Jump to content

Liboşa Dinciye Marksiste Kapak


Recommended Posts

  • İleti 110
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Vay be, bizim kıro faşolar organize çalışıyormuş demek. Birinin ... sıkışınca öbüründen yardım istiyormuş. Biri cümle kuramayınca öbürünü arayıp ''abi gel kurtar'' diye yalvar-yakar oluyormuş. Olsun farketmez, kaç kişiyseniz toplaşıp gelin. ''Toplaşmak'' derken, zaten top olmanızı değil, hep beraber gelmenizi kastettim. (Türkçe'yi tam bilmeyen ''Türkçü'' özentileri olduğunuz için açıklayayım dedim).

Vah zavallı, iftiranı kimse yutmayınca böyle şebekliklere mi tenezzül ediyorsun? Bak soysuz komünist! Bari Türkçenin doğru kullanımından bahsederken hata yapma ki sana ağzımla gülmeye devam edeyim. "Türkçe'yi" değil, "Türkçeyi" yazılır aşağılık insan müsveddesi, rezil cahil!

Ebeni_Noyan, ben ŞekerpareKhendu adlı Türkçe konuşamayan ''Türkçü'' ile yazışırken onun yüzüne de daha doğru düzgün cümle bile kuramadığını söylemiştim. Sonra o atıldı ve daha bir gün geçmeden sen ortaya çıktın. Ben seni daha önce hiç görmedim. Ve ortaya çıkar çıkmaz bana şöyle yazdın, ''Türkçe yazamayan kimmiş zavallı?''. Bunun üzerine ne düşünmemi bekliyordun beyinsiz pislik? Neferkare'ye laf ediyorum, sen birden ortaya çıkıp onun adına cevap veriyorsun.

Onun adına yazmıyorum ki iftiracı bir pislik olduğunu itiraf edemeyen cinsiyet bunalımlı ezik, meydanı boş bulduğun için atıp tuttuğun düşünceler adına yazıyorum. Türkçe yazamama konusunda Türkçüleri genellersen elbette "Türkçe yazamayan kimmiş" diye yanıt alıp aşağı oturursun!

O oylamayı niye göstermeyeyim? Acıttı mı yoksa? Ha? Hadi söyle, ''acıttı'' de. ''O kadar çok acıttı ki 1917'li yıllarda olan şeylerin spekülasyonunu yaparak kıvırmak zorunda kaldım'' de, itiraf et Noyan. Şunu da unutma, Türklere verilen sözler tutulmamasına(!), Galiyev'in tasfiye edilmesine(!) rağmen o oylamada Türki halklar ''Sovyetlere ve sosyalizme devam'' dedi!

Ulan aptal, öyle ya da böyle komünizm pisliğine inandırılmış bir neslin döneminde yapılan oylama neyi değiştirir? Türklerin sosyalizme karşı olan bakışını içsavaş döneminden itibaren incelemek işine gelmiyor değil mi? Türklerin Büyük-Rus milliyetçiliği altında imha edilmemek için verdikleri onurlu savaşın üstünü örtmeye çalışıyorsun değil mi pislik! Halkın SSCB'den ayrılmak istememesi onların sosyalizme bağlı oldukları anlamına da gelmez, dötünden element uydurma! Bugün Kürt milliyetçisi olduğu halde Türkiye'den ayrılmak istemeyenler yok mu? Onlar Türkçü, Türkiyeci yahut Kemalist mi oluyor cahil budala? Yüzüne çarptığım rezilliklerinizin yanına "(!)" koyacağına aksini ispatlayacak nitelikte bir şeyler söylemeye yüzün yok değil mi kahpe komünist!

Oğlum, -böyle derken ''evladım'' sözcüğünü değil ''oğlanım'' sözcüğünü kastediyorum-, ben sana Türki halklar adına konuşma cürretini nereden buluyorsun diye sormadım mı lan yüzsüz pislik? Hayatında hiçbir zaman Türkçü fikilere kapılmamış, hiçbir zaman ırkçılığa meyletmemiş Orta Asya Türklerini kendin gibi sapık ve aşağılık mı sanıyorsun da onlar adına ahkam kesiyorsun ruh hastası? Onların toplu halde ''Sovyetlere ve sosyalizme devam'' deyip desteklemişlikleri var, ama toplu halde Türkçülük ve Türk ırkçılığı taraftarlığı yapmışlıkları hiç yok! Galiyev zamanındaki Türkçülük de Lenin'in eseridir. Yani ben bile onlar adına senden çok daha fazla konuşma hakkına sahibim. Kendi ırkçı-sapıklığına Türk ismini alet ediyor olman, Türkler adına konuşma hakkını vermiyor sana. Bilakis tüm Türkleri utandırıyorsun.

Madem öyle sen Türk işçi ve köylüsü hakkında konuşma hakkını nasıl kendinde buluyorsun mantığına tükürdüğümün hermafrodit kepazesi? Bir düşüncenin bir toplumda yaygınlaşması için önceden meyledilmiş olması gerekiyorsa, Türkler sosyalizme ne zaman meyletmişti de Stalin köpeği onları türlü kalleşliklerle sosyalizmin boyunduruğu altına soktu? Ben ne zaman demokrasiyi ve halk oylamasını savunmuşum ki bana "çoğunluğun" ne dediğinden bahsediyorsun? Türklerin %100'ü komünist olsa bile -ki böyle birşey ancak siz kızıl köpeklerin fantezilerinde yaşamaya mahkumdur- Türk orduları Turan coğrafyasında gök bayrağı dalgalandıracaktır! İstemedikleri sosyalizme birkaç nesil sonra ısınan Türkler, Türkçülüğe de öyle ya da böyle razı olacaklar veya razı edileceklerdir! Amele diktatörlüğünü aklın alıyor da Türk'ünkini almıyor değil mi? Oysa ki işkencelerde arkadan yediğiniz jopların alım gücünüzü artırdığını düşünüyordum.

Türk tarihinde hiçbir ırkçı yönelim yoktur. ''Döl alma'' geleneği vardır, eve gelen yabancı misafirden döl alınır. Kim bilir kimlerle karıştık böyle. Göç edilen yerlerin halklarıyla karışılır, kız 'alınıp verilir'. Sen Türk milleti adına konuşamazsın, sadece bir avuç zavallı meczup adına konuşabilirsin. Haddini bil kafatasçı pislik! Kaldı ki kendinin de ''ırksal bakımdan'' Türk olmadığına adım gibi eminim.

Türk'ün öz inancı ve töresi baştan aşağı ırkçı unsurlar içerirdi tarih fakiri hödük. Bu durumun daha sonra değişmesi dışarıdan gelen din ve ideolojilerden kaynaklanmaktadır. Öyle olmamış olsa bile bu hiçbir şey değiştirmez. İslam, sosyalizm, vs. dışarıdan gelen saçmalıklara da önceden yönelim yoktu. Döl alma masalıyla kendini avutacağına eski Türk yazıtlarını, Çengiz Kağan yasasını ve komşu milletlerin yıllıklarını oku da Türk töresini öğren döl meraklısı ucuz insan müsveddesi seni! Türkleri karışık bir toplum olarak göstermek için ne yapacağınızı şaşırdınız be beynelmilelci köpekler! Siz komünistlerin soyları 72 milletin dölüne dayanıyor diye biz de mi öyle olmak zorundayız?

Ooo, demek ''büyük Türkçü'' Z.Toganlarınız bile kızıl orduyu desteklemişti ha? Bak kendi ağzınla söyledin. O zaman sen ne bok yemeye komünistlere karşı çıkıyorsun şuursuz? Sonrasında o salak önderin Sovyetlere karşı çıkmış olabilir ama bu durum komünizmin kötü olduğu anlamına gelmez çünkü Troçki bile karşı çıkmıştı. Sovyetler=komünizm değil. Daha pek çok komünizm çeşidi var. Demek ki senin fikir atalarının komünizmle derdi yok, bilakis, bizim kanatlarımız altına sığınmaya dünden razılar. Sizin sadece Stalin yönetimiyle bir kuyruk acınız var. O zaman ''Stalinizm''e karşı çıkın, komünizme toptan karşı çıkıp da atalarının yüzünü kızartma.

Togan Kızıl Orduyu komünist olduğu için desteklemedi geri zekalı. Kendisinin ırkçı ve Turancı olduğu o zamanlar da biliniyordu. Türklerin Rus Çarlığının baskısından kurtulmak için kızıllarla ittifak yaptığını bilmeyen tek kişi sensin sanırım. Beyinsiz hödük, Troçki SSCB'ye komünizmi tam anlamıyla uygulamadığını düşündüğü için, yani kendisi komünist olduğu için karşı çıkıyordu, bununla Togan'ı nasıl aynı kefeye koyuyorsun? Türklerin tek derdi bağımsızlıktı ve içsavaş sırasında konferanslarda açıkça Pan-Türkizm propagandası yapılıyordu. Bu süreçte Türkçülük engellenmedi çünkü siz kızıl köpekler Türkler olmadan beyazlara karşı galibiyetin mümkün olmadığının farkında olduğunuz için Türkçülüğe ses çıkaramadınız. Sular durulunca da Moskof köpekleri asıllarına rücu ederek emperyalizmi komünizm kisvesine bürünerek icra ettiler.

Demek arada da bolşevikler sosyalizmi kurmak için sizi kullanmış, işlerini bitirince de bir kenara atıvermişler.

İşte kalleşliğinizi kendin itiraf etmişsin aşağılık soysuz rezil! İlk başta Türklerin topyekün sosyalizmi istediği yalanının arkasına sığınıyordun, şimdi de komünistlerin nasıl kahpe ve hain oldukları konusunda beni onaylıyorsun. Vahşi Moskof damarın kabardı değil mi, Katerina'nın çocukları sizi!

Güneş Dil Teorisine zaten herkes muhalafet etti mal adam. Komünistler karşı çıkmadı mı sanıyorsun denyo? Güneş Dil Teorisine muhalefet etmiş olmanız, kemalizme yamanmaya çalışmadığınız anlamına gelmez beyinsiz herif. Atatürk'e ''başbuğ'' diyen biz miyiz? Atatürk'ü de kendi ırkçı-Türkçü sapıklığına alet etmek isteyen biz miyiz? Atsız atan adına kurulmuş sitelerde yazanları hiç mi okumadın?

Ulan salak, komünistler o teoriye "faşizm" diye muhalefet etti. Türkçüler ise ırkçılığı savundukları halde muhalefet etmekle de kalmayıp verdikleri konferanslarla ve yazdıkları makalelerle güneş dil hurafesini yerle bir ettiler. Aradaki farkı ve bu farktan doğan yaptırım gücünü idrak edemiyor musun zavallı?

Ne o, "yalvarıp yakarma" iddialarına karşılık yazdıklarımı görmezden gelmişsin? Bilmediğin konularda meydanı boş bulup komünist ahlakı ile fütursuzca atıp tutarsan böyle rezil olursun adi Moskof uşağı! Atatürk'e "başbuğ" denilmesinde ne varmış soytarı, Atatürk'e başbuğ diyen ilk kişi Fevzi Çakmak'tır, o da mı Atsızcıydı? Bu unvan onun yol gösterici olduğunu değil, askeri ve siyasi konumunu gösterir zavallı cahil! Kaldı ki iddia ettiğin gibi olmuş olsa bile bu durumda bir çelişki yoktur. Bazı ayrıntılar farklı olsa bile Atatürk de bir Türkçüdür!

O yıllarda ülkede bir tane sol örgüt vardı, o da TKP idi. Nazım Hikmet yıllarca hapis yattı. TKP defalarca tevkifata uğradı, üyeleri işkencehanelere alındı. Sırf muhalefet ettikleri için. Komünistler ne zaman kemalizmin peşine takılmış ahlaksız yalancı? Denizlerin döneminde ise kemalizmle ilişkiler teorik düzeyde aslında daha da uzaklaşmıştır. Milli Demokratik Devrimde kemalistler de müttefik görülmekle birlikte bu ittifakın liderliğinin devrimcilerde olması şart koşulmuştur. Deniz Gezmiş kemalist değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. İdam sehpasında bile ''Yaşasın Marksizam-Leninizm!'' diye bağırmıştır. Üç kuruşluk bilginle yargıya varıp da kendini kepaze etme daha fazla. Veya et, bana ne?

TKP'yi kuran kimdi peki beyinsiz? Nazım Hikmet'in Atatürk'e "sarışın kurt" diyerek yalakalık yaptığını ne çabuk unuttunuz? Sabahattin Ali'nin "ulu Gazi" diye döt yalamasını ne yapacaksın? Türkçülerin çektikleri işkencelere rağmen asla taviz vermedikleri duruşlarını tek tek anlatmam sende günah çıkarma gereği uyandırmış olmalı ki mazlum edebiyatına başlamışsın.

Deniz Gezmiş diline doladığı Marksizm-Leninizm'den bile bihaber cahil hanzonun tekidir. İşte Komünist Manifesto'nun son bölümünden bir alıntı:

Komünistler, kendi görüşlerini ve amaçlarını gizlemeye tenezzül etmezler. Hedeflerine ancak tüm mevcut toplumsal koşulların zorla yıkılmasıyla ulaşılabileceğini açıkça ilân ediyorlar.

Peki ya Denizler ne yaptı? milliyetçi-burjuva cumhuriyeti kuran ve komünizmin görüldüğü yerde başının ezilmesini söyleyen Atatürk için yürüdü; anayasanın değiştirilmesine karşı olmadı, bilakis korunmasını savundu! "Ülkenin koşullarını" bahane ederek işin içinden sıyrılamazsın. Dönemin şartlarına göre daha ilerici olan savunulmuş olsa bile nihai amaç mevcut devletin yıkılıp yerine proletaryanın silahlanmış hali olan bir dikta devleti kurmaktır. Dağa çıkan birisinin "korkmayacağını" söyleyerek Deniz'in ideoloji fakiri olduğunu kabul etmiş sayılıyorsun. Demek ki Deniz asıl amacını korktuğu için değil, cahil olduğu için dile getiremiyordu; çünkü neyi savunduğunu bile bilmeyen çapulcu bir hanzoydu!

Ülkücülerin onda biri cesarete bile sahip olamadınız. En hareketli dönemlerde korkudan it gibi titreyip hiçbir zaman elinizi taşın altına koyamadınız. Bir tane adam gibi örgütünüz var mı, bir tane adam gibi mücadeleniz oldu mu da konuşuyorsun ...

Höst ulan cahil angut! Hakkında hiçbir şey bilmediğin o "hareketli dönemlerde" Türkçüler hem ümmetçi ülkücülerle hem de siz kızıl köpeklerle savaşıyordu. Ülkücülerin onda biri cesarete sahip olamamışız öyle mi? 1969'ta Adana'daki CKMP kurultayında olanlardan bile bihabersin, utanmadan rezilce iftira atıyorsun! Bundan önce de yalvar yakar olduğumuzu söylemiş, yanıtını alınca da ishal olmuş çeneni kapatmıştın!

Merak etme haysiyet yoksunu pislik, biz sizin onur seviyenizin ne olduğunu, sırf ırkları farklı diye insanları kadın-çocuk ayırmadan gaz odalarına tıkıp öldürmenizden ve senin gibi aşağılık adilerin de bu vahşetleri savunmasından gayet iyi biliyoruz.

Ne o, sevgi pıtırcığına mı dönüştün? İnsanların varını yoğunu silah zoruyla alıp amelelere paylaştırmak isteyen siz değil misiniz? İnsanları sınıflarından ötürü öldürmeyi arzulayan sapık bir komünist gelmiş burada hümanizm mavalları okuyor! Dünyadaki tüm ırkçı faaliyetlerin bilançosunu alıp üst üste koysak senin Stalin'in ve Mao'nun yaptığı katliamların yanında hiç kalır! Köpekliğini yaptığın Stalin'in ordusu Almanya'ya girdiğinde tecavüz kampları kurup Alman kadınlarına topluca tecavüz edecek kadar iğrençleşmişti! Böyle bir ideolojinin mensubu olarak insaniyetten bahsederken utanmıyor musun aşağılık yaratık!

Nazi döneminde bilim insanlarına aşağılık baskılar yapılmış olması, o bilim insanlarının ürünlerini ırkçılığa atfetmenin mazereti olamaz.

Cahil bir hödük olmasan başta Jozef Mengele olmak üzere Nazi bilim adamlarının canlı insanlar üzerinde yaptıkları deneylerin kendi insiyatifleriyle gerçekleştiğini bilirdin. Nazizm'e bağlılığından ötürü intihar eden bilim adamlarının sayısı düşmana hizmet edenlerinkinden -ki ben söylemeden önce böyle bir şeyin varlığından haberdar bile değildin- çok daha fazladır. "Eugenic" çalışmalarından yola çıkılarak elde edilen bilimsel bulguları ırkçılığa atfetmeyeceğiz de neye atfedeceğiz şapşal?

Neye bağlayacaktım ya geri zekalının başkanı? Teknoloinin önemini kim yadsıyabilir? Hele ki savaşlarda!

Anlaşıldı, sen bu savaş hakkında bir bok bilmiyorsun. Bak geri zekalı çocuğum, senin o hakkında hamasi sloganlar attığın savaşta Almanlar Rusya'ya yürüdüklerinde kızıl köpeklerinizi bölük bölük, alay alay imha ediyor, bununla da kalmayıp girdikleri her yerde etnik temizlik yapıyordu! Savaşın ortasında Ruslar teknolojilerini mi geliştirdiler de üstün geldiler? Hayır! Savaş Almanya'nın taktiksel yanlışları ve hava şartları yüzünden kaybedildi. Yani hiç öyle havaya girip çocukça sloganlar atma... Bütün Avrupa'ya diz çöktürmüş Nazilerin teknolojik olarak ayyaşlar, kopuklar ve fahişeler ordusu sefil SSCB'den daha geri olduğunu iddia edip kendini daha fazla rezil etme. Olağanüstü durumlar söz konusu olmasaydı senin sefil sosyalizmin Nazi postalı altında ezilecekti.

Ulan beyinsiz moron, bu iletinle nasıl bir hödük olduğunu bir kere daha ilan etmiş oldun. Irkçılık demek, kendi ırkından olan herkesi üstün görmek demektir. Sırf o ırktan olduğu için! Türk ''ameleleri'' de Türk ırkından olduğuna göre, eğer sen ırkçı isen, ... ... onları savunacak ve övüp yağlayacaksın! Türk ırkından olan herkesi savunman gerekmiyor da sadece senin zihniyetinde olanları savunman gerekiyorsa o zaman ne bok yemeye bu salak görüşlerinin adını Türkçülük koydun moron herif?

Allah'ın ebleh komünisti, Hitler'in yok ettiği komünistler içinde Cermen ırkından olanlar yok muydu? Irktaş oldukları Boşnak ve Hırvatları kesen Sırplar ırkçı değil miydi? Sapına kadar Kürtçü olan PKK hiç Kürt öldürmedi mi? Irkçılığın tanımını yapmak sana mı kaldı ot beyinli? Sen komünist düşmanı olan bir adamı sırf fabrikada çalışıyor diye sever misin mantıksız öküz?

Sovyetlerde ve Küba'da sosyalizmi nasıl kurduysak öyle kurarız. Komünizm ise sonraki aşamadır. Onun başka şartları var, bizim şu aşamada hedefimiz sosyalizmdir. Onu nasıl kuracağımızı sen dert etme. Ayrıca madem Turan'ı kurmak dediğin kadar kolay bir işmiş, niye kuramadınız? Bu kadar kolay olduğunu söylediğin birşeyi bile yapamayacak kadar hödük olduğunuzu kabul ediyor musun?

Kıvırma rezil, sana komünizmi nasıl kuracağınızı sordum. Sayıkladığınız şeyin imkansızlığının farkında olduğun için "onun başka şartları var" diyerek geçiştirmişsin. Sen değil senin ilahların bile bu konuda doğru düzgün bir yanıt veremiyorlar ki... Orduyu, polisi kaldırdıkları zaman toplumsal suçları "halkın" engelleyebileceğini falan düşünüyorlar. Memurluğu kaldırıp memurların işlerini de halkın yapacağını söylüyorlar. "Herkese ihtiyacına göre, herkesten yeteneğine göre" diyorlar ama tüm bunların nasıl olacağını, "ihtiyaç" kavramının kime veya neye göre belirleneceğini açıklayamıyorlar. Hele sosyalizmin eşitlik getireceğini söyleyip "herkesin çalıştığı kadar ücret almasından" bahsetmek şaheser bir hödüklük değil mi? Her insanın bir diğerinden az ya da çok yeteneğe sahip olduğu ortadayken, bu durumda ortaya çıkacak doğal eşitsizliğin üzerini nasıl örtecekler? Böyle sefil bir ucube olan komünizmi savunmaya utanmıyorsunuz değil mi?

'Amele'' diktasının nasıl kurulup da pıtrak gibi yayıldığını hepimiz gördük. Fakat turan birliği hiçbir zaman kurulamadı, doğru düzgün bir girişim bile olamadı. Sadece senin gibi özenti salakların hayallerinde kurulur. Türkler tarih boyunca birlikte yaşamış! :lol: Senin Türk tarihinden de haberin yok herhalde. Türkler göçebe olduğu için ordan oraya gidip durmuş ve hiçbir zaman birlik olamamıştır. Türk devletleri çoğunlukla birbirleriyle savaşarak yıkılmıştır. Öte yandan Türk adını da hiçbir zaman tümü birden benimsememiştir. Göktürk kayıtları Türk budunu ile Oğuz budunu arasındaki çatışmaları anlatır. ''Türk tarihi'' dediğin şey, büyük çoğunluğu Türk adını bile kabul etmeyen bir sürü göçebe ve başka halklarla karıştığı için fena halde melez budunun birbirini yemelerinin tarihidir. Böyle melez ve birlikten uzak bir tarihin üstüne Türkçülük inşa edebileceğinizi sanmanız bile başlı başına beyinsizlik! Beş kuruşluk tarih bilgin yok ama Türkçü geçiniyorsun. Özenti soytarı.

Türk birliği Hunlar, Göktürkler ve Çengizliler çağında büyük oranda kurulmuştur cahil angut. Temir de Osmanlı topraklarını Türk beyliklerine dağıtmak yerine kendi imparatorluğuna katsaydı sonuncu Turan kurulmuş olacaktı. Senin o Göktürk-Oğuz savaşı dediğin olayların tek amacı da Türk birliğidir. Birbirleriyle çatışarak yıkıldıklarını sandıkların da devletler değil hanedanlardır tarih anlayışına tükürdüğümün komosu! Bugün kendine Türk diyenler de bir asır önce kendilerini "Osmanlı" olarak tanımlıyorlardı. Tepeden tırnağa ümmetçiliğe batarak benliğini yitirmiş bir toplumdan ulus-devlet yaratılıyorsa Turan da buna benzer şekilde kurulacaktır.

Hani Denizler anayasayı savunmuştu, hani görüşleri için bedel ödemekten korkmuştu ...? Şimdi ''devleti yıkmaya çalışan silahlı ameleler'' mi oluverdik? Kendi tükürdüğün her lafı kendin yalıyorsun midesiz soytarı.

Ben orada Deniz mi demişim anlama özürlü iğrenç pislik? Ne yani, elinde olsa devleti alaşağı edip bir amele diktatörlüğü kurarak insanları gasp etmeyecek misin? Bunları kabul etmeyerek Hazreti Marks peygamberinin kustuklarını yalayan sen olmuyor musun kızıl köpek?

Yukarda yazdiklarinin yarisi hakaret olan Noyan forumdan bir gün uzaklastiriliyor. Freddie denen kisinin yazdiklarina onun verdigi cevaplar nasil kisiselmis herkes okusun diye birakiyorum.

tarihinde Rochader tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Anayasa Mahkemesi kararı neden kapak olsun ki?Yasa Anayasanın başka maddeleri ile çelişmiş ve mevcut anayasaya uygun bulunmamış.

Ayrıca Askerler sivil mahkemelerde sivil suçlarla ilgili zaten yargılanıyor ve yargılanmaktalar.

Bence bu tip duygusal dışavurum içeren başlığın amacı fanatik slogandan başka birşey değil.Ve aklıselim tavıra hizmet etmiyor.

Selamlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Savaşın ortasında Ruslar teknolojilerini mi geliştirdiler de üstün geldiler? Hayır! Savaş Almanya'nın taktiksel yanlışları ve hava şartları yüzünden kaybedildi.

Hayır Amerika yardım yaptığı için. Amerika tarihinde hiçbir ülkeye yapmadığı silah, gıda, askeri teknoloji yardımını Sovyetlere yapmıştır. Winston Churchill'in de Sovyetler ile Amerika arasındaki bürokrasiyi kurmada çabaları takdire şayandır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Anayasa Mahkemesi kararı neden kapak olsun ki?Yasa Anayasanın başka maddeleri ile çelişmiş ve mevcut anayasaya uygun bulunmamış.

Ayrıca Askerler sivil mahkemelerde sivil suçlarla ilgili zaten yargılanıyor ve yargılanmaktalar.

Bence bu tip duygusal dışavurum içeren başlığın amacı fanatik slogandan başka birşey değil.Ve aklıselim tavıra hizmet etmiyor.

Selamlar.

Hain Kekoların partisi (AKP)' nde kaç tane anayasa prof'u var. ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hain Kekoların partisi (AKP)' nde kaç tane anayasa prof'u var. ?

Bu tarz abuk söylemlerle bir sonuç elde edemezsin.Ciddiye de alınmazsın.Birileri de gelir senin partine abuk bir YAFTALAMA yapar.

Anayasa Mahkemesince yaptığı yasa iptal edilen tek parti AK parti değil.Bazı reformları gerçekleştirebiliyor bazı reformlarda mevcut anayasanın ilgili maddeleriyle çelişinde iptal ediliyor.

Mevcut yasalarda düzenleme yapmadan bu tarz reform yasalarını çıkarmak mümkün görünmüyor.

AKP referandum metoduyla yasaları çıkarırsa hangi mahkeme iptal edecek?Bence böyle boş slogan içeren başlıklar yerine reform sürecine ve anayasanın sivilleşmesi üzerine kafa yorman daha doğru.Böyle bir yetenek ve potansiyel mevcutsa tabi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Delinin biri gene kuyuya taşı atmış :lol:

Merak etme, o anayasa değişir, gereken düzenlemeler yapılır. Zira Akp kemalistlerin ipliğini pazara çıkardı.

Freddie sana da hayret ediyorum! Ne demek askeri mahkeme ve burjuvanın mahkemesinin birbirinden farkı yoktur? Şu anda bu iki kurum birbirine düşman kurumlar. Bir darbe teşebbüsü oılsa biz askeri mahkemelerde görev yapan kişilerin de bu darbeci zihniyetin bir mensubu olmadığını nerden anlayacağız? Tabii bu sizin için sorun teşkil etmiyor. Tek derdiniz bozuk kemalist ideolojinin tüm yanlışlarıyla sahiplenilmesi; ancak postalların ortamdan temizlendiği, liberalleşmenin hızla ilerlediği bir noktada örgütlenme de ayaklanma da çok daha kolay olacaktır. Devrimci sol küçük burjuva demokrasisini kesinlikle bir askeri vesayet rejimine tercih eder. Tabii geçici olarak :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Delinin biri gene kuyuya taşı atmış :lol:

Merak etme, o anayasa değişir, gereken düzenlemeler yapılır. Zira Akp kemalistlerin ipliğini pazara çıkardı.

Freddie sana da hayret ediyorum! Ne demek askeri mahkeme ve burjuvanın mahkemesinin birbirinden farkı yoktur? Şu anda bu iki kurum birbirine düşman kurumlar. Bir darbe teşebbüsü oılsa biz askeri mahkemelerde görev yapan kişilerin de bu darbeci zihniyetin bir mensubu olmadığını nerden anlayacağız? Tabii bu sizin için sorun teşkil etmiyor. Tek derdiniz bozuk kemalist ideolojinin tüm yanlışlarıyla sahiplenilmesi; ancak postalların ortamdan temizlendiği, liberalleşmenin hızla ilerlediği bir noktada örgütlenme de ayaklanma da çok daha kolay olacaktır. Devrimci sol küçük burjuva demokrasisini kesinlikle bir askeri vesayet rejimine tercih eder. Tabii geçici olarak :)

Dikkat et o deli seni 2 ye böler 10 la çarpar. Hiç Anayasa hukuku dersi falan aldınmı. ?

Bu işler taraf ve Zaman gazetesi ile olmuyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tarz abuk söylemlerle bir sonuç elde edemezsin.Ciddiye de alınmazsın.Birileri de gelir senin partine abuk bir YAFTALAMA yapar.

Anayasa Mahkemesince yaptığı yasa iptal edilen tek parti AK parti değil.Bazı reformları gerçekleştirebiliyor bazı reformlarda mevcut anayasanın ilgili maddeleriyle çelişinde iptal ediliyor.

Mevcut yasalarda düzenleme yapmadan bu tarz reform yasalarını çıkarmak mümkün görünmüyor.

AKP referandum metoduyla yasaları çıkarırsa hangi mahkeme iptal edecek?Bence böyle boş slogan içeren başlıklar yerine reform sürecine ve anayasanın sivilleşmesi üzerine kafa yorman daha doğru.Böyle bir yetenek ve potansiyel mevcutsa tabi.

Zaman gazetesi argümanı yapma bana, soruma cevap ver. hemşericilikse hiç oynama, bunları yoldaki çocuklar yer. Kaç kere Hukuk dersi aldındfa millete Hukuk dersleri veriyorsun, belirt ki ona göre yazalım, malum sloganlar bıktırıyor bizi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

..

Cahil bir hödük olmasan başta Jozef Mengele olmak üzere Nazi bilim adamlarının canlı insanlar üzerinde yaptıkları deneylerin kendi insiyatifleriyle gerçekleştiğini bilirdin.

...

Josef Mengele, Auschwitz'de esirlerin bulundugu bir blokta cikan bit sorununu, o bloktaki 750 masum insani gazla oldurmek suretiyle cozen!! kisidir. Yaptigi diger kotulukleri internette bulabilirsiniz.

Iste Irkcilik denen illet boyle birseydir; insani Josef Mengele'yi bile savunacak hale getirir.

tarihinde Rochader tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Josef Mengele, Auschwitz'de esirlerin bulundugu bir blokta cikan bit sorununu, o bloktaki 750 masum insani gazla oldurmek suretiyle cozen!! kisidir. Yaptigi diger kotulukleri internette bulabilirsiniz.

Iste Irkcilik denen illet boyle birseydir; insani Josef Mengele'yi bile savunacak hale getirir.

Nazi Almanyası Irkçılığının, Türk versiyonunu sitede üye olarak bulunması ve bu tarz sapkın görüşlerini açıklayabiliyor oluşları üzücü bir durum.

tarihinde herakles79 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nazi Almanyası Irkçılığının, Türk versiyonunu sitede üye olarak bulunması ve bu tarz sapkın görüşlerini açıklayabiliyor oluşları üzücü bir durum.

Nazi Almanyası ki , Nazi ideolojisi ve Avrupada ortaya çıkan ırkçılık söylemlerinin felsefi platformdaki şekil bulmuş haliyle ilgili okumuş olduğun bir kitap ismi ver.

Yahudiler tarafından finanse edilmiş Film değil. Malum Film seyredip tarih öğreniyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nazi Almanyası ki , Nazi ideolojisi ve Avrupada ortaya çıkan ırkçılık söylemlerinin felsefi platformdaki şekil bulmuş haliyle ilgili okumuş olduğun bir kitap ismi ver.

Yahudiler tarafından finanse edilmiş Film değil. Malum Film seyredip tarih öğreniyoruz.

Yahudiler herşeyi kontrol altında tutuyorlar zekalarıyla.Hani demiştin ya zekilik genetikle alakalı diye.O zaman zekilik Yahudilerin kanında var.Adamlar herşeyi elinde tutuyor.Daha düne kadar devletleri yoktu üstelik.E nerde tengri ?

tarihinde Tangocu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahudiler herşeyi kontrol altında tutuyorlar zekalarıyla.Hani demiştin ya zekilik genetikle alakalı diye.O zaman zekilik Yahudilerin kanında var.Adamlar herşeyi elinde tutuyor.Daha düne kadar devletleri yoktu üstelik.E nerde tengri ?

Bilgiylemi konuşucaz yoksa geyikmi yapıcaz. Belirt ki ona göre cevap yazayım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilgiylemi konuşucaz yoksa geyikmi yapıcaz. Belirt ki ona göre cevap yazayım.

http://www.ushmm.org/wlc/tr/article.php?ModuleId=10007271

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nazi Almanyası ki , Nazi ideolojisi ve Avrupada ortaya çıkan ırkçılık söylemlerinin felsefi platformdaki şekil bulmuş haliyle ilgili okumuş olduğun bir kitap ismi ver.

Yahudiler tarafından finanse edilmiş Film değil. Malum Film seyredip tarih öğreniyoruz.

Sen önüne herhangi kitap koyulsa anlayabilir misin?Nazi Almanyası'nı ve Nazi ırkçılığını savunmak sürecine geçişin gayet doğal.Sen bir bataklıktan bir bataklığa geçersin sadece.

Sanırım bu hükümet size kapak yapmaktan bir hal oldunuz abuk sabuk dışavurumlar sergiliyorsun bu forumda.

Sana Cin Ali'nin İpi kitabını tavsiye ediyorum.Yahudi baskılı da olabilir.Onu okuyup anladığını gördükten sonra sana kitap önerebilirim.

tarihinde herakles79 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Neferkamin sen kanıtlasana bize holokostu ? niye bize kanıtlattırıyorsun ? Bu Yahudi takıntına bakılırsa Adolf Hitler'in sol bilmemnesi olman lazım.Adolf Hitler'in mirasçısısın heralde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Böyle bir iddian varsa Holokost industry adlı başlığıma gir. Fakat girmeden önce almanya ve filistin arasında kurulan bankayı , tranferlerini , bölgeye insan taşıyan nazi gemilerini, lewis söylemlerini , kostler çalışmasını , israiloğulları gibi bilgilere haiz olll, yoksa kendi kendime yazmak sıkıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen önüne herhangi kitap koyulsa anlayabilir misin?Nazi Almanyası'nı ve Nazi ırkçılığını savunmak sürecine geçişin gayet doğal.Sen bir bataklıktan bir bataklığa geçersin sadece.

Sanırım bu hükümet size kapak yapmaktan bir hal oldunuz abuk sabuk dışavurumlar sergiliyorsun bu forumda.

Sana Cin Ali'nin İpi kitabını tavsiye ediyorum.Yahudi baskılı da olabilir.Onu okuyup anladığını gördükten sonra sana kitap önerebilirim.

Yazabileceğin en iyi yazı buydu. Ötesi seni zorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...