Jump to content

Bu ne ya burası arabistan mı?


Recommended Posts

Aslinda otkafalarin/kitkafalarin bu tiyatro oyunu hakkinda islami yorum yapmasini isterdim, yüzeysel degil. Ama dedik ya otkafalar nasil yapacak.

Ben bir ipucu vereyim, belki zorlarsa giris bölümünü basarabilirler.

Simdi bu kitkafalar ikide bir bize imtihan, imtihan diye tutturuyorlar ya demek ki melekler de imtihan edilebilirler. O melege de böyle bir zorlu imtihan cikmis. Ne diyelim takdir-i ilahi.

Peki cennetteki huriler basörtülü mü olacak. Yok canim o zaman huri olmazlarki. Huri dedigin ciplak olmali. Ya da kücük bir incir yapragi da olabilir estetik olacaksa. Tabi nurilere fiziksel özelliklerine göre degisik boylarda incir yapraklari lazim.

Oyunu görmek isterdim. Sanat eseri ciplakligi gerektiriyorsa ve yerinde kullaniliyorsa dogrudur. Sanata baski uygulamak onu öldürmektir. Annem yasli ve hic oyunculugu yok ama kiz kardesim oynayabilir gerekirse. Bana sormasina da gerek yok, kendi karar verebilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Freddie

İletilerini silemeyiz.

Onlar bu foruma ait.

Astıktan sonra onlar senin değil artık. Forumun malı oluyor.

Asarken dikkat et.

Bir dakika ya, nasıl yani?

O zaman edilen küfürler de küfredene değil de foruma ait oluyor ha?

Yani burada her yazdığımızdan biz değil de forum mu sorumlu?

Vay be, bu süper bir bilgi. İnsana ağzının ayarını bıraktıracak cinsten.

Herkes istediği gibi yazsın ama iletileri forumun olduğu için forum sorumlu olsun.

Çok güzelmiş. Tutmayın artık beni! Gitmiyorum ulan!

İstediğim gibi yazacağım ama hep foruma ''girecek''!

Böyle avantaj bırakılır mı?

Vay be! Mu ha ha ha. :DB)

Veya şöyle yapalım, ben ''nasılsa foruma giriyor'' diye ağzımın yularını salmayayım da, siz bana edilen küfürlerle adil bir şekilde ilgilenin. Biri bana sövünce adamın mesajını -raporlamama rağmen- iki saat açıkta tutmayın. Olur mu?

Bakın küfredilmemesi ve ırkçılığa taviz verilmemesi dışında hiçbir şey istemiyorum sizden.

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yöneticiler kesin şuan Freddie'nin kabuslarından nasıl kurtulurum diye kara kara düşünüyor.Freddie yönetilerin elini kolunu bağladın.

Ayrıca bende para bok.Üyeler için Forumun iletilerini satın almak istiyorum,malları bana verin ben silerim,kaç para istiyorsanız 10 katını verecem.Paraya boğarım sizi.Parayla satın alınamayacak birşey yoktur.

tarihinde Tangocu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir orta yolu bulamamışsınız, ya karşı ya savunucusu olmuşsunuz,

Aldım ben teist yorumu, o bile daha açık bakışlı,

"Giden gitsin banane, ben gitmem, gidenide umursamam"

Gelin görün ki, çoğunluk ailesi ile gidemeyecek buna, giden neden gitmesin,

yobaz da bu durumu övecek değil ya.

Not: Yeni terim Atoyobaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Doğrusu ben, daha önceki iletimlerde de ifade etmiştim. Ateistforumu, iletilere sadık kalması, muhafaza etmesi açısından olumlu bulmuştum. Yani adminleri öyle kafasına estiği zaman iletilerin bir kısmını kesip atmıyordu.

Yeni formata geçtikten sonra arşive girmek mümkün olmadı. Arşiv ortadan kaldırıldıysa doğrusu yazık olmuştur bunca iletimize. Umarım giderilebilir teknik bir sorundur.

Bir de iletilerin sahipliği sorunu var. Elbette bu foruma yazdığımız iletilerin özel sahipliği olmamalıdır. Forum faaliyetini sürdürdüğü sürece tüm iletilere tüm üyeler ulaşabilmelidir. Hatta kopyalayıp kendi bilgisayarlarında muhafaza edebilmelidirler. Eğer forum sahipleri forumu sürdürmekten vazgeçmişlerse, (ki vazgeçmeleri için bir neden yoktur) sorumluluklarını güvendiği arkadaşlarından birine veya birkaçına devretmelidir. Adminlerin, benden sonra tufan anlayışı çok yanlış olur.

Sosyal yaşam da, sanal alem de, boşluk kabul etmez. Eğer forum bizzat sahipleri tarafından kapatılmak istenirse yeri çabuk doldurulur.

Tabi kapitalizmin mülkiyet hastalığı isteristemez her şeye yansıyor.

Yine aynı hastalık isteristemez internet sitelerinin sahipliğini de beraberinde getiriyor. Tabi bu sahiplik esprisi siteyi koruma ve kollama avantaji ile beraber, sahipleri tarafından kendi isteklerine, kendi kafalarına göre yönetme dezavantajını da beraberinde getirmektedir.

Fikre ve emeğe saygılı, tarafsız ve adil yöneticilerin bulunması, sitemizin değerini daha da artıracaktır.

Sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

-Tabuları yırtalım, ensest, eşcinsellik gibi dokunulmamış mevzulara dokunalım- sanat anlayışından haz etmem, benim görüşümdür, toplumda var olan gerçekleri göstersinler ama var olma yüzdesi kadar değer versinler, yoksa özenti gibi gözüküyor, bu sanat topluma inmiyor, anlaşılmıyor, çoğunlukla da anlaşılmaya değer bir halt olmuyor zaten. Başlıktaki oyun ise din figürlerini cinsellikle buluşturalım demiş, bilmem nasıldır ama ilk görüşte yukarıda söylediğim cinsi çağrıştırıyor. Karışmamalı, dayatmamalı fakat eleştirmeli. Sanat sever insanlar bunları sevmemeyi öğrenirse ise, zaten rağbet olmaz, onlar da yapmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...