Jump to content

Yardımsever Türk Ordusu


Recommended Posts

Anlamlı açıklama

TSK hastalanan polis için Afganistan'a uçak gönderdi

Genelkurmay Başkanlığı Afganistan’ın Vardak bölgesinde görevli bir polis memurunun ileri derecede rahatsızlanması nedeniyle Afganistan’a bir ambulans uçağın gönderildiğini, uçağın polisi alarak Ankara’ya getireceğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Afganistan’ın Vardak bölgesinde görevliyken rahatsızlanan bir polis memurunu almak üzere Kabil’e bir ambulans uçak gönderildiğini bildirdi.

Genelkurmay'ın internet sitesinde yapılan açıklamaya göre Vardak’taki bir Türk polis memuru yılın son günü rahatsızlandı. Polis memuru ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, Kabil Bölge Komutanı Tuğgeneral Levent ÇOLAK’ın talimatıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopterle Kabil’deki Askerî hastaneye kaldırıldı. Güvenlik görevlisinin daha ileri seviyede tedaviye ihtiyacı olduğu anlaşılınca Genelkurmay Başkanlığına yapılan talep dikkate alınarak bir askerî ambulans uçağı görevlendirildi.

Ambulans uçağın bu sabah sağlık personeliyle birlikte Afganistan’a hareket ettiği, hastalanan polis memurunun yarın Ankara’da olacağı belirtildi.

http://haber.gazetevatan.com/Anlamli_aciklama/279480/1/Gundem

hangi faşist ordu bunu yapar yazık ağzı olan konuşuyor.

tarihinde Sambaci tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bizim ne isimiz var afganistan da,sen önce onu söyle.Atatürk ne demisti, Yurtta sulh dünya da sulh.80 yildir yurtta savas dünya da savas.Ölende gariban Anadolu cocuklari.Bizi yöneten serefsizlerin cocuklari birazda savassin :angry:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Anlamlı açıklama

TSK hastalanan polis için Afganistan'a uçak gönderdi

ah be keşke 78 maraş olaylarındada katledilen aleviler içinde bu kadar yardımsever olsaydı bu tc ordusu maraşta kendi yanıbaşında katledilern 100lerce aleviyi izleiler ama hastalanan bi polis için taa afganistana uçak yolladılar

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...