eskidunya 0 Mart 23, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2010 gönderildi Güçlü kalın... Babanızın isteklerinin içinde eminim mutlu olmanız da vardı, üzülüp üzülmemeniz gerektiğine bunu düşünerek karar verin. Duygusal olarak da kendinize hakim olamazsanız zamanın sizin için bir ilaç olacağını unutmayın. Link to post Sitelerde Paylaş
dogan 0 Mart 24, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 24, 2010 gönderildi basin sagolsun zaman her seyin ilaci mohammadim unutulmasada alisiliyor ve yasam devam ediyor Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Mart 24, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 24, 2010 gönderildi Kurtulmuş...Onun sadece anıları öldü. O şu an başka bilinçlerde yaşıyor...Başın sağolsun Mohammed... Link to post Sitelerde Paylaş
Rochader 0 Mart 24, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 24, 2010 gönderildi Kendimi iyi hissettiğimde bu konu ile ilgili detaylı olarak yazacağım. Şu anda dostlarımla bunu paylaşmak istedim. Doktorların kalan ömrü için verdiği süreyi 3 ay geçmemize rağmen babamı dün gece 03.32 itibari ile kaybettim. Ölüm anı o kadar zor değilmiş, zor olan ölüme giden süreçmiş. Basin Sagolsun Mohammed. Geride kalan ailene ve sana sabirlar dilerim. SAYGILAR Link to post Sitelerde Paylaş
vesper 0 Mart 24, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 24, 2010 gönderildi Başın sağolsun Mohammed..zor gerçekten çok zor.. Link to post Sitelerde Paylaş
enNazzam 0 Mart 25, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2010 gönderildi Basin Sagolsun Link to post Sitelerde Paylaş
Mohammed 0 Mart 25, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 25, 2010 gönderildi Bu başlığa babam ve benim için yazan herkese çok teşekkür ederim. Yazılarınızı okumak bile bana inanılmaz moral verdi. Bir iki mesaja sadece tebessüm etmeme rağmen yazdıklarınız çok iyi geldi. Herkese tekrar teşekkür ederim. Şu anda sadece ben değil tüm aile bireylerimiz sanki bir film izlemiş gibiyiz. Her şey hayal gibi. Bir ateistin malum İslam ritüellerini yaşaması da ayrı bir konu. Bu arada Sezar ın hakkını Sezar a vermek lazım. İstanbul da ki belediyeler ciddi anlamda müthiş bir standart getirmişler. Cenaze yakınlarının sadece haber vermesi yetiyor. İnanılmaz bir organizasyon. Her ne kadar ateist olsam da mevcut sistemin cenaze işleri ile ilgili organizasyonunu takdir ettim. Elbette bu organizasyonu takdir etmem babamı memlekete gömmeye götürünce daha iyi ortaya çıktı. Yıllardır sevdiğim babamın köyünün ne kadar yobaz olduğunu ve insanların acıları varken dini duyguları istismar ederek para kazanıldığını açıkça gördüm. İstanbul da kurulan sistem bu cenazelerden nemalanan sözüm ona hocaları ve görevlileri devre dışı bırakıyor. Bu arada sizlerin yardımına ihtiyacım var. Nette araştırdım ama kafam hala yerinde değil. Çok farklı cevaplar gördüm. Sorunum bürokratik işlemler. Veraset İlamı ve anneme ölüm maaşı bağlatmak için neler gerektiği. Bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Quadro 0 Mart 25, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2010 gönderildi Bu başlığa babam ve benim için yazan herkese çok teşekkür ederim. Yazılarınızı okumak bile bana inanılmaz moral verdi. Bir iki mesaja sadece tebessüm etmeme rağmen yazdıklarınız çok iyi geldi. Herkese tekrar teşekkür ederim. Şu anda sadece ben değil tüm aile bireylerimiz sanki bir film izlemiş gibiyiz. Her şey hayal gibi. Bir ateistin malum İslam ritüellerini yaşaması da ayrı bir konu. Bu arada Sezar ın hakkını Sezar a vermek lazım. İstanbul da ki belediyeler ciddi anlamda müthiş bir standart getirmişler. Cenaze yakınlarının sadece haber vermesi yetiyor. İnanılmaz bir organizasyon. Her ne kadar ateist olsam da mevcut sistemin cenaze işleri ile ilgili organizasyonunu takdir ettim. Elbette bu organizasyonu takdir etmem babamı memlekete gömmeye götürünce daha iyi ortaya çıktı. Yıllardır sevdiğim babamın köyünün ne kadar yobaz olduğunu ve insanların acıları varken dini duyguları istismar ederek para kazanıldığını açıkça gördüm. İstanbul da kurulan sistem bu cenazelerden nemalanan sözüm ona hocaları ve görevlileri devre dışı bırakıyor. Bu arada sizlerin yardımına ihtiyacım var. Nette araştırdım ama kafam hala yerinde değil. Çok farklı cevaplar gördüm. Sorunum bürokratik işlemler. Veraset İlamı ve anneme ölüm maaşı bağlatmak için neler gerektiği. Bilen varsa yardımlarını bekliyorum. öncelikle başınız sağolsun.ölüm maaşı derken babanızın emekli maaşının annenize geçmesindenmi bahsediyorsunuz?bunun için bir takipçiye başvurun derim diğer işlemlerinizide öğrenebilirsiniz muhtarlıkdan falan. Link to post Sitelerde Paylaş
bayşapka 0 Mart 25, 2010 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2010 gönderildi Başın sağolsun mo Öyle ya da böyle babamızı kaybediyoruz. Önemli olan onun bize kattıkları, verdiği dersleri unutmamak. Link to post Sitelerde Paylaş
Mohammed 0 Mayıs 27, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 27, 2010 gönderildi Bu başlıkta acımı paylaşan bütün dostlarıma teşekkür ederim. Uzun zaman sonra bu başlığı tekrar okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım. Sebebi babamın ölümünden çok acımı paylaşan bu kadar hiç yüzlerini görmesem de dostumun olması.. Hepinizi samimiyetinizden dolayı ayrı ayrı kucaklıyorum.. Link to post Sitelerde Paylaş
cerium 0 Mayıs 27, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 27, 2010 gönderildi sevigili mohammed tekrar başın sağolsun.. öncelikle ölüm kağıdını alıp nüfustan düşüreceksin sonra ikametine yakın bir mahkemeye gidip veraset ilamı alacaksın avukat tutmana gerek yok kapıda dilekçe örnekleri var. yalnız varislerinin tümünün imzası ve nüfus kayıtları gerekli bir hafta kadar sürüyor zannersem çıkması.. daha sonra o ilamla anneni alıp maaşı bağlatabilirsin.. sgk'nın biri unkapanın'da ,diğeri şişli'de 2 merkezi var.. telefondan sorabilirsin hangisi diye.. ayrıca www.sgk.gov.tr buradan da bilgilenebilirsin.. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Mayıs 28, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2010 gönderildi Iste böyleee, Sevgili Mohammed, BASIN SAGOLSON. Ölenle ölünemiyor. Yasam davam ediyor. Bundan sonraki yasaminda,saglIK,mutluluklar dilerim sana. Sistemin kurulusu böyle. Er yada gec, yasam son buluyor birgün. Sagkicakla kal. Tolonbeg Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 28, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2010 gönderildi başınız sağolsun mohammed. Link to post Sitelerde Paylaş
godDAR 0 Mayıs 28, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2010 gönderildi başın sağolsun.. acını paylaşıyorum, sana ve ailene sabırlar diliyorum.. selamlar.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts