Jump to content

FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

Recommended Posts

• İleti 1,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Dineri kaldırın. İyi insanlar yine iyi, kötü insanlar yine kötü olacaktır.

İyi karakterliler yine iyi, kötüler karakterliler ise yine kötü olacaklardır ancak;

İyi görünümlü kötü karakterler de, içlerindeki canavarları ortaya çıkaracaklardır.

Sonuç: Daha fazla kötülük.

Sitelerde Paylaş

İyi görünümlü kötü karakterler de, içlerindeki canavarları ortaya çıkaracaklardır.

Ters yüz edersek, iyiliğe kötülüğe bu kadar mana biçiliyor madem. Kötü görünümlü karakterler, dindarlık kılıfına sarılamayacaklar.

Sonuç; ak koyun kara koyun belli olabilir belki.

Sitelerde Paylaş

İyi karakterliler yine iyi, kötüler karakterliler ise yine kötü olacaklardır ancak;

siz mahkemelerde yığılan dosyalara bakar mısınız.

bu ülkede herkes birbiriyle davalı.

islam veya din sorunları çözmüyor..

dahası çözüm denen bu din denen şey bir sorun kaynağı olmuş.

hakem olayını kuran mı çözdü.

masal anlatmayın.

tek iyi yanı vardır dinin ..

hava değişimi ve kaçış olanağı verir kısa süreliğine..

ev,iş veya okulda sorunun vardır.

gidersin camiye oturursun..o kadar..

sonra.. camiide fazla kalırsan seni dışarı atarlar. :)

yani din seni sevmez..kullanır..

tarihinde cehane27 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
siz mahkemelerde yığılan dosyalara bakar mısınız.

bu ülkede herkes birbiriyle davalı.

islam veya din sorunları çözmüyor..

dahası çözüm denen bu din denen şey bir sorun kaynağı olmuş.

TC, Allahçı bir devlet mi?

Anadolu insanının tamamı Allahçı mı?

ev,iş veya okulda sorunun vardır.

gidersin camiye oturursun..o kadar..

sonra.. camiide fazla kalırsan seni dışarı atarlar.

yani din seni sevmez..kullanır..

Sen dini sevmediğin için böyle düşünüyor olmayasın.

"Sabah akşam Rab'lerine yalvarıp sadece O'nun hoşnutluğunu arzulayanları kovma. Onların hesabından sen sorumlu değilsin. Senin hesabından da onlar sorumlu değil. Onları kovarsan zalim olursun."

Sitelerde Paylaş

Burası bir yobaz için oldukça ağır bir sitedir..

Genellikle barındırılmazlar ..

Sen o yüzden sen ve senin giblerine ana avrat sövmediğine dua et...

Alt tarafı tartışmada karşılıklı söylenen küfür enstantaneleri kullanmış.

Sitelerde Paylaş

İmzalıktan da öte, ibretlik iletiler. Durumu daha da ibretlik kılan ise, bu üçünün de dişi olmasıdır.

Dişisi böyle ise erkeği nasıl olur, varın orasını da siz düşünün artık.

Atatürk'ün yaptığı bir devrimdi , şeker bayramı kutlaması değildi . ...Devrimler alabildiğine kanlı olurlar.Aç tarihte devrimleri devrimcileri oku .....

Atatürk ise en az hasarla yaptı bu işi , aynı bir trapezci ustalığında.....

Ben o devirde Atatürk olsaydım kafa göz girişir ,taş üstünde taş bırakmazdım....Yumuşak geçiş değil, olabildiğince sert geçiş yapar kökten kuruturdum....Siz Atatürk'e dua edin yine de...Sağ kalmış olan ailelerinizden laiklik düşmanı yobaz müslüman olarak doğmayı başarmışsınız...

Atatürk çok vicdanlı ve halkçı biriymiş..Saygı duyuyorum...

Ben özgürlüğüme göz diken yobazlara böyle olgun davranamazdım...

Çek git be, sefil... Senin dinini ben gece gündüz yerin dibine sokuyorum, ömrüm yettikçe de sokacağım.

Gidip kapkara kadın vajinasına tapan, kafasını sokan, kübik kara bir yapının etrafında deli danalar gibi dönen, her yıl Allah için kan dökerek ona kurbanlar veren sapık putçu gelmiş Atatürk'e laf edecek ve ben susacağım, öyle mi?

Hiç öyle geri çekilecek değilim sizin düşük zeka saldırılarınız karşısında. Hadis kafalı ezikler sizi..

Put dediğiniz o heykellerin önünde bir ömür selam durdunuz mu?

Bitti.

Bu da size dert olsun. Daha da duracaksınız.

Yok öyle bir şey, senin gibi cahillerin uydurmaları onlar ama bir dolu şeriat ve padişah yanlısı azılı dinciyi astığı doğrudur.

E özgürlük öyle kolay elde edilmiyor, devrimler de çiçeklerle yapılmıyor.

Eline sağlık M. Kemal'in. Geride artıklar kalmış ama, o kadar olur artık.. Onları temizlemek de bizim işimiz olsun..

Siz işte Atatürk´ün kurduğu medeniyetin ilk basamağına kurban olun, yobazlar, yok edebileceğinizimi sanıyorsunuz,? Yapamadığınız için gavur diye dışladığınız başka ülkelerin bile kıçını yaladığınınzı alem biliyor, allahınız pislik siz ne olacaksınızki?İstiklal mahkemeleriymiş, sen tut kendi askerlerine kurşun sıkan yavşakları ödüllendireceğinimi sanıyordun? inanç için adam kesen, vatanını hem gavur diyip hemde gavurlara el pençe divane durarak yok etmek isteyen sizlere az bile yapmıştır, ben olsam bu günleri göreceğime daha katı tedbirler alırdım, çünkü Atatürk diktatör değildi, sizede koyan bu zaten.

Sitelerde Paylaş

İmzalıktan da öte, ibretlik iletiler. Durumu daha da ibretlik kılan ise, bu üçünün de dişi olmasıdır.

Dişi olmak koyuyor ya size yobaz takımı, kara çarşaflara dolayıp üçer beşer alıp kuluçkaya yatan tavuk yapamıyorsunuz, geberin hasetinizden.
Sitelerde Paylaş

"modun rezil uslubu" adlı başlıkta en az bir sayfa malzeme vardı ama kaçırdık ya..

atatürke hakaret edenin dilini keserim diyen bayanlardan tutunda, çete lideri gibi uslub takınan modlara kadar ne ararsanız vardı. ama hiç aklıma gelmedi buraya taşımak.

sildiler güzelim başlığı yaw..

Sitelerde Paylaş

Ne sandiniz? Agzina iki carptiginizda susan kadin mi? Sinirinize gittimi once yatakta tek basina birakacaginiz, sonra (hafifce) doveceginiz, eve hizmet etmeye aldiginiz, basinada poseti gecirip namusunu kem gozlerden korudugunuz kadin mi sandiniz? "Esek alalim baba, bunca yuku tasimaya yardimci olur" diyen babama donup, "anan varya oglum" diyen dedem misali, bu kadinlari nenem mi sandiniz, susup kosede oturacak?

Hepsini gectimde, siz burayi ne sandiniz ben orasini hic anlamadim...

Sitelerde Paylaş
Ne sandiniz? Agzina iki carptiginizda susan kadin mi?

Yok, ağzından çıkanı kulağı duyan kadın.

"Esek alalim baba, bunca yuku tasimaya yardimci olur" diyen babama donup, "anan varya oglum" diyen dedem misali, bu kadinlari nenem mi sandiniz, susup kosede oturacak?

Biz seni maymunoğlumaymunun oğlu biliyoduk ama sen eşşoğlueşşeğin oğlu çıktın.

Hepsini gectimde, siz burayi ne sandiniz ben orasini hic anlamadim...

Ahlaklı (hanım hanımcık) Allahsızlarla dolu sanmıştık ancak yanılmışız.

Sitelerde Paylaş

Seni cikarir sultanahmet meydaninda essek gibi anirta anirta dolastiririm. Itlik yapmaya gelmeyin buraya, haytalar.

Sitelerde Paylaş

Hah birde hanım hanımcık diyor,senin hanım hanımcıktan ne kastettiğin belli yobaz, yobaza yobaz demek hanım hanımcıklık olmuyorsa bu senin yobazlığını teyid eder.Ateist bayan ahlaksız olur diye dşünün siz, biliyoruz sizin kapalı karılarınızın yaptıkları her haltı ve ben hayatım boyunca onların binde birini yapacak karaktere sahip değilim, neden? çünkü bana baskı yok ve hürüm, baskı nerdeyse boynuzun hası herdaim dibinizdedir.
Sitelerde Paylaş

"modun rezil uslubu" adlı başlıkta en az bir sayfa malzeme vardı ama kaçırdık ya..

atatürke hakaret edenin dilini keserim diyen bayanlardan tutunda, çete lideri gibi uslub takınan modlara kadar ne ararsanız vardı. ama hiç aklıma gelmedi buraya taşımak.

sildiler güzelim başlığı yaw..

Antideccal

Müslümanlar ancak kadınlara sataşabilirler...Karşında erkek yok tabii..Kusura bakma ama ben erkeklerle eşitim ..Bayan lafını kaldır bir kere..

Müslüman olan sana bu yüzden kızamıyorum bile......Neden dersen, yurdum ateist erkekleri müslüman toplumda doğup yaşadıklarından ,müslüman altyapı taşıdıklarından dolayı kadınlara ayrımcı davranıp ,bir erkeğe edemeyeceği lafları edebiliyorlarken , sen hayda hayda ayrımcılık yaparsın...

Benim asıl zorum müslüman ateist erkeklerle...Karşısına bir erkek çıksa cevap veremeyeceği yerde kadın çıkınca maaşallah her lafı saydırırlar..

Asıl onların eğitilmesi gerek..Sen de nasiplenirsin belki arada..

Sitelerde Paylaş

Hanım hanımcığı da ,eşşoğlu eşeği de gösteririm sana şimdi moron.....Git kendi hayat görüşünü yaşayacağın sitelerinde dolaş bir müddet ..

Sana fazla yüz verdik tepemize çıktın...

Sitelerde Paylaş

Git de neneni eşek, seni de eşşoğlueşşeğin oğlu yapan dedeni anırt sen.

Ayrıca, haytalık sana daha çok yakışıyor. Nikinle de uyumlu hem, bak; Hayta - yahya

Onuda anirtacam, senide anirtacam, insanlari essek yerine koyan butun dincileri toplayip, hepsini birden anirtacam. Essek gibi anirtacam sizi. Sizi essekler sizi...

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...