administrator 0 Aralık 22, 2012 gönderildi Raporla Share Aralık 22, 2012 gönderildi nicki mi Mr.SosyalFobi olarak değiştirmek istiyorum... Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Ocak 14, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2013 gönderildi FadihatudDehr[/url]' timestamp='1358114964' post='987584']Sol Invictus Sol_Invictus olarak Değiştirildi Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Ocak 22, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 22, 2013 gönderildi nickimi Bağbozan yaparmısınız lütfen, teşekkür ederim Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
xislam 0 Ocak 28, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 28, 2013 gönderildi nick imi blacksteam21 olarak değiştirmenizi rica ediyorum İsteğiniz yerine getirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi Sn Yetkili starbuck07 olan künyemin Mesudi olarak değiştirilmesini istirham ediyorum. İlgi ve alakınız için müteşekkirim. Mesudi olarak değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
BendeYar 0 Şubat 28, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 28, 2013 gönderildi sayın yönetici, nick imi , MyLife olarak değiştirmenizi rica ediyorum. teşekkür ediyorum Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Şubat 28, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 28, 2013 gönderildi sayın yönetici, nick imi , MyLife olarak değiştirmenizi rica ediyorum. teşekkür ediyorum Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
BendeYar 0 Şubat 28, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 28, 2013 gönderildi sayın yönetici, özür dileyerek eğer mümkünse nick imin BendeYar olarak değiştirilmesini rica ediyorum. teşekkür ederim. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 1, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 1, 2013 gönderildi sayın yönetici, özür dileyerek eğer mümkünse nick imin BendeYar olarak değiştirilmesini rica ediyorum. teşekkür ederim. Başlıkta her üyenin yalnızca bir kere nik değiştirme hakkı olduğu belirtilmişti fakat forum upgrade olunca alt başlıklar silindiği için bu açıklama görülmüyor. Siz yeni dönemde üye olduğunuz için bu şartı bilmediğinizi varsayarak talebinizi istisna olarak kabul ediyor ve değiştiriyoruz. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 10, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2013 gönderildi Sn Admin bey Şayet mümkünse, hali hazırda kullandığm ateizmder ile mesudi olarak kullandığım eski künyemin birleştirilmesini istirham ediyorum. İlgi ve alkanız için müteşekkirim. ateizmder ile Mesudi hesapları birleştirildi, nikiniz Mesudi olarak belirtildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Mesudi 0 Mart 10, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2013 gönderildi ateizmder ile Mesudi hesapları birleştirildi, nikiniz Mesudi olarak belirtildi. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ediyorum sn Admin bey. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 22, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 22, 2013 gönderildi Sayın administrator adam olarak giriş yaptığım nikimin sildirmiş olduğum adams77 ile birleştirilmesini talep ediyorum. Hesaplar birleştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 25, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2013 gönderildi sayın yetkili, nickimi Bersan olarak değiştirmenizi rica ediyorum. teşekkürler. Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 29, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 29, 2013 gönderildi Mümkünse benim üyeliğiminde -inmanah- üyeliğiyle birleştirilmesini -inmanah- olarak kalmasını istiyorum.. Teşekkürler.. Hesaplar -inmanah- niki altında birleştirildi.. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 29, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 29, 2013 gönderildi Sayın admin, Beni özüm olan bellerophon ile birleştirebilirseniz teşekkür ederim. Arz ederim. Saygılarımla verdiğim rahatsızlık için özür dilerim. Üyelikleriniz birleştirildi. Hoşgeldiniz... Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Nisan 3, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2013 gönderildi Cariye nickimin Electra olarak değiştirilmesini rica ederim. Teşekkürler Değiştirildi... Link to post Sitelerde Paylaş
filozof1 0 Nisan 4, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 4, 2013 gönderildi Eğer daha önce başkası almamışsa, nikimi ...filozof...olarak değiştirmek istiyorum...tşk. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Nisan 4, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 4, 2013 gönderildi Eğer daha önce başkası almamışsa, nikimi ...filozof...olarak değiştirmek istiyorum...tşk. İstediğiniz nik kullanılmaktadır. Link to post Sitelerde Paylaş
filozof1 0 Nisan 4, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 4, 2013 gönderildi Son kez şansımı deniyeyim,filozofun İngilizcesi olan ....philosopher...niki alınmamışsa,bu nikle değiştirmenizi rica ediyorum.Tşk Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Nisan 4, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 4, 2013 gönderildi Mümkünse nickimi KarsıyakaCephesi olarak değiştirmek istiyorum Teşekkürler. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts