Jump to content

FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • İleti 1,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Nazilerin başı Hitlerin ta kendisi israiloğulları kavminden bir yahudiydi. Katlettiklerinin önemli bir bölümü de Hazar Türkleriydi.

Katledilen Hazar Türkleri idi; yahudiler değil. Nasıl oldu da tüm dünya kamuoyu üretilen yahudiler katledildi yalanına inandı, şaşılacak şey.

:) :) :) :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

:) :) :) :)

Buyurun, dandik milliyet gazetesinde bile çıkmış bu haber. Aslında olay çok daha derin ama bu dandik haber bile yeter size:

"....İngiliz Daily Mail gazetesinde çıkan haber, herkeste şaşkınlık yarattı. Daily Mail gazetesi, Hitler’in akrabalarından alınan DNA örneklerine yapılan testler de “Yahudi” ve “Afrika” kökenli olduğunun anlaşıldığını yazdı.

Yahudİ düşmanı olarak tarihe geçen Hitler’in akrabalarından alınan örneklerden elde edilen “Haplopgroup E1b1b” (Y-DNA) adlı kromozonun, Almanya ve Batı Avrupa’da pek nadir görüldüğü, daha çok Afrika’nın Fas, Cezayir, Libya, Tunus gibi ülkelerinin yanı sıra Aşkenaz ve Seferad Yahudileri’nde bulunduğu belirtildi. Gazeteci Jean-Paul Mulders ile tarihçi March Vermeeren, DNA örneklerini kullanarak, Hitler’in 39 akrabasının izini sürmüştü. Yapılan araştırma sırasında Avusturyalı çiftçi Norberth H.’nin, Hitler’in öz yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı."

Kaynak için (tıklayınız): http://www.milliyet....582/default.htm

Ben bu habere ufak düzeltme yapayım:

Hitler, safkan, %100 israiloğulları kavminden olup yahudiydi.

tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

gerçek bir kafir olmadıkları sürece Budist, Hristiyan vs. cehennemde ebedi kalıcı değildir.

Zaten ebedi ceza çekecek olan kafirdir; insanların bilgilenmesini bizzat engelleyendir.

Kendi halinde bir vatandaş değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Üstteki ileti çok güzel. :D

sed

islami bütün kuralları sen koyuyorsun, başkasının her söylemi yanlış, imamı azam değil sen daha iyi biliyorsun, mevlana değil sen daha iyisini biliyorsun.

tarihinde xseddx tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Musluman veya dindar oldugunuzda Mantiginizi askiya alirsiniz. Isletim sisteminiz tumden farkli olur. Microsoft PC nin Macintosh programlarini ve komutlarini anlamadigi gibi.

Buyuk Harfle yazayim belki mavi ekran verir PC ler :

IDDIASI OLAN ISPAT ETMEK ZORUNDADIR. BIRSEYIN VARLIGI ISPATLANIR YOKLUGU DEGIL.

mesela, noel babanin yoklugu ispatlanamaz , bunun gibi bircok bilinmezin yoklugu ispanlanamaz, ama mesela Evrim teorisi bir tane aleyhde delille yok edilebilir; Yuzbinlerce lehine delil oldugu halde.

Ceza hukukunun basit bir kurali vardir ; kimse kendinin sucsuz oldugunu ispat etmek zorunda degildir, suclayan kisi bu sucun varligini ispatlamak zorundadir.

Bizi insan yapan zekamiz, aklimiz , mantigimiz. Ama dindarlarda; AIDS virusunun bagisiklik sistemini yok etmesi gibi, Din de mantik sistemini cokertmistir. Artik viruse karsi savasamazlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya YOKSA Arastirmaci?

Ya cok emin oldugunuz degerlerin hepsi fos ise, Aldatiliyorsaniz? Ya kucumsediginiz bu dunya hayati sizin ilk ve son tek biricik hayatinizsa? Oyle degerli ve gizemli birseyse?

Bunu en guzel Nasrettin Hoca cevapliyor: "Ya tutarsa? diye gole hergun maya calmak mi akillica yoksa mucizeleri hayalleri birakip elindeki az da olsa yogurdun degerini bilmekmi?"

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya arkadaşlar böyle okuyoruz savunuyoruz bu evrimi ama ne kadar acı değil mi, eninden sonunda bilmem kaç milyon yıllık dediğimiz fosillerin arasına biz de karışacağız arkeologlar bizi de çıkaracaklar topraktan sergileyecekler fosil sergisinde, kendini fareden daha üstün zannedenlere duyurulur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamı savunanlar ne kadar naif insanlar aslında seviyorum onları...Doğru yola çağırdığımızda bize düşmanca davranıyorlar oysa 1400 küsur sene önce peygamberlerine yapılan zulümün bize yapıldığını mantık olarak kavrayabilseler hepsi birer iyi insan olacaklar..Ah bir anlayabilseydiniz..Egonuzu bir yenseydiniz..Bu dünyadan aldığınız zevki ölüncede alacağınızı umarak dünya üzerinde vahşete tam gaz devam ediyorsunuz, aslında sizin adınıza da üzülmüyor değilim zavallılığınıza!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilim der ki:

"Suyun kaynama noktası 100 derecedir"... (Dikkat "Suyun 100 derecede kanadığına inan." demiyor.)

Açık mı? Açık... Suyun kaynaması için iyi niyet temiz kalp vs gerekir mi? Hayır. Hep kaynar :lol: , herkes deneyebilir doğruluğunu test edebilir... Yanlışı bulunursa düzeltilebilir...

Bu yüzdendir ki bilim gelişir, insanlığa hizmet eder.

Dine bakalım;

"İSLAM" ne demek? "TESLİMİYET" ... :wacko:

"Namaz kılmak islamın şartıdır."

Açık mı? Açık. Hadi kılalım... Kılalım... Nerede kılalım, nasıl kılalım, abdest nasıl? Kaç kere kılacağız? (3-5-8) :wacko: Nerede yazıyor? Doğru mu? Doğruluğu test edilebilir mi? Yanlışlar düzeltilebilir mi? Hayır...

Tefsirler, tartışmalar, ayrışmalar, mezhepler, savaşlar, köleler, kesmeler, yakmalar, toz duman...

Bu yüzdendir ki Din geriler, insanlığa eziyet eder...

Not1: belle; çok sabırlı adammışsın vesselam...

Not2: abdullahabdal; döndüğün iyi oldu... (tek ricam bold yazma zor okunuyor :) )

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...