Jump to content

Cennetteki Müminler, Cehennemde Yapılan İşkenceleri İzleyecek


Recommended Posts

  • İleti 68
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cennette nefis olmayacak deniliyor, o zaman iansan cennetten ne tat alacak? birde başkasını cehennemde izlemek keyif almak nefsine yenik düşmek değilmidir......Hristiyanlık bile daha iyi bir dün en azından isa ne zulümler çeksede kendine en büyük kötülükler yapılsada tanrım onu affet diyebiliyor, bizimkiler ise cehennemde milletin yanışını izleyecekler :) birde yakınlarını tanımayacakmış :) Allahın istediği cenneti mi yaşamak zorunda bu müminler bu bir baskı değil mi? belki ailesini isteyecekti ama yok ailesi cehennemde yanıyor ve bunu Allah kandırıyor tanımıyor ailesini.....la bi gidin.....aptalların cenneti akıllılar için cehennemdir, zaten sizin mantığınıza göre angelina joliler megn foxlar cehennme, sakallı cüppeli tipsizle cennete lan hangisi cehennem..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

başkasını cehennemde izlemek keyif almak nefsine yenik düşmek değilmidir......Hristiyanlık bile daha iyi bir dün en azından isa ne zulümler çeksede kendine en

Sen iyi misin?

Bir sürü saçma sapan zırvalamışsın.

En zırvası da alıntıladığım olmuş.

Sen hapishanedekiler için her gün yas mı tuytuyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...

Sen iyi misin?

Bir sürü saçma sapan zırvalamışsın.

En zırvası da alıntıladığım olmuş.

Sen hapishanedekiler için her gün yas mı tuytuyorsun?

Teşbih hatalı olmuş ama yine de soralım;

Hapishanede anneni yaksalar ve anne de suçlu olsa, sen dışarıda keyif alabilir misin?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yanlış cevap.

Doğrusu Allah bir müminin yakınını cennete atıyorsa o mümin üzülmesin diye yakınının birebir aynısını yaratıp cennete koyacak.

Cübbeli bu cevap değil maalesef böyle bir şey söz konusu değil.Neden değil onunda ızahını yapayım.

Birincisi ;

Allah cennetıne aldığı kulunu kandıracak değildir.Kulu mutlu olsun diye kafır olan anasının cennette ikizinin yaratılması ile kulunu avutmuş olmayacakmı böyle bir şey allahın şanına ve yaratıcılığına yakışmaz.

İkincisi ;

Cennete sadece mumın kullar girer.Annesı kafir olarak ölen evlat, ahırete annesının ımansız gittiğine şahit olmuş olur.O evlat annesının kafir olarak öldüğünü bildiği halde, cennette annesıyle karşılaşması allahın adaletıne ters bir durum olur kı imansız olan hiçbir kul cennete giremez.Ahıret hayatında her nefis kendınden sorumlu olacaktır,yaptıları önlerıne konacaktır.Hiçbir kulun kopyasının yaratılmasıyla bırısının cennete bırısının cehenneme konulması diye bırşey hiçbir ayette de geçmemektedir.

Üçüncüsü ;

Allah sevgısı tüm sevgılerın üzerındedır cennette allahın sevgısıne mazhar olmak ve ona kavuşmak o kulu sonsuza dek mutlu etmeye yeter.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Vahşi insanoğlunun ürettiği dinlerde elbette vahşi olacaktır, içinde insan doğası ve egosuna ait şeyler bolca olacaktır, birisi size zarar verdimi ceza kendiniz veremiyorsanız gücünüz yetmiyorsa başkaları onu cezalandırsın ki keyifle seyredin ohh deyin :) yani basit şeyler, bence orada Allah şunu sormalı bu şahsı cezalandırayım mı? evet evet en ağır şekilde cezalandırın diyene tokatı basıp cehenneme atmalı, hayır onu affediyorum sonuçta oldu bitti dğnya hayatıydı nede olsa sahteymiş deme erdemini gösterene ise gözleri dolmalı helal olsun demelidir... lakin bu yazıyı okuyan dindar Allahın huzuruna çıkınca siyasi yer edinmek için affediyorum falan diye yalan demesin sakın Allah anlar, içinden gelmeli Allahı iyice insan yaptınız lan kullanında kullanın kandırında kandırın bakalım...cehennemliksiniz valla lan..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...