haci 0 Haziran 26, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 26, 2013 gönderildi jiyanxweşe nickli üye terör, ırkçılık ve şiddet propagandası yapmak ve ölümle tehdit etmek nedeniyle atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Haziran 27, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 27, 2013 gönderildi üyeliğimi silin Üyeliğiniz silinmiştir Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Haziran 28, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 28, 2013 gönderildi ölüm6070 nickli kullanıcı trollük yaptığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Haziran 29, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 29, 2013 gönderildi Capablanca nickli kullanıcı trollük yaptığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Haziran 29, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 29, 2013 gönderildi Üyeliğimin sonlandırılmasını rica ediyorum, belki bir gün tekrar gelirim. Sizleri özleyeceğim. Hoşçakal eski dost... Bir yıldız daha kaydı... Üyeliğin sonlandırılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 4, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 4, 2013 gönderildi Bellerophon'un üyeliği kendi isteği üzerine sonlandırılmıştır. Bu bağlamda moderatör yetkileri de aynı şekilde sonlandırılmıştır. Kendisine foruma verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 7, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 7, 2013 gönderildi Forum kurulduğundan beri çift nikle yazanlar var ve hala da yazanlar vardır.. Bunu engellemenin imkanı henüz icat edilmedi. Bir tek IP kontrolü var, onu da çeşitli yollarla aşmak mümkün. Ama forum yönetimi çift niki tespit ederse, müdahale eder; manuplasyon yapıyorsa her ikisini de engeller, manuplasyon yapmıyorsa birini tercih etmesi için zorlar. Bunları ifşa etmek, sergileyip göstermek gibi bir misyonu yoktur. Dünya kadar iş içinde bir de bununla uğraşamaz. Uygulama bundan sonra da aynı şekilde devam edecek olduğundan, forum yönetiminin gocunacak bir durumu söz konusu değildir... Netice olarak yönetimi suçlar gibi yazılan yazıların kıymet-i harbiyesi buluınmamaktadır... Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 7, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 7, 2013 gönderildi maviyolculuk'un üyeliği kendi isteğiyle sonlandırılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 8, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 8, 2013 gönderildi Kemoterapi gereksiz parazit yaptığından forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 11, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2013 gönderildi Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.Bunu özel mesaj dahil 3. kez söylüyorum. Üyelik sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 11, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2013 gönderildi Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 14, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 14, 2013 gönderildi Sonlandırın lütfen Üyelik sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 15, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 15, 2013 gönderildi Ayyaş nikli küfürbaz bir kere daha forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 15, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 15, 2013 gönderildi Abra63 nikli küfürbaz ABD yalakası forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 22, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2013 gönderildi doctorr nikli şahıs forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 22, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2013 gönderildi Tebliğ nikli kullanıcının üyeliği kendi isteği üzerine sonlandırılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 25, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 25, 2013 gönderildi Üyeliğimin sonlandırılmasını rica ediyorum. Moderatörlerden özür diliyorum. Sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Temmuz 26, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 26, 2013 gönderildi Klavye nikli trol forumdan atılmıştır. Katılımcılarımız bu tür trolleri tespit ettikleri anda bildirirlerse, forumu fazla kirletemeden atarız... Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Temmuz 27, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 27, 2013 gönderildi hazretionur trolluk yaptığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Ağustos 3, 2013 gönderildi Raporla Share Ağustos 3, 2013 gönderildi Hacı saplantılı Sung atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts