crossfox 0 Mayıs 28, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2010 gönderildi birden fazla antivirüs programı çakışıp tekrar çökertebilir de sistemi, aman diyim ciddiye almayın. nihil bir daha ki formatımda senin yöntemini deneyeceğim, daha iyi bir sonuç alacağıma eminim, sana güvenim tam. Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Mayıs 28, 2010 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2010 gönderildi he he he. s.çmaktan altıma güldüm naber lotus çiçeği Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Az önce bilgisayar açıkken şekerleme yaptım. Sonra baktım bilgisayarı beklemeye almış, sonra açmaya çalıştığımda bilgisayar kilidini sordu. bende bilmediğim için kapattım ve yeniden açtım Bu bilgisayar kilidi denen şey ne ve bunu nasıl değiştirebilirim. Link to post Sitelerde Paylaş
pisinge 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Az önce bilgisayar açıkken şekerleme yaptım. Sonra baktım bilgisayarı beklemeye almış, sonra açmaya çalıştığımda bilgisayar kilidini sordu. bende bilmediğim için kapattım ve yeniden açtım Bu bilgisayar kilidi denen şey ne ve bunu nasıl değiştirebilirim. Cilingirci cagir yada googleye sor... Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Cilingirci cagir yada googleye sor... çok yardımcı oldun saol <_< Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Az önce bilgisayar açıkken şekerleme yaptım. Sonra baktım bilgisayarı beklemeye almış, sonra açmaya çalıştığımda bilgisayar kilidini sordu. bende bilmediğim için kapattım ve yeniden açtım Bu bilgisayar kilidi denen şey ne ve bunu nasıl değiştirebilirim. Pc'yi formatlarken yazdığın user name ve password olabilir bu kullanıcı kilidi.Eğer password yazmadısysan direk enter diyip açabilirsin.Eğer böyle birşey sormasını istemiyorsan Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesaplarından bilgisayar adı dışındaki (Administrator yada format atarken yazdığın user name ) kullanıcıları silmen yeterli olur. Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Pc'yi formatlarken yazdığın user name ve password olabilir bu kullanıcı kilidi.Eğer password yazmadısysan direk enter diyip açabilirsin.Eğer böyle birşey sormasını istemiyorsan Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesaplarından bilgisayar adı dışındaki (Administrator yada format atarken yazdığın user name ) kullanıcıları silmen yeterli olur. Orası bilgisayar parolası. ben bilgisayar kilidinden bahsediyorum. Geçen sefer bilgisayar çöktü dediğim buydu zaten, açarken adam ille bilgisayar kilidini sordu, bende böyle bir kilit olduğunu hatırlamıyorum ve bulamadım, mecbur yeniden yükledim. Eskiden forumda bu işlerden anlayan bir yığın adam olurdu, şuan bilgili kimse kalmamış belliki. Link to post Sitelerde Paylaş
Tutankhamun 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Orası bilgisayar parolası. ben bilgisayar kilidinden bahsediyorum. Geçen sefer bilgisayar çöktü dediğim buydu zaten, açarken adam ille bilgisayar kilidini sordu, bende böyle bir kilit olduğunu hatırlamıyorum ve bulamadım, mecbur yeniden yükledim. Eskiden forumda bu işlerden anlayan bir yığın adam olurdu, şuan bilgili kimse kalmamış belliki. Siz elektrikli süpürgesi,ütü , bulaşık makinası, çamasır makinası gibi aletlere yönelin. Link to post Sitelerde Paylaş
ludw1g 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Az önce bilgisayar açıkken şekerleme yaptım. Sonra baktım bilgisayarı beklemeye almış, sonra açmaya çalıştığımda bilgisayar kilidini sordu. bende bilmediğim için kapattım ve yeniden açtım Bu bilgisayar kilidi denen şey ne ve bunu nasıl değiştirebilirim. Dediğin olay ekran koruyucu kilidine benziyor. Sağ tuşla masaüstüne bas, properties/seçeneklerden screensaver/ekran koruyucu, ordan da parola kullanmayı iptal et. Ayrıca Control Panel/denetim masasından User accounts/kullanıcı hesaplarından kullanıcı şifreni kaldır. Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi Siz elektrikli süpürgesi,ütü , bulaşık makinası, çamasır makinası gibi aletlere yönelin. ilahi akhenaton,nereden buluyorsun böyle esprileri Link to post Sitelerde Paylaş
bilibid 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi bilgisayara en kötü olacak şey su, içiçek dökülmesi, ya da yere düşüp hasar görmesi. hep bu sebeğlerden bozuluyor pc. Link to post Sitelerde Paylaş
Tutankhamun 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi ilahi akhenaton,nereden buluyorsun böyle esprileri Yo bir dost tavsiyesi espiri değil. Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Haziran 10, 2010 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 10, 2010 gönderildi neyse, kimse sorduğum soruyu anlamadı bile sanırım, çok bilinen bir problem değil heralde. sadece bilgisayarın otomatikten bekleme moduna geçmesini önlesem bir sorun olmaz heralde Link to post Sitelerde Paylaş
antiateist_ 0 Haziran 11, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2010 gönderildi Az önce bilgisayar açıkken şekerleme yaptım. Sonra baktım bilgisayarı beklemeye almış, sonra açmaya çalıştığımda bilgisayar kilidini sordu. bende bilmediğim için kapattım ve yeniden açtım Bu bilgisayar kilidi denen şey ne ve bunu nasıl değiştirebilirim. Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla. Sırasıyla Properties>Screen Saver>Power Açılan sayfada Turn off hard disk ile System Stanby sekmelerinin yanında bulunan kutucuklarda "never" seçeneğini seç. Yanyana 2 tane olacak, biri pc fişe takılı iken, diğeride şarz halinde iken. Sen her ikisinde de "never" seçeneğini işaretle. Onuda beceremezsen, Control Panel'e gel. Oradan User Accounts yazan simgeye tıkla. Orada şifreli hesaplar yer alacak. Onları sil yada değiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
Arykanda 0 Haziran 11, 2010 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2010 gönderildi (düzenlendi) sesi disketten yüklücam, başka yeni kurulan biilgisayara neler yükleme neler kurmak gereklidir? Windows yükledikten sonra bilgisayarın sürücülerini yüklemelisin. Bilgisayarın marka ise kendi CD'sinde sürücüler mevcuttur. Yok ise, bilgisayarın bileşenlerinin markasına bakarak sürücüleri internetten indirip yükle. Bunun dışında yardımcı programlar da yüklemen gerekecektir. Bu yardımcı programlar zamanla karşına çıkar. O programlar olmadığından bir şeyler çalışmaz, o zaman yüklersin. Benim bilgisayarda a bir sorun var, bir haftadır halledemedim. Sanırım benimkinde hardware bir sorun var.. Olmazsa laptop ile devam edeceğim. (Not: bu mevzu iki hafta öncenin mevzusuymuş. Ben de yeni sanıp fikrimi yazdım. Neyse, yine de işe yarar belki...) Haziran 11, 2010 tarihinde Arykanda tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts