Jump to content

Erdogan:Camiler kislamizdirdir,demisti


Recommended Posts

Evvettt

Dinler diyalogundan ,bir ÖRNEK.

Minareler mizragimiz

Camiler kislamiz.

Yeni peygamberimiz Fettullah alehislatu vesselamin dostlari,

dinler diyaloguna son derece baglidirlar.

Gezgin:

Kaynaktaki görüntü değiştiğinden buraya yüklenen ilgisiz bir görüntü var.

http://www.aydinlik.com.tr/images/tarama.jpg

tolonbey, aynı görüntüyü bulun, buraya yükleyeyim.

tarihinde gezgin95 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
fethullah gülen cemaatinin kimseye bi zararı olmamıştır.iftira atma burda. fethullah gülenin böyle birşey yaptığını kanıtlayamazsan özür diliyeceksin.

fettosun en buyuk zarari insanlarin duygulariyla oynayip o salak dine baglamaktir, insanlarin beyinlerini sulandirip durduruyor, duygu somurusu. ki

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 8 years later...

Tayyip'in karşısına çoban kuruculu rakip parti çıktı, Bursa'da Dolunay Partisi kuruldu.

  Bursa’da çobanlık yapan Serdar Okuyucu adlı kişi, AKP'nin kurulma sürecinde Mudanya Gençlik Kolu kurucu başkanlığı yaptı, sonra 2009 yılında AKP'den ayrılarak HAS Parti Mudanya İlçe Başkanı oldu. Ancak HAS Parti'nin AKP'ye katılma kararı almasının ardından Serdar Okuyucu, Mudanya'da bir çiftlikte çobanlık yapmaya başladı. 2 yıl boyunca 200 koyuna çobanlık yapan Okuyucu, bir akşam koyunları otlattığı sırada dolunaydan etkilenerek parti kurmaya karar verdi ve kalemi eline alan Okuyucu parti tüzüğünü hazırladı Doluna partisini kurdu. 2015 yılında resmi olarak kurulan Dolunay Partisi 60 ilde teşkilatlandı ve 2019 yılındaki seçimlere katılabilecek.

  Prof. Korkut Boratav, Türkiye'nin gündeminde olan ekonomik kriz için, Kriz gelir Erdoğan gider beklentisi yanlıştır. Krizler iktidarları otomatik olarak değiştirmez, hatta halk sınıflarının örgütsüz, zayıf olduğu, işsizliğin, sefaletin yaygınlaştığı ortamlarda baskıcı rejimleri güçlendirebilir dedi.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 30.03.2008 at 14:49, Tatar_ramazan said:

fethullah gülen cemaatinin kimseye bi zararı olmamıştır.iftira atma burda. fethullah gülenin böyle birşey yaptığını kanıtlayamazsan özür diliyeceksin.

Böyle beyinsizler de varmış. :) puhahahhahha...  fetöcüler,nurcular,süleymancılar,ismalağacılar, zart-zurt zurnanın son deliği.  a.koydunuz zaten ülkenin.Her yer cemaatci, başka bibk yok ki zaten.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...