Jump to content

Muhammed neden kendinde 15 yaş büyük biri ile evlensinki?


Recommended Posts

Hicmi akil yok sende yahu. Evlenebilirsin demek, duzebilirsin demektir.

Evlenme eylemi, eger iki kisi arasindaysa, saygi ve sevgiden bahsedilebilir. Muhammed denen, yumurtalari godzilla gibi olmus su aygiri, herkesi kendine helal etmis ve sen bunun sevgiyle ve normal bir aile kurmak icin oldugunumu soyluyorsun?

Ayetleri tercume edenlerin hepsi yanlis olamayacagina gore, okudugum seyi anlamak icin, senin tefsirci uckagitcilarina ihtiyacim yok. Eger dedigin gibi olsaydi, kimse bu dinin kurallarindan sorumlu olmazdi. Cunku insan, anladigindan sorumludur. Ayrica kuran, bu kitabin apacik oldugunu yazdigina gore, sana ne yemek duser, var sen hesap et.

Link to post
Sitelerde Paylaş
sen ayetleri yorumlayamazsın çünkü tefsirci değilsin.ver bakalım ayetleri bi buraya.akrabaların helal derken onları düz dememiştir.evlenebilirsin anlamında.şu ayetleri aliyim tefsirlerine bakıp suratına çarpacam.

Apaçık bir Kur'an'ı anlamak için niye bu aracılar? :rolleyes: Yok aracı hakikaten gerekliyse niye hepsi ayrı şeyler söylüyorlar; bu kadar akım, tarikat, mezhep, cemaat niye var?...

Link to post
Sitelerde Paylaş

ya bu adamlar düşünebiliyorsa ben birşey bilmiyorum...

hala 50den sonra mı azdı diyor müslümanlar.adamlar,mekke dönemi ile medine dönemini ve ayetleri karşılaştırıyorlar.iki farklı durumdan bahsediyorlar.cevap istiyorlar.bunlarsa(müslümanlar) 50den sonra mı azdı diyerek cevap veriyorlar.kıvırıyorlarsa sorun yok.ama bununla karşı tarafın karşısına bi delille çıktıklarına inanıyorlarsa durum çok vahim....

acil şifalar :blink::blink:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...