Jump to content

‘İnsanlık filosu’ yola çıktı...


Recommended Posts

http://www.haberturk.com/dunya/haber/518513-insanlik-filosu-yola-cikti

‘İnsanlık filosu’ yola çıktı

Gazze’de kontrolü elinde bulunduran Hamas yönetimine bağlı kıyı güvenliği ekipleri 10 bin ton yardım taşıyan gemileri karşılamak için hazırlık yapıyor.

28 Mayıs 2010 Cuma, 10:07:41

518513_detay.jpg?1275033220 Günlerdir beklenen “Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ kampanyası kapsamındaki hareket için dün düğmeye basıldı. İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı’nın Filistin’e ilaç, tıbbi malzeme, çimento ve demir gibi insani yardım malzemesi götürecek olan Mavi Marmara isimli gemi ve komutasındaki 2 yük gemisi, Antalya’dan Gazze’ye hareket etti. Gemiler, Kıbrıs açıklarındaki uluslararası sularda Avrupa’dan gelen filoyla buluşacak...

TEHLİKELİ TIRMANIŞ

İSRAİL: Gemiler şov için geliyor, zorla durdururuz

TÜRKİYE: Şov değil, sıradışı tepki zamanı

60 ÜLKE, 750 GÖNÜLLÜ

Gazze’deki Filistinlilere 10 bin ton yardım götüren 9 gemi dün Akdeniz’e açıldı. Gemilerden 3’ü Türkiye’den yola çıktı. Gemilerde 60 ayrı ülkeden 750 gönüllü var.

‘BU İNSANİ YARDIMDIR’

İsrail ise 5 ülkeyi, “Siyasi şov yapmayın, gemilere komando çıkaracağız” diye uyardı. Türk Dışişleri cevap verdi: “Bu insani yardımdır. Gazze için sıradışı tepki vermenin zamanı geldi.”

İHH’DAN EYLEM ÇAĞRISI

Kepez’deki Erdal Öner Spor Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İHH İnsani YardımVakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail’in psikolojik harp teknikleri uygulayarak, Gazze’ye gelmek için yola çıkanların evlerine dönmeye başladığını iddia ettiğini, ancak bunun söz konusu olmadığını belirtti.

Yıldırım, “Dünyanın dört bir yanından gönüllüler bizimle Gazze’ye gitmek istiyor. Antalya’ya gelenler var. Ancak gemilere bineceklerin isimleri belirlendi. Birçok arkadaşı bırakmak zorunda kaldık” dedi.

İsrail’in gemilere müdahale etmesine izin vermeyeceklerini belirten Yıldırım, müdahale olması halinde tüm Müslümanları dünyanın dört bir yanındaki İsrail temsilciliklerinde eyleme çağırdı. İsrail’in tehditkâr tutumu karşısında geri adım atmayacaklarına dikkat çeken Yıldırım, “Gemileremüdahale edilmesine izin vermeyeceğiz. İçimizde bulunan Filistin ya da İsrail pasaportu taşıyan arkadaşlarımızın tutuklanmasına da izin vermeyeceğiz. İngiltere, İrlanda, İsviçre Dışişleri bakanlıklarından destek aldık. Dünyanın dört bir yanından da destekmesajı alıyoruz” dedi.

Basın toplantısına Ambargoyu Kaldırma Komitesi adına katılan Muhammet Savalla, müdahale olması halinde eylem çağrısı yaptı.

‘FİLİSTİN’E ÖZGÜRLÜK’

Yunanistan’dan katılan Dimitris Pionis, “Buraya Yunanistan halkının çoğunluğunun desteğini alarak geldik. Filistin halkının yalnız olmadığını göstermek için yola çıktık. Bu çalışmayı halkımızın büyük bölümü destekliyor. Birlik, beraberlik ve halk diplomasisi yapıyoruz. Akdeniz ve Filistin’e özgürlük istiyoruz. İrlanda’dan gelen bir gemimiz de bir gün gecikecek’’ dedi.

Konuşmalar sırasında katılımcılar “Yaşasın Gazze direnişimiz’’ şeklinde sloganlar attı. Antalya Limanı’ndan hareket eden gemi, uluslararası açık sularda Avrupa’dan gelen gemilerle buluşarak Gazze’ye doğru yol alacak.

HAMAS: SİYONİST KORSANLIK

Hamas yönetimi yardım gemilerine dokunulmaması için İsrail’i uyardı. Hamas liderlerinden İsmail Rıdvan İsrail’in gemileri durdurmaya yönelik “tehditlerinin siyonist korsanlığa vardığını” iddia etti.

Gazze’de kontrolü elinde bulunduran Hamas yönetimine bağlı kıyı güvenliği ekipleri 10 bin ton yardım taşıyan gemileri karşılamak için hazırlık yapıyor. Hamas’ın kıyı güvenliği küçük teknelerden oluşuyor.

518513_becc0e9ae1464be45e5dbdd8e990b40a.jpg

  • FİLODA KİMLER VAR?

9 gemiden oluşan “Yardım Filosu”nda, yüzlerce insan hakları savunucusunun yanı sıra, birçok yazar ve milletvekili bulunuyor. Gazze filosunda, Kuveyt’ten 1, Cezayir’den 10, Ürdün’den 1, Yemen’den 3, Bahreyn’den 1, Fas’tan 1, Mısır’dan 2, İrlanda’dan 3 olmak toplam 25 milletvekili var. Gemide 194 yabancı katılımcı yer alıyor. Türkiye’den giden katılımcı sayısı ise 363. Gemide 50’den fazla Türk ve yabancı gazeteci de bulunuyor.

  • GEMİLERDE NE VAR?

“Gazze” isimli yük gemisi 2 bin 104 ton çimento, 600 ton inşaat demiri, 50 ton kalekim taşıyor. “Defne” yük gemisinde ise 150 ton demir, 98 adet jeneratör, 50 adet prefabrik ev, 16 adet oyun parkı ve tıbbi malzemeler bulunuyor. Tıbbi malzemeler şu şekilde: Ultrason ve röntgen cihazları, yatak, diş üniteleri, tekerlekli sandalye, sedyeler, dambülatör, sterilizatör, mamografi cihazı, mikroskoplar, dializ makineleri, koltuk değnekleri, KBB üniteleri, ameliyat masası.

518513_34e9293c9eb16cf7cbd0d7274f94210b.jpg

''SIRADIŞI TEPKİ VERME ZAMANI''

Dışiçleri Bakanlığı Sözcüsü Burak Özügergin, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından organize edilen uluslararası yardım konvoyunun Gazze’ye yapacağı insani yardımla ilgili basın toplantısı düzenledi. Özügergin, Türkiye’nin bölgedeki sorunlara sadece güvenlik ve istikrar zaviyesinden değil, insan hakları açısından da baktığını belirterek, “İhtiyaç duyulan yardım malzemesine geçiş izni verilmesi sadece Gazze’de değil, Ortadoğu sorununun çözümüne yönelik olumlu bir adım olacak. Bu yapılan yardım teşebbüsü de, insani yardım faaliyeti olarak algılandığı takdirde istenmeyen sorunların önlenebileceğini düşünüyoruz. Bu, ne bizim ne başka devletlerin organize ettiği bir faaliyet. Gazze insanının ihtiyacına karşılık vermek için artık zamanın geldiğini düşünüyoruz. İsrail tarafının da olaya böyle yaklaşmasının yararlı olduğunu kendilerine söyledik” dedi. Özügergin, “Olağanüstü bir durum olduğunda toplumların da sıra dışı tepkiler vermesini doğal karşılamak lazım. Olağanüstü bir durum var, sıradışı bir tepki vermenin zamanıgeldi” ifadesini kullandı.

‘AMAÇ İYİ ANLAŞILSIN’

Amacın iyi anlaşılması için girişimlerde bulunulduğunu, Tel Aviv Büyükelçiliği’nin devrede olduğunu, siyasi düzeyde temaslar yapıldığını kaydeden Özügergin, “Gerilim olmamasını tercih ediyoruz. Bu siyasi bir şov değil. Bu, insanlara yardım malzemesini sıra dışı yollardan da olsa ulaştırılması meselesidir. Cevaplarını hep birlikte göreceğiz” dedi.

İSRAİL KOMANDOLARINDA GEMİLERE ÇIKMA HAZIRLIĞI

İsrail’in “Yediler” olarak adlandırılan kabinesi, yardım taşıyan uluslararası filonun durdurulmasına ve yardım malzemelerinin Gazze’ye transfer edilmesine karar verdi. Güç kullanarak Aşdod Limanı’na çekilmesi planlanan gemilerdeki inşaat malzemesi dışındaki yardımlar, İsrail tarafından Gazze’ye ulaştırılacak. İsrail ordusuna mensup komandoların da gemilere müdahale için tatbikat yaptıkları belirtiliyor. İsrail Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Yossi Gal, gemilerde vatandaşları olan Türkiye, İsveç, İrlanda, Yunanistan ve Kıbrıs elçilerine, yükün İsrail’de bir limana indirilerek kamyonlarla Gazze’ye götürülmesini önerdi. İsrail Ordusu da “Hamas’ın askeri yeteneklerini güçlendirecek herhangi bir şeyin geçişine izin vermeyiz” açıklaması yaptı.

LEVY: PROVOKASYON

İsrail’in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy, “Gemilerle gelenleri geri yollayacağız. Geminin amacı provokasyon” dedi. CNNTÜRK’te dün 5n 1k programında konuşan Levy, “Gazze’ de çok büyük bir yıkım oldu, inkâr etmiyoruz. Ama inşaat malzemeleriyle Hamas hastane yerine tünel yapıyor. Bu yüzden bu malzemelere izin vermiyoruz” dedi. Gaby, Gazze’ye her hafta 15 bin tonluk yardım malzemesi verdiklerini söyledi.

GAZETE HABERTURK

Link to post
Sitelerde Paylaş

Taşvana kaç, tazıya tut politikası yeryüzünde hala işe yarıyor.

Yazık olsun aklım var diyen insana!!!

Selam ederim Afrom ditim... :D

Selam Bergü :D

Bu konuyu çok iyi takip edelim, başı da sonu da bizleri veya bizim gibi bakanları pek şaşırtmayacak :)

Başbakan, Ulaştırma Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı, Gümrük Müsteşarlığı, İHH, falan filan...

Dikkat :)

İyilik her zaman amacına ulaşmaya bilir, bazen iyi bir iş yaptığımızı sanarken farkında olmadan tam aksine hizmet edebiliriz, ya da tam tersi...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Kendi insani tavuk kümesleri gibi yerlerde AC , SUSUZ, CIPLAK dururken APARTMANLARDA yasayan gecmiste Türkün midesini yarip kicina kanca sokup barsaklarinda altin arayanlarin cocuklarina yardim nekadar USLU bir istir,diye deli birinede sorsaniz aninda hayir yanitini alirsiniz.

Üstelikte bunlarin dayibabalari petro dolarlari bankalardan disari dasmaktadir.

Filistin Lideri Abbas daha dün güney Kibrisa gittiginde söyle bayanat verdi,

TÜRK ASKERI KIBRISDA ISGALCIDIR.

Bizim yaptigimiz düsmanimiza kursun vermektir.

Kucagina oturmaktir.

Yardim yapacaksak Tavuk kümesi gibi barbat perisan yasayan insanlarimiza yardim yapalim.

Desinleri BIRAKALIM.

G,Osmanlida heryil Araplara neler gönderiyordu neler?Arabin yüzünden Allah gunahlarini affatsIn deye.

Bugünde ayni kelleyi tasiyoruz.

Sahapsiz CECENLERE neden el uzatmiyorsun?

Dogu Türkistan seni neden hic ilgilendirmiyor?

Cünkü onlar Türk dimi.

Suudi arabistanin Istanbul cöplüklerinde olan cöplerden coh daha petrol dolarlari var.

Onlar yardim etmiyorda sana ne oluyor.?

PKK yi besleyip büyütün Elfetih örgütü ve Araplar degilmi?

Benim vergilerimle ellere yaranmaya calisamassin.

Bunun hesebi günü gelir sorulur.

Yardim edeceksen ,doguda ,güney doguda kis günü yalinayak ciplak okula gitmeye calisanlara yardim et.

Gerci Istanbulda ve yurdun heryani artik bir DOGU ve GÜNEYDOGUYA döndü ya.

Benim vergimi benim insanimdan baska apartmanlarda yasayanlara,ona buna Roket Tas,bomba atanlara veremezsiniz.

Kendi insani yardima muhtackan,kendi aptalliklarindan Yahudiyi basina BALA alanlara atalarimiz söyle demistir.

BIRAK SARHOSU KENDI AYILSIN.

Ayilmasi mömkün degüldür,cünkü ayni ickiden bizde sarhosuz ne yazikki.

Biz ayilamiyoruzki,ONLAR NASIL ayilsin?

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

bu konuyuda din düşmanlığınınızın ağır bastığı karanlık duygularınız ile değerlendirmeyin geçen karayolu ile giden yardım konvoyunda ingiliz ateist milletvekili vardı

bu insanlık ile ilgili bir mevzu tolonbey

tarihinde muslumangenc tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Insanlik önce uzaktakine demiyor,önce yakinindakine diyor.

Bunlarsa Yahudiyi baslarina kendileri davat etti.

Bunlar Türkü arkadan vurdu.

Bunlarin babalarinda BOK gibi dolarlar dolu.

Bunlara yardim etmek terörü azitir.

Bunlara yardim insanligin zararinadir.

Neka yardim

Oka terörist.

Onlara dost bana düsmandir.

Daha dün filistin basbahani Türk ordusunun kibrisda isgalci oldugunu söyledi.

Buna yardim deyil agzina ............mak gerek.

Bunlari degil Israil hicbir Arap ülkesi sevmiyor.

Basta

ÜRDÜM

MISIR

SUUDILER

Hic kimse.

Bunlar yedigi kaba pirleyenlerin tipik bir örnegidir.

Ürdün bunlari ülkesine acidi aldi,Bir gece ayaklanip Ürdünü ele gecirmeye calistilar ama basaramadilar.Kiral hüseyin hakli olarak hepsini siktir etti Ürdünden.

Bu hükümetten önceki hükümetlerde Filistinin bütün ihtiyaclarini karsilayacak parayi Amerika ve Israil veriyordu.

Filistinliler hem yardimi aliyorlardi,hemde sucsuz yahudileri bombalarla parcaliyorlardi.

Araba göre iyi insan böyle yapar dimi?

Hem yardimi alir hemde bomba atar.

Ben Araplardan gayri bir milletin bu tiynette oldugunu ne ohudum nede duydum.

Böyle sapmis insanlara yardim o insanlarin kötülükte israrina yardimci olursun.

Eeeeeeee,gecmiste Osmanliyi kucagindan atip gidip ingiliz kucagina oturursan,Türkün en zor gününde Türkü arkadan vurursan adama boyle kol gibi giydirirler.

YANDIM ALLAH bgirttirirlar adama.

Aslinda UN elden ,suda gölden oldugu icin calismayada gerek yok

NEKA din adami

OKA Terorist örgüt.

Isleri gücleri TERÖR.

Savasmayaysa götleri yemiyor.

Abtal Arap ,ayakkabilarini cikarip agzinda bir kamis girip kumun altina saklaniyor güya.Ulan kelek ayakkablarinida saklasana:-)))))).

Okadar dehi kellesi calismiyor.

Cölün yüzü asker fotinleriyle kapli,neymis Arap askerleri Yahudilerden gizlenmis :-))))))))).Neremle gülem acap.

Israil ucaklari yarim saat Karirenin üstünde ucuyorlarda birtek Arap ucagi kalkipda karsilarina cikamiyor.

Bas marasal Gemal Abdülle Nassiro savasmayip yenilen orduyu söyle cazalandiriyor ahlinca.Ordudaki bütün subaylari emekli yapiyor:-))))))).Savasmayan yalniz subaylarmi?Askerlerde ayni madenden degülmü?

Eski misir ordusu bir ülkeyle savasa tutusur.

Askerlerin savasmamasindan ordu yenilir.

Ordu komutani yenilgiden sonra Kahire disinda bir yerde bu orduyu toplar bir konusma yapar.

Sizler savasdan kactiginizdan yenildik,sizler kötü insanlarsiniz,sizin Allahiniz benim ayaklarimin antinda der ordu komutani ayagini yere vurur.Askerlerde vay sen bizim Allahimiza hakarat yaptin deye komutani öldürürler.

Yavuz Misiri ele gecirince,Kahire valisini cagirir ve derki

Bana 50 kisi kazmali kürekli adamla

Falan tarihte ordusuna hakarat eden komutanin ayagini nerede yere vurdugunu bilen birini bul ve al bana getir.

Toplanip giderler gecmiste olayin yasanilan yere.

Komutanin ayagini vurdugu yeri Yavuz kazdirir.

Onlarca koca koca sirali küpler cikar meydana icleri Altindolu.

Arap komutan gercekten Araplari cok iyi taniyormus.

Arap altin karsisinda yapmayacagi sey yoktur.

Ingiliz Casusu Lavrensde Araplari Altinla kandirmisti.

Arap cöllerindeki Osmanli kislalarinin kasalari altin dolu deye.

Abtal Arap birahin cöldeki kislalardaki sandiklari,osmanlinin Istanbuldaki hazinesinde bile tek altin kalmamisti.

Lavrens kislalara saldirip sandiklarda altin bulamayan Araplara baska hedef gösterir.

Sandiklarda yogisa bu altinlari yutmuslardirlar,yahaladiginizin midesini yarin bahin,ordada bulamazsaniz bu kancalari yahaladiginir Türklerin kicina sokup barsaklarini disari cekin orda arayin Osmanli altinlarini.

Bu abtal ve yamyamlara ben yardimmi ederim.

Bunlara yardim eden terörün azmasina yardimci olur.

Calismadan paralar yiyecekler geldiginden zamani bol,bu bos zamani adam nasil öldürülür ögretisini din adamlari actiklari terör yuvalarinda ögretiyorlar.

14 yasinda bir terörist beline baglanan dinamitlerle yahalanir.sorgusunda söyle der.

Bizim komutan bir din adami.

Bana dediki nekadar cok insan öldürürsen,okadar savap alacak ölünce CENNETE gidecen,CENNETTE 72 denem huri verecekler sana.

Sarisini

Esmeri

Kumrali

Yesil gözlü

Kara gözlusu olacak,at yataga,gir bacahlarinin arasina vur allahim vur.

Cocuhlar böyle teröre bulastiriliyor.

Türkiyede 3,5 milyon ac,ciplak,yoksul insan var,ONLARA YARDIM EDIN

Eger gercekten INSANLIK diyorsaniz.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yok araplar bizi sırtımızdan vurmuş yok Araplar bilmem ne.İşin gücün düşmanlık ve kan davası.Tolon senin gibilerin katılacağı bşir organizasyon değil bu.Çünkü insanlık diye birşey var başlıkta.Sen 70'ini aşmış insanlıktan nasibini alamamış abazanın tekisin.Seni teneşir bile paklamaz bu saatten sonra.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkler istiyorki biz Flistinli kardeşlerimize sahip çıkalım, onlar için savaşıp kurtaralım. Filistinlilerin kesinlikle böyle bir arzusu olmadığını belrtmeliyiz, Osmanlı döneminden kalma bir husumetleri var Türkiye'ye karşı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne ilginç insanlar kan davası gütmeyi ne çok seviyor.O bana yardım etmemişti ben neden edeyim ?Şu eskiden beni sevmezdi aman bırakın gebersin !

Filistinde ölen ve ölmeyip azap çeken insanların eskilerin yaptıklarıyla yargılanmasını istiyoruz.İnsanlık çıtamız ne zaman yükselecek ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne ilginç insanlar kan davası gütmeyi ne çok seviyor.O bana yardım etmemişti ben neden edeyim ?Şu eskiden beni sevmezdi aman bırakın gebersin !

Filistinde ölen ve ölmeyip azap çeken insanların eskilerin yaptıklarıyla yargılanmasını istiyoruz.İnsanlık çıtamız ne zaman yükselecek ?

Müslümanlar Filistinlilere üzüldükleri kadar Sudan da katledilen Hristiyanlar içinde üzülmeye başladığında

Veya onuda geçtim, kendi topraklarımızda katledilen Ermeni hristiyanlar içinde acı duyduklarında belki toplum olarak çıtamız yükselebilir

Filistinlilerin Türkiye'den yardım konusuna çok sıcak bakmadıklarını söylerken ciddiydim. Tarihten kaynaklanan bir güvensizlikleri var, Osmanlı'nı egemenliğinde olmayı şu anki duruma tercih edilir bulmuyorlar açıkçası

tarihinde jadı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar Filistinlilere üzüldükleri kadar Sudan da katledilen Hristiyanlar içinde üzülmeye başladığında

Veya onuda geçtim, kendi topraklarımızda katledilen Ermeni hristiyanlar içinde acı duyduklarında belki toplum olarak çıtamız yükselebilir

Filistinlilerin Türkiye'den yardım konusuna çok sıcak bakmadıklarını söylerken ciddiydim. Tarihten kaynaklanan bir güvensizlikleri var, Osmanlı'nı egemenliğinde olmayı şu anki duruma tercih edilir bulmuyorlar açıkçası

Müslümanlığı hristiyanlığı bir kenara koyduk .İnsanlığı konuşuyoruz.İnsanlık adına neler yapabiliriz ?

Ermeni hristiyanları katlettiğimizi kabullendiysek zaten çıtamızı yükseltme aşamasına gelişiz demektir.Acımayı bir kenara bırakalım.Toplum olarak acıma hissimiz yok zaten. Osmanlıyı savunma pozisyonuna gelmek istemem ama bu günkü cumhuriyeti kuranlar da osmanlının içinden çıktı.Bu kadar genelleyici olmayalım.Önce toplumun yapıtaşı olan bireylerin bilinçlenip temizenmesi lazım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlığı hristiyanlığı bir kenara koyduk .İnsanlığı konuşuyoruz.İnsanlık adına neler yapabiliriz ?

Ermeni hristiyanları katlettiğimizi kabullendiysek zaten çıtamızı yükseltme aşamasına gelişiz demektir.Acımayı bir kenara bırakalım.Toplum olarak acıma hissimiz yok zaten. Osmanlıyı savunma pozisyonuna gelmek istemem ama bu günkü cumhuriyeti kuranlar da osmanlının içinden çıktı.Bu kadar genelleyici olmayalım.Önce toplumun yapıtaşı olan bireylerin bilinçlenip temizenmesi lazım.

Mevzu senin Osmanlıyı savunman değil ki, ben Filistinlilerin Türkiye'ye bakış açısını anlattım, kendileri bana şahsen söylediler bunu. Filistindeki öğreti bu şekilde muhemelen

Benim gördüğüm genel tablo, müslümanlar müslüman olmayan toplumlar katledildiğinde herhangibir üzüntü duymuyor, tepki göstermiyor. Filistinde devam eden sıkıntı'da ise Arapların ırkçılığının çok büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası o bölgede İsrail diye bir ülkenin varlığını kabul edemedikleri için kavga bu günlere kadar geldi. İsrail minicik, bit kadar bir ülke, ırkçı nefretler olmasa kırk yıl önce hallolurdu o mevzu

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne ilginç insanlar kan davası gütmeyi ne çok seviyor.O bana yardım etmemişti ben neden edeyim ?Şu eskiden beni sevmezdi aman bırakın gebersin !

Filistinde ölen ve ölmeyip azap çeken insanların eskilerin yaptıklarıyla yargılanmasını istiyoruz.İnsanlık çıtamız ne zaman yükselecek ?

burada uzaydan masallar okuma biraz güncel dünya görüşleri ile olaylara bak. yoksa bizde biliyoruz hümanistlik, iyilik,güzellik.....

tv de ben ateistim de bakalım başına ne gelecek. katledilme olmasa bile senden kaçacak insanlar var. sanki eski zamanlarda hastalıklı insanlardan kaçmaları gibi....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Cicili,bicili hanIm gardaslarImIzdan Jadi ve Missateist durumu kavramislar.

FellahuazimlarIn ne menem seyler boldugunu anlamislar, darIsI henüz anlayamayanlarinn basina.

Bu neye benzedi bilirmisiniz,Hitlerden (Hikmetten)5 milyonluk altini alan Küdüs müftüsü söyle FETVEI MUAZZAMASINI DERC eder.

Hitler gizli müslümandir,gercek adida Hikmettir,Allahini peygamberini sever ona yardima kostugunda ölünce SEHIT olacak.Cennette 72 Huriy72 de parlah gilmana kavusacak.

Bu 144 datliya kavusmak icin müslümanlardan100,000 gönüllü Almanyada solugu alir.

Küdüs müftüsü 5 milyon degerindeki altinda Italyan diktatoru Musadan (Mussolineden) alir.Bir fetvede onun icin verir.Müslümanlar Allah adina güzel garilara,parlah oglanlara sahap olsunlar dege ölmeye Mussolinenin ordusuna katilir.

Ölenler BOH YOLUNA GITTI NIYAZI olur.

Ölmeyenlerde cektikleri sikintilarda yanlarina kalir.

Bizim yecüc mecücleride bu yola bircok Allama haylamistir.

Dikkat ederseniz camilerde hutbenin sonunda hocalar söyle derler.

Yoksul hISIM AKRABAYA yardim,varligi yerinde olanlarin boynunun borcudur.

Türkiyede 3,5 milyon insanimiz Filistinlilerden coh daha yoksul bir hayat yasadiklari halde(bizimkiler kümestende kötü yerlerde yasarkan Filistinlilerin yasadiklari yerler bizim orta siniflardan dahada güzeldir.

Sen 3,5 miyon sahapsiz insani birah git Arabin Fallahina sahab cih)Sormazlarmi adama cuma namazlarinda hutbeden inmeden önce imamlar ne öneriyor müslümanlara.

Desinler deye GEREKSIZ yardim SAVAP degül GUNAHTIR.

Gerci müslümanlar hanki isi dogru yapiyorlarki,o iside dodru yapsinlar.

Yarin gemileri Israil kendi limanlarina götürüp,ordan hade bakem nerden geldiyseniz oraya mars mars dediginde görecem gemileri gönderenlerin SIRADISILIGINI.

UCUZ GEHRIMENLIGINI.

Inaniyorumki,bu gemilere ibreti alam icin gecit vermeyecek ve gücünü Israil bir dafa daha isbat edecektir,Islam ALAMINA.

Aha amburiya sinegin sicmadigi yere yaziyam :-)))))).

Gecenlerde Misirda gecit vermediydi Türk yardim konvoyuna.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

''Şov değil, sıradışı tepki zamanı''

Sıradışı tepki ne demekse? Şov işte.O küçücük gemilerle ne akdar yardım götürülebilir ki? Yardımın ''temsili'' olduğunu kendileri de söylüyorlar zaten, amaç şov yapmak.

İsrail yardımların kendi elinden yapılasına izin veriyor zaten, maden amaç sadece ''insanlık'' o zaman israilin aracılığını kabul edeceksiniz, bazı şeyleri görmezden geleceksiniz. O azıcık ''şov'' yardımı için yapılan masrafla gerçekten işe yarar bir yardım da yapılabilirdi.

Ama olmaz. Nerde bunun reklamı?

İnsanlıkmış! Diğer gemileri bilmem ama türkiyeden yola çıkan gemiler ülkenin şeriacı yada aşırı islamcılarla dolu.

Önce ''insanlık bu sadece'' diye başlayacaklar, iş bitince ''zamanın da insanlık yapan kimdi bizdik'' diyecekler.İnsanlık diye bişey olmadığını herkes bilir, reklama yatırım bu sadece.

O gemilerden birinde mesela ''insanlık adına diyaneti kapatmalı ve oraya akan paralarla ülkemizin fakirlerini yardım etmeliyiz'' diyen biri çıksa anında çapayı kıçına geçirip denizin dibine gönderirler.

İnsanlıkmış. siiii....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ülkemizin insanları çok yüksek standartlarda yaşıyor, acayip zengin bir ülkeyiz hiçbir eksiğimiz yok, yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda.. Sıra başka ülkere yardıma geldi değil mi

Devlet önce kendi insanını doyursun.

Devlet elini halktan ceksin.Devlet halka hizmet edecegine hizmet ettiriyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...