Jump to content

Bir Saçmalık Abidesi: Ülkücü Yemini

Recommended Posts

Arkadaşlar, internette gezinirken ülkücü yeminine denk geldim. Bunların yemini de varmış. Düşünmeyi fazla sevmediklerinden olsa gerek, yemini bir hayli kısa tutmuşlar. Fakat yine de faşistlerimiz kendilerinden bekleneni yapmış ve kısacık bir metinde bile saçmalamayı başarmışlar. Aktarıyorum;

ÜLKÜCÜ YEMİNİ

''Allah'a , Kur-an'a , Vatana , Bayrağa, Silaha yemin olsun.

Şehitlerim , Gazilerim emin olsun

ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme ,

Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir.

Mücadelemiz son nefer, son nefes, son damla kana kadardır.

Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye, turana kadardır.

ülkücü Türk Gençliği olarak,

Yılmayacağız, Yıkılmayacağız, Başaracağız, Başaracağız,

Başaracağız.

Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.

Amin...''

Saçmalık No:1) Ülkücüler faşizme karşıymış! :lol:

Halbuki faşizm, aşırı bir ulusçuluk temelinde demokratik düzeni kaldırmak ve baskıcı rejimi kurmaktır(bakınız: TDK'nın faşizm tanımı). Ülkücülerin demokrasiyi ''gominist'' ve ''bölücü''lerin yeşerdiği bir Batı tuzağı olarak gördüğünü, demokrasinin yerine en aşırısından bir ulusçuluğa dayanan baskı düzeni kurmak istediklerini, hatta tüm dünyadaki Türkleri bir bayrak altında toplayıp yeniden Çin seddine dayanmak hülyalarında olduğunu, yani en alasından faşist olduklarını biliyoruz. ''Ya sev ya terket'', ''Dünya Türk olsun'', ''En iyi Kürt, ölü Kürt'tür'', ''Kürt diye birşey yoktur, onlar dağ Türk'üdür'', ''Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız'', ''Türkiye Türklerindir'' v.b. veciz ifadelerden de faşistlikleri açıkça görülüyor zaten. Ama eğer gerçekten ve samimiyetle faşizme karşı iseler, kendilerine en yakın köprüden atlamalarını tavsiye ederim.

Saçmalık No:2) Ülkücüler hem kapitalizme hem komünizme karşıymışlar! :lol:

Halbuki dünyada iki tane sistem var: Biri kapitalizm diğeri sosyalizm. Üçüncüsü yok ki! Sen ikisine birden nasıl karşı oluyorsun ey şuursuz faşist? Orman hayatına geri mi döneceksin? Yoksa gene Orta Asya'nın bozkırında böcek mi aratacaksın millete? Muhtemelen özel mülkiyete izin veren her düzenin kapitalizm başlığı altına girdiğini ve dolayısıyla milliyetçi ya da dinci ve hatta sosyal demokrat bir düzenin de kapitalizm olduğunu hesap edemeyip neo-liberalizm karşıtlığı ile kapitalizm karşıtlığını karıştırmışlar. Aslında küçük bir araştırma yapsalardı bu hatayı yapmazlardı ama birşeyleri araştırma huyları olsa zaten ülkücü olmazlardı değil mi?

Saçmalık No:3) Amaçlarının ''milliyetçi Türkiye'' ve ''Turanı'' kurmak olduğunu söylüyor, sonra da Allah ve Kuran üzerine de and içiyorlar! Allah'ın veya Kuran'ın Turan birliğinin kurulması yönünde bir emri olduğunu veya Kuran'da Türk milliyetçiliği yapıldığını falan sanıyorlar demekki. Üzerine yemin ettikleri Kuran'ı bile okumamış şuursuzlar! Allah'ın islamda ümmet anlayışını dayatıp milliyetçiliği reddettiğinden haberleri yok! :lol:

Saçmalık no:4) Hadi Allah'a, vatana, şehitlere v.s. yemin ediyorsun da silaha yemin etmek neyin nesi oluyor? Silaha yemin edilir mi? Kaldı ki, üzerine yemin ettiğiniz o silahların kaç tanesi Türk yapımı? Mafya dizilerinden gaza gelen Memati özentisi çoluk-çocuk takımını etkilemek için yeminin içine sokuşturmuşlar anlaşılan.

Saçmalık No:5) Ülkücüler emperyalizme karşıymış! Emperyalizmin direktifiyle NATO bünyesinde kurulan komando kamplarında eğitim alarak mı emperyalizme karşı çıkacaklar acaba? Yoksa memleketin pek çok ilinde CIA istihbaratıyla solcu ve Alevilere katliam yaparak mı ''milletin birliğini'' sağlayacaklar? Başbuğ dedikleri şuursuz bizzat ABD'de NATO bünyesinde eğitim almadı mı? Aynı başbuğları, 27 Mayıs müdahelesini yaptıktan sonra ''NATO'ya ve CENTO'ya bağlıyız'' demedi mi?

Saçmalık No:6) ''Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin'' diyorlar. :lol:

Yani Allah kendi Arap peygamberini bile korumayacak da Türk'ü koruyacak ha?

Düşmanlık ettiğiniz herhangi bir kesimin karşısına tüm ocağınızı arkanıza alarak değil de teke tek çıkın, bakalım koruyor mu Allah'ınız sizi? Onları koruyanın Arap'ın Allah'ı değil, uşaklığını ettikleri Sermaye sınıfı ve Amerikan emperyalizmi olduğundan bile haberleri yok.

Saçmalık No:7) Güya yemin ediyorlar ama sonunu ''Amin'' diyerek bitiriyorlar. Yemin ile dua arasındaki farkı bilemeyecek kadar beyin hasar görmüş demekki. Geçmiş olsun diliyorum.

Fakat bu eleştirdiğimiz ülkücü yemininin sahte olduğunu herhalde hepimiz farketmişizdir. Çünkü eylemleri, bu yeminle pek bağdaşmıyor. Uzun araştırmalar sonunda ülkücülerin gerçek yeminine ulaştım. Bu çok gizli ve herkesten saklanan, sadece ülkücülerin bildiği bir yemindi. Fakat ben buna ulaşmayı başardım. Ve şimdi size de anlatacağım. Bu yemini okuduğunuzda ülkücülerin aslında yeminlerine son derece sadık olduklarını farkedeceksiniz. İşte aşağıda gerçek ülkücü yeminini aktarıyorum. Buyurun okuyun;

''GERÇEK ÜLKÜCÜ YEMİNİ

Her zaman için emperyalizmin uşaklığını yapacağıma,

Vatan-millet-sakarya diye diye memleketi satacağıma,

Başbuğ dediğim Atatürk'ün altı oku yerine popomdan dokuz ışık uydurup onun peşinden gideceğime,

Piyasayı değişmez bir Allah buyruğu sayacağıma,

Milletimin büyük çoğunluğunu oluşturan işçiler hakkını aradığında gönüllü grev kırıcılık yapacağıma,

Cumartesi annelerini dövüp tutuklu yakınlarını linç ettireceğime,

Milletimi sevdiğimi söyleyip, milletimin içinden farklı düşünen herkesi kıtır kıtır keseceğime,

Normalde potansiyel gominist olarak görüp horladığım işçiler ''şehit'' olunca cenaze törenlerinde şov yapacağıma,

Gayri-müslim ya da gayri-Türk bir 'unsur' gördüğümde satırla dalacağıma,

Etek boyu yeterince faziletli olmayan kızların bacaklarına jilet atacağıma,

Saçı uzun ve sakalı düzgün olmayan erkekleri arkamda 35 kişiyle kıstırıp dayılanacağıma,

Hiçbir zaman tek başıma gezemeyip teke tek kavgaya giremeyeceğime ve bunu bir de 'delikanlılık' olarak sunacağıma,

Reisim ne derse onu yapıp sahip olduğum beyni hiçbir zaman kullanmayacağıma,

Kitap okumayacağıma ve fazla düşünmeyeceğime,

Polat Alemdar, Memati Baş, Yusuf Miroğlu gibi Türk büyüklerini örnek alacağıma,

Bende Türklüğe hakaret ettiği hissi uyandıran herkesi kurşunlayacağıma,

Fakirlik sınırının çok altında yaşayan Türk işçilerinin halini ise ''Türklere hakaret'' olarak görmeyeceğime,

Ocağa aslında sırf arkamı sağlama alıp sağa-sola artistlik yapmak için girdiğimi belli etmeyeceğime,

Beyaz çorap, siyah ceket, kıravatsız gömlek, yumurta topuk bileşenini bırakmayacağıma,

Nefret ettiğim insanlardan neden nefret ettiğime dair hiçbir şeyi merak etmeden nefret etmeye devam edeceğime,

Başbuğum ve reisim benim yerime düşünerek beni düşünme zahmetinden kurtardıkları için onlara hep müteşekkir olacağıma,

Solcu kızlar için, ''Bunlar ataist olduğuna göre önüne gelene veriyodur la!'' diye düşünüp gereğini yapacağıma,

Liseli kızlarla zorla çıkıp, sonra da islam ahlakı üzerine nutuk çekeceğime,

Hiçbir zaman küfürsüz cümle kurmayacağıma,

Türkçe'yi hiçbir zaman doğru düzgün konuşmayacağıma,

Eleştiri ile hakaret arasındaki ayrımı hiçbir zaman anlamayacağıma,

Selamlaşırken kafa tokuşturmak, uyuyan ülküdaşımı kulağına çakmak tutmak suretiyle uyandırmak gibi bilimum öküzlükleri yapmaya devam edeceğime,...

Sadece şehit ya da gazi olduklarında kıymet verdiğim tüm insanlar, Arap'ın Allah'ı, Arap'ın Kuranı, Amerikalının Silahı, NATO'cu başbuğum ve ot çeken reisim üzerine yemin ederim!

Arap'ın Allahı Türk'ü korusun ve öpüp okşasın! Amin.

Auuuuu!...''

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • İleti 51
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Canım benim, hepsini okumadım daha ama okuyacağım. Okumadan şunu söyleyeyim:

Dünyada şuursuzlukta ilk iki sırayı asla ve kata kimseye bırakmayan iki grup vardır.

Bunlardan biri Nurcular, diğeri de Ülkücülerdir.

Bunlardan ülkücüler ''Türkiye laiktir laik kalacak.'' şeklinde slogan atıp arkasından ''Ya Allah Bismillah Allahu Ekber'' diye devam eden adamlardır. Hatta bu ülkücüler arasında Cuma namazına girmeyip namaz bittikten sonra cami çıkışında türban eylemi yapanlar da vardır.

tarihinde munkiplus3Xr tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

:D güzel tespit

Dil ve anlatım bakımlarından biraz sıkıntılı olsa da güzel, evet. :D

Ben de şunları beğendim:

...Etek boyu yeterince faziletli olmayan kızların bacaklarına jilet atacağıma,

Saçı uzun ve sakalı düzgün olmayan erkekleri arkamda 35 kişiyle kıstırıp dayılanacağıma,

...

Selamlaşırken kafa tokuşturmak, uyuyan ülküdaşımı kulağına çakmak tutmak suretiyle uyandırmak gibi bilimum öküzlükleri yapmaya devam edeceğime,...

tarihinde Rakun tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

ülkücüler için simdiye kadar hep kürt düşmanı , solcu düşmanı denmiştir , halbuki ülkücüler , esasen türk düşmanı bir oluşumdur , şimdiye kadar zarar verdikleri insanlara ve kurumlara baktığımızda hepside türktür , dahada ilginci bu partinin önde gelen tanınmıs kişilerine (eylemcilerine) baktığımızdaysa hep baska etnik kökenden gelenlerdir , tüklerse alt kademedelerdedir ve onlara sorsan türkeş kimdi diye , yüce bi insandı zarttı zurttu derler , halbuki hiç bilmezler yada bilmek istemezler ki türkeş bir numaralı amerika yavrusu olduğunu , kısacası biraz milliyetcilik , biraz islamcılık bolcada amerikan usulu kapitalizmle ortaya cıkmış hilkat garibesi bir oluşum

ve suda bir gercek ki türkçüler ülkücülerden tiksinir , hiçbi şekilde türklükten ve türkçülükten görmezler , aynı sekilde islamcılarda ülküclerden hiç hazzetmezler , amerikayıda söylememe gerek yok.

not : belkide 2 numaraydı , pinoşet ilk sırada olabilir

tarihinde Davudi tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Freddie sende de faşoluk var ha!

Olmasa bu kadar güzel tahlil edemezdin yeminlerini.

Ulumandan da belli. :lol:

Bu da Türkçülerin andıymış. Onlardaki faşoluk pek azılı değil galiba. Antları çok yumuşak. :D

TÜRKÇÜ ANDI

Türkçüler Derneği’nin işlerinde doğruluktan ayrılmayacağıma, aldığım görevi eksiksiz yapacağıma, karşılık beklemeden yalnız Türklük için çalışacağıma, her yerde, her zaman Türklüğe elimden gelen hizme­ti yapmaktan kaçınmayacağıma, Türkçüler arasında hiç bir sebeble ayrılık yaratmayacağıma, Tanrım, Türklüğüm ve şerefim üzerine and içerim.

Sitelerde Paylaş

Sen de kediyle kafayı sıyırmışsın ama burada normal insan yok zaten, herkesin bir saplantısı var kiminin ki allah, kiminin ki kedi , kiminin ki ülkü.Senin ki en azından zararsız,takdir ettim bu sebeple.

Sitelerde Paylaş

Hayatta en uyuz olduğum kişiler bu ülkücülerdir. Fakat şimdi ortamı yakalayıp her yere damgası koyan, güce yalakalık etmeyi seven, ilkesiz ve ahlaksız liberaller resmen midemi bulandırıyor. Bu liberal kesim ülkücülerden daha iğrenç. Ben bunu bilir, bunu söylerim.

Sitelerde Paylaş

Malesef ülkemizin iç anadolu bölgesi ve birçok yerinde bu düşünce hakimdir.Ne oldukları hakkında yorum yapmama gerek yok kafası çalışan arkadaşlar gereken eleştirileri güzel şekilde yapmış.

Adam vurmayı siyaset sanan kafa yapısına sahip tuhaf tiplerdir.

Sitelerde Paylaş

Ülkücüler tarikatlardan daha tehlikeli.

Tarikatlardan pek terörist çıkmaz ama bunlardan çıkar,serseri bunlar,zaten 30 yaşından sonra ülkücü olan olmaz,işte genç nüfusun dezavantajı.

Sitelerde Paylaş

Sayın Fredie bu marşı şimdi söylüyorsunuz da eski ülkücü olduğum günler aklıma geldi. Ne günlerdi be. Hergün kavga,gürültü,şamata, Nerde olay biz ordayız. Nerde dövüş var biz ordayız. Ülkü Ocağı'nda adam dövmek için bir tane oda vardır. Allah bilir o adada kaç kişiyi dövdüler. Bizim ocak başkanı asla silahsız gezmezdi. Belinde her zaman bir silah. Yanında 2-3 tane adam. Arkasında liseli ve ortaokullu öğrenciler olarak bizler bir yürüdüm mü Eyüp inlerdi. Bir defasında iyi hatırlıyorum Eyüp'te okullar arası kavgaya gitmiştik. Elimizde sopalar, borular,bıçaklar Allah'tan ki araya bazı büyükler girdi yoksa çok feci olaylar olabilirdi. Eyüp'ü bilenler bilir. Ülkü Ocağı 3 katlı bir yerdir. Tabiki kaç yıldır gitmediğim için değişmiş olabilir. O zamanlar mevcudu kalabalıktı. Gelen gideni eksik olmuyordu. Bu kavgalar esnasında bu marşı az mı söyledim ya. Eyüp'te bu marş az mı yankılandı. Hey gidi günler hey. Yıllarca peşinden koşturduğum Ülkücülerden şimdi Cenabet Halkın Partisi temsilcilerinden daha fazla nefret ediyorum.

Sitelerde Paylaş

Sayın Fredie bu marşı şimdi söylüyorsunuz da eski ülkücü olduğum günler aklıma geldi. Ne günlerdi be. Hergün kavga,gürültü,şamata, Nerde olay biz ordayız. Nerde dövüş var biz ordayız. Ülkü Ocağı'nda adam dövmek için bir tane oda vardır. Allah bilir o adada kaç kişiyi dövdüler. Bizim ocak başkanı asla silahsız gezmezdi. Belinde her zaman bir silah. Yanında 2-3 tane adam. Arkasında liseli ve ortaokullu öğrenciler olarak bizler bir yürüdüm mü Eyüp inlerdi. Bir defasında iyi hatırlıyorum Eyüp'te okullar arası kavgaya gitmiştik. Elimizde sopalar, borular,bıçaklar Allah'tan ki araya bazı büyükler girdi yoksa çok feci olaylar olabilirdi. Eyüp'ü bilenler bilir. Ülkü Ocağı 3 katlı bir yerdir. Tabiki kaç yıldır gitmediğim için değişmiş olabilir. O zamanlar mevcudu kalabalıktı. Gelen gideni eksik olmuyordu. Bu kavgalar esnasında bu marşı az mı söyledim ya. Eyüp'te bu marş az mı yankılandı. Hey gidi günler hey. Yıllarca peşinden koşturduğum Ülkücülerden şimdi Cenabet Halkın Partisi temsilcilerinden daha fazla nefret ediyorum.

Bir bataklıktan kurtulmuşsun sıra diğer bataklıktan sıyrılmaya geldi.Az dayan sabırlı ol.Çok putun var kırılacak :)

Sitelerde Paylaş

Bir bataklıktan kurtulmuşsun sıra diğer bataklıktan sıyrılmaya geldi.Az dayan sabırlı ol.Çok putun var kırılacak

Hadi bakalım. Bekleyelim ve görelim. :) :)

Cenabet Halkın Partisi diyerek nasıl bir hakaret etmiş oluyorsun aklım almıyor.Sanki Cenabetlik sizdeki şerefsizlik kadar kötüymüş gibi.

Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, internette gezinirken ülkücü yeminine denk geldim. Bunların yemini de varmış. Düşünmeyi fazla sevmediklerinden olsa gerek, yemini bir hayli kısa tutmuşlar. Fakat yine de faşistlerimiz kendilerinden bekleneni yapmış ve kısacık bir metinde bile saçmalamayı başarmışlar. Aktarıyorum;

ÜLKÜCÜ YEMİNİ

''Allah'a , Kur-an'a , Vatana , Bayrağa, Silaha yemin olsun.

Şehitlerim , Gazilerim emin olsun

ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme ,

Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir.

Mücadelemiz son nefer, son nefes, son damla kana kadardır.

Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye, turana kadardır.

ülkücü Türk Gençliği olarak,

Yılmayacağız, Yıkılmayacağız, Başaracağız, Başaracağız,

Başaracağız.

Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.

Amin...''

Saçmalık No:1) Ülkücüler faşizme karşıymış! :lol:

Halbuki faşizm, aşırı bir ulusçuluk temelinde demokratik düzeni kaldırmak ve baskıcı rejimi kurmaktır(bakınız: TDK'nın faşizm tanımı). Ülkücülerin demokrasiyi ''gominist'' ve ''bölücü''lerin yeşerdiği bir Batı tuzağı olarak gördüğünü, demokrasinin yerine en aşırısından bir ulusçuluğa dayanan baskı düzeni kurmak istediklerini, hatta tüm dünyadaki Türkleri bir bayrak altında toplayıp yeniden Çin seddine dayanmak hülyalarında olduğunu, yani en alasından faşist olduklarını biliyoruz. ''Ya sev ya terket'', ''Dünya Türk olsun'', ''En iyi Kürt, ölü Kürt'tür'', ''Kürt diye birşey yoktur, onlar dağ Türk'üdür'', ''Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız'', ''Türkiye Türklerindir'' v.b. veciz ifadelerden de faşistlikleri açıkça görülüyor zaten. Ama eğer gerçekten ve samimiyetle faşizme karşı iseler, kendilerine en yakın köprüden atlamalarını tavsiye ederim.

Saçmalık No:2) Ülkücüler hem kapitalizme hem komünizme karşıymışlar! :lol:

Halbuki dünyada iki tane sistem var: Biri kapitalizm diğeri sosyalizm. Üçüncüsü yok ki! Sen ikisine birden nasıl karşı oluyorsun ey şuursuz faşist? Orman hayatına geri mi döneceksin? Yoksa gene Orta Asya'nın bozkırında böcek mi aratacaksın millete? Muhtemelen özel mülkiyete izin veren her düzenin kapitalizm başlığı altına girdiğini ve dolayısıyla milliyetçi ya da dinci ve hatta sosyal demokrat bir düzenin de kapitalizm olduğunu hesap edemeyip neo-liberalizm karşıtlığı ile kapitalizm karşıtlığını karıştırmışlar. Aslında küçük bir araştırma yapsalardı bu hatayı yapmazlardı ama birşeyleri araştırma huyları olsa zaten ülkücü olmazlardı değil mi?

Saçmalık No:3) Amaçlarının ''milliyetçi Türkiye'' ve ''Turanı'' kurmak olduğunu söylüyor, sonra da Allah ve Kuran üzerine de and içiyorlar! Allah'ın veya Kuran'ın Turan birliğinin kurulması yönünde bir emri olduğunu veya Kuran'da Türk milliyetçiliği yapıldığını falan sanıyorlar demekki. Üzerine yemin ettikleri Kuran'ı bile okumamış şuursuzlar! Allah'ın islamda ümmet anlayışını dayatıp milliyetçiliği reddettiğinden haberleri yok! :lol:

Saçmalık no:4) Hadi Allah'a, vatana, şehitlere v.s. yemin ediyorsun da silaha yemin etmek neyin nesi oluyor? Silaha yemin edilir mi? Kaldı ki, üzerine yemin ettiğiniz o silahların kaç tanesi Türk yapımı? Mafya dizilerinden gaza gelen Memati özentisi çoluk-çocuk takımını etkilemek için yeminin içine sokuşturmuşlar anlaşılan.

Saçmalık No:5) Ülkücüler emperyalizme karşıymış! Emperyalizmin direktifiyle NATO bünyesinde kurulan komando kamplarında eğitim alarak mı emperyalizme karşı çıkacaklar acaba? Yoksa memleketin pek çok ilinde CIA istihbaratıyla solcu ve Alevilere katliam yaparak mı ''milletin birliğini'' sağlayacaklar? Başbuğ dedikleri şuursuz bizzat ABD'de NATO bünyesinde eğitim almadı mı? Aynı başbuğları, 27 Mayıs müdahelesini yaptıktan sonra ''NATO'ya ve CENTO'ya bağlıyız'' demedi mi?

Saçmalık No:6) ''Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin'' diyorlar. :lol:

Yani Allah kendi Arap peygamberini bile korumayacak da Türk'ü koruyacak ha?

Düşmanlık ettiğiniz herhangi bir kesimin karşısına tüm ocağınızı arkanıza alarak değil de teke tek çıkın, bakalım koruyor mu Allah'ınız sizi? Onları koruyanın Arap'ın Allah'ı değil, uşaklığını ettikleri Sermaye sınıfı ve Amerikan emperyalizmi olduğundan bile haberleri yok.

Saçmalık No:7) Güya yemin ediyorlar ama sonunu ''Amin'' diyerek bitiriyorlar. Yemin ile dua arasındaki farkı bilemeyecek kadar beyin hasar görmüş demekki. Geçmiş olsun diliyorum.

Fakat bu eleştirdiğimiz ülkücü yemininin sahte olduğunu herhalde hepimiz farketmişizdir. Çünkü eylemleri, bu yeminle pek bağdaşmıyor. Uzun araştırmalar sonunda ülkücülerin gerçek yeminine ulaştım. Bu çok gizli ve herkesten saklanan, sadece ülkücülerin bildiği bir yemindi. Fakat ben buna ulaşmayı başardım. Ve şimdi size de anlatacağım. Bu yemini okuduğunuzda ülkücülerin aslında yeminlerine son derece sadık olduklarını farkedeceksiniz. İşte aşağıda gerçek ülkücü yeminini aktarıyorum. Buyurun okuyun;

''GERÇEK ÜLKÜCÜ YEMİNİ

Her zaman için emperyalizmin uşaklığını yapacağıma,

Vatan-millet-sakarya diye diye memleketi satacağıma,

Başbuğ dediğim Atatürk'ün altı oku yerine popomdan dokuz ışık uydurup onun peşinden gideceğime,

Piyasayı değişmez bir Allah buyruğu sayacağıma,

Milletimin büyük çoğunluğunu oluşturan işçiler hakkını aradığında gönüllü grev kırıcılık yapacağıma,

Cumartesi annelerini dövüp tutuklu yakınlarını linç ettireceğime,

Milletimi sevdiğimi söyleyip, milletimin içinden farklı düşünen herkesi kıtır kıtır keseceğime,

Normalde potansiyel gominist olarak görüp horladığım işçiler ''şehit'' olunca cenaze törenlerinde şov yapacağıma,

Gayri-müslim ya da gayri-Türk bir 'unsur' gördüğümde satırla dalacağıma,

Etek boyu yeterince faziletli olmayan kızların bacaklarına jilet atacağıma,

Hiçbir zaman tek başıma gezemeyip teke tek kavgaya giremeyeceğime ve bunu bir de 'delikanlılık' olarak sunacağıma,

Reisim ne derse onu yapıp sahip olduğum beyni hiçbir zaman kullanmayacağıma,

Kitap okumayacağıma ve fazla düşünmeyeceğime,

Polat Alemdar, Memati Baş, Yusuf Miroğlu gibi Türk büyüklerini örnek alacağıma,

Bende Türklüğe hakaret ettiği hissi uyandıran herkesi kurşunlayacağıma,

Fakirlik sınırının çok altında yaşayan Türk işçilerinin halini ise ''Türklere hakaret'' olarak görmeyeceğime,

Ocağa aslında sırf arkamı sağlama alıp sağa-sola artistlik yapmak için girdiğimi belli etmeyeceğime,

Beyaz çorap, siyah ceket, kıravatsız gömlek, yumurta topuk bileşenini bırakmayacağıma,

Nefret ettiğim insanlardan neden nefret ettiğime dair hiçbir şeyi merak etmeden nefret etmeye devam edeceğime,

Başbuğum ve reisim benim yerime düşünerek beni düşünme zahmetinden kurtardıkları için onlara hep müteşekkir olacağıma,

Solcu kızlar için, ''Bunlar ataist olduğuna göre önüne gelene veriyodur la!'' diye düşünüp gereğini yapacağıma,

Liseli kızlarla zorla çıkıp, sonra da islam ahlakı üzerine nutuk çekeceğime,

Hiçbir zaman küfürsüz cümle kurmayacağıma,

Türkçe'yi hiçbir zaman doğru düzgün konuşmayacağıma,

Eleştiri ile hakaret arasındaki ayrımı hiçbir zaman anlamayacağıma,

Sadece şehit ya da gazi olduklarında kıymet verdiğim tüm insanlar, Arap'ın Allah'ı, Arap'ın Kuranı, Amerikalının Silahı, NATO'cu başbuğum ve ot çeken reisim üzerine yemin ederim!

Arap'ın Allahı Türk'ü korusun ve öpüp okşasın! Amin.

Auuuuu!...''

Freddie,

Nefis bir başlık yazısıydı.

Kutlarım.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...