Jump to content

Ortalığı karıştıracak ses kaydı!


Recommended Posts

CHP'li Ersin ile gizli tanığın görüntülerini hatırlarsınız... İşte onun bir gün öncesine ait bu ses kaydı bomba etkisi yaratır.

Gündemi sarsacak bir ses kaydı daha servis edildi.

Bu kez sesini duyacaklarınız yabancı değil. Kayıtta CHP'li milletvekili Ahmet Ersin, Ergenekon soruşturmasının gizli tanığı Munzur ve Paradise Pastanesi'nin sahibi Erdal Erdoğan var.

Bu üçlü daha önce 16 Şubat 2010'da bir araya gelmiş ve o görüntüler medyaya sızmıştı. Görüntülerde Munzur ile görüşen, Ersin bir bond çantayı masada bırakıp çıkarken görülüyordu. O çantada para olduğu iddia edilmişti.

Bugün ortaya çıkan ses kaydında ise Munzur ve Ersin'in yanında onların buluştuğu Paradise Pastaneleri'nin sahibi Erdal Erdoğan da var. Zaten bütün bomba sözler de onun ağzından dökülüyor.

Ancak bu kez mekan ve zaman değişik. Kayıt, Ersin'in bond çantayı bıraktığı o günden birkaç gün öncesine ait. Ve buluşulan mekan Erzincan'daki Eriza Otel...

www.sonsayfa.com 'da yayınlanan kayıtta gizli tanık Munzur'a ifadesini değiştirmesi için çeşitli garantiler veren ve şimdi Ergenekon Terör Örgütü'nün üyesi olmak suçuyla tutuklu bulunan Erdal Erdoğan'ın sözleri deprem etkisi yaratacak cinsten..

SAVCI ŞANAL'IN GÖREVDEN ALINACAĞINI BİLİYOR

Neler demiyor ki Erdal Erdoğan..

Savcı Şanal'ın HSYK tarafından saat kaçta görevden alınacağını yerine kimin atanacağını dakikası dakikasına bilmesinden tutun da, gazetecilerden Uğur Dündar başta olmak üzere, Paşaların, Adliyedeki tüm hakim ve görevlilerin kendi adamları olduğuna varıncaya kadar inanılmaz vaatlerde gizli tanık Munzur'a.

DAHA ÖNCE CHP'Lİ VEKİLLE MUNZUR'UN GÖRÜŞMESİ YAYINLANMIŞTI

Daha önce de CHPli Milletvekili

ŞANAL NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

Şanal, 3. Ordu Komutanı Org. Berk'i şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağırmış ve ardından Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'i görevini kötüye kullanmaktan dolayı gözaltına almıştı.

Erzurum Savcısı Osman Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner hakkında “Ergenekon terör örgütüne üye olmak, tehdit ve iftira” suçlarından soruşturma açtığı için HSYK tarafından “yetkisini aştığı” gerekçesiyle bu görevden alınmıştı.

Ahmet Ersin'in gizli tanık Munzur'la Paradise Pastaneleri'ndeki buluşmasının görüntüleri yayınlanmış, Milletvekili Ersin'in o buluşmaya elinde bir çantayla gelip, o çantayı pastanede bıraktığı saniyesi saniyesine görüntülerle tespit edilmişti.

Çantanın içinde para olduğu iddia ediliyordu.

Ancak Ersin yaptığı açıklamada "O çantanın içinde pijamalarım vardı" diyerek iddiaları yalanlamıştı.

PARA VERMEYİ VAAT EDİYOR

Ancak, Ahmet Ersin ile Paradise Pastanesi'nin sahibinin pastanedeki görüşmeden bir kaç gün önce, Eriza Otel'de Munzur'la yaptıkları görüşmede, gizli tanığa para dahil olmak üzere büyük vaatlerde bulundukları, ses kaydında açık açık anlatılıyor.

'DÜNDAR BİZİM ADAMIMIZ'

Hatta kayıtta Munzur'a sözlerinden dönmesi halinde bunu Uğur Dündar'da yayınlatacakları, Dündar'ın kendi adamları olduğunu söylüyorlar.

http://www.internethaber.com/deprem-yaratacak-bir-ses-kaydi-daha-video-galerisi-881.htm

http://www.habervaktim.com/haber/119673/ortaligi_karistiracak_ses_kaydi.html

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...