xislam 0 Mayıs 22, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 22, 2010 gönderildi 3 yıl önce bu nikle buraya katıldım, artık nikimi değiştirmek istiyorum. Mr. Kont olabilir mi nikim? barisarock Sizin eski nickinize baya alışmıştık tabi tercih sizin. İsteğiniz yerine getirldi. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Mayıs 31, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 31, 2010 gönderildi Nickimi Judge Holden olarak değiştirirseniz sevinirim. UtilityMonster olan nickiniz, Judge_Holden ile değiştirildi. Nickimin BRUTAL olarak değiştirilmesini istiyorum. TylerDurdenn olan nickiniz, BRUTAL olarak değiştirildi. nickimin,machiavelli olarak değiştirilmesini istiyorum.. Anubis olan nick, Machiavelli olarak değiştirildi. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 4, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2010 gönderildi porkistan olan nickimi şu hale sokmanızı arz ederim: ludw1g O şekilde düzeltildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 4, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2010 gönderildi mahlasımın ipucu olarak degiştirilmesini rica edecegim saygılarımla Değişti. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 5, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 5, 2010 gönderildi Tutankhamun Teşekkürler şimdiden. Kalıcı olur inşaalah... Değişti. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 6, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 6, 2010 gönderildi Nickimin Ege2010 olarak degistirilmesini siz sevgili yoneticilerimden Rica ediyorum.. ilginize Tesekkurler.. Ok. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 12, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2010 gönderildi Nickimi ''Severin'' yapmak istiyorum. Değişti. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 12, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2010 gönderildi nikimin Merdud olarak degiştirilmesini istiyorum.. Ok. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 14, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 14, 2010 gönderildi VahsiMason olarak değiştirilirse sevinirim,sevgiler. Degisti. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Haziran 15, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 15, 2010 gönderildi Nikimin BAAL olarak değiştirilmesini istiyorum olmazsa Baal , oda olmazsa eskisi kalsın. Thamate Nickin BAAL olarak değiştirildi sevgili Thamate. Link to post Sitelerde Paylaş
xislam 0 Haziran 20, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 20, 2010 gönderildi Nickimi GlobalCihad olarak değiştirmek istiyorum. Teşekkürler. CihadTV Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 24, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 24, 2010 gönderildi bende kullanıcı adımı Spartacus olarak değiştirmek istiyorum. GokTengri Mevcut nik. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 27, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 27, 2010 gönderildi Sanırım ismimi küçük f harfiyle freddie olarak değiştirsek bile forumun sistemi sorun çıkaracak. O yüzden Ludw1g'inkine benzer bir çözüm bulmak lazım. İsmim Freddy olsun bari. Ya da Fredie. O da olmazsa Fredd1e yapın. Bu da olmazsa izninizle okkalı bir küfür edeceğim. Pitis Nikiniz bir defaya mahsus olmak üzere Freddy olarak degiştirildi. Geçmişte yaşananlar, tehditleriniz, küfürleriniz ve hakaretleriniz gözümüzün üzerinizde olmasını zorunlu kılmaktadır. İnsan gibi yazarsanız sorun olmaz ama yine eskiye dönerseniz tavrımız daha da keskinleşecektir. Bir de uyarı: imzanızdaki kelimeler sakıncalıdır, hiç gereği olmayan bu kelimeleri kaldırın. Bir daha hatırlatmak durumunda kalmayalım... Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Temmuz 27, 2010 gönderildi Raporla Share Temmuz 27, 2010 gönderildi Herkes Ramiz dayı diyor.. Eh RamizDayı(i) veya Ramiz_Dayı(i) olsun madem RamizDayı olarak değişti Link to post Sitelerde Paylaş
GokTengri 0 Ağustos 2, 2010 gönderildi Raporla Share Ağustos 2, 2010 gönderildi Hades olarak değiştirmek istiyorum... Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Ağustos 2, 2010 gönderildi Raporla Share Ağustos 2, 2010 gönderildi Hades olarak değiştirmek istiyorum... Bu isimde bir üye mevcuttur, değiştirilmedi... Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Ağustos 15, 2010 gönderildi Raporla Share Ağustos 15, 2010 gönderildi Nickimi Flora olarak degiştirirmisiniz..Eger olmazsa maia olarakda degişebilir..Teşekkürler.. maia olarak değişti. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Ağustos 20, 2010 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2010 gönderildi (düzenlendi) İsmimin mümkünse HEYBETULLAH olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Değiştirildi. Ağustos 21, 2010 tarihinde Arykanda tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Rochader 0 Ağustos 22, 2010 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2010 gönderildi nickimi Self-Hater olarak değiştimek istiyorum Degistirildi. (eski nicki: Ukrainian) Link to post Sitelerde Paylaş
Guest administrator Ağustos 23, 2010 gönderildi Raporla Share Ağustos 23, 2010 gönderildi nickimi Spud olarak değiştirir misiniz? böyle bir nick varsa SickBoy yaparsanız sevinirim. markrenton Değiştirildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts