administrator 0 Mart 26, 2019 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2019 gönderildi On 23.03.2019 at 15:37, elfida yazdı: Nickimin Asit İnce Yağ olarak değiştirilmesini istiyorum Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Bir Buçuk 0 Haziran 11, 2019 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2019 gönderildi On 26.04.2019 at 23:24, memjan21 yazdı: Nikimi, Jan olarak değiştirmek istiyorum Jan ismi kullanımda. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 22, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 22, 2019 gönderildi 6 saat önce, Zihinsel Orgazm yazdı: nikimi ''tanrıbeniniyekorudu'' olarak değiştirmek istiyorum.. Değiştirildi. TanrıBeniNiyeKorudu şeklide düzenlemek ister misin? Daha okunaklı oluyor böyle. Bu benim fikrim tabii, istemezsen kendi istediğin gibi kalsın. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 22, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 22, 2019 gönderildi 53 dakika önce, Salvolimpos yazdı: Nikimi TesupunOglu olarak değiştirmek istiyorum. Nickiniz TesupunOglu olarak değiştirildi. Sistem Türkçe harfleri kabul ediyor, isterseniz sizinkini de Teşup'unOğlu şeklinde düzenleyebilirim, kalsın derseniz de böyle kalsın. Nasıl isterseniz... Link to post Sitelerde Paylaş
TesupunOglu 0 Ekim 22, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 22, 2019 gönderildi TeşupunOğlu daha güzel olur, ilginiz için teşekkür ederim. Link to post Sitelerde Paylaş
TanrıBeniNiyeKorudu 0 Ekim 22, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 22, 2019 gönderildi 4 saat önce, Türk Ateist yazdı: Değiştirildi. TanrıBeniNiyeKorudu şeklide düzenlemek ister misin? Daha okunaklı oluyor böyle. Bu benim fikrim tabii, istemezsen kendi istediğin gibi kalsın. evet isterim teşekkürler.. Link to post Sitelerde Paylaş
TesupunOglu 0 Ekim 22, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 22, 2019 gönderildi 6 saat önce, Türk Ateist yazdı: Nickiniz TesupunOglu olarak değiştirildi. Sistem Türkçe harfleri kabul ediyor, isterseniz sizinkini de Teşup'unOğlu şeklinde düzenleyebilirim, kalsın derseniz de böyle kalsın. Nasıl isterseniz... TeşupunOğlu çok daha güzel olur, ilginiz için teşekkür ederim. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 22, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 22, 2019 gönderildi 5 saat önce, tanrıbeniniyekorudu yazdı: evet isterim teşekkürler.. Düzelttim. Rica ederim. 3 saat önce, TesupunOglu yazdı: TeşupunOğlu çok daha güzel olur, ilginiz için teşekkür ederim. Sizinkini de düzenlemek isterdim ama ne olmuşsa üyeliğiniz sonlandırılmış. Link to post Sitelerde Paylaş
Şövalye 0 Kasım 10, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 10, 2019 gönderildi Nickimi Alperen olarak değiştirebilir misiniz eğer kullanılmamışsa. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Kasım 11, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 11, 2019 gönderildi On 10.11.2019 at 13:11, Şövalye yazdı: Nickimi Alperen olarak değiştirebilir misiniz eğer kullanılmamışsa. Ne yazık ki kullanımda. Başka bir nick isterseniz belirtin, değiştireyim. Buraya yazmadan önce kullanılıp kullanılmadığını kontrol edebilirsiniz. Sağ üstteki arama bölümüne gidip tıklayın, aşağıdaki seçeneklerden "Diğer seçenekler"i işaretleyin, ardından "Üyeler" i seçin ve o arama çubuğuna nicki yazın. Bunu yaparsanız hangi istediğiniz nickin kullanımda olup olmadığını rahatça kontrol edebilirsiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
FerdiMagribi 0 Mart 4, 2020 gönderildi Raporla Share Mart 4, 2020 gönderildi Nick’imi FerdiMagribi olarak değiştirmek istiyorum, mümkün mü? Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Mart 4, 2020 gönderildi Raporla Share Mart 4, 2020 gönderildi Bir saat önce, FerdiMagribi yazdı: Nick’imi FerdiMagribi olarak değiştirmek istiyorum, mümkün mü? Aliefruz olan nickiniz, FerdiMagrimi şeklinde değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Hubble_ 0 Haziran 15, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2020 gönderildi Nick’imi Hubble olarak değiştirebilir misiniz? Eğer kullanımdaysa Hubble_ veya Hubble__ şeklinde de olabilir. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Haziran 15, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2020 gönderildi 3 saat önce, lawrenceKrauss yazdı: Nick’imi Hubble olarak değiştirebilir misiniz? Eğer kullanımdaysa Hubble_ veya Hubble__ şeklinde de olabilir. Hubble kullanımda olduğu için Hubble_ olarak değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Haziran 23, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 23, 2020 gönderildi Nickimi Smile Budhhaolarak değiştirebilir misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
EbuTekir 0 Haziran 23, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 23, 2020 gönderildi İyi akşamlar. Nickimi EbuTekir olarak değiştirir misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Haziran 24, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 24, 2020 gönderildi On 23.06.2020 at 15:49, mirasyedi yazdı: Nickimi Smile Budhha olarak değiştirebilir misiniz? Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Haziran 24, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 24, 2020 gönderildi 18 saat önce, EbuTekir yazdı: İyi akşamlar. Nickimi EbuTekir olarak değiştirir misiniz? Birko olan nikiniz EbuTekir şeklinde değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Haziran 26, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 26, 2020 gönderildi On 24.06.2020 at 15:56, administrator yazdı: Değiştirildi. nickimi yanlış yazmışım. Smile Buddha olarak değiştirebilir misiniz? Disleksi olmak çok kötü bir şey. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Kasım 8, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 8, 2020 gönderildi Googler nickli kullanıcının hesabı, eski hesabı ŞüpheciTürk ile birleştirilmiş, yeni nicki de ŞüpheciTürk olarak değiştirilmiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts