memjan21 0 Ekim 10, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2019 gönderildi 20 dakika önce, memjan21 yazdı: Üyeliğimin silinmesini istiyorum Amsatanlarla dolu burası bu yüzden burada bulunmak istemiyorum Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Ekim 10, 2019 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2019 gönderildi memjan21 nickli PKK'lı forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Kasım 2, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 2, 2019 gönderildi gökselbakkal, komplo teorileri ve ifitiralarıyla birlikte atılmıştır... Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Kasım 4, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2019 gönderildi Faşo nikli şahıs küfür nedeniyle forumdan atılmıştır. Gözden kaçan küfürleri varsa lütfen raporlayınız. Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Kasım 26, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 26, 2019 gönderildi üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Emre Karaköse 0 Kasım 26, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 26, 2019 gönderildi Başlıklarım durup dururken tavanarasına gitmiş. Eğer geri alınmazlarsa üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. ve bir daha gelmeyeceğim gibi hiç bakmayacağım da foruma... Link to post Sitelerde Paylaş
Emre Karaköse 0 Kasım 27, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 27, 2019 gönderildi Ya da durun ben tekrar yazayım foruma aynı başlıkları bakalım ne olacak. Link to post Sitelerde Paylaş
ck789 0 Kasım 27, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 27, 2019 gönderildi bi twist bekliyodum açıkçası 10 saat sürmesine şaşırdım. üyelik tarihinin mayıs 2018 olması bile kıllandırıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Kasım 27, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 27, 2019 gönderildi 22 saat önce, mirasyedi yazdı: üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Bende vazgeçtim. Mezara kadar buradayım. Link to post Sitelerde Paylaş
Magnesia 0 Kasım 27, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 27, 2019 gönderildi 18 saat önce, Emre Karaköse yazdı: Başlıklarım durup dururken tavanarasına gitmiş. Eğer geri alınmazlarsa üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. ve bir daha gelmeyeceğim gibi hiç bakmayacağım da foruma... Ulan başlık dediklerin tamamen çöp, tavanarasına gitmeyecek de iğnelenip Ateistforumda kalıcı hale mi getirilecek? Bana kalsa tümden silsinler, hastalıklı bir zihinden çıkan arızalı yazıların Ateistforum'da ne işi var? Başlıkları geri almazlarsa forumdan ayrılacakmış.. Sektör git, gitmezsen hatırım kalır... Sanki bulunmaz Hint kumaşı davar... Link to post Sitelerde Paylaş
sinemyayla 0 Kasım 29, 2019 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2019 gönderildi elhamdülillah müslümanız Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Aralık 2, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 2, 2019 gönderildi Emre Karaköse nikli şahıs uyarılara aldırmamış, forumu çöplüğe çevirmeye devam ettiği için forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
Bir Buçuk 0 Aralık 4, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 4, 2019 gönderildi Mistik Filozof, terör ve intiharı öven iletiler yazdığı için atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi On 02.12.2019 at 13:41, administrator yazdı: Emre Karaköse nikli şahıs uyarılara aldırmamış, forumu çöplüğe çevirmeye devam ettiği için forumdan atılmıştır. Emre ayrıca iletilerinin bir çoğunda İslam'ı tebliğ etmektedir. Link to post Sitelerde Paylaş
ck789 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi 2 dakika önce, haci yazdı: Emre ayrıca iletilerinin bir çoğunda İslam'ı tebliğ etmektedir. bu kurallara aykırı mı? bir yerde herkes kendi görüşünü söylemiyor mu? Link to post Sitelerde Paylaş
Smile Buddha 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi 1 dakika önce, ck789 yazdı: bu kurallara aykırı mı? bir yerde herkes kendi görüşünü söylemiyor mu? O propaganda yapıyor. sorulan sorulara alakasız cevap veriyor. Görüşünü yazdıktan sonra arkasında durmuyor. Link to post Sitelerde Paylaş
ck789 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi 6 dakika önce, mirasyedi yazdı: O propaganda yapıyor. sorulan sorulara alakasız cevap veriyor. Görüşünü yazdıktan sonra arkasında durmuyor. Emreyi savunmuyorum. Emre'nin atılma sebebi " İslam'ı tebliğ etmek" ise karar adaletsizdir. Forumu çöplüğe çevirme, spam post atma forumdan atılması geçerli bir sebepler. " İslam'ı tebliğ etmek" ise geçerli sebep değil. Propaganda'nın da ne olduğu belli değil. Başka biri de bu sitenin komple ateizm propagandası yaptığını iddia edebilir. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi 21 dakika önce, ck789 yazdı: bu kurallara aykırı mı? bir yerde herkes kendi görüşünü söylemiyor mu? Kurala aykırı.... Tebliğ edilen yazarın yalnız kendi görüşü değil. Genel olarak kabul edilen ve topluma empoze edilen görüş.. Link to post Sitelerde Paylaş
ck789 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi 3 dakika önce, haci yazdı: Kurala aykırı.... Tebliğ edilen yazarın yalnız kendi görüşü değil. Genel olarak kabul edilen ve topluma empoze edilen görüş.. Neye göre genel kabul? Binlerce farklı İslam yorumu var. Herkes de kendi yorumunu katıyor. Genel bir görüşü savunmak, "tebliğ etmek" tam olarak hangi maddedin ihlaline sebep oluyor? Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Aralık 6, 2019 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2019 gönderildi 10 saat önce, ck789 yazdı: Neye göre genel kabul? Binlerce farklı İslam yorumu var. Herkes de kendi yorumunu katıyor. Genel bir görüşü savunmak, "tebliğ etmek" tam olarak hangi maddedin ihlaline sebep oluyor? İslam'a göre genel kabul. Binlerce farklı İslam yorumu yok.. İslam'ın özelliği o zaten. Empoze edilen İslam yorumu oldukça homojen. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts