Jump to content

Allah Olsaydınız Yapacağınız İcraatlar


Recommended Posts

rus kızlarından peygamber çıkarırdım,zaten ibadet olarak günde 5 defa kendinizi mihtirin ayeti göndersem bile katıksız yerine getirirlerdi böyle bir peygamber için,5 milyar mürit bulurdum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah olsaydım hemen istifa eder yerime kerizin birini geçirirdim.

Ben varoluşun okyonuslarında özgürce sörf ederken bu keriz evrenin

sorunlarıyla ilgilenirdi.

Ne demişler alim olup düşünmektense uyuz olup kaşınmak daha iyidir.

Allah kimseye allah olmayı nasip etmesin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

allah olsaydım şu bok kokusuna çare bulurdum. çok alçaltıcı. insan kendinden iğreniyor valla.

Tanrılar ulu olabilir ama Allah ise Ekber'dir. Sizin hakkında atıp tuttuğunuz gökte, ötelerde sizi seyreden bir varlık anlayışına dayalı tanrı anlayışına etiketlediğiniz Allah inancı ona ulaşmaz ancak; gerçekte hiçbir tasnif, düşünce, idrak ise onu kavrayamaz. Bu böylece de biline. Bu nedenle kanımca kafanızda ötelerde ki tanrı anlayışını reddettiğiniz olguyu (ateist) İbrahim, İsa, Muhammed' te reddediyorlardı. Bu insanlarda tanrı ve tanrılık kavramının olamıyacağını savunan ateist karakterli insanlardı. Tanrı ve tanrılık anlayışında hayal olana atıp tutmak yerine, varlığın oluşum nedenini ve mekanizmasını anlatan bilim dünyasına yönelmekte fayda var.

Mikro düzeyde bakterilerin insan barsağında ki etkenlerinden dolayı algıladığınız koku; size yarar vermekle kalmıyor; florası tekrar içerisinde barındırarak bunu devamlılığını sağlıyor. Bu yerinde olan oluşuma bile karşıt görüş vermek "absurb". O zaman şunu söyleyin... Feçes yâni sizin dilinizle "bok" diye nitelendirdiğiniz olguya rengini veren Billirubin etken maddesi olmasa da, boku o şekilde görmesek. Bunu söyleseniz size ne yapmanız gerektiğini anlatacağım ama...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Önce kendimi ölümsüz kılar. Daha sonra para manyağı yapardım. Çok büyük bir malikanem sayısız arabalarım ve sayısız karılarım olurdu. İstediğimle yatardım. Benim hoşlandığım kızların bendende hoşlanmasını sağlardım. İstediğim zaman istediğim yaşa sahip olurdum. Kendimden biraz daha güçsüz iki tane adam yaratır benim yanımda dolaştırırdım. Sevmediklerime eziyet çektirir, sevdiklerimi yükseltirdim. Ama asla evrenin sorunlarıyla uğraşmazdım. İnsanlar ne hali varsa görsünler.

tarihinde eRkistreet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...