Jump to content

Recommended Posts

hayır yanılıyorsun.

Hudeybiye Antlaşması (628)Medine’ye hicret eden Müslümanlar Mekke’ye gidip Kabe’yi ve akrabalarını ziyaret etmek istediler. Mekkeliler Hz. Muhammed’in önderlik yaptığı bu grubu Mekke’ye sokmadılar. İki taraf arasındaki görüşmeler sonucunda antlaşma imzalanmıştır.Hudeybiye Barışı’yla;Müslümanların siyasi bir varlık olarak imzaladıkları ilk antlaşmadır. Böylece Mekkeliler Müslümanları hukuken tanımıştır.

araplarla yapılan bir antlaşmadır.

bir konudada ben yanılmışım

yazıda mekkelilerin antlaaşmayı bozduğu yönde bir yazı daha var..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Güçlü olan kimse onun sözü geçer, bu her türlü ideolojide böyledir. İslamda savaşla yayılır müslümanlar neden bunu inkar ediyor ki. Ben de islam savaşçı diye ona karşı değilim. Örneğin araplar Türkleri zorla müslüman yaptı çünkü Türkler güçsüzdüler ve yenildiler. Bu yüzden araplar sözlerini geçirttiler bizde güçlü olmalıydık. Ama şuanda insanların islama inanması gerekmiyor çünkü dini bırakırsak bizi öldürecek birileri yok ve bırakmalıyızda. Şu anda islam bizi kılıç zoruyla değil psikolojik zoruyla esir almış durumda. Ve bu millet arabın dininden korkup bırakmadığı için kafasızdır.

Dinlerde her ne kadar evrim'i reddetsede onlar da evrimcidir, bunun farkında değiller.

Tatar

Ateizm Türkerin içine giren hastalık değildir, esas hastalık olan mikrop olan ve yok olması gereken islamdır. Sen bir gençsiz ve islam seni fena afyonlamış durumda bunun farkında değilsin. Erzurumdansın, bende oralı sayılırım büyük ihtimal dadaşsındır ve eğer Dadaşsan şu dini bırak, kuran ı oku tarihine bir bak. Biz araplardan daha üstünüz. Bırak arap kölesi nurculara takılmayı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
.

evet dadaşız elhamdurillah.dadaşlar islama çok bağlıdır bilmiyormusun sen.fanatik derecede diyebiliriz.sen bana islamdan kop demekle can damarını kes diyorsun farkındamısın.islam benim canım ve can damarım.kopardığım an ölürüm.islam ı canım kadar seviyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...