Jump to content

Baykal istifa mı etti ?


Recommended Posts

  • İleti 118
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Üzgünüm. Videonun sahte cikmasini isterdim ama gercekmis yoksa istifa etmezdi. Komplo hemde cok cirkin bir komplo. Bir baska cirkinlik ise Baykalin böyle bir ise yeltenmis olmasi. Neyse bu onun kendi sorunu bizi ilgilendirmez. Deniz Baykal kendisi ve Türk siyaseti icin en iyisini yapti. Yolu acik olsun.

Diger bir baslikta video icin tartistigim kisileri yani videonun gercek oldugunu savunan arkadaslarida kutlarim hakli ciktilar. Ama bu komloyu hazirlayip bundan cikar saglamak isteyenleride nefretle kiniyorum. Bu bir siyaset utanmazligi. Deniz Baykal bu konuda bir kere suclu ise onlar defalarca suclu. Yinede Türkiyede siyasi hayatin bir an önce dürüstlüge kavusmasini dilerim. Buna cok ihtiyaci var.

SAYGILAR

Videonun sahte çıkıp çıkmamasının bir önemi yok. En başından beri böyle düşünüyorum ben. Yani "kesinlikle yapmamıştır, mümkün değil" demek de çok doğu değil. Her zaman bir açık kapı bırakmak lazım.

Baykal karısını aldatıyorsa bunu çirkin bulurum ki evet, gayet tabii çirkindir, ama bu bile bizi ilgilendirmez. Baykal'ın partisinden milletvekili olmak için onun yatağından geçmek gibi çirkince saldırılarla gelenler, adamın istifası neticesinde, seslerini keserler umarım. Ülkedeki kadın sorununun sorumlusu olarak da Baykal'ı görecekler neredeyese.. Leş kargaları..

Bu çok aşağılık, çok çirkin bir komplodur. Dinci iktidarın her zamanki bel altı komplolarından biridir çünkü çıkarmaya çalıştıkları yeni anayasa karşısında bütün gücüyle direnecek biri olarak durmaktadır Baykal.

Baykal'ın en küçük bir hırsızlığı, sahtekarlığı, yalan dolanı, alçaklığı olmamıştır bugüne dek. Son derece dürüst, ilkeli ve namuslu bir politikacı olarak sapasağlam durmuştur. Çocukları bile tek başına buna delildir.

Çok asil -ve olması gerektiği gibi- davrandı ve istifa etti. Umarım geri gelir/getirilir. Dinciler karşısında kimse onun kadar dik duramadı çünkü. Bütün bunların nedeni de sadece budur, başka bir şey değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Deniz Baykal'a yapılan,toplumun tamamı tarafından eleştiriliyor.Baykal'ın istifa haberini duyan herkes üzüldü.Deniz Baykal kongrede yeniden aday olsun.Kurultayda yeniden başkan seçilsin.Toplumun en az yarısının oyunu alır.Siyasi görüşü ne olursa olsun herkes şunu anladı.Türkiye'yi tutan Deniz Baykal'dan başka ikinci bir adam daha yok Türkiye'de.Herkes bugün bu gerçeğin varkına varmıştır.

Bu gün seçim yapılsa CHP'nin oyu en az % 60.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lan oglum yarin oburgun doner merak etmeyin, telaslanmayin, panik yapmayin...

Yapmasi gerekeni yapti istifa etti iste. "Yuzsuze bak bu kadar olaydan sonra hala piskin" demesinler diye.

Imzalar toplanir, aglasirlar, yapilmasi gereken yine yapilir Baykal geri doner. Adami carmiha gereceklerdi nerdeyse, birakmadi o koltugu, simdi birakir mi? Baykal Chp'nin basinda olmazsa yasayamaz, olur.. Yasamaya devam ediyorsa da mutlaka Chp'nin basinda kalacaktir. Su dakikalari bile bir yere not edin, kacirmayin, tarihi saniyeler yasiyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

MKA'nın partisi zordurumda yani resmen.

O değil de aklıma miting alanlarındaki kürsü arka planları geldi. "Türkiye'nin kurucusu'yuz" diyorlardı.

MKA'nın partisi'nin başına Pascal Nouma gelsin.

Valla senin gibiler için doksana takacak bir adam gelir korkma

Kılıçdaroğlu pısırık, hitabeti kuvvetli değil.

Katılıyorum CHP'ye yırtıcı ve hitabeti kuvvetli bir adam lazım. Aynı şeyleri temcit pilavı gibi önümüze sunan bir olmamalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ilgili videoyu göremeden, yayindan kaldirilmis ! ama videodan bir kac kare gördüm, gördügüm karelerde Deniz Bayak bir kolutugun üstünde oturmakta ve ayakta olan bir yetiskin adam ile sohbet etmekte, ikinci gördügüm resim ise, yatagin üstünde oturur bir vaziyet'de. ikisinde de kadin diye birisini görmedim, bu sözü edilen sekreteri ve sonradan ankara milletvekili olan bayan ile ilgili öncelikle gördügüm resimlere art niyetlice yorumlanmis diye düsünmüstüm.

Evet altmisini gecmis deniz baykalin kiminle nerde ne zaman cinsel dürtülerini tatmin edip etmedigi hic kimseyi ilgilendirmemeli, ama Müslüm Gündüzün de kiminle neden nerde beraber olup olmadigi hickimseyi ilgilendirmemeli.

Bunlar sadece o insanlarin dedikleri ile kendi dogrularina karar veren insanlarin kendileri icin yorumlayacagi bir is olmali. Yani herhangi bir CHPli icin, esini aldatan, beraber oldugu kadina, beraber olduktan sonra, beraber oldugu icin belirli bir rütbe veren bir Genel Baskani ne kadar bir önemi olup olmadigini, kendileri karar vermeli.

Baykala bu sevki sefayi hos görenler, Müslüm Gündüze hos görmemek ile kalmadilar, Raki üretimi serbest olan, Devlet eli ile kumar oynanan, Dügün derneklerine yari ciplak kadini "sanat" adina oynatan, Genelevleri dinsel tercihi olan insanlar ile dolu olan insanlarin oldugu bir ülkede SERIAT geliyor gerekceleri ile müslümanlar üzerinde ciddi baskilar yapilmasina ortami sagladilar.

Ama anlamdigim su varki, madem bu is yapilmadi, neden istifa edildi, madem yapildi neden inkar ediliyor ?

Öncelikle ilgili kasetteki Baykal degildir denildi, sonra Baykalin "olmadigi" kasetteki görüntülere karsi daha güclü üstüne gidebilmek icin Baykal istifa etti ! anlayan varsa beri gelsin !

Baykal keske böyle kemküm edecegine yaptigini kabul edip, bu gercegi ortaya cikaranlara karsi hukuk yollari araciligi ile mücadele edecegini deseydi.

Baykalin CHPin Genel Baskani olmamasi, türkiydeki sosyal demokrasi kültürü acisinden aslinda olumlu bir gelismedir, türkiydeki sosyal demokratlar Baykalin kurdugu statükocu hegomonyayi mutlaka kirip, hitap ettikleri toplumun dilini mutlaka konusabilmeli. Baykal gitti CHP bitti degil, tam tersine Baykal gitmeli ki, CHPye sosyaldemokrasi gelebilsin !

Bu ülke Orta Anadolu insanin Peygamberini kücümseyenlerin, Dersimdeki Alevileri baski ve zulmu mesru gören, bu toplumun ortak dogrularindan bi haber kendine sosyal demokratlara ihtiyaci yok !

Shalom

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Tayyibin basbahan olmasinin nedeni Baykal abimizdir.

Baykalida Bülent hanimin acihlamalarindan gurtaran Gasimpasalidir.

Baykal gecmisde Bülent hanima bir teklifte bulunmustu.

Oda yillarca beklemisde neden durup dururken,oteklifi acihladi anlamamisam.

Emmeeee,Gasimpasali siyasileri böyle basit seylerle yipratmayin deyince,Bülent hanim dilini yutup birdaha gonusmadiydi.

Sincik,Abimiz Baykal HABARCILARIN diline düstü ya,onlardan goley goley siyiramaz.

Bu isi yapti diyemem,töbeeee.

Seriatcilarin bir pilani olabülerde olabülemezde.

Yapmisda olabüler

Yapmamisda olabüler.

Emmeeeee,atalarimiz ne demis ,ATAS olmayan yerden duman cihmaz.

Atalarimiz söylede demis 40 indan sonra AZANA ,GABAH suyu.:-))))

Pekiiiiiii 50-60-70-80 inden sonra azanlara ZEMZEM suyumu?:-))))

Orasini bülemem.

Isin kötü tarafi,gasimpasali,Baykala yardima yeltendi emme Baykalcigim adamin yardimini gabulünü bir yanabirahin bu tuzagi siz gurdurdunuz bana deyince ipler gerildi mahalla gaba dayIlarI kimin bir birlerine demedügünü birahmadilar.

Ben ikisinide gInIyom,coh AYIP BiRSEY vallaaa.

Yahu su bizim yaslilara vallaha birseyler oldi su YANARDAG DUMANINDAN olacah galiba,son günlerde AZAN AZANA,benimde icimde ufahdan bir GIPIRDAMALAR oliyda hatundan feleket gorhiyam,bayan Kilingtin gibi bir Osmanli tohadi vursa IRAZIYAMDA ,vallah hec dinlemez Dibinden keser.

Bu nedenle tolondede otur yerinde ,sahin gipirdama deyom kendi kendime.

Iddia edilen kadinin evli olmasi,cocuhlari bulunmasi,bu zamparaligi coh asmahda,bir yere sigdirilabülmesi mümkün görülmemektedir.

Bunun bir iftira olduguna kendimi inandirmaya calisiyorum.

Umarizda öyledir.

Ülkemizde olamiyacah hec birsey yohdur.

Hersey olabilebüler.

AmarIkada Time dergisinin sahabI muhabirine demiski,sen bu dergi icin cok yararli seyler yaptin,sana bir teklifim olacak.

DiLE BENDEN NE DiLERSiN.

LondrayamI

MoskovayamI

Parisemi

Berlinemi

Romayami

Tokyoyami

Bombayami, nereye dergimizin muhabiri olmah istersin?

Muhabir ne yanit vermis biliyormusunuz?

Ben Istanbulu istiyorum deyince,patronun agzi acik kalmis ve eklemis,AMA NiYE?

Evetttt,acaba niye?

Ve ,muhabir nedenini söyle aciklamis.

Senin saydigin baskenlerde her zaman hersey aynidir.

Emmeeeee Türkiye bambaska bir ülkedir.

Bir günün sansasyonel olayi ertesi günün sansasyonel olayindan coh minnacik kalir.

Türkiyemiz ne yazikki bu duruma getirilmistir.

Avustralyada polis hergün Türklere baskin üzerine baskin düzenliyormus.

Hürriyet muhabiri bunu duyunca Avustralya emniyet genel müdürlügüne gider nedenini sorar.Neden hep bizim Türklere baskinlar yapiyorsunuz?

Muhabirin aldigi yanita bakin?

SIZINKILER HEP BIRBIRLERINI AGIR SUCLARLA IHBAR ETTIKLERINDEN, MECBUR KALIYORUZ BASKIN DÜZENLEMEYE, COGU KEZDE HICBIR SEY CIKMIYOR.ELIMIZ BOMBOS DÖNÜYORUZ demistirler.

Bu cümle bizleri öyle güzel anlatiyorki,baska anlatima hic gerek yok.

Offffffffffff Offf.

Nasil dogru yola cekilecek bu insanlarimiz?

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

hehe

tolonbey güzel hikaye

de

ben avustralyadayım

burda polis

uyuşturucu ve terör yüzünden

bolca arapları basıyor

türkler toplum olarak pek problem çıkarmıyor

hürriyet muhabiri kıçından uydurmuş

:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Olan oldu. Şimdi Gürsel TEKİN'den başka tek bir kişi bile CHP'yi kurtaramaz.

Hiç CHP'li olmadım, solcu değilim, ama CHP lazım, o nedenle millet vekili olmasa da bu partiye her yönüyle şu anda sadece Gürsel TEKİN yaraşır.

Ne Öymen, Ne Sevigen, ne Sav, Ne Kılıçdaroğlu, ne o ne bu, anca Gürsel TEKİN ...

Birileri medyanın ve parti tabanının aklına Gürsel TEKİN'i getirmeli...

İşte o zaman dengeler değişir...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Eroin isleriyle Araplarin ugrasip Türklerin o askida bezi olmadigini söyleyen,ilk dafa seni okudum.

Eroin yolu Pakistan,afganistan,Iran,Türkiye üzerinden Avrupa ve diger ülkelere tasinir.

Yoksa simdi eroinciler rotami degistirdiler.

Bu eroin islerinde basi cekenler Türk vatandaslarindan cogunlukla kürtlerdir.

Avustralyadada bizimkiler bu isi Araplara kaptirmazlar.

Senin yanlisin var Dogan beg.

Hic yapan cihmaz demiyorum,elbetzte tektük cihar.

Emmeeee,bizimkiler en azililarindandir.

Eroinleri yahalanmasin deye altindaki gemiyibile batirip denize atlayanlar bizim mafiyalar.

Hao pizum karatenizlilerda mafiyalugi severlar.Kürtlerden sonra hamsilar kelur mafiyalukda.

Pir zamanlar cok meshur Laz Ismayil varidi Istanpolda,Eldida reisicumhur Cevted Sunay celenk konderdi Ismayulun cenazesine.

Oyle eyi pir mafiya idi hao pizum Ismayil Ellah rahmet etsun,mezari nur dulsun.O pir paska idi,onun yerini kimse tolturamaz,CUNKi o LAZiDi :-))))))

Oy Lazlara Lazlarada

Yem tökeyim kazlara

Kazlar yemi yavas yeyun

Pen sarilmisum kizlara.

Bilin bakalim bu Lazoglu neden kazlara yem atmistir?

Niye kazlara yemi yavas yeyin diyor? :-)))))

Bakalim bilebilecekmisiniz?

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Baykal, basın toplantısının ardından evinden yaptığı açıklamada Gülen'in birinci adamı olarak bilinen, bir numaralı yardımcısı oradan beni aradı. Hem de ilk gün ve ilk saatlerde. Bizimle asla ilgisi yok. Bizim çocuklara da sorduk. Adres biz değiliz, iktidara bakın' dediler.

ne demek bu..?

"Bizim çocuklara da sorduk. Adres biz değiliz...."

dedi

yani

genelde sizin ve sizin çocukların bu gibi veya benzeri konularla devamlı ilginiz oluyorda "bu seferdemi bizimkiler?" diyemi sordunuz sizin çocuklara..!?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Baykalin CHPin Genel Baskani olmamasi, türkiydeki sosyal demokrasi kültürü acisinden aslinda olumlu bir gelismedir, türkiydeki sosyal demokratlar Baykalin kurdugu statükocu hegomonyayi mutlaka kirip, hitap ettikleri toplumun dilini mutlaka konusabilmeli. Baykal gitti CHP bitti degil, tam tersine Baykal gitmeli ki, CHPye sosyaldemokrasi gelebilsin !

Bu ülke Orta Anadolu insanin Peygamberini kücümseyenlerin, Dersimdeki Alevileri baski ve zulmu mesru gören, bu toplumun ortak dogrularindan bi haber kendine sosyal demokratlara ihtiyaci yok !

Shalom

Al sana çakma bir beyin daha. Gazete köşelerini oku oku gel yaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muammer İnce olsun. Tayyip Erdoğan gösterdi ki konuşma becerisi çok önemli. Olmazsa Kılıçdaroğlu geçsin. Bunlar olmasza CHP %15'i geçemez. Gürsel Tekin kim ki? Ben tanımıyorum. Bu insanları sadece partililer tanıyor halk bilmiyor. Halkın bildiği adamı yada kadını geçirmeleri lazım.

tarihinde Yer Su tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...