Jump to content

Kıro Teröristlerin Planları Sökmüyor Artık

Recommended Posts

Tuncelide faciadan dönüldü

TUNCELİnin Pertek İlçesi Sögüttepe Köyü yakınlarında PKKlı teröristlerin askerlere yönelik katliam planı son anda önlenerek, bölgeye hakim tepedeki baz istasyonuna tuzaklanan 5 kilo C-4 plastik patlayıcılı bulunarak imha edildi

DHA

Teröristler, Söğüttepe Köyüne hakim bir tepede bulunan özel bir GSM operatörüne ait 25 metre yüksekliğindeki demir baz istasyonunun dibine 5 kilo C-4 plastik patlayıcılı bomba tuzakladı. Plana göre köy yakınlarında bir eylem yapacak, buna müdahale için gelen güvenlik birimleri hakim tepedeki baz istasyonuna geldiğinde patlayıcıyı infilak ettirecekti.

Bu yöndeki istihbarat çalışması sonucu bombalı tuzak güvenlik birimlerince belirlendi ve bölgeye Hozat 51inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığından hava destekli operasyon düzenledi. Frekans kesici Jammer getirildi ve baz istasyonunun dibindeki minik kulübeye yerleştirilen bombaya uzmanlar tarafından müdahele edildi.

Yapılan incelemede bombanın teröristler tarafından iki ayrı düzenekte hazırlandığı, birinci düzeneğinin uzaktan telsizle patlatılması, ikincisinin ise iki ayrı kablo bağlanarak yine uzaktan patlatılması şeklinde yerleştirildiği belirlendi. Uzmanlar, baz istasyonun zarar görmemesi için bombadaki devreleri etkisiz hale getirip, uzak bir yere götürüp, fünye ile imha etti.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Askeri yetkililer, PKKlı teröristlerin çok planlı bir saldırı girişimininin son anda önlendiğini söyledi. Yetkililer, Jandarma ekipleri bombayı önceden farkederek büyük bir faciayı önledi. Aldığımız bilgilere göre PKKlılar Söğüttepe Köyü yakınlarında bir eylem yapacaktı ve baz istasyonunun bulunduğu tepe hakim tepe olduğu için asker ilk etapta bu tepeye yerleşecekti. Askerler baz istasyonu yakınına gelince baz istasyonu dibine yerleştirilen bomba patlatılacaktı dedi.

Yetkililer, bombanın tesir gücünün çok yüksek olduğunu patlatılması durumunda baz istasyonu direği ve yanındaki jeneratörünün de patlayacağı ve baz istasyonu ile jeneratör parçalarının direğin 200 metre yakınında bulunanları öldürebileceği kaydedildi.

Ben hayatımda bu kadar zekasız bir terörist grubu görmedim.Adamlar gizli ve zorlayan terör örgütlerine karşı savaşırken,Bizim başımızda böyle şapşal bir örgüt var.Şöyle dişli bir rakip olsa keşke.Tunceli'de geçmiş zamanlarda yapılan ayaklanmalar,isyanlar vb. bakarsak Kurtlerin kalesidir,Şimdi bu TÜKAKA kendi kalesine zarar veriyor.

Versin bakalım,Bizim yapamadığımızı onlar yapmaya çalışıyor,Bizden çok onlar Doğu'yu harap etti,Bir sürü Kurt öldürdü.

Ama bizim Faşist askerimiz '' Gebersin Kurt'ler '' demeyip oradaki vatandaşları kurtarıyor.

Hala mayın koymaya devam ediyorlar,Sökmüyor bu numaralar altık,Görmemiş cahil insanlar olduğunuz için bir mayın buldunuz sırf onla geçiniyorsunuz. :D

Sitelerde Paylaş

Düzeltildi...

Hacı beni tanırsn seni severim alınmıyorsunya? :lol:

Yok canım,İsrail biraz orantısız güç kullansada mükemmeldir sonuçta,Bir osmanlı beyefendisi ağabeyimiz öyle der.

Hem 3. müridimsin.Daha fazla vahşi toplayacağız umarım,ama hala kağıt üzerinde müridim değilsin,hemen nickini VahsiSatanas olarak değiştir.

Sitelerde Paylaş

Yok canım,İsrail biraz orantısız güç kullansada mükemmeldir sonuçta,Bir osmanlı beyefendisi ağabeyimiz öyle der.

Hem 3. müridimsin.Daha fazla vahşi toplayacağız umarım,ama hala kağıt üzerinde müridim değilsin,hemen nickini VahsiSatanas olarak değiştir.

Müridlerine üzümcük,ayak mayak öptürmüyorsan olayım müridin...

:lol:

Sitelerde Paylaş

tukaka örgütü en vahşi örgütlerden biridir

kızılay mcdonaldsta bomba patlatmışlardı yıllar önce,ordan bir saat önce geçsem şuanda nerdeydim acaba

pislik örgüt elemanları gece olunca burdan giden kim varsa evlerini tarıyor

bu kanlı sapıkları savunanlar en az dağdakiler kadar sapıktır

Sitelerde Paylaş

tukaka örgütü en vahşi örgütlerden biridir

kızılay mcdonaldsta bomba patlatmışlardı yıllar önce,ordan bir saat önce geçsem şuanda nerdeydim acaba

pislik örgüt elemanları gece olunca burdan giden kim varsa evlerini tarıyor

bu kanlı sapıkları savunanlar en az dağdakiler kadar sapıktır

Sana bunu savunan çok ünlü birini söyleyeyim...

Yılmaz erdoğanın pkk leşlerine şehit dediğini bilirmin?

Sitelerde Paylaş

Sana bunu savunan çok ünlü birini söyleyeyim...

Yılmaz erdoğanın pkk leşlerine şehit dediğini bilirmin?

Bu adama yargısız infaz yapmak istemiyorum,internet ortamında dolaşıyor bu iddia ama herhangi sesli bir kayıt bulamadım.

Sitelerde Paylaş

Bu adama yargısız infaz yapmak istemiyorum,internet ortamında dolaşıyor bu iddia ama herhangi sesli bir kayıt bulamadım.

Kardeşinin çocuklarına koyduğu isimleri bilirmin?

Ares,Atlas...

Bunu da araya sokuşturayım...

Niye bu adama özellikle daldım söyleyim...

Şu bilmiyorum severmisiniz 'çok güzel hareketler bunların' çok fazla izlenilmesinden dolayı..

Şunu da tıkıştırayım Şşahsen ben bi kere seyrettim sevemedim...

poh kipin...

tarihinde Satanas tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Kardeşinin çocuklarına koyduğu isimleri bilirmin?

Ares,Atlas...

Bunu da araya sokuşturayım...

Niye bu adama özellikle daldım söyleyim...

Şu bilmiyorum severmisiniz 'çok güzel hareketler bunların' çok fazla izlenilmesinden dolayı..

Şunu da tıkıştırayım Şşahsen ben bi kere seyrettim sevemedim...

poh kipin...

Bülent Emrah Parlak,Murat Eken ve bir kaç hiç bir şey yapmasa bilme gülme potansiyeli yaratan oyuncular için izliyorum.

Esprileri falan berbat,ilkokul esprileri.Hele birde her skeç sonu yılmaz erdoğan sahneye çıkıp iki saat konuşmuyor mu,bir de anafikir sorduyor mu sinirim bozuluyor.

Ama bu adamların üsluplarının,tarzlarının,mimiklerinin hatrına izlenir.

Hem koyulan isimlerde ne gibi problem var ki.Farklı ve değişik olsun istemiş,Bunun tükaka ile alakası nedir ki.

tarihinde Matadorlar tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar lütfen pkk ile kürtleri ayrı tutalım

unutmayalım ki yüzde 20 kürt nüfus olmasına rağmen dtp yüzde 5-6 oy alıyor

kürtlerin çoğu pkk'ya destek vermiyor, ama korkudan ses çıkartamıyor

Sitelerde Paylaş

arkadaşlar lütfen pkk ile kürtleri ayrı tutalım

unutmayalım ki yüzde 20 kürt nüfus olmasına rağmen dtp yüzde 5-6 oy alıyor

kürtlerin çoğu pkk'ya destek vermiyor, ama korkudan ses çıkartamıyor

Hayır,DTP onlara bir şey vaad etmiyor ki oy versinler.AKP onlara kömür vs. veriyor,E bilerek doğuyu aç bırakıyor ki onlara yardım ediyormuş gibi gözüksün,Kurtlerin çoğunun başka şansı yok ki,Adam aç erzak alıyor,Çoğu oylar AKP'ye gidiyor kurtlerden.

tarihinde Matadorlar tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Bülent Emrah Parlak,Murat Eken ve bir kaç hiç bir şey yapmasa bilme gülme potansiyeli yaratan oyuncular için izliyorum.

Esprileri falan berbat,ilkokul esprileri.Hele birde her skeç sonu yılmaz erdoğan sahneye çıkıp iki saat konuşmuyor mu,bir de anafikir sorduyor mu sinirim bozuluyor.

Ama bu adamların üsluplarının,tarzlarının,mimiklerinin hatrına izlenir.

Hem koyulan isimlerde ne gibi problem var ki.Farklı ve değişik olsun istemiş,Bunun tükaka ile alakası nedir ki.

Valla ben 1 gram beğenemedim...

Herneyse koyulan isimlere gelirsem;bu insanların böyle yaftaları olduğunu bile bile koydurtmaları ile alakası var...

Facebookta bir ara yılmaz erdoğan yazdığında ilk gelen yılmaz erdoğanın p kk yandaşlığıyla ilgili gruptu...

Kapatılmış şimdilerde...

Hayran sayısından fazlaydı...

Sence yılmaz erdoğan bunu çıkıp yalanlayamazmıydı?

Sence hiç facebook kullanmıyormuydu bu adam?

Tüm ünlüler takip ediyor...

Oda ediyordur...

Ve çıkıp birşey demiyor...

Yav çocuğum zaten n'olduğunu bunların alem biliyor...

Mittir edd...

Sitelerde Paylaş

Mutlaka...

Kinaye yapıyorsun galiba.

Bak Hüseyin Çelik ve o diğer Aksu soyadlı bakan, bunlar Kürt. Kürtçü bir hallerini görebiliyor musun?

Kılıçdaroğlu Tunceli'li. Kürt olabilir o da. Kürtçü bir hali yok.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...