Jump to content

Beni öldürmek için el uzatsan bile, ben öldürmek için sana el uzatmayacağım


Recommended Posts

cihad

cehd kökünden gelmistir

arabca cihad , güc gayret sarfetmek

Islami teblig , nefse ve düsmana karsi mucadelle .

Allahin emrine göre yasama cabasi.

bakara 190

SİZE savaş açanlara karşı Allah yolunda savaşın, ama (amacınızı aşıp) saldırganlık yapmayın; doğrusu Allah saldırganları sevmez.167 191 Onları karşılaştığınız her yerde öldürün ve sizi sürdükleri yerden siz de onları sürün; zaten zulüm ve baskı, öldürmekten daha kötüdür.168 Onlar size savaş açmadıkça Mescid-i Harâm civarında onlarla savaşmayın;169 ama eğer sizinle savaşırlarsa onları öldürün; hakikati inkar edenlerin cezası böyle verilecektir.

192 Ancak vazgeçerlerse (siz de bırakın,) unutmayın ki Allah çok affedicidir, rahmet kaynağıdır.

193 O halde, artık zulüm ve baskı kalmayıncaya ve yalnızca Allah'a kulluk edilinceye kadar170 onlarla savaşın; ancak vazgeçerlerse, [bilinçli olarak] zulüm işleyenlerin dışındakilere karşı tüm düşmanlıklar sona erecektir

Atatürk bu ayeti cok okumus

tevbe 5

Ve (bu ölçülere uyarak geçirilen) haram aylar sona erince6 artık nerede kıstırırsanız7 öldürün müşrikleri; tutsak edin; çevirip kuşatın; gözetlenebilecek her yerde bekleyip gözetleyin onları.8 Ama eğer dönüp tevbe ederler, salâta katılırlar ve arındırıcı yükümlülüklerini yerine getirirlerse, artık bırakın yollarına gitsinler: Çünkü, her halükarda Allah çok acıyıp-esirgeyen gerçek bağışlayıcıdır.9

tevbe 29

[Ve] kendilerine [çok önceden] vahiy bahşedilmiş olduğu halde [gerçek anlamda] Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan,40 Allah ve O'nun Elçisi'nin yasakladığını yasak saymayan,41 ve böylece [Allah'ın onlar için din olarak seçtiği] hak dini din olarak benimseyip ona uymayan kimselerle42 savaşın; tâ ki, [savaş yoluyla] baş eğdirilip43 kendi elleriyle bağışıklık vergisi ödeyinceye kadar.

tevbe 36

Ve onlar sizinle nasıl topyekün savaşıyorlarsa, siz de Allah'tan başkalarına tanrılık yakıştıranlarla öyle topyekün savaşın;55 ve bilin ki Allah, kendisine karşı sorumluluk bilincine sahip olanlarla beraberdir.

37 [Aylara] ilave yapmak, [onların] hakkı tanımaktan kaçınma tavırları içinde olsa olsa fazladan bir örnek, hakkı inkara yeltenenleri (daha da) saptıran bir vesiledir.56 (Sözkonusu) bu [çoğaltmayı], ayların sayısını Allah'ın yasak kıldığı takvime uyarlamak amacıyla bir yıl olumlayıp bir yıl yasak sayıyor57 ve böylece Allah'ın yasak kıldığı şeyi (kendilerince) meşrulaştırmaya kalkışıyorlar.58 Kendi yaptıkları (bu) kötülük güzel görünüyor onlara. Zaten Allah hakkı tanımaktan kaçınan insanları doğru yola yöneltmez.

38 SİZ EY imana erişenler! Size ne oldu ki, “Allah yolunda savaşa çıkın” diye çağrıldığınız zaman yere çakılıp kalıyorsunuz?59 Sonraki hayatı[n iyiliklerini] gözden çıkarıp bu dünyadaki hayat[ın rahatlıklarıy]la mı kendinize doyum sağlama peşindesiniz? Fakat bu dünyadaki hayatın verdiği haz ve doyum sonraki hayatın vereceği yanında değersiz bir şeyden başka nedir ki!

39 (Bakın) eğer [Allah yolunda] savaşa çıkmazsanız, sizi çok çetin bir azapla cezalandırıp yerinize başka bir topluluk getirir; ki böyle yapmasında O'na hiçbir şekilde engel olamazsınız: çünkü Allah'ın, her şeyi irade ve takdir etmeye gücü yeter.

tevbe 41

[sizin için] bu kolay da olsa zor da olsa,65 savaşa çıkın; ve mallarınızla, canlarınızla Allah yolunda yürekten çaba gösterin; (çünkü) eğer bilirseniz, bu sizin kendi iyiliğiniz içindir!

tevbe 73

EY PEYGAMBER! Hakkı inkar edenlerle ve münafıklarla yılmadan savaş; ve onlara karşı kararlı ve ödünsüz davran,101 ki [pişman olup tevbe etmezlerse] varacakları yer cehennemdir; ne kötü bir duraktır orası!

furkan 52

bunun içindir ki, sen hakkı inkara şartlanmış olan kimselere uyma; tersine, bu [ilahî mesajın] ışığında onlara karşı bütün gücünü ortaya koyarak büyük bir direnç ve çaba göster.

anetkebun 69

Ama dâvâmız uğrunda üstün gayret gösterenleri, Bize varan yollara61 mutlaka yöneltiriz: Allah, kuşkusuz, iyilik yapanlarla beraberdir.

devami var ins.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 69
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hacc 39

KENDİLERİNE haksız yere saldırılan57 kimselere [savaşma] izni verilmiştir -ve şüphesiz Allah onlara yardım ulaştıracak güçtedir-: 40 onlar ki, sadece “Bizim Rabbimiz Allah'tır!” dedikleri için haksız yere yurtlarından çıkarıldılar.

nisa 75

Nasıl olur da Allah yolunda savaşmayı ve “Ey Rabbimiz! Bizi halkı zalim olan bu topraklardan kurtar[ıp özgürlüğe kavuştur] ve rahmetinle bizim için bir koruyucu ve destek olacak bir yardımcı gönder!” diye yalvaran çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmayı reddedersiniz?89

76 İmana ermiş olanlar Allah yolunda savaşırlar, hakikati inkara şartlanmış olanlar ise şeytanî güçler uğrunda. O halde Şeytan'ın dostlarına karşı savaşın; Şeytan'ın hile ve tuzakları kesinlikle zayıftır.90

tevbe 12

Fakat eğer bir andlaşma yaptıktan sonra andlarını bozar18 da dininizi karalamaya kalkarlarsa, o zaman, [kendi] andlarına saygısı olmayan bu sadakatsizlik timsali19 kimselerle savaşın, ki (o zaman) belki [azgınlıklarından] vazgeçerler. 13 Andlarını bozan, Elçi'yi sürüp çıkarmak için yapmadıklarını komayan20 ve saldıranların ilki olmayı da size bırakmayan bir topluluğa karşı savaşmaktan geri mi duracaksınız? Onlardan çekiniyor musunuz yoksa? Yoo, asıl çekinmeniz gereken Allah'tır,21 eğer [gerçekten] inanan kimseler iseniz!

14 Savaşın onlarla! Allah sizin elinizle cezalandıracak onları; hor ve hakir kılacak; sizi de onlara karşı yardımıyla destekleyecek; ve inananların içlerini ferahlatıp 15 kalplerindeki öfkeyi yatıştıracak.

Ve Allah dilediğine merhametle yönelir ve bağışlar;22 çünkü Allah doğru hüküm ve hikmetle edip-eyleyen mutlak ve sınırsız bilgi sahibidir.

16 [Ey İnananlar!] Allah, aranızdan, Allah'tan, O'nun Elçisi'nden ve O'na inananlardan başka kimseden yardım gözlemeden23 [O'nun yolunda] her türlü çabayı gösterenleri ortaya çıkarmadan,24 kendi halinize bırakılacağınızı mı25 sanıyorsunuz? Oysa, Allah yaptığınız her şeyden haberdardır.

Islamiyet dinde baskiyi kesinlikle yasaklanmistir , zor ve baski altinda gerceklesen iman gecersiz .

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamı peygamberden daha iyi anladığını sanan şebelekler,bakın muhammed ne diyor,cihad ne imiş?

"Insanlar Lâilahe illallah deyinceye,namaz kılıp zekat verinceye kadar onlarla cihad etmek üzere emrolundum. Onlar bunu söyledikleri

zaman kanlarini ve mallarini korumus olurlar. Hesaplari ise Allah'a aittir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

"1021 - Abdullah İbnu Avn anlatıyor: "Nâfı'ye yazarak savaştan önce (müşrikleri İslâm'a) davet etme hususunda sordum. Şu cevabı verdi: "Bu İslâm'ın başında idi. Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) Benî Müstalik'e ani baskın yaptı. Adamları gâfıldi, hayvanları su kenarında sulanmakta idi. Savaşabilecekleri öldürdü, kadın ve çocuklarını da esir etti. O gün Cüveyriye (radıyallahu anhâ) validemizi esir almıştı.

Bunu bana Abdullah İbnu Ömer (radıyallahu anhümâ) rivayet etti. Abdullah bu orduya asker olarak katılmıştı."

Buharî, Itk 13; Müslim, Cihâd 1, (1730); Ebu Dâvud, Cihâd 100, (2633).

1028 - El-Hâriss İbnu Müslim İbni'l-.Hâris babasından Müslim İbnü'l-Hâris (radıyallahu anh)]'den naklediyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bizi bir seriyye ile gazveye gönderdi. Baskın mahalline vardığımız zaman, atını hızlandırdım ve arkadaşlarımı geçtim. Köy halkı beni imdât çığlıklarıyla karşıladı. Ben onlara: Lâilâhe illallah deyip kendinizi koruyun dedim. Öyle yaptılar. Arkadaşlarım beni bu davranışım sebebiyle "Ganimeti bize haram ettin" diyerek ayıpladılar. Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)'ın yanına dönünce, yaptığımı ona haber verdiler. Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) beni çağırttı. Yanına varınca davranışımdan dolayı takdir etti ve: "Bilesin, Allah (celle celaluhu) senin için, o kurtardığın insanlardan her birisi sebebiyle şu kadar sevab yazmıştır" buyurdu. Sonra Resûlullah (aleyhissalâtu vessselâm) bana: "Sana kendimden sonra bir tavsiye yazacağım"dedi ve yazıp, üzerini mühürleyip bana verdi."

Ebu Dâvud Edeb 110, (5080).

1036 - Urve, Hz. Üsâme İbnu Zeyd (radıyallahu anhümâ)'den naklen anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana: "Übnâ'ya sabahleyin baskın yap ve yak" dedi." Ebu Müshir'e soruldu. Übnâ nedir?

"- Evet, haklısınız dedi, bunu biz daha iyi biliriz. O, (bildiğimiz) Filistin'deki Yübnâ'dır." Übnâ veya Yübnâ, Filistin'de, Askalân ile Ramle arasında bir yerin adıdır."

Ebu Dâvud, Cihâd 90, (2616).

İşte size cihad manzaraları

Link to post
Sitelerde Paylaş

ardaşım ayetlerin nüzul zamanlarını dikkate almammız lazım.bakın cımbızla çekersek ben islamı dünyadaki en iğrenç düşünce haline sokabilirim.siz de aynı şekilde islamı en üstün düşünce olarak gösterebilirsiniz. :mellow:

mekkede inen ayetlerin nispeten hoşgörülü olduklarını ve islam güçlendikçe ayetlerin sertleştiğini görürsünüz.yani önce senin dinin bana benim ki bana denmesini emreden,sen onların bekçisi değilsin diyen allah medinede fikir değiştirmeye başlar.savaş halinde olunmayan hristiyanları ve yahudilerle savasaı emreder.din allahın oluncaya kadar savasılmasını emreder. ;)

bu zaten dört halife dönemi ve sonrasında da islam adına sürekli birilerine savaş açıp,topraklarını işgal etmek şeklinde tecelli etmiştir.zalim emeviler neyse de dört halife de böyle yapmıştır.yanlış mı anlamıştır onlar islamı. :(

neyse ayetler birbiriyle çelişince alimler şöyle demişler.allah mekkedeki ayetleri nesh etmiştir.yani medinedeki ayetlerle değiştirmiştir.bugun hoşgörülü gözüken ayetler argüman olarak sunulamaz,bakın ne güzek hoşgörülü bir dinimiz var denemez.çünkü bu şekilde kuranın çelişkiler içerdiği sonucu ortaya çıkacaktır.

i

Link to post
Sitelerde Paylaş
İslamı peygamberden daha iyi anladığını sanan şebelekler,bakın muhammed ne diyor,cihad ne imiş?

anetkebun 46

Geçmiş vahyin mensupları ile zulüm ve haksızlıktan uzak durdukları sürece42 en güzel şekilde tartışın ve deyin ki: “Bize indirilene inandığımız gibi size indirilmiş olana da inanıyoruz: çünkü bizim ilahımız ile sizin ilahınız tek ve aynıdır ve biz [hepimiz] O'na teslim olmuşuzdur

60 mumtehine 7

[Ama] belki Allah, [ey müminler,] [şimdi] düşman olarak gördüğünüz kimseler ile sizin aranızda [karşılıklı] bir yakınlık oluşturabilir: çünkü Allah her şeye kâdirdir ve çok bağışlayıcıdır, rahmet kaynağıdır.

8 İnanc[ınız]dan dolayı size karşı savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan sürmeyen [inkarcılara] gelince, Allah onlara nezaketle ve adaletle davranmanızı yasaklamaz:9 çünkü Allah adil davrananları sever.9 Allah, yalnızca, inanc[ınız]dan dolayı size karşı savaşan ve sizi anayurdunuzdan süren veya [başkalarının] sizi sürmesine yardım edenlere dostlukla yaklaşmanızı yasaklar; ve [içinizden] onlara dostluk gösterenlere gelince, gerçek zalimler işte onlardır!

Link to post
Sitelerde Paylaş
"

o verdiğin kaynağa inanmıyorum.kuran da böyle haksızca öldürün diye birşey geçmiyor.benim için tek kaynak kurandır.o kaynakklarda iftiraa atılmicapını nerden bilicem? düşman herzaman ve heryerde düşmandır ve iftira atmak için pusuda yatmaktadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
ardaşım ayetlerin nüzul zamanlarını dikkate almammız lazım.bakın cımbızla çekersek ben islamı dünyadaki en iğrenç düşünce haline sokabilirim.siz de aynı şekilde islamı en üstün düşünce olarak gösterebilirsiniz. :mellow:

mekkede inen ayetlerin nispeten hoşgörülü olduklarını ve islam güçlendikçe ayetlerin sertleştiğini görürsünüz.yani önce senin dinin bana benim ki bana denmesini emreden,sen onların bekçisi değilsin diyen allah medinede fikir değiştirmeye başlar.savaş halinde olunmayan hristiyanları ve yahudilerle savasaı emreder.din allahın oluncaya kadar savasılmasını emreder. ;)

bu zaten dört halife dönemi ve sonrasında da islam adına sürekli birilerine savaş açıp,topraklarını işgal etmek şeklinde tecelli etmiştir.zalim emeviler neyse de dört halife de böyle yapmıştır.yanlış mı anlamıştır onlar islamı. :(

neyse ayetler birbiriyle çelişince alimler şöyle demişler.allah mekkedeki ayetleri nesh etmiştir.yani medinedeki ayetlerle değiştirmiştir.bugun hoşgörülü gözüken ayetler argüman olarak sunulamaz,bakın ne güzek hoşgörülü bir dinimiz var denemez.çünkü bu şekilde kuranın çelişkiler içerdiği sonucu ortaya çıkacaktır.

i

Ayetler her zaman icin gecerli

mekki medeni bunlari gec , Hz.Muhammed evsiz barksiz kalincami savas yapalim dedi

Link to post
Sitelerde Paylaş
anetkebun 46

Geçmiş vahyin mensupları ile zulüm ve haksızlıktan uzak durdukları sürece42 en güzel şekilde tartışın ve deyin ki: “Bize indirilene inandığımız gibi size indirilmiş olana da inanıyoruz: çünkü bizim ilahımız ile sizin ilahınız tek ve aynıdır ve biz [hepimiz] O'na teslim olmuşuzdur

60 mumtehine 7

[Ama] belki Allah, [ey müminler,] [şimdi] düşman olarak gördüğünüz kimseler ile sizin aranızda [karşılıklı] bir yakınlık oluşturabilir: çünkü Allah her şeye kâdirdir ve çok bağışlayıcıdır, rahmet kaynağıdır.

8 İnanc[ınız]dan dolayı size karşı savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan sürmeyen [inkarcılara] gelince, Allah onlara nezaketle ve adaletle davranmanızı yasaklamaz:9 çünkü Allah adil davrananları sever.9 Allah, yalnızca, inanc[ınız]dan dolayı size karşı savaşan ve sizi anayurdunuzdan süren veya [başkalarının] sizi sürmesine yardım edenlere dostlukla yaklaşmanızı yasaklar; ve [içinizden] onlara dostluk gösterenlere gelince, gerçek zalimler işte onlardır!

Tevbe 123- Ey iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirleri öldürün ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki, Allah müttakilerle beraberdir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

maide 28

Beni öldürmek için el uzatsan bile, ben öldürmek için sana el uzatmayacağım: Ben bütün âlemlerin Rabbi Allah'tan korkarım. 29 (Beni öldürürsen,) dilerim, hem kendi günahlarını, hem de benim günahlarımı[n yükünü] yüklenir36 ve böylece cehennemin yolunu tutarsın! Çünkü zalimlerin cezası budur”.

enfa 24

Siz ey imana erişenler! Her ne zaman sizi, size hayat verecek bir işe çağırırsa, Allah'ın ve (dolayısıyla) Elçi'nin bu çağrısına icabet edin; ve bilin ki, Allah insanla kalbinin [meyilleri] arasına24 müdahale etmektedir; ve sonunda O'nun katında bir araya getirileceksiniz.

25 Ve kötülük yönündeki öyle bir ayartıya karşı uyanık ve duyarlı olun ki o, ötekileri dışta tutarak yalnızca hakkı inkara kalkışanlara musallat olmaz;25 ve bilin ki Allah azapta çok çetindir:

26 Ve yeryüzünde azınlıkta ve çaresiz olduğunuz; insanların sizi kapıp götürmesinden korktuğunuz günleri hatırlayın26 ki, derken O sizi himaye etti, yardımıyla güç verip destekledi ve geçiminiz için temiz ve hoş rızıklardan bahşetti size, ki sonunda şükredesiniz.

ahzab 10

Onlar yukarıdan ve aşağıdan üzerinize geldiklerinde14 ve gözler[inizin] feri kaybolup yürekler[iniz] ağzınıza geldiğinde ve Allah hakkında en çelişik düşünceler aklınızdan (bir bir) geçtiğinde15 [neler hissettiğinizi hatırlayın]: 11 [İşte] orada ve o anda müminler sınandı ve şiddetli bir şok ile sarsıldılar.

12 Ve ikiyüzlüler ile kalpleri hastalıklı olanların16 [birbirlerine], “Allah ve Elçisi bize sadece boş vaadlerde bulunmaktalar” dedikleri zaman[ki durumu hatırla!]17 1

iste savasi gerektiren sartlar

Link to post
Sitelerde Paylaş
o verdiğin kaynağa inanmıyorum.kuran da böyle haksızca öldürün diye birşey geçmiyor.benim için tek kaynak kurandır.o kaynakklarda iftiraa atılmicapını nerden bilicem? düşman herzaman ve heryerde düşmandır ve iftira atmak için pusuda yatmaktadır.

Senin inanıp inanmaman ne beni,ne islamı nede milyonlarca müslümanı bağlar.Dünyada müslümanların % 99 u hadislere inanır ve ona göre amel eder.1400 yıldır bu böyle gelmiştir.

Nokta

Link to post
Sitelerde Paylaş
Senin inanıp inanmaman ne beni,ne islamı nede milyonlarca müslümanı bağlar.Dünyada müslümanların % 99 u hadislere inanır ve ona göre amel eder.1400 yıldır bu böyle gelmiştir.

Nokta

brucee lee senin o verdiğin kaynak kuranla çelişkilkidir.kuranla çelişen herşeyi çöpe atmakta biran terettüt etmem.

Isra (33) Allah'ın haram kıldığı canı, haklı bir sebep olmadıkça, öldürmeyin

Link to post
Sitelerde Paylaş
Tevbe 123- Ey iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirleri öldürün ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki, Allah müttakilerle beraberdir.

123 Siz ey imana erişenler! Hakkı inkar eden kimselerden yakınınızda olanlarla savaşın; (öyle ki) sizi kendilerine karşı sert ve direngen163 bulsunlar: ve bilin ki, Allah, kendisine karşı yüksek bir sorumluluk bilinci taşıyanlarla beraberdir

evet savas hali bu bir önceki ayete yazar ,

sizi kendilerine karşı sert ve direngen163 bulsunlar[bulmaslarsa esilirsin)

yasamak icin sart ,

Link to post
Sitelerde Paylaş
maide 28

Beni öldürmek için el uzatsan bile, ben öldürmek için sana el uzatmayacağım: Ben bütün âlemlerin Rabbi Allah'tan korkarım. 29 (Beni öldürürsen,) dilerim, hem kendi günahlarını, hem de benim günahlarımı[n yükünü] yüklenir36 ve böylece cehennemin yolunu tutarsın! Çünkü zalimlerin cezası budur”.

enfa 24

Siz ey imana erişenler! Her ne zaman sizi, size hayat verecek bir işe çağırırsa, Allah'ın ve (dolayısıyla) Elçi'nin bu çağrısına icabet edin; ve bilin ki, Allah insanla kalbinin [meyilleri] arasına24 müdahale etmektedir; ve sonunda O'nun katında bir araya getirileceksiniz.

25 Ve kötülük yönündeki öyle bir ayartıya karşı uyanık ve duyarlı olun ki o, ötekileri dışta tutarak yalnızca hakkı inkara kalkışanlara musallat olmaz;25 ve bilin ki Allah azapta çok çetindir:

26 Ve yeryüzünde azınlıkta ve çaresiz olduğunuz; insanların sizi kapıp götürmesinden korktuğunuz günleri hatırlayın26 ki, derken O sizi himaye etti, yardımıyla güç verip destekledi ve geçiminiz için temiz ve hoş rızıklardan bahşetti size, ki sonunda şükredesiniz.

ahzab 10

Onlar yukarıdan ve aşağıdan üzerinize geldiklerinde14 ve gözler[inizin] feri kaybolup yürekler[iniz] ağzınıza geldiğinde ve Allah hakkında en çelişik düşünceler aklınızdan (bir bir) geçtiğinde15 [neler hissettiğinizi hatırlayın]: 11 [İşte] orada ve o anda müminler sınandı ve şiddetli bir şok ile sarsıldılar.

12 Ve ikiyüzlüler ile kalpleri hastalıklı olanların16 [birbirlerine], “Allah ve Elçisi bize sadece boş vaadlerde bulunmaktalar” dedikleri zaman[ki durumu hatırla!]17 1

iste savasi gerektiren sartlar

Nazzaam bu yaptığınla kuranda ki çelişkileri ortaya koymuş oluyorsun. Sen işine gelen istediğin ayeti yaz, bende onala çelişen başka ayetleri yazarım.

Muhammed 35 Üstün durumda iken gevşeyip barışa çağırmayın. Allah sizinle beraberdir. O amellerinizi asla eksiltmeyecektir.

Neymiş müslüman güçlü ise barıştan yana olamazmış,asarmış kesermiş.

tarihinde Bruce lee tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

brucee lee ayrıca Size savaş açanlarla siz de Allah yolunda çarpışın; fakat haksız taarruz etmeyin çünkü Allah haksız taarruz edenleri sevmez." (Bakara-150

bu ayetede ters düşmektedir o kaynak.bu nedenle bun tür iftiralara islam dünyasının karnı tok. eyvallah

Link to post
Sitelerde Paylaş
brucee lee senin o verdiğin kaynak kuranla çelişkilkidir.kuranla çelişen herşeyi çöpe atmakta biran terettüt etmem.

Isra (33) Allah'ın haram kıldığı canı, haklı bir sebep olmadıkça, öldürmeyin

Kuranla çelişmez,Hadisler kurana birebir uyar. Müslüman dediğin asar keser,yakarHadi çekinmeyin gerçek yüzünüzü gösterin,yalakalık yapmayın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bakara

204 İNSANLARDAN öylesi var ki,187 bu dünya hayatı hakkındaki görüşleri senin hoşuna gider; (dahası), kalbindekilere Allah'ı şahit tutar, üstelik tartışmada son derece ustadır.188 205 Ancak hakimiyeti eline alır almaz yeryüzünde fesat çıkarmaya, [insanın] ürünü[nü] ve nesli[ni] yok etmeye çalışır:189 Allah fesadı sevmez. 206 Kendisine ne zaman “Allah'a karşı sorumluluğunun bilincinde ol!” dense, yersiz gururu onu günaha sevk eder: böylelerinin payına cehennem düşecektir; ne kötü bir konaklama yeridir orası

bak burda Müslümanlarin düsmanini anlatiyor Allah, bunlari engelemek icin savas yapa bilirsin hata gerekir

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...