Jump to content

Müslümanlara benden de tavsiyeler


Recommended Posts

sizin büyük bir yalanınız vardır namaz kılarken manevi duygular yükselirmiş de allahın varlığını hissedermişsin de. diğer söledikleriniz gibi bu da külliyen yalan. ispatını din öğretmenime sorduğum soru ile vereyim. hocam bayanlar cemaate namaz kıldırabilirmi? bayanın arkasında kılınan namaz namazmıdır die sorduğumda aldığım cevap: bayan secdeye kapandığında hoş görüntü olmaz.

yani namaz kılarken eğilen kadının orasını burasını keseriz namaz bozulur diyor açıkça. hani trans halindeydiniz? öte yandan parlak çocukların da ön safhada namaz kılmaları yasaktır. cemaatin namazını bozar diyen de biz değiliz. sapıklığınız da sınır yok.

yani hiç öyle yalan atmayın namazda gözümüz başka bişiyi görmez diye. ön sıradaki parlak oğlanın afedersiniz g.tünü kesiyorsanız hurileri de pekala düşünüyorsunuzdur.

dışarıdan bakışa bahsediyo sen geçiyosun cami yanından önde bayan arkada bir sürü erkek namaz kılanlarda art niyet yok ama dıştan bakana hoş görüntü olmayabilir anlamında o dediğin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

dışarıdan bakışa bahsediyo sen geçiyosun cami yanından önde bayan arkada bir sürü erkek namaz kılanlarda art niyet yok ama dıştan bakana hoş görüntü olmayabilir anlamında o dediğin.

görende cami duvarlarını saydam sanacak öyle bir yorum yapmışsın ki.

hadi cami duvarlarını saydam kabul ettik önde parlak erkeklerin namaz kılmaları neden yasak? bu işleri geçin.

şimdi eldekilere bakalım,

- recm cezasını uygulayan ülkeler dini bilmiyor

- ufak yaşda kızla evlenenler de dini bilmiyor

- üzerinde bomba patlatıp insanları öldürenler dini bilmiyor.

- hırsızın sağ elini kesenler hiç bilmiyor.

- bizim din hocası da dini bilmiyor.

dini kim biliyor?

bu saçma avuntularla kendinizi kandırırsınız. bu yenilikçi ayağına takılan müslümanlar şuraya birtane şeriati savunan müslüman gelse ağzınız açık kalır. sabahlara kadar birbirinizi yersiniz. o yüzden bırakın başkalarına dininizi kabul ettirmeye çalışmayı da bi kendi içinizde anlaşmaya varın. tabi varabilirseniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...