Jump to content

İsrail gemileri harekete geçti


Recommended Posts

Ama bunu nurcular yapıyor ve savunmak sağlıklı değil,yerine Türk askeri yardıma gitseydi karşı çıkmazdım.

'' israili son kez uyarıyoruz UYDU YAYINI ENGELLENİR ENGELLENMEZ oradaki kardeşlerimizin hayatından şüphe edeceğimiz için bütün israil çıkarlarına konsolosluklarına karşı topyekün harekete geçeceğiz ve bu öfke selini durdurmaya Allahtan başkasının gücü yetmez bu böyle biline.GEMİLERİMİZDEN haber alamadığımız anda kıyamet kopacak sizin deyiminizle armageddon... ''

Hangisi ciddi bir savaş başlatır. Uluslararası olmayan bir askeri yardım mı? yoksa uyduları engelleyip sivilleri sağ salim evlerine gönderilmesi ihtimali mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 974
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Şu anda israil Türkiye savaşında zararlı Türkiye çıkar, bundan şüpheniz olmasın...

Hani derler ya ne oldu Amerika Irakta ya da vietnam da yenildi, lan gerizekalılar olan sonuçta o ülkelere oldu, Amerikan halkı ülkelerinde her gece barlar da sex eğlence içindeyken, savaş o topraklarda sürüyor ırak şu anda perişan bir şekilde, Amerika geri çekilse Irak kazanmış mı olacak yani, Savaşı Amerikanın evine taşıyamazsanız o korkuyu yaşatamazsanız boş, gelirler Türkiye'yi de duman ederler, sonra geri çekilirler bizde deriz ki yendik öyle gerizekalı bir zafer anlayışımız var..

İleride Birgün Türkiye'nin potansiyel düşmanı gene araplardır bunu kafanıza sokun..

Acıyın filistine, eğer ki Arapların israil'i yenecek gücü olsa var ya, siz o zaman seyredin bakalım vahşetin kıralını, nasıl gömüp taşlıyorlar kelle kesiyorlar..

Allahtan ki İran Dünyanın hakimi olsa düşünemiyorum vahşeti...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir halt olmaz kimse kıçı kırık İsraili tınlamaz hele Türkiye gibi bir devlet ve İsrail savaşak ha oha.Bu benim Bruss Lee ile ringe çıkmama benzer.

İsrail anca gitsin mülteci kamplarında sivil katletsin Türkiye ile savaşırsa .oku yer.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hala bütün söylenen ve yapılanların gazzeye yardım için yapıldığına inanıyormusunuz? dünyada bir milyar kişi aç…gazzeliler daha şanslı. şimdi bir düşünelim…asıl amaç ne? gerçek buysa bize neden gösterilmiyor? bundan kimin veya kimlerin çıkarı var? bu hafta sonu, rotamız filistin adlı bir filo, birçok avrupa ülkelerdeki insani yardım kuruluşları ve türkiyeden ihh nın katıldığı bir projeyle, israi’lin gazze’ye uyguladığı ambargoyu denizden delmek için yola çıktı. gazzeye israel’den her hafta ortalama onyedi bin ton yardım giriyor. rotamız filistin on beş gemi ile yedi bin ton yardım getirmeyi planlıyor. yani israel’den bir haftada girenden daha az. bu yardımı yapmak için milyonlara gemiler alındı, ocak ayından beri planlar konferanslar basın toplantıları….

daha önce yayınlanan resimleri hatırlıyorsunuz. gazzede açlık yok. olsa da bu gelen yardım devede kulak. üstelik israel bu gemileri karasularına sokmayacağını bildirdi bile. o zaman, bu yapılan gürültünün tek bir sebebi var…. o da sadece gürültü yapmak, israel'i zor durumda bırakmak, ve türkiyeyle arasının açılmasına sebep olmak. tabiki daha da büyük amaç şeriat…

biz bu filmi daha önce nerede görmüştük? size de sanki eski bir film tekrar baştan yapılmış gibi gelmiyormu?

iki filmin de yapıcısı ihh. başrolde bülent yıldırım

biraz gerilere, 2003 2004 yıllarına gidelim, ve karşılaştıralım

ii körfez savaşı…abd ve israil bayrakları yakılıyor…binlerce kişi katil abd diye gösteri yapıyor.

2009… israie bayrakları yakılıyor…binlerce kişi katil israel diye gösteri yapıyor.

ii. körfez savaşı…”fallujaya yapılan bir saldırıyı istanbul ankaraya yapılacak bir saldırıyla eş tutarız”

2009… “kudüs’ün, ramallah’ın, gazze’nin kaderi, istanbul’un ankara’nın, izmir’in kaderinden ayrı değildir”

ii. körfez savaşı…fallujaya giden yardımlar kime teslim ediliyor?

2009…gazze konvoyuyla gelen yardımlar kime teslim ediliyor?

daha mı? 1998 de çeçenstan için toplanan yardımlara ne oldu?

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...ew.aspx?id=-261872 örnekler bitmek bilmiyor !

ihh bir yardim kuruluşundan çok hamas ve el kaideyle dirsek temasinda olan bir kuruluş….

amaci?

dünyada ab ve abd haması bir terör örgütü olarak niteliyor. bu yardım kisvesinin altındaki asıl amaç bir terör grubuna ve terör grubunun amaçlarına yardım olmasın? gazze konvoyunun arkasında kimler var? bir kısmını listeliyoruz:

http://www.investigativeproject.org/...lestina-convoy

* maddi yardımın bir kısmı filistin dayanışma örgütü tarafından ingilterede toplandı. fdö hamasın bir terör örgütü olduğunu kabul etmiyor.

* ingiliz milletvekili george galloway: kanada dahil birçok ülkeye girmesi hamasa yardım ettiği gerekçesiyle yasak. hamas lideri ismail haniye tarafından filistin pasaportu verilmiş

* 11 eylül 2001 de new york taki ikiz kulelerin, yahudi sahipleri tarafından isteyerek yıkıldığını öne süren malezya cumhurbaşkanının yardım kuruluşu

* amerikan inançlar arası işbirliği ifco. hamas a maddi yardım yaptığı gerekçesiyle araştırılıyor. daha birçok stk da bu filoya katkıda bulundu

türkiyede bu işin başını çeken ihh yı biraz daha yakından tanıyalım…ve son on onbeş senedir bu yardım örgütünün yaptıklarına bakalım.

israil 2008 yılında ihh nın israilde faaliyetini yasakladı. sebep? dünya çapında hamas için yardım toplayan - hayır itilafı- ,örgütünün türkiye şubesi olmak.

http://www.shabak.gov.il/...rrorinfo/coalition_en.pdf

hayır itilafı 2001 yılında filistinlilerin 2001 de başlattığı ikinci intifadaya destek vermek için kuruldu. kısa bir zaman içinde hamas ve islami kardeşlik örgütlerinin maddi yardım kolu haline geldi.

2001 yılında abd ve 2003 yılında ab tarafından hamas terör örgütleri listesine dahil edildi. bu karardan sonra danimarka, almanya, hollanda ve ingilterede etkin itilaf örgütlerine bağlı birçok kuruluş kapatıldı. 2008 de de israel ihh dahil tüm örgüt üyelerini israilde kanun dışı ilan etti. hayır itilafı günümüzde birçok yerel örgüt vasıtasıyla hala 36 ülkede faaliyet gösteriyor.

ittihadın başında şeyh yusuf mustafa el kardavi var. el kardavi terör olaylarında ölenlerin şehid sayıldığı, ve israillileri öldürmek gerektiğini savunan fetvalarıyla meşhur.

2001 den beri itilaf hamas a yüzlerce milyon dolar yardım topladı. bu itilafa ait kurumlar sosyal, dini faaliyetlerde bulunurken, hamas ideolojisini ve israile karşı nefreti de aşılıyorlar. her nekadar toplanan bu yardımların bir kısmı insani amaçlara kullanılmışsada, hamasın askeri kolunun bu yardımlardan pay aldığı apaçık ortadadır. ihh nın itilafın bir parçası olduğunu kanıtlayanda itilafla ihh arasındaki büyük miktarda para transferleridir. nihai hedef ise, israili yıkmak ve şeriyata dayalı bir devlet kurmaktır.

sadece israel'i mi?

ihh ve yöneticilerinin geçmişi

ihh nın gazzeden önceki çalışmalarına bir göz atmakta fayda var.

danimarka uluslararası ilişkiler enstitüsünün 2006 da yaptığı bir çalışmaya göre ihh nın radikal islamla ilişkileri hamas ile sınırlı değil.

http://www.diis.dk/...2006/diis%20wp%202006-7.web.pdf

bu kurumun bir iddiası ihh nın el kaida ile de bir işbirliği içinde olduğu. türk yetkilileri 1997 ihh bürolarına yaptıkların bir baskında bu grubun diğer radikal islami gruplardan silah temin ettiklerini tesbit ediyorlar. arama sırasında patlayıcı maddeler, cihad bayrakları ve bomba hazırlama kitapçıkları da bulunuyor. ele geçirilen evrakları inceleyen yetkililer ihh elemanlarının afganistan, çeçenistan ve bosnaya savaşmaya gitmek için hazırlandıklarını belirilyorlar.

fransız istihbaratına göre ihh elemanları yüksek mevkilere kadar erişebilmişler. savcı jean louis brouguiere e göre 1990 lı yıllarda bülent yıldırım emekli subayları çok yakında başlıyacak olan cihadda birlikte savaşmak için ikna ettiğini, birçok elemanını tecrübe kazanmaları için savaş halinde olan islam ülkererine gönderdiğini yazıyor. bu ülkelerde kendine destek sağlamak için ihh tarafından silah, patlayıcı madde ve maddi yardım yaptığı da kanıtlanmış.

1996 da ihh nın telefon kayıtları incelendiğinde, ihh nın milanodaki el kaidanın gizlendiği evle, ve de bilhassa abd de adı “küçük usame bin laden” olan ebu el maali ve diğer cezayirli teröristlerle birçok kere temasa geçtiği görülmüş.

1999 yılı sonunda cezayirli el kaida teröristi ahmet ressam los angeles havaalanında milenyum bombası diye bilinen terör eylemini gerçekleştirirken yakalandı. mahkemesine terörizm eksperi olarak çağırılan fransız savcı brougier, el kaida ile ihh arasında çok sıkı bir işbirliği olduğunu iddia etti. iddiası, ihh yı el kaida için terörist savaşçı bulmak ve eğitmek, onlara sahte evrak düzenlemek, ve silah kaçakçılığı yapmak için kurulmuş, sivil toplum kuruluşu kisvesi altında bir terör örgütü olmakla suçladı.

aynı 1999 yılındaki depremde türk hükümeti ihh nın depreme yardım çalışmalarına katılmasını yasakladı. sebep: 1999 da radikal bir örgüt olarak kabul edilen ihh nın gizli banka hesaplarıyla çalışması ve yardımların dağıtılmasını hükümetin kontrol etmesini kabul etmemesi.

2003 te abd de yargılanan el kaida teröristi alamudi davasında da savcı ihh nın alamudiye maddi yardım yaptığını, daha sonraları da alamudinin ihh ya çeçenistana göndermek üzere para gönderdiğinin delillerini ortaya çıkardı.

http://www.investigativeproject.org/...e_docs/312.pdf

meydanlarda büyük halk kitlelerini toplayan, israil ve abd bayrakları yakan ihh ve bülent yıldırım 2002 yılında türkiyede saddam hüseyinin en büyük taraftarı oldu. amerikanın irakı işgal etmesinden sonra da bu eylemlere meydan gösteriyle (katil abd ortadoğudan defol…yaşasın mukavemet kuvvetleri) karşılık veren yıldırım 2004 te “abd ingiltere ve türkiye arasındaki istihbarat alış verişi sona ermezse her konsoloslukta 50,000 – 100,000 kişilik gösteriler düzenleyeceğiz” diye demeç vermiştir.

ihh fallujaya epey yardım göndermiş olmasına rağmen bu yardımları fallujada kime teslim ettiğini açıklamaktan kaçınmıştır.

bütün bunlara rağmen ihh hala iraktaki sünnilere insani yardım yapan kuruluşlarin başında gelmektedir. abd nin irakta yaptığı askeri harekata “fallujaya yapılan bir saldırıyı istanbul veya ankaraya yapılmış bir saldırı kabul ederiz” demiştir.

aynı şekilde aralık ayında gazzeye gelen yardım mallarının kime teslim edildiği de meçhuldür. geçen konvoylarda bu yardımlar code isimli (danışma ve geliştirme) isimli, bu yardımları gereğince dağıtmakla sorumlu bir stk ya verilmiş. araştırılınca görülüyor ki code da itilaftan epey yardım almakta. bunu söyleyen gazze konvoyundan bir gönüllü..

http://mondoweiss.net/...e-israeli-siege-of-gaza.html

yardım kuruluşu mu? terör kuruluşu mu?

yardım mı? provokasyon ve terör mü?

karar sizin !

*alıntıdır

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu gerizekalı araplar tarihte israil arap savaşları diye geçer 4 kere savaştılar Kaçtane arap ülkesi israil tek hepsini perişan etti...Aç kardeşim Türkiye aç sefil...Dünyanın dilencisiyiz biz......AMERİKA TÜRK ASKERİNİN KAFASINA ÇUVALI GEÇİRDİ YA İŞTE SÖZÜN BİTTİĞİ YER.......Tayip anca kendi gıcık olduğu adama çatsın, askerinin kafasına çuvalı geçirdiler gıkı çıkmadı...BIrakın kardeşim ülkeler gelişiyor eskisi gibi mi sandınız...Bende üzülüyorum ama durum bu...Kafaya çuvalı yeriz sonra Polat alemdar amerikan ordusunu perişan eder hayali mutlu oluruz...

Bir film var şu aralar Türkiye'de yasaklandı Türk askeri kaçıyordu filmde bu kadar sefil milletiz işte hemen alınıyoruz bizim polatAmerikan ordusunu Perişan ettiğinde onlar hiç alınmadılar neden çünkü komedi gibi izlediler biliyorlar güçlerini.....Yazık Türkiye'ye kafaya çuvalı yedik bitti artık boşmuş o kadar çok asker...

ARapların durumu kazanınca Allah yardım etti, kaybedince katiller cehennemde görecekler..:))

tarihinde internettin_hoca tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

'' israili son kez uyarıyoruz UYDU YAYINI ENGELLENİR ENGELLENMEZ oradaki kardeşlerimizin hayatından şüphe edeceğimiz için bütün israil çıkarlarına konsolosluklarına karşı topyekün harekete geçeceğiz ve bu öfke selini durdurmaya Allahtan başkasının gücü yetmez bu böyle biline.GEMİLERİMİZDEN haber alamadığımız anda kıyamet kopacak sizin deyiminizle armageddon... ''

habervaktimden haber ile ilgili yorum.

Yazık sadece...Ülkeye yazık.İranlaşmada %90'dayız,loading.

bu bir rezalet ama kendi şehitlerini umursamayıp da elin filistini için ortalığı ayağa kaldırmak çok yakışıyor bu arapçı beyinsizlere.

Link to post
Sitelerde Paylaş

asıl bu olaya ses çıkarırsa yazıklar olsun bu devlete

bi yanda

deniz fenerinin yerini almak için reklam yapan milli görüş ün yan kuruluşu İHH ve şov için türkiye nin başınıda belaya sokanlar

diğer tarafta

pkk itlerinin roketatarlı saldırısı hatay iskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na roketli saldırı

birinde

arap teröristlerine ve gazze ye yardım ediyor ayaklarıyla şov ve reklam için

2 ölü, 30 yaralı

diğerinde

vatan evladı

6 asker şehit oldu 9 asker yaralandı

bir yanda

israil konsolosluğu önünde protesto için ayaklanan salak milli görüşcüler

doğru dürüst bir tane bile türk bayrağı yok hep filistin ve arap bayrakları

diğer yanda

vatan evladı 6 sehit 9 yaralı askerim için TIK yok

Link to post
Sitelerde Paylaş

asıl bu olaya ses çıkarırsa yazıklar olsun bu devlete

bi yanda

deniz fenerinin yerini almak için reklam yapan milli görüş ün yan kuruluşu İHH ve şov için türkiye nin başınıda belaya sokanlar

diğer tarafta

pkk itlerinin roketatarlı saldırısı hatay iskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na roketli saldırı

birinde

arap teröristlerine ve gazze ye yardım ediyor ayaklarıyla şov ve reklam için

2 ölü, 30 yaralı

diğerinde

vatan evladı

6 asker şehit oldu 9 asker yaralandı

bir yanda

israil konsolosluğu önünde protesto için ayaklanan salak milli görüşcüler

doğru dürüst bir tane bile türk bayrağı yok hep filistin ve arap bayrakları

diğer yanda

vatan evladı 6 sehit 9 yaralı askerim için TIK yok

İsrail'in konvoyu engelleyecek olması belli birşeydi fakat uluslararası karasularında insanları öldürerek, yaralayarak engellemesini nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum.

Pek ala insan öldürmeden, ateş açmadan da gemileri ele geçirebilirlerdi. Gemidekiler sivil, asker değil.

Bir de teröristlere yardım için gidiyorlar yazıyorsunuz. Sanki Filistinin hepsi terörist. Çocuk, kadın vs. muhtaç sivil halk yok. Gönderilenler çimento, ilaç, yiyecek, kıyafet. Tank, top, tüfek değil.

Müslüman da olsa bu ülkenin insanı değil mi bu insanlar ?

Etiketlerine göre mi ses çıkarıp, çıkarmayacaksınız ?

Uçak kaldırıp savaşa girsin manasında yazmadım o ses çıkarsını. Diplomatik bağlantı kursunlar vs. birşey yapsınlar.

One Munite demesini biliyorlar ya.

tarihinde KahtaliMiCheGuevera tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu hükümet bitmiştir. Kaç kere dedik, aslanın kucağına kuzu salınmaz.

Aptallar.

İyi birşey yaptıklarını sanarlen bir kötülüğe alet oldular...

Ne demiştim, dikkatle takip ediniz başta Davutoğlu'nu...

Pearl Harbour, 11 Eylül, v.s. yıllarca tasarlanmış şeylerdi, bizimkiler ise 3-5 ayda havaya kapıldılar...

Hadi buyrun "Mr. One Minute"...

Ama bi dakka, Filistin'e yardım götürenlerin kaderinde İsrail tarafından saldırıya uğramak vardır değil mi ama...

Tezgahı göremeyenler hala görmemekte direniyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

DIKKAT------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

israili son kez uyarıyoruz UYDU YAYINI ENGELLENİR ENGELLENMEZ oradaki kardeşlerimizin hayatından şüphe edeceğimiz için bütün israil çıkarlarına konsolosluklarına karşı topyekün harekete geçeceğiz ve bu öfke selini durdurmaya Allahtan başkasının gücü yetmez bu böyle biline.GEMİLERİMİZDEN haber alamadığımız anda kıyamet kopacak sizin deyiminizle armageddon.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yahu usahlar,bu ASLAN YÖREKLI RISARTLAR PKK baskinlarinda nerdeler.

askerlerinin basina CUVAL GECIRILDIGINDE aydamiydilar.

1967 Arap Israil savaslarinda agizlarinda birer kamis kumlarin altinda ne ariyordu Arap askerleri.

Asker fotinleri kimun üstünde,kendileride kumun altinda.

O savasda okadar Rus silahlariyla birsey yapamayan TEMELIN TEKNELERINE benzeyen alti balikci teknesiylemi yapacahlar?

ATMA IRECEP DIN GARDASIZ :-))))) GOMiH oluyonuz vallaha.

Din adamlariniza söyleyinde SECCEDERLE HAVALANSINLAR KAFIR ISRAILLILERIN ÜZERINE PISMIS CAMUR ATIP mÜSRIKLERI HELEK ETSINLER.

Bekleyin az galdi,dünya nasil basa yikilir görürsünüz.

Kiminle DANS ettiginizi HALA ögrenemediniz.

Bu dinciler,coh ecayip seyler:-))))

Ne tarafi tutacagimizida sasirttilar bize.

Kendileri Anmanlar deyesi SÜPER FERRÜKKK,bizide ferrüklestirdiler :-)))).

Biz gene kendimizinkini tutalim.

Ne Arap ne Israil nede Araplasmislar.

Netice ,zatan haticeden belli.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hala israile sempati besleyen aymazlarımızın olması ne acı .Bu terörist devleti bağrınıza basın siz.

Hallaca telefonla ulaşabilen varsa lütfen haberimiz olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsrail, İsrailliğini yapmış yine. İsrail'in yardım konvoylarına ilk saldırması değil, beyaz bayrak taşıyan bir gemiye saldırmanın hiçbir açıklaması yok.

İsrail ordusu da resmen dalga geçmiş, yardım gemilerine müdahale ettiğiklerinde protestocuların ateşle karşılık vermesi üzerine karşılık verdiklerini söylüyorlar.

Ben en çok RTE'nin ne yapacağını merak ediyorum?

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsani yardımın, arabı israili olmaz. gemilerde silah yok.

İnsani yardım için kan davasına bakılmaz.

Kimse kendi ülkesinde tutsak haline getirilemez.

Kimse kendi ülkesine hapsedilemez.

Sevgiler.

Evet işte insanlığın ölçüsü budur.

Sevgili drekinci bir daha yaz, bir daha yaz.

Belki okurlar....

Bu arada hallacın iki hattıda kapalı. :(

Selamlar...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...