kabara 0 Haziran 14, 2020 gönderildi Raporla Share Haziran 14, 2020 gönderildi On 10.06.2020 at 11:15, Türk Ateist yazdı: Aa nickli üye, foruma yalnız tebliğ yapma amacıyla geldiği ve her başlığa aynı birkaç iletiyi yazarak forumu kirlettiği için atılmıştır. Kendisine peygamberlik mesleğinde başarılar dileriz. Benim üyeliğimi sonlandırmanızı istiyorum. Buraya yazdım çizdim tartıştım ama kimseye argo veya küfür kullanmadım bana yazılanlara aynı derecede karşılık verdim. Bilmeyerek birilerini kırdıysam af ola. Bana bu foruma yazma fırsatı veren ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Forumdaki yazılardan istifade ettiğim konular oldu ve üye olarak değilde ziyaretçi olarak ara ara gelip okuyacağım yazılanları. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Temmuz 15, 2020 gönderildi Raporla Share Temmuz 15, 2020 gönderildi John_Ahmet forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Temmuz 20, 2020 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2020 gönderildi On 16.07.2020 at 11:43, örümcekadam yazdı: Benimde üyeliğimi sonlandırın. Homosever ateistler. Değişik bir "suçlama" olmuş. Forumla pek alakası yok ama vardır bir bildiğiniz, ne diyeyim... Üyeliğiniz, isteğiniz üzere sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
Guest Gerçeğibulmak Ağustos 17, 2020 gönderildi Raporla Share Ağustos 17, 2020 gönderildi (düzenlendi) Üyeliğimi sonlandırırsanız sevinirim.burada yazdıkça dini konularda kafam karışıyor.Başkada güçlü forum bulamadığımdan sürekli tekrar tekrar üye oluyorum. Saygılar @anibal @Türk Ateist @haci @administrator @Bir Buçuk Ağustos 17, 2020 tarihinde Gerçeğibulmak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 13, 2020 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2020 gönderildi Smile Buddha nickli kullanıcı, Atatürk'e hakaret vb nedeniyle forumdan atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
Gerçeğibulmak2 0 Ekim 14, 2020 gönderildi Raporla Share Ekim 14, 2020 gönderildi 8 saat önce, Türk Ateist yazdı: Smile Buddha nickli kullanıcı, Atatürk'e hakaret vb nedeniyle forumdan atılmıştır. Allah'a küfür edenler de var onları da banlasanız keşke . Her başlığın altında bir seviyesizlik bir küfür bir terbiyesizlik görüyorum , sadece inanca yönelik değil kişiye yönelik , düşünceye yönelikte küfür ediliyor bu forumda . Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 14, 2020 gönderildi Raporla Share Ekim 14, 2020 gönderildi 6 saat önce, Gerçeğibulmak2 yazdı: Allah'a küfür edenler de var onları da banlasanız keşke . Her başlığın altında bir seviyesizlik bir küfür bir terbiyesizlik görüyorum , sadece inanca yönelik değil kişiye yönelik , düşünceye yönelikte küfür ediliyor bu forumda . Allah var ise gelir kendisi şikayet eder, biz de hakkını teslim edip sileriz. Görürsen söyle. Biz buradayız. Üyeliğin, özel mesajla belirttiğin isteğin üzere sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 15, 2020 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2020 gönderildi John.Ahmet forumdan bilmem kaçıncı kez atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
ApollonTheGod 0 Kasım 2, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 2, 2020 gönderildi On 14.10.2020 at 09:47, Türk Ateist yazdı: Allah var ise gelir kendisi şikayet eder, biz de hakkını teslim edip sileriz. Görürsen söyle. Biz buradayız. Bizim eve de gelsin, kalabak su ara sıra geçmiyor, apartmanın önüne bıraksın.. Link to post Sitelerde Paylaş
stayingalive 0 Kasım 9, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 9, 2020 gönderildi Üyeliğimi sonlandırırsanız sevinirim. Forum sitesini kullanmıyorum. Teşekkürler. Link to post Sitelerde Paylaş
rioshui 0 Kasım 11, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 11, 2020 gönderildi Merhabalar hesabımı silebilirmiyiz Link to post Sitelerde Paylaş
bilgix 0 Kasım 19, 2020 gönderildi Raporla Share Kasım 19, 2020 gönderildi merhaba tüm yazılarımla birlikte üyeliğimi silebilir misiniz? teşekkürler... Link to post Sitelerde Paylaş
ateistfikir 0 Ocak 5, 2021 gönderildi Raporla Share Ocak 5, 2021 gönderildi On 15.10.2020 at 22:14, Türk Ateist yazdı: John.Ahmet forumdan bilmem kaçıncı kez atılmıştır. Ateistfikir adlı hesabım bir kaç yıl önce ban yedi. Saçma bir nedenden dolayı. Hesabımı tekrar aktifleştirebilir misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Ocak 6, 2021 gönderildi Raporla Share Ocak 6, 2021 gönderildi 19 saat önce, ateistfikir yazdı: Ateistfikir adlı hesabım bir kaç yıl önce ban yedi. Saçma bir nedenden dolayı. Hesabımı tekrar aktifleştirebilir misiniz? Ateistfikir niki açılmış, Beşar Esad niki ile birleştirilmiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
Tengrizm18 0 Şubat 1, 2021 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2021 gönderildi Benim bu üyeliğimi sonlandırır mısınız. Yani benim bu hesabımı lütfen siler misinz? Link to post Sitelerde Paylaş
Knightwalker 0 Haziran 6, 2021 gönderildi Raporla Share Haziran 6, 2021 gönderildi Benim bu üyeliğimi sonlandırıp üyeliğimi siler misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ağustos 5, 2021 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2021 gönderildi Tikky nickli şeriatçı yobaz atılmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
pozitivizm 0 Eylül 14, 2021 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2021 gönderildi Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Bir Buçuk 0 Eylül 14, 2021 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2021 gönderildi 10 dakika önce, pozitivizm yazdı: Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Üyelik sonlandırıldı. Link to post Sitelerde Paylaş
Geta 0 Eylül 14, 2021 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2021 gönderildi 22 dakika önce, Bir Buçuk yazdı: Üyelik sonlandırıldı. benim üyeliğimi de sonlandırabilir misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts