Jump to content

Yalan yolu tv den Aklamalar


Recommended Posts

Iste böyleee,

Müslüman hic yalan söylermi.

Aslinda tekbir dogrulari bile yoktur.

YALAN YOLU ALÇAKLIĞIYalanyolu TV PKK"yı AKlama Televizyonuna döndü. Dün (07.12.2009) Tokat"ın Reşadiye İlçesinde 17 yıldır yapıla gelen Terör Saldırılarının sonuncusu ve en ağırı olan saldırının haberini öyle verdi ki Müritleri “yorum” yazmaya yetişemedi.08 Aralık 2009 Salı 00:55 #news_content a{ color: #0000FF; } 5601.jpgYalanyolu TV PKK"yı AKlama Televizyonuna döndü.

Dün (07.12.2009) Tokat"ın Reşadiye İlçesinde 17 yıldır yapıla gelen Terör Saldırılarının sonuncusu ve en ağırı olan saldırının haberini öyle verdi ki Müritleri “yorum” yazmaya yetişemedi. Hem ne “yorum” lar. Bunlar yorum değil, düpe düz alçaklık. Daha haberin yapılmasının hemen ardından, hiçbir bilgiye sahip olmayan Fetullah Müritleri Yalanyolu TV den almış oldukları yalan haberlerle varlığına inandırıldıkları “Ergenekon” hayali örgütüne kestiler faturayı.

Başbakan Vekilinin 'Saldırı kimin işi belli değil' açıklamasını haberleştirirken,

“Bu ifade Başbakan Vekiline ait. Son zamanlarda her nedense bir takım terör olaylarının failleri bir süre "meçhul" bırakılıyor. Bu boşluktan istifade eden Taraf ve benzeri "Gazete" ler bu işi "Ergenekon" hayali örgütünün yaptığı imalarında bulunuyorlar. Hatta Bazı sapıklar daha da ileri gidip, direk "Bu işte Ergenekon'un işidir" diyebiliyor.”

Şeklinde bir spot yazmıştım. Ne kadar haklı olduğumu Yalanyolu TV"nin konuyla ilgili haberinin altındaki onaylı yorumları okuyunca gördüm.

Bu alçaklar için PKK aklanmış, DHKP-C görmezden gelinmiş ne önemi var. Kafalarında oluşturulan Türk Silahlı Kuvvetleri = Ergenekon denkleminde vurulması gereken nokta belliydi onlar açısından.Türk Silahlı Kuvvetleri.

“Hocaefendi” leri ne diyorsa o. Benim anlamadığım kanalın bu yorumları yayınlama konusundaki Ahlaki zafiyet. Bunlar Allaha inanıyor olabilirler mi?. Benim bildiğim her din yalan söylemeyi nehyeder, Ahlaklı davranışı telkin eder.

Bunlarda Ahlak var mı?

Bunların kaç söylediğinden, yazdığından kaçı doğru?

Peki o halde bunlar Müslüman mı?

Bu soruların cevabını siz verin.

“YORUM” 1

KATİL EVİMİZİN İÇİNDE...

Bütün işaretler, katilin evin içinden biri olduğunu gösteriyor! Bu işaretleri defalarca seyrettik ve ezberledik! Evet bugüne kadar en güvendiğimiz(?) kurumun içine sızmış katiller PKK'dan da, DHKP-C'den de, TİKKO'dan da daha tehlikeli... Çünkü onlara dukunulamıyor... Çünkü onları aklayanlar var!

Gazatalardan

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tolonbey

Ergenekonun Pkk ile ortak çalıştığı belgelere bile girdi

Peki sana sadece bir soru soracam(Bu konuda samimi olduğunu düşünerek söylüyorum)

Neden hep bu şekilde Türkiyenin kangrenleşmiş bir sorunu(adına ister Kürt sorunu de,ister Güneydoğu sorunu de, ister Terör sorunu de)gündeme geldiği zaman Türkiye karışıyor?

Neden seçim yaklaşırken şehit cenazesi sayısı artıyor?

Bunları nicin kendine sormuyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...