Jump to content

2010 Siftahı


Recommended Posts

  • İleti 260
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yani onca eknomik bağımlılık, askeri bağımlılık, siyasi bağımlılık sorun değil de sadece Türkiye'nin türbanlı bir izlenim vermesi sorun öyle mi? :lol:

Dincilerin gözünün türbandan başka şey görmemesi gibi sizin gözünüz de başka hiçbir şey görmez olmuş. Zerre farkınız yok onlardan. Görüntüyü kurtarmaktan başka hiçbir şeyi umursamıyorsunuz. Modernlik deyip poponuzdaki donu bile alırlar, umurunuzda olmaz.

Zavallılar sizi... Bunlar hep CHP'nin sakat ve biçimci laiklik anlayışının üzerinizdeki izleri.

Kitle olarak yozlaşmış haldesiniz. Ulusalcılar ile cemaatçiler yozlaşmışlıkta aynı seviyede.

haksızlık ediyorsun fredi kim bugünlere kadar geleneksel başörtüsünü sorun yapmıştı

cemaatçi beyinsizler türbanı icat edene kadar böyle bir sorun mu vardı

elbette bu türban yobaz simgesidir türbana hoşgörü arkasından burkaya hoşgörü de gelir

türban bunların en önemli silahı islamın ilk şartı gibi kullanıyor hainler

elbette bu türban saçmalığına her zaman tepkimizi göstericez

Link to post
Sitelerde Paylaş

haksızlık ediyorsun fredi kim bugünlere kadar geleneksel başörtüsünü sorun yapmıştı

cemaatçi beyinsizler türbanı icat edene kadar böyle bir sorun mu vardı

elbette bu türban yobaz simgesidir türbana hoşgörü arkasından burkaya hoşgörü de gelir

türban bunların en önemli silahı islamın ilk şartı gibi kullanıyor hainler

elbette bu türban saçmalığına her zaman tepkimizi göstericez

Katılıyorum baş örtü evrensel bir takıdır Balkan ülkelerinde Batı Avrupa'da Asya'da ABD'de ev hanımları,hizmetçiler (hatta çoğu aynı bizimkiler gibi) normal insanlar bir çok kişi takar.Özellikle 16. Yüzyıldan 20. yüzyılın ilk çeyreğine kadar İngiliz'lerde farklı bir metot ile baş örtüsü kullanılırdı ama ilginçti genellikle soylu ve asil ailelerin kızları,prensesleri falan takardı bence gayet hoştu,güzeldi.

Baş örtü evrenseldir,dini bir simge değildir,Başıda tamamen kapatmaz.

Hatta baş örtüsüne karşı olmak ne demek bence gayet hoş bir takıdır özellikle kız olsaydım eski İngiliz'lerin baş örtüsünü takardım :D

Bence iyi bir noktaya parmak basmışsın.

Benim ailem komple Atatürkçü'dür herkesin saçı açıktır her akrabamızın evinde Atatürk resmi var.Mesela anneannem baş örtü takar evde çıkarır misafirlikte çıkarır sadece dışarıda yürüyüşlerde takar hatta özel bir düğüne,nikaha,gezmeye yani şık giyinmesi icap eden bir yere gidildiğinde baş örtüsünü hiç kullanmaz.Genellikle yürüyüş yaparken kullanıyor öyle bağlıyor sadece.

Anneannemin zamanlarında türban yoktu,baş örtü vardı.Türban yeni çıktı.Ve kesinlikle yok edilmesi gerekilen bir takı.İster dini simge olsun ister olmasın anlamı bile olmasa çok iğrenç bir görüntü oluşturuyor.

tarihinde Matadorlar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Türban takıp komünist mitingine gitsene sen.

Çarşaf açılımı yapan biz değiliz, ''Atatürk'ün Partisi''.

Karıştırdın galiba.

Ekonomik bağımlılık sanki bir bizde var,Yoksa hiç bir ülke ABD'ye bağımlı değil.

Herkes ABD'nin altına yatıyor diye biz de mi yatacağız? Mazeret mi bu şimdi?

ABD süper güç olduğundan Dünya ekonomisini kontrol edebiliyor olabilir bu gayet normal birşey,Türkiye'de her ülke gibi dünya düzenine bağlıdır,Ekonomi ABD tarafından düzenleniyor e her ülke bağlıdır buna,Bu düzenin dışına çıkmak isteyen ülkelerin hali bellidir (Kuzey Kore,Vietnam,Küba) savaşlardan geberen ülkeler.

Madem ayakta kalabilmenin tek yolunun Amerikan hegemonyasındaki kapitalist ekonomiye bağlılıktan geçtiğine inanıyorsun ve buna hiçbir itirazın yok, o halde aynı ABD bize ''ılımlı islam'' ya da ''yeni-Osmanlı'' rolü biçtiğinde ne hakla buna karşı çıkıyorsun? Amerika'ya olan bağımlılığa karşı çıkmadan onun gerici projelerine direnebileceğini mi sanıyorsun?

Askeri bağımlılık demişsin,Türkiye NATO'da olduğundan NATO kurallarına bağlıdır.NATO'ya üye her ülke o kurallara bağlıdır,sadece biz değil,NATO'nun kuralları vardır ve buna bağlı olucaksın,ABD süpergüç olduğundan NATO'yu yönetiyor ve diğer ülkelere sözünü geçiriyor bu doğrudur.Ama senin gibi anarşikler tabi kuraltanımazlar,bunu anlaması güç.

Madem askeri bağımlılığa ve NATO'ya lafın yok, o halde NATO bünyesinde kurulan kontrgerilla cinayetlerine ve sonunda yapılan Türk-İslamcı faşist darbeye de karşı çıktığın yoktur. Aksi halde çelişkiye düşmüş olursun. E madem NATO destekli Türk-İslamcı darbeye karşı değilsin, o zaman o darbenin önünü açtığı dinciliğe ne hakla ve hangi mantıkla karşı çıkıyorsun?

Siyasi bağımlılık mümkün değil.Ben siyasi bağımlılığı kabul etmiyorum,Siyasi bağımlılık bizi ABD'nin gözünden düşürüyor.Üstüne üstlük AKP'nin Amerikan yanlısı politika sürdürüldüğü sanılırken AKP yüzünden Dünya bizi arap ülkelerinden farksız sanıyor,Türk görünce Türkiye'de deveyle mi geziyorsunuz diyor.

Ekonomik ve askeri yönden bağımlı olunca siyaseten nasıl olacak da bağımsız davranacaksın sorması ayıp?

Kaldı ki ekonomik, askeri ve siyasi yönden bağımlı olduğun bir ülke seni nasıl göstermek istiyorsa öyle gösterir. İtiraz etmeye ne hakkın var? İtiraz ediyorsan, ona olan bağımlılığına itiraz edeceksin herşeyden önce. Ama sen bunun bile farkında değilsin. Olaylar arasındaki ilişkiyi farkedemiyorsun. Bağımlılık ilişkilerini savunuyor, bağımlı olduğun ülke seni Arap gibi gösterdiğinde ise kendi kendine itiraz ediyorsun. Sadece saçmalıyorsun.

Tayyib'in eşinin dış politikadaki görüşmelere o vaziyetle gitmesi Asil Türk Milleti'ne yakışmıyor.Bir insan güzelce süslenir,şık giyinir,görüşmesine gider,bu nedir ya var mı böyle birşey.

Bağımlı olduklarımız demek ki bizim artık öyle görünen bir ülke olmamızı uygun görmüşler ki başı açıkları değil türbanlıları çağırıyorlar huzurlarına. Bu bağımlılığa itirazın yoksa türbana da itiraz etmemen lazım. Çünkü o türbanlılar, ABD'nin desteğiyle bugün hükümet olmadı mı? Efendisine boyun eğen, efendisinin isteklerine de boyun eğer. ABD'ye itiraz etmeyen, ABD'nin kafamıza geçirdiği çuvala(türbana) da itiraz edemez. Sen ise sadece saçmalıyorsun, mantıklı düşünemiyorsun. Bir taraftan bağımlılığı savunup, diğer taraftan da bağımlı olduğun ülkenin sana dayattığı dinciliği redddediyorsun. Çelişki abidesisin.

Onca bağımlılık onurunu kırmıyor da türban mı onurunu kırıyor? Bak biri çıkmış Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki el-pençe-divan duruşunu yapıştırmış. Asıl onur kırıcı olan budur. Yoksa o duruşu verirken başımızın kapalı veya açık olması değil. Başta da söylediğim gibi, türban dışında hiçbir şeye önem vermiyorsunuz. Şekilciliğe indirgediğiniz yarım yamalak bir laiklik dışında hiçbir şey umurunuzda değil. Siz bu toplumun tortususunuz.

Dış görünüş önemlidir ayrıca.

Evet evet, emperyalizmin ''altına yatarken'' nasıl göründüğümüz çok önemli!

Aman başımız açık olsun. Varsın düzülelim ama önemli değil o.

Önemli olan ''düzülürken'' çağdaş görünmemiz.

Yazık size be... Bu memleketin içine ettiniz.

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

evet mesela başbakanın bakanı çıkıp alın bu adamı kullanın diyor amerikalılara gerçekten müthiş bir başarı

Sanırım danışmanı olacaktı..

Bu arada konu açılmışken Tayyip Amerikancı olmaya mahkum zaten bu uğurda bilimum yıkama yağlama için bir bakanını İran ABD hattına sokmuş. Diyeceğm o ki Tayyip Amerikancı olmayı bıraksa burda bir rektöre bile laf geçiremez. İlk başlarda İnönü Üniversitesi rektörü tvye çıkar tabi bazı emekli paşalar da Tayyibe veririr veriştirirlerdi şimdi ise tırslarından boğazlarına ölçümetre takmışlar.

tarihinde vladimir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

"İlla burası Türk devleti olacak" diye tutturursan adamlar da "iyi lan biz de kendi ülkemizi kurarız o zaman" demez mi?

Devletler söylemlerle kurulmaz.Kurlsaydı seninde devletin olurdu.

Adam gibi kursaydın ya şu ülkeyi.

Adam olmayanları yokmu etseydik.Sende haklısın en azından gübre olurlardı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hangi sıfatla yayınladın pardon?

Git bu çarıklı kurnazı oyunlarını başka yerlerde oyna Astur efendi. Kendini zeki zanneden çaylak...

Atılıyorsun.

Sizin bu çiğ tavırlarınızdaki arsızlık kabak tadı vermeye başladı artık.

Senin o bahsettiğin kural "karşılılık"lığı esas alır. Bir kullanıcının kendi imzasında bir başka forumun linkini vermesinin "karşılığı" öteki forumda, kendisi veya başka kullanıcılarında kendi imzalarında buraya link vermesidir. Ve sözkonusu eylemin "karşılılık" esası sağlanmıştır. Bu kadar basit bir "karşılılığı" kavrayamayacak, o şekilde yorumlamayacak kadar gerizekalı ve boş beyinli olduğunu zannetmiyorum. Gerçi şüphelerim yok diyemem ama takınılan bu gareze dayalı bu acemice artniyetin daha ağır bastığı yönündeki şüphelerim daha yoğun. O sözkonusu kuralın gerekçesi gayet basittir; Özgür tartışma ortamı sunmayan dayatmacı islam sitelerinin propogandasının önüne geçmek için, özgürlüğü zedelemeden alınabilecek tek önlem "karşılıklılık" esasıdır ve bu nedenle o kural konmuştur. Ama senin ve iplerini elinde bulunduran zorba "puppet master"ın bu kavramı özümsemediği için bu şekilde acemice ve alenen dayanaksız bir kural ihlali ile resmen "kişisel garez"lerinizle sorumluluğunuza ihanet etmekte ve daha da önemlisi forumu dingonun ağırına çevirmektesiniz.

Bir de kalkmış utanmadan, yüzünde ufacık bir kızarma belirtisi göstermeksizin "provokasyon" diye tamamiyle dayanaksız bir bahane ile "kişisel garez"inizi gizleme çiğliğini göstermektesiniz. Kişisel garez, siyasi görüş ve zorbalığınızı forumun yönetiminden uzak tutup, kendinize gelin. Bu forumun ilkelerini belirleyenlerin yokluğunu fırsat bilip haddinizi aşmayın.

Bu arada, baştan kaybedeceğin bu tartışmaya girmeye yeltenerek, zaten hali hazırda yerlerde sürünmekte olan itibarını daha da zedelememeni öneririm. Artık kuyruğunu kıstırıp susar mısın, forumdan mı atarsın veya iletimi siler misin bilmem. Ama senin için en kötü hamle bu baştan kaybettiğin ve kaybetmeye mahkum olduğun tartışmaya girmendir. Ha ama şu olabilir, sen veya puppet masterın gelip, tamamiyle alakasız konulara girerek beni sindirmeye çalışabilirler. Ama bunu başaramayacakları deneyimleri ile sabittir sanırım. Ancak, beni forumdan attıktan sonra tamamen konuyla alakasız bir cevap verebilirler; yapabileceğiniz ancak bu.

tarihinde kodoman tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ATEİSTFORUM KURALLARI:

2-) Bir başka üyenin şahsına yönelik küfür ve hakaret içeren iletilere izin verilmez. Bu tür ileti göndermiş kişi uyarılacak, bu davranışın devamı halinde forumdan ihraç edilecektir.

3-) Bir üye gelir gelmez hakaret ve küfür etmiş ise, uyarılmaya gerek görülmeden forumdan derhal süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.

Bu kurallar foruma süs olsun diye asılmadı sanırım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hangi sıfatla yayınladın pardon?

Git bu çarıklı kurnazı oyunlarını başka yerlerde oyna Astur efendi. Kendini zeki zanneden çaylak...

Atılıyorsun.

Aynı nick ile, hem imzada, hem de tavsiye edilen siteler başlığında yayınladım. Hala da duruyor. Link ister misin? Karşılıklılık ilkesine uymayan bir şey yok. Bu arada bu kurala uymayan onlarca üye var, mesela neden Freddie'nin imzasındaki blogda aynı kuralın uygulanması konusunda hasasiyet gösterilmiyor?

Kimin kurnazlık yapmaya çalıştığı, kimin kuralları takmadığı açıkça belli oluyor. Kafayı Yakup, Veysel(Mr. Guitar) gibi küfürbazlara takacağınıza kafayı bana takmanız da dikkatlerden kaçmıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizin bu çiğ tavırlarınızdaki arsızlık kabak tadı vermeye başladı artık.

Senin o bahsettiğin kural "karşılılık"lığı esas alır. Bir kullanıcının kendi imzasında bir başka forumun linkini vermesinin "karşılığı" öteki forumda, kendisi veya başka kullanıcılarında kendi imzalarında buraya link vermesidir. Ve sözkonusu eylemin "karşılılık" esası sağlanmıştır. Bu kadar basit bir "karşılılığı" kavrayamayacak, o şekilde yorumlamayacak kadar gerizekalı ve boş beyinli olduğunu zannetmiyorum. Gerçi şüphelerim yok diyemem ama takınılan bu gareze dayalı bu acemice artniyetin daha ağır bastığı yönündeki şüphelerim daha yoğun. O sözkonusu kuralın gerekçesi gayet basittir; Özgür tartışma ortamı sunmayan dayatmacı islam sitelerinin propogandasının önüne geçmek için, özgürlüğü zedelemeden alınabilecek tek önlem "karşılıklılık" esasıdır ve bu nedenle o kural konmuştur. Ama senin ve iplerini elinde bulunduran zorba "puppet master"ın bu kavramı özümsemediği için bu şekilde acemice ve alenen dayanaksız bir kural ihlali ile resmen "kişisel garez"lerinizle sorumluluğunuza ihanet etmekte ve daha da önemlisi forumu dingonun ağırına çevirmektesiniz.

Bir de kalkmış utanmadan, yüzünde ufacık bir kızarma belirtisi göstermeksizin "provokasyon" diye tamamiyle dayanaksız bir bahane ile "kişisel garez"inizi gizleme çiğliğini göstermektesiniz. Kişisel garez, siyasi görüş ve zorbalığınızı forumun yönetiminden uzak tutup, kendinize gelin. Bu forumun ilkelerini belirleyenlerin yokluğunu fırsat bilip haddinizi aşmayın.

Bu arada, baştan kaybedeceğin bu tartışmaya girmeye yeltenerek, zaten hali hazırda yerlerde sürünmekte olan itibarını daha da zedelememeni öneririm. Artık kuyruğunu kıstırıp susar mısın, forumdan mı atarsın veya iletimi siler misin bilmem. Ama senin için en kötü hamle bu baştan kaybettiğin ve kaybetmeye mahkum olduğun tartışmaya girmendir. Ha ama şu olabilir, sen veya puppet masterın gelip, tamamiyle alakasız konulara girerek beni sindirmeye çalışabilirler. Ama bunu başaramayacakları deneyimleri ile sabittir sanırım. Ancak, beni forumdan attıktan sonra tamamen konuyla alakasız bir cevap verebilirler; yapabileceğiniz ancak bu.

Utanmaz, arlanmaz, yüzsüz Kodoman,

İtibardan sözeden, senin gibi arkadan dolaşan sinsi bir ahlaksız mı? Kovuldun, rezil oldun, ne olduğun yüzüne açıkça vuruldu, hala gelip gelip bulaşıyor ve bin tane rezillik yapıyorsun.

Senden başka konuşan var mı terbiyesiz? Sen ne gurursuz, ne yüzsüz adamsın!! Özel mesajlarla da tahrik etmeye çalıştın, sana yanıt vermedim, "kücüksün, bana bulaşma" dedim ama durmuyorsun, foruma taşıyorsun!!

Senin ortağın başka nicklerle gelip bin tane numara çekti ayak üstü! Yoksa sizin ne forumunuz bizim umurumuzda, ne de siz. Ama burayı kendi çirkin oyunlarına alet etmeye kalkanlar da yerini bilecek.

Herkes biliyor sizin derdinizi, ne yüzsüz utanmaz olduğunuz da ortada. Hala konuşuyorsunuz, geçmişi karıştırıp sağa sola çirkeflik yaparak bulaşıyorsunuz.

Hasta mısına arkadaşım sen? Aklından zorun var, belli ama onu da biz çekmek zorunda değiliz.

Seni uyardım, benimle uğraşma dedim. Umarım beni dinler ve susarsın, forumu germek ve yönetimle uğraşmak saplantından vazgeçer, adam gibi yazarsın.

Şimdi git ve bir zahmet ortağının başka nicklerle çevirdiği numaraya bak. Ve eğer bu forumun yönetiminde olsaydın ne yapardın, yapman gereken neydi, bir zahmet kendine o soruyu sor.

Şimdi defol git başımdan, benimle uğraşma.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Veysel/MrGuitar'ın bu forumun şerefini falan kendince bu lağım gibi ağzıyla "delkanlıca" korumaya kalkması bu foruma yarar getirmez, sadece zarar verir, söyleyim. Bu forum çok daha kaliteli insanlardan oluşuyor. Bu adam forumun ortalama kullanıcısını yansıtamaz, ve onun sözcülüğünü yapamaz. Zaten MrGruitar bu forum geleli daha 6 ay mı ne oldu. Hemen sahiplenmiş ortamı. "Ludwig pisliği" dediğin adam (yani ben) bu foruma ilk üyeliğim 2003 senesine dayanıyor. 2006 senesinde de takıldım.

Veysel aklınca burayı "liboşlardan" temizleyecek heralde. O bu lağım gibi ağzıyla sadece liboşları değil bütün kaliteli yazarları kaçırtır, tek başına burda sinkaf a.q muhabbeti yapar.

Faşistçe düşüncelerini utanmadan burda yazmış. Geçen gün bir başlıkta gördüm de. Diyor ki bu memleketin insanı adam olmazmış. "İstibdad" (yani despotluk) şartmış. Aklınca bizden iyi biliyor yani ve bizi sığır sürüsü gibi sopayla güdecek. Ama sana şunu söyleyim: İt ürür kervan yürür. Sen tepin dur. Memleketin insanı aptal da değil ve herşeyin gayet farkında. İnsanlara layık görmediğin demokrasi ve özgürlük bu memlekete gelecek, geliyor. Sen de oturup sinirinden kendini yersin artık.

Not: Ben de oyumu işallah geçen sefer ki gibi gene Tayyip'e verecem. Umuyorum bu sefer yüzde 50'yi bulacaz.

------------------------------

Bu arada JacquesClouseu da yukarda "adam olmayanları yok mu etseydik" falan diye memleketi sahiplenmiş.

Bazıları anlayamıyor galiba. Bu memleket kimsenin babasının malı değil. Kendi farzettiğin "ırkın" ya da Ulu Manitu'ya olan sonsuz bağlılığın falan seni burda daha vatanın has evladı yapmaz. Herkes eşittir. Sen de burda kendine benzemeyenlerle bu memleketi paylaşmayı öğreneceksin. Ya insan gibi demokratik değerleri duyup öğrenip özümsersin. Ya da kendini yer sinir hastası olursun. Çünkü sana benzemeyenler biryere gitmiyor. Türbanlılar, Kürtler, hepsi burada kalıyor. Ve artık kimliklerini saklamayacaklar da. Alışsan senin için daha hayırlı olur. En azından sinir hastası olmazsın.

tarihinde lex tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aynı nick ile, hem imzada, hem de tavsiye edilen siteler başlığında yayınladım. Hala da duruyor. Link ister misin? Karşılıklılık ilkesine uymayan bir şey yok. Bu arada bu kurala uymayan onlarca üye var, mesela neden Freddie'nin imzasındaki blogda aynı kuralın uygulanması konusunda hasasiyet gösterilmiyor?

Kimin kurnazlık yapmaya çalıştığı, kimin kuralları takmadığı açıkça belli oluyor. Kafayı Yakup, Veysel(Mr. Guitar) gibi küfürbazlara takacağınıza kafayı bana takmanız da dikkatlerden kaçmıyor.

Başka nickle geldin, forumun reklamını yaptın. Uyarılınca hemen Astur olarak o anda başlık açtın, ikinci üyeliğinle Astur olarak o anda açtığın başlıkta bizim sitemizi önerdin. Üstelik ilk iletindi o.

Ondan önceki gün yaptıkların, forumu nasıl talan ettiğin, ben de dahil bir sürü üyeyle çirkince nasıl uğraşıp aşağıladığın, dalga geçtiğin de düşünülünce, elbette atılacaktın.

Kendini zeki zanneden, bizimle dalga geçmeye yeltenen bir soytarısın, başka da bir şey değil.

Ben olsam azıcık utanırdım. Hiç utanmıyor, haklıymış gibi bir de üste çıkıyorsunuz.

Sizden başka şu forumla uğraşan var mı ha? Nedir derdiniz? Varsa kişisel sorunlarınız, gidin önlem alın. Kimse sizin kişisel kompklekslerinizi çekmek zorunda değil.

Bu başlığa bir daha yazmayacak, kimseyi yanıtlamayacağım.

Forumun zor zamanlarından yararlanan ve bin tane numara çekmeye kalkan yüzsüzlerin ne olduklarını herkes anlamıştır, bana hacet yok.

Biz susuyor ve yanıtlamıyoruz, alttan alıyoruz ki forum gerilmesin, herkes rahat rahat yazsın, gerilimin esas sorumluları durmuyor!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada, MrGuitar'la bu kadar uğraşmanız, dilinize dolamanız da pek manidar doğrusu.

MrGuitar forum aleyhine çalışmamıştır hiçbir zaman. Herkes kadar onun da düşüncelerini belirtme, tartışma hakkı vardır, onu kullanmıştır.

Onun sorunu küfür etmektir, ve her defa da bu yüzden ceza almış, atılmıştır.

Yakup'un ise küfür etmek gibi bir alışkanlığı yoktur, son tartışmada küfürleşmiş ve uzaklaştırma almıştır, ondan sonra da kendi isteğiyle yazmamaya karar vermiştir. Umarım yakın zamanda döner ve yazmaya devam eder.

Bu iki üyeyi dilinize dolayarak onlar üzerinden kendinizi aklamaya kalkmanız, ne kadar çaresiz olduğunuzun açık delili.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Başka nickle geldin, forumun reklamını yaptın. Uyarılınca hemen Astur olarak o anda başlık açtın, ikinci üyeliğinle Astur olarak o anda açtığın başlıkta bizim sitemizi önerdin. Üstelik ilk iletindi o.

Ondan önceki gün yaptıkların, forumu nasıl talan ettiğin, ben de dahil bir sürü üyeyle çirkince nasıl uğraşıp aşağıladığın, dalga geçtiğin de düşünülünce, elbette atılacaktın.

Evet, yaptım. Yasak mı? Bir sürü üye imzalarında kendi bloglarının vs.nin reklamını yapıyor sorun olmuyor da ben yapınca mı oluyor? Pante de forumunun reklamını yapıyor, Freddie de blogunun reklamını yapıyor, başkaları da aynısını yapıyor; bu doğal bir şey.

İlk mesaj, son mesaj vs. ne fark eder? Dilediğin gibi karşılıklılık kuralı yerine getirildi mi? Getirildi. Daha ne?

Bu arada yok dalga geçmişim, yok bilmemne. Birincisi, forumda bunlar çok sık yaşanan şeyler. Bu forumda her gün ağız dolusu hakaret eden bir sürü üye var, arada üyeler birbirleri ile dalga da geçerler, benim yaptığım bunlardan ağır falan değil; ki uyarıldığımda forumun kadrolü trollü ile dalga geçmeyi de bıraktım. Ben avatara senin utandığını sandığım chill pill olayını ve gıcık olduğunuz imzamı asınca attınız, olay bundan ibaret. Ne imzamda ne de avatarımda kural ihlali yoktu hem.

Fronetic nicki ile gayet ciddi tartışmalara girdim, gayet ciddi şeyler yazdım, hatta yazmaya başladığım mantık konulu bir yazıyı da astım; Veysel'in küfürlerini yok sayarsak güzel tartışmalar yapılmasına da sebep olmuş oldum. Bunlar kötü şeyler mi?

Kendini zeki zanneden, bizimle dalga geçmeye yeltenen bir soytarısın, başka da bir şey değil.

Baksana, hakaretlerine cevap bile vermiyorum.

Ben olsam azıcık utanırdım. Hiç utanmıyor, haklıymış gibi bir de üste çıkıyorsunuz.

Haklıyım tabii, ne utanacağım.

Sizden başka şu forumla uğraşan var mı ha? Nedir derdiniz? Varsa kişisel sorunlarınız, gidin önlem alın. Kimse sizin kişisel kompklekslerinizi çekmek zorunda değil.

Kuralları nasıl hiçe sayıp bizlerle uğraştığınızdan kimin kişisel dertlere sahip olduğu açıkça belli oluyor.

Bu başlığa bir daha yazmayacak, kimseyi yanıtlamayacağım.

Ben de olsam öyle yapardım. Zira burada yazılanları ne kadar fazla kişi okursa, o kadar rezil olursun.

Forumun zor zamanlarından yararlanan ve bin tane numara çekmeye kalkan yüzsüzlerin ne olduklarını herkes anlamıştır, bana hacet yok.

Bu konuları hiç açma istersen, mantık rica ettiği için bu konuları özellikle açmamaya çalışıyorum. Forumun zor zamanlarından yararlanıp yönetimi ele geçirip forumu rezil edenin kim olduğunu bilmiyor değiliz.

Biz susuyor ve yanıtlamıyoruz, alttan alıyoruz ki forum gerilmesin, herkes rahat rahat yazsın, gerilimin esas sorumluları durmuyor!!

İyi ki alttan alıyorsunuz. Şu foruma 2 ay uğramadım; Yakup, sen falan kim bilir kaç kere arkamdan atıp tuttunuz, biz ise tam aksini yaptık. Herkes kalitesini davranışları ile ortaya koyuyor işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada, MrGuitar'la bu kadar uğraşmanız, dilinize dolamanız da pek manidar doğrusu.

MrGuitar forum aleyhine çalışmamıştır hiçbir zaman. Herkes kadar onun da düşüncelerini belirtme, tartışma hakkı vardır, onu kullanmıştır.

Onun sorunu küfür etmektir, ve her defa da bu yüzden ceza almış, atılmıştır.

Yakup'un ise küfür etmek gibi bir alışkanlığı yoktur, son tartışmada küfürleşmiş ve uzaklaştırma almıştır, ondan sonra da kendi isteğiyle yazmamaya karar vermiştir. Umarım yakın zamanda döner ve yazmaya devam eder.

Bu iki üyeyi dilinize dolayarak onlar üzerinden kendinizi aklamaya kalkmanız, ne kadar çaresiz olduğunuzun açık delili.

Vay be. Hayal kırıklığına uğrattın beni resmen. O adamı sahiplendin resmen ya.

Niye? Forumun "şerefini" korudu diye mi? Yoksa senin gibi Kemalist olduğu için mi? Ve "liboş" tayfaya karşı Kemalistçe küfür edip cengaverce forumun Kemalist özünü korudu diye mi?

Bir acaipsiniz hepiniz ya.

Bırakın da forumun resmi bir politik görüşü olmasın.

Kemalist forum isteyenler her zaman Ateist Platform'a gidebilir.

Adminlerin çoğunluğu hangi görüşteyse forum da o görüşte mi olacak yani? Sonra ağzı bozuk fedailer "hainlerin" üstüne mi salınacak?

Yakışmıyor.

Koca insanlarsınız be. Biraz demokrasiyi özümseyin artık be. 2010 senesi Türkiye'sinde. Herkesten daha aydın olduğunu düşünen insanların forumundaki rezalete bakar mısın. "İstibdad" diyenler, "adam olmayanı kesseydik" diyenler. "Hain" suçlamaları havada uçuşuyor. Ağzı bozuk Kemalist cengaverler adminler tarafından sahipleniliyor.

Ne rezalet be.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Koca insanlarsınız be. Biraz demokrasiyi özümseyin artık be. 2010 senesi Türkiye'sinde. Herkesten daha aydın olduğunu düşünen insanların forumundaki rezalete bakar mısın. "İstibdad" diyenler, "adam olmayanı kesseydik" diyenler. "Hain" suçlamaları havada uçuşuyor. Ağzı bozuk Kemalist cengaverler adminler tarafından sahipleniliyor.

Ne rezalet be.

Nedir demokrasi. ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...