarmıyorsun? Lan kelimesini aynen iade ediyorum, Sıkışınca nasıl da hemen safsataya başvuruyorsunuz,aradın taradın bulamadın değil mi Kürt açlımının ne olduğunu ? İçeriğini bilmeden kimsenin hiçbir şeye karşı çıktığı yok,herkes önce açılımın ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor.İçeriği açıklayın da herkesin duruşu netleşsin demek içeriğe karşı çıkmak mı sence ? İnsanların karşı olduğu şey bir takım kıymeti kendinden menkul insanların terör örgütü üniformasıyla gelip," önderlik emrettiği için geldik " gibi jargonlar kullanıp,ayaklarına hakim savcı gönderilerek apar topar serbest bırakılmaları ve akabinde devlet törenleriyle karşılanıp zafer turu atarak halkı selamlamaları...Müsadenle insanlar bu kadarına da karşı olsunlar.. Bekliyorum taopaipai, Açılımın içeriğini paylaşmanı bekliyorum,kaynağıyla beraber...Yok öyle boş beleş özgürlükçülük oynamak,biliyorsan paylaş,bilmiyorsan bilmediğin konuları biliyormuş gibi ahkam kesme,bilmediği için destek vermeyenleri de itham etme... Link to post Sitelerde Paylaş
taopaipai 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Açılımın içeriğini paylaşmanı bekliyorum,kaynağıyla beraber...Yok öyle boş beleş özgürlükçülük oynamak,biliyorsan paylaş,bilmiyorsan bilmediğin konuları biliyormuş gibi ahkam kesme,bilmediği için destek vermeyenleri de itham etme... Bayatsınız bayat...Al sana açılım İŞTE TARTIŞILAN O AÇILIM ÖNERİLERİ 1- Suça karışmayanlar 3 ay rehabilitasyonla serbest. 2- Suça karışıp pişman olan 5 yıl gözetin altında tutulacak. 3- Terör örgütü liderlerine af yok (yurt dışı esnekliği düşünülüyor) 4- Kürtçe ilköğretim ve lisede seçmeli ders. 5- QWX alfabeye dahil edilecek. 6- Mahmur kampındaki Türkler getirilecek 7- Mahmur kampındaki yabancılar tasfiye edilip ülkelerine gönderilecek. 8- Kürtçe yer isimleri iade edilecek. 9- Devlet Kürtçe yayınları destekleşecek. 10- Devlet Tiyatroları 'Mem u Zin'i oynayacak. 11- Kürtçe Kuran meailini devlet bastıracak. 12- Devlet dairelerinde Kürtçe tercüman. 13- "Ne Mutlu Türküm diyene" yazıları yenilenmeyecek. 14- İlköğretim andı kaldırılacak. 15- Devlet toplu Kürtçe kitap alımı yapacak ve kütüphanelere dağıtacak 16- Karayollarına Kürtçe levhalar konulacak. 17- GAP eylem planı uygulanacak 18- Kürtçe bile imam ve polis 19- Devlet dairelerine Kürtçe tercüman 20- Yok olan ormanlar yeşertilecek, korucular buralarda çalıştırılacak. Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi 1-kimin suça karışıp karışmadığı nasıl anlaşılacak en son gelen tayfadan biri resmen tutuklanma talebi ile aranmaktaymış mesela 2-insan katlet sonra pişman ol oh ne ala 3-yakında apoyu salıvercekler 4-isterse zorunlu olsun ama yurt çapında olmasında art niyet ararım 5-bu söz konusu bile olamaz 6-mahmur kampında türkler mi var?* 7-demek bu pkk tek kürtleri ilgilendirmiyor 8-o konuda haklılar dersim mesela tunceliden daha karizmatik 9-hangi tür yayınlar bunlar??kapsamı ne?* 10-kürdistan dedikleri bölgede oynayabilir 11-bastırabilir sakınca yok 12-oldu resmi dil de kürtçe olsun 13-kürdistan dedikleri bölgede mümkün tabi 14-kürdistan dedikleri bölgede geçerli bu 15-tabi kürtler eğitime önem verir 16-puhahaa başka derdiniz 17-amaç zaten bütün ülke olmuş resmen 18-kürtçe öğretmen değil de imam ilginç 19-bu istek zaten yapılmış 20-ormanı yakan zaten pkk bu ne yüzsüzlük bee Link to post Sitelerde Paylaş
insanemektir 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi AKP, 1950 sonrası karşımıza birkaç maskla çıktı: DP, AP, ANAP, DYP, RP... Onlar da durmak yok, dediler; ama durduruldular, üstelik onları var eden güçler tarafından. İçinde bulunduğumuz dönem, bu zihniyetin takipçisi bir başka partinin at oynatma çağı! Bu dönem (AKP) de aşılacak, piyonlar değişecek, oyuncularsa aynı kalacak... ya sonrası derseniz... ? Link to post Sitelerde Paylaş
YuRTSeVeR 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Otur kendin araştır neymiş o eylemler. Ben uydurmadım herhalde. Madem verilen karardan haberdarsın, 30 ayrı eylemden cezalandırıldığını da biliyorsundur. Çok blmişlik yapacağına git araştır. Hımm, 30 ayrı eylemi de ezberlemişsiniz. Tabii bu eylemlerin ne olduğu konusunda bir bilgi yok. Hangi 30 eylem? Çok biliyorsanız engin bilginizle bizi aydınlatın lütfen. Demin yargıya saygı diyordun? Ne oldu birden? Kafana bir şey mi düştü? Niye demin hukuka saygı isterken birden sayıklıyorlar demeye başladın? Eee, biz gösterdik. Göstermeyen sizsiniz. Demek ki böyle laiklik karşıtı ciddi eylemler yapmamış. O kadar tehlikeli olsa kapatılırdı heralde. Mahkeme mi işe yaramıyor yoksa? Böyle ağızlar kahvehanede kullanılır. Bu tür gevezeliklerinizle uğraşamam. Verecek cevabınız yoksa birden saldırganlaşmayın. Hmmm, gerçekten. Çünkü AİHM de Danıştay da böyle bir karar almamıştı, böyle bir yasa da çıkmamıştı. Aleviler yoğun bir biçimde okullarda din baskısına maruz kaldıkları için gidip AİHM'ye başvurdular, davalar açtılar. O zaman da böyle davlar açılmış ve böyle kararlar alınmış olsaydı, bu soruların anlam kazanırdı. Hee, ben şimdi anladım. Demek ki mahkeme kararı çıkmadan bu tür durumların 'kötü' olduğu, insan hakları ihlali olduğu anlaşılmıyormuş. Yani mahkeme kararı çıkmayan her durum normal seyrinde devam edebilir yani. Türkiye'de AIHM'den çıkıp uygulanmayan başka şeyler de var. Ama sizdeki din saplantısı bir tek bunları görüyor. Ne diyelim tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. Ben zorunluğu askerliği savunmadığım gibi, sabahtan beri de eleştiriyorum. Aklınızı orduyla bozmuşsunuz.. AKP üvey evlat değildir, açıkça bedevi yanaşması, vatan haini şeriatçı bir partidir. Hırsızların soysuzların, din aktörü Siyasal İslamcıların partisidir. Bana AKP'li ağzıyla gelme. Her sıkıştığınızda askerlikten bilmem neden bahsederek de savunma yaptığını zannetme. Ne savunması. Ne akpli ağzı. Bunlar ne biçim hezeyanlar. Neden bu kadar saldırganlaşıyorsunuz, akp'yi dilinize doladığınız kadar ülkenin sorunlarıyla uğraşsanız çok daha ilerleme kaydedilirdi; ama cuntacıların tipik özelliği budur. Çok konuşurlar ama boş konuşurlar. Aynı sizin şu anda yaptığınız gibi. Bu kadar sinir akp'ye değil size zarar verir. Kendinizi eritip tüketeceksiniz bir gün Link to post Sitelerde Paylaş
BALABAN 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Bayatsınız bayat...Al sana açılım Taopaipai kendini daha komik durumlara düşürme istersen,ben sana kaynağıyla beraber getir derken kastım AKP'li bir yetkili tarafından açıklanmış olmasıydı.Aradın taradın bulamadın gittin başka forumlardan kopyalayıp ancak bunu getirebildin.Sana 24 saatlik ıkınma sonunda getirebildiğin maddelerin kaynağını ben vereyim istersen,işte komedinin ve acziyetin adresleri http://www.facebook.com/pages/BKM-MUTFAK-COK-GUZEL-HARAKETLER-BUNLAR-ZUBALABOLOPLOPLOPPPPPPPPP/163045789527?v=feed&story_fbid=197444834223 http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=771588&page=134 Açılımın ne olduğu Akp tarafından deklare edilmiş mi ? Yoookkkkkk , iyi de sen neden açılımı destekliyorum diye zırvalıyorsun o zaman hangi hakla birilerini açılım karşıtı olmakla suçluyorsun,insan içeriğini bilmediği şeyi desteklemeye mecbur mu ? Ziyansınız ziyan,rezilliğiniz de cabası...Açılımla ilgili bulduklarına ve adreslerine bak ... Link to post Sitelerde Paylaş
taopaipai 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi insan içeriğini bilmediği şeyi desteklemeye mecbur mu ? Yoo değil,ama karşı çıkıyorsa o zaman sorun var. Link to post Sitelerde Paylaş
Mayonez2 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Akparti döneminde yapılanlara bakıyorum da tam bir devrim ya bu hükümetin yaptıkları Gerçekten eleştirilecek yanları vardır fakat bunu eleştirenler İstanbul arabaya binip Anadolunun diğer şehirlerine bir gitsinler vede Ak Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri yerinde görme bulunsunlar diyorum. Ama bunların niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bir kişi hem ateist hemde milliyetçiyse Ak Parti hükümeti ağzıyla sürü yakalasa yaranamaz böyle tiplere. Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Akparti döneminde yapılanlara bakıyorum da tam bir devrim ya bu hükümetin yaptıkları Gerçekten eleştirilecek yanları vardır fakat bunu eleştirenler İstanbul arabaya binip Anadolunun diğer şehirlerine bir gitsinler vede Ak Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri yerinde görme bulunsunlar diyorum. Ama bunların niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bir kişi hem ateist hemde milliyetçiyse Ak Parti hükümeti ağzıyla sürü yakalasa yaranamaz böyle tiplere. peki canım müslümansa yaranabilir mi akp?? üstelik mesela ankara için konuşayım ankaray altyapısı akarayalçın zamanında atıldı ama gökçek geldi sahiplendi sağda solda köprü çeşme yaparak değil de sanatın içine tükürmeyerek gelişilebilir bence devrimden kastın belediye kurumlarında içki yasağı mı?* oy satın almak için kömür rüşveti mi?? Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi Hımm, 30 ayrı eylemi de ezberlemişsiniz. Tabii bu eylemlerin ne olduğu konusunda bir bilgi yok. Hangi 30 eylem? Çok biliyorsanız engin bilginizle bizi aydınlatın lütfen. Eee, biz gösterdik. Göstermeyen sizsiniz. Demek ki böyle laiklik karşıtı ciddi eylemler yapmamış. O kadar tehlikeli olsa kapatılırdı heralde. Mahkeme mi işe yaramıyor yoksa? Böyle ağızlar kahvehanede kullanılır. Bu tür gevezeliklerinizle uğraşamam. Verecek cevabınız yoksa birden saldırganlaşmayın. Hee, ben şimdi anladım. Demek ki mahkeme kararı çıkmadan bu tür durumların 'kötü' olduğu, insan hakları ihlali olduğu anlaşılmıyormuş. Yani mahkeme kararı çıkmayan her durum normal seyrinde devam edebilir yani. Türkiye'de AIHM'den çıkıp uygulanmayan başka şeyler de var. Ama sizdeki din saplantısı bir tek bunları görüyor. Ne diyelim tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. Ne savunması. Ne akpli ağzı. Bunlar ne biçim hezeyanlar. Neden bu kadar saldırganlaşıyorsunuz, akp'yi dilinize doladığınız kadar ülkenin sorunlarıyla uğraşsanız çok daha ilerleme kaydedilirdi; ama cuntacıların tipik özelliği budur. Çok konuşurlar ama boş konuşurlar. Aynı sizin şu anda yaptığınız gibi. Bu kadar sinir akp'ye değil size zarar verir. Kendinizi eritip tüketeceksiniz bir gün Kardeşim sen yalanları söylüyor, iftiralar atıyor, sonra da kurduğun tuzağa kendi düşünce kıvırıp duruyor, konuyu dağıtıp kişiselleştiriyorsun. Bir şey bildiğin de yok, boş boş atıp duruyorsun. Hukuka, yargıya saygı dedin, şimdi kalkmış yargıyı suçlayıp yalanlıyorsun. Yargı ezici çoğunlukla (11 yargıcın 10'u) partinin 30 ayrı eylemi "laikliğe karşı eylem" olarak nitelemiş ve ceza verip uyarmış, sen kalkmış neymiş o eylemler, hepsi yalan filan diyorsun. O çok bilmiş "Hmmm, hee" diye başlayan cümlelerini de senin gibi aklı evvellere sakla. Belki onları korkutur ikna edersin. Durmak yok, AKP yanaşmalığına devam! Hepinize çok yakışıyor maşallah!! Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi http://www.aksam.com.tr/2009/12/04/haber/siyaset/4072/acilima__hucre__darbesi_dtp_cekiliyor.html işte açılımı dtp bile kabul etmiyor Link to post Sitelerde Paylaş
Mayonez2 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi peki canım müslümansa yaranabilir mi akp?? üstelik mesela ankara için konuşayım ankaray altyapısı akarayalçın zamanında atıldı ama gökçek geldi sahiplendi sağda solda köprü çeşme yaparak değil de sanatın içine tükürmeyerek gelişilebilir bence devrimden kastın belediye kurumlarında içki yasağı mı?* oy satın almak için kömür rüşveti mi?? Ankara'da yaşamadığım için Ankara şartlarını pek bilmiyorum. İstanbul'da bakıyorum kendi belediyem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri çok beğeniyorum. Ankara'da oturan arkadaşlar zaman zaman konuşuyoruz. Kendisi şöyle bir laf etti."Melih Gökçek Ankara'yı gerçekten bir dünya şehrine dönüştürdü" Ben tabiki onun yalancısıyım. Belediye hizmetlerinde Ak Partili belediyeler diğer belediyeleri yarı yolda bırakır. İstanbul'da yapılan hizmetler, Anadolu'nun çeşitli illerine gittiğim zaman yapılan hizmetler bunun göstergesidir. Belediye hizmeti çoğu yerden daha fazladır. Gelelim Ak Parti hükümetinin yaptıkları hizmete. Bazıları olaya ideolojik yaklaştığı için iyiye de kötü diyorlar, kötüye de kötü diyorlar. Bu kişinin olaya nasıl baktığıyla alakalıdır. Bir kişi birşeye şaşı bakıyorsa düzgün görmesi imkansızdır. Bazıları da Ak Parti ve kurmaylarını sırf Milli Görüş çizgisinden geldikleri için haksız yere birçok konuda eleştirmektedirler. Ak Parti'nin eleştirilecek çok yanı vardır. Kimse mükemmel değildir. Bu hükümeti yönetenler de sonuçta insan. Ama yapılan eleştirilen çoğunlukla ideolojik. Muhalefet yapıcı bir muhalefet yapmıyor. Dikkat başka partilere hep Ak Partinin yaptıkları üzerinden siyaset yapıyorlar. Merak ediyorum. Acaba kendileri iktidara gelseler bu konularda ne gibi çözümler üreteceler? -Kürt Sorunu -İşsizlik -Meslek Liselerin Sorunu -Başörtüsü Sorunu Bunlar bu konuların tartışılmasını bile çok gören tiplerdir. Bırakın bu konuda somut adımlar atmayı bu konunun mümkünse hiç kamuoyu gündemine getirilmesine bile karşılar. Bunlar nasıl tiplerdir biliyor musun? Osmanlı tarihinde Yeniçeriler var ya aynı o tipte insanlardır. Bunların tamamı "İstemezukçü" dür. Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi peki canım müslümansa yaranabilir mi akp?? üstelik mesela ankara için konuşayım ankaray altyapısı akarayalçın zamanında atıldı ama gökçek geldi sahiplendi sağda solda köprü çeşme yaparak değil de sanatın içine tükürmeyerek gelişilebilir bence devrimden kastın belediye kurumlarında içki yasağı mı?* oy satın almak için kömür rüşveti mi?? Ankara'da yaşamadığım için Ankara şartlarını pek bilmiyorum. İstanbul'da bakıyorum kendi belediyem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri çok beğeniyorum. Ankara'da oturan arkadaşlar zaman zaman konuşuyoruz. Kendisi şöyle bir laf etti."Melih Gökçek Ankara'yı gerçekten bir dünya şehrine dönüştürdü" Ben tabiki onun yalancısıyım. Belediye hizmetlerinde Ak Partili belediyeler diğer belediyeleri yarı yolda bırakır. İstanbul'da yapılan hizmetler, Anadolu'nun çeşitli illerine gittiğim zaman yapılan hizmetler bunun göstergesidir. Belediye hizmeti çoğu yerden daha fazladır. Gelelim Ak Parti hükümetinin yaptıkları hizmete. Bazıları olaya ideolojik yaklaştığı için iyiye de kötü diyorlar, kötüye de kötü diyorlar. Bu kişinin olaya nasıl baktığıyla alakalıdır. Bir kişi birşeye şaşı bakıyorsa düzgün görmesi imkansızdır. Bazıları da Ak Parti ve kurmaylarını sırf Milli Görüş çizgisinden geldikleri için haksız yere birçok konuda eleştirmektedirler. Ak Parti'nin eleştirilecek çok yanı vardır. Kimse mükemmel değildir. Bu hükümeti yönetenler de sonuçta insan. Ama yapılan eleştirilen çoğunlukla ideolojik. Muhalefet yapıcı bir muhalefet yapmıyor. Dikkat başka partilere hep Ak Partinin yaptıkları üzerinden siyaset yapıyorlar. Merak ediyorum. Acaba kendileri iktidara gelseler bu konularda ne gibi çözümler üreteceler? -Kürt Sorunu -İşsizlik -Meslek Liselerin Sorunu -Başörtüsü Sorunu Bunlar bu konuların tartışılmasını bile çok gören tiplerdir. Bırakın bu konuda somut adımlar atmayı bu konunun mümkünse hiç kamuoyu gündemine getirilmesine bile karşılar. Bunlar nasıl tiplerdir biliyor musun? Osmanlı tarihinde Yeniçeriler var ya aynı o tipte insanlardır. Bunların tamamı "İstemezukçü" dür. dediğim gibi gelip mirasa kondular başka numaraları yok meslek lisesine hiç girme olay her kurumda daha kolay yapılanmak türban zaten alakasız bir ucube islamın şartı bile değil olay tamamen siyasete dini alet ederek çıkar sağlamak üstelik akp zaten her durumda ideolojik hareket ediyor hatta bazen sağ gösterip sol vuruyor Link to post Sitelerde Paylaş
AnArchos7 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi dediğim gibi gelip mirasa kondular başka numaraları yokmeslek lisesine hiç girme olay her kurumda daha kolay yapılanmak türban zaten alakasız bir ucube islamın şartı bile değil olay tamamen siyasete dini alet ederek çıkar sağlamak üstelik akp zaten her durumda ideolojik hareket ediyor hatta bazen sağ gösterip sol vuruyor sizde yapılanırken safsata haricinde bir nimet gibi kullanılmayı bekleyen çeşitlilikten yararlansaydınız keşke projeci zihniyet Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi anarkos safsata senin adın canım Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi bak gerizekalı ya hakarete son wer yada cesur ol beni at sende kurtul bende Neden seni atacağım? Gerekirse elbette atarım ama şimdi neden atayım? Böyle küçük numaralar yapma. Hele bana, hiç yapma.. Gelip dalga geçen sendin, gerekli cevabı aldın. Bundan sonra da alacaksın. Ağzın da üslubun da çok bozuk. Tek yaptığın şey birkaç cümlecikle ortalığı germek. Her mesajın "lan, mal" vb sözcüklerden ibaret. Bir tek düzgün bir yazın, yorumun yok. Seni atmak bizim için kayıp değil kısacası. Defalarca da uyarıldın. Sadece kurallara uy, adam gibi yaz, insanları da forumu da germe. Link to post Sitelerde Paylaş
AnArchos7 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi (düzenlendi) sen bana benim hakaret almadan hakaretamiz tawır takındığım tek bir iletimi gösterir misin? ayrıca ben katkı yapmakla mükellef değilim ayrıca yapamamda ha nolur bir yayın asarım bilimsel geçerliliği olan o yazı forumun paşababalarının etik testinden geçip okuyuculara sunulmasına rıza gösterilirse ne ala Aralık 4, 2009 tarihinde AnArchos7 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Aralık 4, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2009 gönderildi anarkos saçmalama darülfununla ilgili getirdiğin iletinin kaynağı bile belli değildi hangi siteden aldın diyordum ses yok Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts