MissSecret 0 Oluşturuldu: Ocak 31, 2010 Raporla Share Oluşturuldu: Ocak 31, 2010 Dogum gunun kutlu olsun..Portgas.. Nice mutlu yıllara..BİRTANEM. Link to post Sitelerde Paylaş
herakles79 0 Ocak 31, 2010 gönderildi Raporla Share Ocak 31, 2010 gönderildi Doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim. Selamlar. Link to post Sitelerde Paylaş
zensen 0 Ocak 31, 2010 gönderildi Raporla Share Ocak 31, 2010 gönderildi nice mutlu yıllara portgas.Herşey gönlünce olsun.. Link to post Sitelerde Paylaş
VahsiRakun 0 Ocak 31, 2010 gönderildi Raporla Share Ocak 31, 2010 gönderildi Mutlu yıllar Portgaz. Link to post Sitelerde Paylaş
Portgas 0 Ocak 31, 2010 gönderildi Raporla Share Ocak 31, 2010 gönderildi Dogum gunun kutlu olsun..Portgas.. Nice mutlu yıllara..BİRTANEM. tesekkur ederim askim, hatirladigin görmek cok guzel.. cok sevindim.. Doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim. Selamlar. nice mutlu yıllara portgas.Herşey gönlünce olsun.. tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.. : )) Mutlu yıllar Portgaz. sen dur orda rakun efendi, Z yi farketmedimmi sandin.. : )) tesekkurler kutladigin icin.. Link to post Sitelerde Paylaş
HARUNN 0 Ocak 31, 2010 gönderildi Raporla Share Ocak 31, 2010 gönderildi (düzenlendi) İyi yıllar. Başarılar dilerim. Ocak 31, 2010 tarihinde HARUNN tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Murteddin 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Doğum günün mübarek olsun portakal, nice yıllara. Link to post Sitelerde Paylaş
Portgas 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Doğum günün mübarek olsun portakal, nice yıllara. soymim seni portakal gibi. tesekkur ederim murted.. İyi yıllar. Başarılar dilerim. sahol harun, sanada basarilar.. ) Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi başmka başlıkta kutldım ama o silinmiş dostum... nice yıllara bebiş SEN Kİ ANLARSIN Kendini bir suyun akışında Ve suları kendi bakışlarında Bulabilenler bilir bu türküyü. Sen ki anlarsın Bir türkü uğruna Çileler çektin yıllar boyu. Soluğunda Yaban menekşelerinin kokusu. Gözlerinde Serin pınarların uğultusu. Dağlar seni yaşardı her gün Ormanlar sıcak dostluğunu. Ne zaman çatlasa bir kaya Bir çığlık düşse sulara Irmaklar Adını çizer toprağa. değil mi ki Hep o yangınların adına Adına belasına Özlemi duyulunca özgürlüğün Öfkesini göklere çalan Bir şimşek gibi dalardın yaşama. Sen ki anlarsın bu yaşamı Aşklar şimdi hücrelerde tutsak Düğünler kelepçeli Doğumlar Ve çocuklar zindanlarda. Bunları nasıl anlatayım sana Bu türküleri nasıl çağırayım Bu ninnileri nasıl. Ölüme Kapkara bir kaygu değil artık Bembeyaz Bir kitap diyoruz koltuğumuzda. Kitapların göğüslerinde kan Bu kanı nasıl okuyayım sana. Şimdi devleşen bir öfkenin Ve sınırlar ötesi bir özlemin Bildirisi okunurken her gün Her saat, her dakika, Can çekişen Bir çağı yaşıyoruz dünyada. Sen ki anlarsın bu yaşamı Okul yolunda telaşlı bir öğrenci Bir grev sözcüsü işyerinde Okunan kitap Yazılan defter Yükselen bilinç Ve eriyen cevher Şimdi sabahın ala şafağında Doludizgin Bir at gibi giriyor sulara. Adnan YÜCEL Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Pis portgas efendi. herkese teşekkür ettin benim başım kelmi mikroop Link to post Sitelerde Paylaş
Portgas 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Pis portgas efendi. herkese teşekkür ettin benim başım kelmi mikroop guzel siir sagolasin hallac.. cok tesekkur ederim, ve estagfurullah gur sacli abicim.. Link to post Sitelerde Paylaş
Tekojin 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi (düzenlendi) MissSecret'e Ahmet Kaya şarkısı hediye ettirdin ya daha ne olsun Rojbuna te piroz be Mêrdini Şubat 1, 2010 tarihinde Tekojin tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Portgas 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi MissSecret'e Ahmet Kaya şarkısı hediye ettirdin ya daha ne olsun Rojbuna te piroz be Mêrdini spas cano.. : ) Link to post Sitelerde Paylaş
Afrodit 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Geç de olsa tebrik ederim... Doğum gününüzü nice yıllar boyunca en sevdiklerinizle kutlarsınız umarım... Link to post Sitelerde Paylaş
MissSecret 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi MissSecret'e Ahmet Kaya şarkısı hediye ettirdin ya daha ne olsun Rojbuna te piroz be Mêrdini Portgasla olan duygusal bagım ideolojılerımden vazgectım anlamına gelmesın..Ben Atatürk seven onun ılkelrınden vazgecmeyen bırıyım. Ahmet kaya ise sesıyle kendını kanıtlamıs bır sanatcı... sadece.. Kürtce bir yazıda benden... biji Atatürk Dogum gunu cocugu sana da kocamannnn sevgıler yolluyorum..) Link to post Sitelerde Paylaş
Tekojin 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi İdeolojinizden vazgeçtiğinizi iddia etmedim zaten. Eskiden çok radikal biriydiniz, sadece biraz daha ılımlı olmuş olabilirsiniz. Bir dahaki sefere sizden biji bıratiya gelan sloganını bekliyoruz Link to post Sitelerde Paylaş
MissSecret 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi İdeolojinizden vazgeçtiğinizi iddia etmedim zaten. Eskiden çok radikal biriydiniz, sadece biraz daha ılımlı olmuş olabilirsiniz. Bir dahaki sefere sizden biji bıratiya gelan sloganını bekliyoruz Hayallerınde gorursun ancak.. Link to post Sitelerde Paylaş
Tekojin 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Merak etme ben ikinizi de kızıl yapmayı bilirim, davamıza militan lazım Link to post Sitelerde Paylaş
vurucutim 0 Şubat 1, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2010 gönderildi Mutlu yıllar.. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Şubat 2, 2010 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2010 gönderildi Bu başlığı geç gördüm, bağışla. Mutlu yıllar Portgas. Umarım bizim meşhur çiftimiz Çiğdem ve Yaman gibi, sizin de güzel ve umutlu bir başlangıç yapmanıza tanıklık ederiz. MissSecret'la birlikte nice uzun, sağlıklı ve mutlu seneler dilerim. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts