Jump to content

O GEMİDE ASLINDA KİMLER VARDI ?


Recommended Posts

Kıymet Hanım yine fena bindirmiş.Bayılıyorum bu kadının cesaretine .

Belli oldu ki; AKP yakıp yıkarak, Türkiye’yi iç-dış savaşa sokarak gidecek.

Hamas’ın, Hizbullah’ın, El Kaide’nin avukatları, Türkiye’yi Arap-İslam eksenine zoraki zincirleyip de gidecek.

Belli oldu ki; AKP pirincin içine beyaz taşı karıştırıp da gidecek. Arkalarından Kemal Kılıçdaroğlu değil Mustafa Kemal gelse, ayıklayamayacak.

Belli oldu ki; AKP, tüm provokatif gösterilerinde, türbanlı kadınları ve çocukları ön cepheye sürmekten asla vazgeçmeyecek.

Bir kez daha belli oldu ki; AKP, Türk Ordusu’na tuzak üzerine tuzak kurmaktan son nefesine kadar vazgeçmeyecek. Seçimleri biraz daha geciktirebilmek uğruna, Meclis’ten ‘savaş kararı’ çıkartma riskini dahi göze alarak gidecek.

Şimdi kınadılar, kınattılar, kınalar yaktılar. Her ‘çuvalladıklarında’ yaptıkları gibi patlattılar bir Ergenekon dalgası daha, maksat kafalar alkolsüz harman yerine dönsün...

---

Bir kere şu bilinmeli: Gazze’de Filistinlileri esir alan, İsrail’den ziyade Hamas’tır. Çatışmalar da, İsrail’den ziyade El Fetih’le Hamas arasındadır.

Filistin halkı; roketatar yuvalarını, karargahlarını, çok çocuklu Filistinli ailelerin oturduğu apartmanların ara katlarına kuran, sonra da “İsrail çocukları vuruyor” diye ‘mazluma yatan’ Hamas’ın zulmü altında inlemektedir.

Gazze’ye Mısır üzerinden her türlü malzemenin sokulduğu 40 kadar tünel Hamas’ın kontrolündedir.Tünellerden giren gıda, tüketim mallarını halkına karaborsa satan Hamas’tır. İsrail’in ördüğü duvarın çimentosunu İsrail’e satan şirket Filistin Meclis Başkanı’nındır.

Kendi halkına karşı Hamaslaşan, kendi halkını rehin alan, zulmeden, tüccar zihniyetli AKP hükümeti, kendisini Hamas’a, Hizbullah’a ve hatta El Kaide’ye yakın hissettiğini açıkça ifade etmiştir. İslami ‘Error (erör) örgütü’ AKP ile, islami terör örgütleri arasındaki bu yanak yanağalık doğaldır.

Kâbem insan olduğundan ölenlere üzülürüm elbet. Ama şunu da bilirim ki;

O gemide, Van’da bir gün içinde asılmış bulunan dört kadını ‘namus temizlemek’ için öldüren zihniyet de vardır.

O gemide; Yahudi – içki içen – şort giyen komşu istemeyen, ama şeriat özlemi uğruna AB’ye girmek istiyormuş gibi takiye yapan zihniyet de vardır.

O gemide, müslümanın parasını “Bosna’ya, Pakistan’a yardım göndereceğiz” diye toplayıp cebellezi eden, siyasi parti güçlendiren, tv kanalı kuran zihniyet de vardır.

O gemide, Pakistan’da Taliban – Amerikan işgali altında yerlerinden edilmiş 3 milyon müslüman mülteciyi, Taliban’a ve Amerika’ya b.k sürmemek için bir türlü göremeyen zihniyet de vardır.

O gemide, zina eden kadını taşlarken cennet hayalleriyle orgazm olan zihniyet de vardır.

O gemide, ‘Şehit olacak çocuklar doğuracağım’ diyecek kadar gözü dönmüş, gelecek kuşaklardan ‘ahirette şefaat’ vaadiyle vazgeçmiş, din uğruna analık hormonlarını kurutmuş zihniyet de vardır.

O gemide, kendi halkına zulmeden Hamas zihniyetinin İsrail’i provoke etmek amacıyla kışkırttığı, kandırdığı ‘niyazi’ler de vardır,

O gemide, TSK’nın onurunu kıran komploların aktörleri, bugün “Ordu göreve” diye manşet atıp, TSK’yı savaş tuzağının içine çekmeye çalışan zihniyet de vardır.

O gemide, TSK’nın kozmik odaları talan edilip, seferberlik planları Amerikan beslemesi medyaya servis edilirken badem bıyığı kıs kıs sırıtan zihniyet de vardır.

O gemide, İsrail’in icraatlarına ‘devlet terörü’ deyip de, AKP’nin devlet terörünü, siyah jeep, villa, dolar karşılığı destekleyen zihniyet de vardır.

O gemide en çok da, ‘yeşil’ inşaat şirketlerine Gazze’de iş alanı açmak için debelenen ‘tüccar’ zihniyet vardır.

Şubat ayında Doha’da (ABD-İslam Forumu) hisli bir konuşması vardı Recep Bey’in.

“Ey insanlık neredesin! Gazze’ye niçin inşaat malzemeleri giremez, niçin inşaatlar yapılamaz!” diye hem ‘nefsine-şahsına’ hem ‘tüm insanlığa’ sormuştu. Bu konuşmayı yaparken, aklında yakın ilişkide olduğu hangi inşaat şirketinin (Y. mi? yoksa İ. mi, TOKİ mi?) menfaatlerini koruma arzusu vardı, ben bilmem beyim bilir. Ne de olsa vatanı ‘arsa’, kendisini pazarlama müdürü zanneden bir zihniyetle karşı karşıyayız.

---

Tüm terör örgütleri gibi, günün birinde legal zeminde partileşip siyaset kulvarına dalan Hamas, 2006 Ocak ayında ilk resmi ziyaretini Türkiye’ye yapmıştır. Çünkü, Recep Bey, tüm dünyanın ‘terör örgütü’ listesindeki Hamas’a destek vermektedir.

Recep Bey’in eylemleri Türkiye’yi bağladığından, Hamas-El Fetih çatışmasında Türkiye’nin Hamas’ı desteklediği görüntüsü verilmektedir.

Recep Bey, Türkiye’yi de ‘PKK’yı tanıma’ gibi bir dayatmaya sürüklediğini idrak edemeden, AKP ile Hamas arasında “Seçimle iktidara geldi. Millet iradesidir” bağlamında parallelik kurmaktadır.

Ocak 2009’da Recep Bey İsrail Başbakanı Olmert’e yalvarıyordu: “Aman Lübnan’da Hizbullah’la bir gerilim yaşanmasın.”

Velev ki Yahudi Cesaret Nişanı alabilmiş tek müslümandır, bir zamanlar Hikmetyar’ın dizinin dibinde mutlu, ona da kefil olmuş Recep Bey, radikal islamcı terör örgütleriyle yanak yanağa durmaktan vazgeçecek gibi değildir. Çünkü Recep Bey ve partisinin, ‘demokratik güç’le ‘terör örgütü’nün tanımı konusunda kafaları karışıktır.

---

Gemidekilerden Mazlum-Der Başkanı Ahmet Faruk Ünsal eski AKP Adıyaman milletvekili. Gemideki Türklerin hepsi AKP gibi Milli Görüş’ün elemanları. İHH dedikleri, “Yeniden Ümmet Seferi” diye seferler düzenleyen, nitelikli dolandırıcılık çetesi Deniz Feneri’nin uzantısı. AKP Kadın Kolları Başkanı Havva Girgin “Yayınlanan görüntülerde eşimi sağ olarak gördüm” diyor.

İşler bekledikleri gibi gelişmeyince Bülent Ar-hınç tvlere çıkıp utanmadan “Sivil inisiyatiftir, hükümetle alâkalı değildir. Hükümetin demesiyle gitmiyorlar” diyerek Hamas sempatizanlarıyla aralarına mesafe koymaya çalışıyor.

DTP, BDP ne kadar PKK’lı değilse, bu gemi yolcusu da o kadar AKP’li değildir.

O gemide AKP, o gemide Milli Görüş zihniyeti vardı. Gemi Türkiye değil Komor Adaları bandıralıydı. Ha! Gemideki yabancılar mı? O kadarı PKK kamplarında da var.

“Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan” İsrail saldırısı değil, bizzat “iyot gibi açığa çıkan” Recep Bey’in kendisi, partisi ve nitelikli dolandırıcılık tarikatlarıdır.Bakmayın kınamaya, kınalamaya...

İsrail kurşunu “...ille dostun gülü”dür AKP için. Fena yaralamıştır. AKP ihalelerde İsrail’in ticari çıkarlarını bunca koruyup kollarken, İsrail’in inşaat malzemesine (sonra da şirketlerine herhalde) yol vermemesi üzmüştür civanım delikanlıyı.

Bu işler böyledir. Sen PKK’lı çapulcunun bile bitini kanlandırıp TSK’ya meydan okutursan,

Türkiye’nin görüntüsünü ‘şaşkın-sarsak-yalpalayan’ ülke olarak dünyaya yansıtırsan,

Gemiye provokasyon için bindirdiğin vatandaşının canının önemi yoksa, İsrail ki gaddarlığı tescillidir, gelir sana meydan okur. Olan da her zamanki gibi, gaza getirdiğin türbanlı kadına olur.

Sen de Meclis savaş kararı almış da, seferberlik ilan edecekmiş havalarda ("Son kararımızın hayırlı olmasını diliyorum”) kürsülere çıkıp, hık mık sumak, lamba kümbe der inersin.

Bu hükümetin alacağı en ‘hayırlı’ son karar, derhal TOPLUCA İSTİFA ETMEKTİR.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 202
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Evet her kimse gerçekten güzel yazmış ama elbette hiçbir işe yaramayacak.Akp bu ülke için din gibidir asla sorgulanmaz. Akp yaptığı pislikleri örtmekte usta olmuş e halkta kör olunca ne kadar konuşulsa konuşulsun Akp sütten çıkmış ak kaşıktır.Bütün müslümanların deli gibi nefret ettiği İsrail dururken neden bir başkasında suç arasınlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Basında İsrail'i aklamaya çalışan tipler vardır. Bunlara bir örnek. Fatih Altaylı, Oktay Ekşi, Can Ataklı, Bekir Coskun, Yılmaz Özdil bunların hepsi satılmış gazetecilerdir. Eskiden söylerlerdi satılmış, israil, abd ajanı gazeteciler var diye ama bu olaydan sonra gerçekten bunların birileri adına yazılar yazdığını öğrenmiş olduk. Bizim ateistlerde bakıyorum İsrail'i haklı göstermek için 40 takla atan yazarların yazılarını alıntı yapıyor. Hümanistlik palavraları sıkanların gerçek yüzleri birbir ortaya çıkıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Basında İsrail'i aklamaya çalışan tipler vardır. Bunlara bir örnek. Fatih Altaylı, Oktay Ekşi, Can Ataklı, Bekir Coskun, Yılmaz Özdil bunların hepsi satılmış gazetecilerdir. Eskiden söylerlerdi satılmış, israil, abd ajanı gazeteciler var diye ama bu olaydan sonra gerçekten bunların birileri adına yazılar yazdığını öğrenmiş olduk. Bizim ateistlerde bakıyorum İsrail'i haklı göstermek için 40 takla atan yazarların yazılarını alıntı yapıyor. Hümanistlik palavraları sıkanların gerçek yüzleri birbir ortaya çıkıyor.

Yazıyı nerenle okuduğunu bilmiyorum ama yazı içinde İsrail'i öven veya saldırıyı haklı çıkarmaya çalışan bir unsur yok varsa söyle tartışalım.Yazıda bir samimiyetsizlik vurgusu var ve yazar bunu kendince gerekçelendirmiş o kadar.Yazıdan yaptığım aşağıdaki alıntıyı dikkatli okursan yazarı daha iyi anlayabilirsin,belki...

" Gemiye provokasyon için bindirdiğin vatandaşının canının önemi yoksa, İsrail ki gaddarlığı tescillidir, gelir sana meydan okur. Olan da her zamanki gibi, gaza getirdiğin türbanlı kadına olur."

Askerde başına darbe falan aldıysan git bir doktora görün,MR falan çektir buralarda komik olma...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Balaban gardas coh gözel yazmis gercekten.

Dogan,sen yazi yaziyormusunki?:-)))))).

Ben senin iki üc satirdan fazla yazdigini görmedim:-)))))).

Saka bir yanada,gercekten coh gisa yaziyorsum.

Bah Balaban gardasi,HÖKÜMAT DEVÜRÜR YAZILARIYLA HÖKÜMAT vallaaa.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lan beyinsize denyo, dünden beri bu olaydan bile Akp'yi eleştiren, Hamas'ı eleştiren, Filistinlileri eleştiren yazılar yazan satılmış, vatan haini yazarların yazılarını asıyorsun bir de utanmadan kalkıp yalan söylüyorsun, yazımın neresinde İsrail'i öven cümleler varmış. Senin bu yaptığına şark kurnazlığı derler ama bizler böyle satılmış kalemlerin yazılarını yemeyiz. Ancak bunu senin gibi denyolar yer.

Link to post
Sitelerde Paylaş

TSK tapımına vardırmasa işi ve "vatanı satıyorlar" edebiyatına girmese Müslümanlar hakkında doğru şeyler yazmış ama işte, sonuçta Ulusalcı bir kafa. AKP sadece İsrail'le uğraşıp popülistçe oy toplamaya çalışmıyor, ya da ihale alıp zengin olmuyor. Kürt Açılımı yapmaya çalıştı. Nasıl tepki verdiniz Ulusalcılar olarak? Konuyu görüşmek bile istemediniz, gidip eski kanlınız MHP ile yanyana durdunuz. Ondan önce de Kıbrıs'ı çözmeye çalıştı. Naptınız? Emperyalist bir iştahla Kıbrıs'a sarıldınız. Darbe planları yapmaya başladınız. Sol ve ilerlemeci bir hareket sizden göremiyoruz. Sadece MHP'nin fötr takmış versiyonusunuz. Kibar faşist diyorlarya. Öyle işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş

TSK tapımına vardırmasa işi ve "vatanı satıyorlar" edebiyatına girmese Müslümanlar hakkında doğru şeyler yazmış ama işte, sonuçta Ulusalcı bir kafa. AKP sadece İsrail'le uğraşıp popülistçe oy toplamaya çalışmıyor, ya da ihale alıp zengin olmuyor. Kürt Açılımı yapmaya çalıştı. Nasıl tepki verdiniz Ulusalcılar olarak? Konuyu görüşmek bile istemediniz, gidip eski kanlınız MHP ile yanyana durdunuz. Ondan önce de Kıbrıs'ı çözmeye çalıştı. Naptınız? Emperyalist bir iştahla Kıbrıs'a sarıldınız. Darbe planları yapmaya başladınız. Sol ve ilerlemeci bir hareket sizden göremiyoruz. Sadece MHP'nin fötr takmış versiyonusunuz. Kibar faşist diyorlarya. Öyle işte.

Ludwig geçen bir dolu yazı yazmışşın masondu , yahudiydi şuydu buydu diye. Sana tavsiyem hakim olmadığın konnularda bir iki makalaeyle kendini düşüncenin ustası sanmaman. Sonra karşına AKHENATON gibi biri çıkar duvara toslarsın.

Bir dost tavsiyesi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Basında İsrail'i aklamaya çalışan tipler vardır. Bunlara bir örnek. Fatih Altaylı, Oktay Ekşi, Can Ataklı, Bekir Coskun, Yılmaz Özdil bunların hepsi satılmış gazetecilerdir. Eskiden söylerlerdi satılmış, israil, abd ajanı gazeteciler var diye ama bu olaydan sonra gerçekten bunların birileri adına yazılar yazdığını öğrenmiş olduk. Bizim ateistlerde bakıyorum İsrail'i haklı göstermek için 40 takla atan yazarların yazılarını alıntı yapıyor. Hümanistlik palavraları sıkanların gerçek yüzleri birbir ortaya çıkıyor.

YANdaş, YOLdaş, CANdaş medya vardı şimdi birde JEWdaş medyamız oldu

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Balaban gardas coh gözel yazmis gercekten.

Dogan,sen yazi yaziyormusunki?:-)))))).

Ben senin iki üc satirdan fazla yazdigini görmedim:-)))))).

Saka bir yanada,gercekten coh gisa yaziyorsum.

Bah Balaban gardasi,HÖKÜMAT DEVÜRÜR YAZILARIYLA HÖKÜMAT vallaaa.

Tolonbeg

tolon ben özetliyom

az VE öz

aslında çok isterdim uzun uzun yazmayıda

yazamıyorum

o yüzden diyeceğimi kısaca diyip geçiyorum

mesela

bu başlıktaki yazı ve başlığı ben olay olmadan daha ilk günü özetledim bu başlıkta

milli görüş şov yapıyor

işin kötüsü

türkiye nin başına ağrı saracak

dedim

sonrada

olay olduğu gün alttakileri yazdım bu başlıkta

asıl bu olaya ses çıkarırsa yazıklar olsun bu devlete

bi yanda

deniz fenerinin yerini almak için reklam yapan milli görüş ün yan kuruluşu İHH ve şov için türkiye nin başınıda belaya sokanlar

diğer tarafta

pkk itlerinin roketatarlı saldırısı hatay iskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na roketli saldırı

birinde

arap teröristlerine ve gazze ye yardım ediyor ayaklarıyla şov ve reklam için

2 ölü, 30 yaralı

diğerinde

vatan evladı

6 asker şehit oldu 9 asker yaralandı

bir yanda

israil konsolosluğu önünde protesto için ayaklanan salak milli görüşcüler

doğru dürüst bir tane bile türk bayrağı yok hep filistin ve arap bayrakları

diğer yanda

vatan evladı 6 sehit 9 yaralı askerim için TIK yok

yani kısaca tolon

O GEMİDE ASLINDA KİMLER VARDI ?

ben ilk gün özetledim

milli görüş vardı

diye

:)

tarihinde dogan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Lan beyinsize denyo, dünden beri bu olaydan bile Akp'yi eleştiren, Hamas'ı eleştiren, Filistinlileri eleştiren yazılar yazan satılmış, vatan haini yazarların yazılarını asıyorsun bir de utanmadan kalkıp yalan söylüyorsun, yazımın neresinde İsrail'i öven cümleler varmış. Senin bu yaptığına şark kurnazlığı derler ama bizler böyle satılmış kalemlerin yazılarını yemeyiz. Ancak bunu senin gibi denyolar yer.

Sana, yazıda İsrail saldırısını öven veya haklı çıkarmaya çalışan bir yön varsa söyle tartışalım diyorum,bana beyinsiz denyo diyorsun.Zihinsel kapasiten tartışmaya yetmiyorsa git başka yerlerde trollük yap.

Dinle bayhanını çek esrarını,keyfine bak....Hadeeee

Link to post
Sitelerde Paylaş

Haaa ha ha fidan ve buket haaaa bakkal amca...Çok eziksin çoooook,kapasitenin yetmediği yerde küfür etmeyi peşin peşin kafaya koymusşsun anlaşılan....Ha ha ha ... :lol:

Belki bu yazdığım iletiyi de anlamazsın ,kurallar ve duyurulardaki ifşaata yönelik olarak yazdım bunu haberin olsun.Bu açıklama da diğer forum mensupları için değil sırf senin için yazıldı (kuran ayeti gibi oldu ) :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

üçüncü sınıf bir karapropaganda ve bildik teraneler. hamas'ın uzlaşmaz tavrı ve yöntemleriyle gazze'deki insanlık dışı abluka izah edilemez. terörden şikayet eden bir devlet, katmerli devlet terörüyle sorun çözemez. insan yaşamı ve temel yaşam hakkını bu tarz ucuz laflarla harcayabileceğinizi ima ediyorsanız filistinli canlı bombaların israil kentlerinde yaptığı eylemlere söz söyleme hakkınız olamaz. öldürmek, ilkesel olarak güçlünün hakkıysa, zayıf da bulduğu ilk fırsatta dilediği gibi öldürme hakkına sahiptir.

yardım gemilerinde, türkiye dışında pekçok ülkeden sıradan vatandaş, hatta vekiller bulunuyordu. eğer, bu adamların hepsinin bu ülkeyi savaşa sokmaya çalışan bir komplonun parçaları olduğunu düşünecek kadar aklınızı peynir ekmekle yemediyseniz; orda yapılan şeyin aslında ne kadar erdemli ve cesurca olduğunun hakkını teslim etmek zorundasınızdır. aslolan insanlık dışı ve hamas'la izah edilemeyecek gazze işgalidir. aslolan bm binasını bile hedef alacak kadar gözü dönmüş bir pervasızlık ve barbarlıktır.

israil'in gazze şehrine kullanımı yasak bombalardan tutun da birçok silahla saldırıp işgal etmesi normal de hamas'ın sivillerin olduğu binalara militanlar yerleştirmesi anormal öyle mi? (!)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Soru: IHH Avrupada yasal bir kuruluş mu?

Yanıt: Evet... Ama Alman Anayasayı Koruma Dairesinin hazırladığı bir raporda bu kuruluştan, IHH e.V., Milli Görüşün hem bir yan kuruluşu hem de etkilendiği bir organizasyonudur diye söz ediliyor.

ne diyeyim..?

günaydın odaTV

:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Doğan o bişe değil, esas diğer ülkelerden kalkan gemilerle ilgili çıt yok...

Ne bizim basında ne dış basında...

Şükür İngilizcemiz var hele bi dış basından bakalım dedik, o da ne, ölüm sessizliği...

Doğan, sen bi desene hele sizin oralarda nasıl yankı buldu bu iş?

Araplar bile ses etmediğine göre...

Link to post
Sitelerde Paylaş

üçüncü sınıf bir karapropaganda ve bildik teraneler. hamas'ın uzlaşmaz tavrı ve yöntemleriyle gazze'deki insanlık dışı abluka izah edilemez. terörden şikayet eden bir devlet, katmerli devlet terörüyle sorun çözemez. insan yaşamı ve temel yaşam hakkını bu tarz ucuz laflarla harcayabileceğinizi ima ediyorsanız filistinli canlı bombaların israil kentlerinde yaptığı eylemlere söz söyleme hakkınız olamaz. öldürmek, ilkesel olarak güçlünün hakkıysa, zayıf da bulduğu ilk fırsatta dilediği gibi öldürme hakkına sahiptir.

yardım gemilerinde, türkiye dışında pekçok ülkeden sıradan vatandaş, hatta vekiller bulunuyordu. eğer, bu adamların hepsinin bu ülkeyi savaşa sokmaya çalışan bir komplonun parçaları olduğunu düşünecek kadar aklınızı peynir ekmekle yemediyseniz; orda yapılan şeyin aslında ne kadar erdemli ve cesurca olduğunun hakkını teslim etmek zorundasınızdır. aslolan insanlık dışı ve hamas'la izah edilemeyecek gazze işgalidir. aslolan bm binasını bile hedef alacak kadar gözü dönmüş bir pervasızlık ve barbarlıktır.

israil'in gazze şehrine kullanımı yasak bombalardan tutun da birçok silahla saldırıp işgal etmesi normal de hamas'ın sivillerin olduğu binalara militanlar yerleştirmesi anormal öyle mi? (!)

Tekrar söylüyorum yazıda İsrail saldırısını haklı çıkarmaya çalışan bir yaklaşım yok,varsa alıntılayın birlikte çözümleyelim.

Ayrıca "yardım gemilerinde, türkiye dışında pekçok ülkeden sıradan vatandaş, hatta vekiller bulunuyordu. eğer, bu adamların hepsinin bu ülkeyi savaşa sokmaya çalışan bir komplonun parçaları olduğunu düşünecek kadar aklınızı peynir ekmekle yemediyseniz" demişsiniz evet giden grup homojen bir grup değil,bizim takkeli ve cübbeli vatandaşlarımızla hayatı aynı çerçevede algıladıklarını da sanmıyorum,ancak bu grubun ilkesel bir takım değerlerle hareket ederken bir başka grubun gizli niyetlerinin kurbanı ve oyuncağı olmadığının bir garantisi var mı ? Tarihi katliamlarla dolu olan, Birleşmiş Milletler kararlarını en fazla çiğnemiş bir ülke olan İsrail gemilere müdahele edeceğini ilan ettikten sonra gemideki İslamcılar eyleme devam kararı aldılar,tekbirler getirdiler ,islami sloganlar attılar ,herşeye hazır olduklarını söylediler peki ya diğerleri onlarla aynı düşüncede miydi? Ya da neden Mavi Marmara gemisine silahlı müdahelede bulunuldu diğerleri farklı muamele gördü.Yabancı parlementerler de şehitlik mertebesine ulaşmak için can atıyor muydu ?

Evet İHH kaynağını açıklayamadığı parasal gücüyle gemiler satın almakta ve göreceği muameleyi bile bile bu eylemde ısrar etmektedir.Neden bu yardımlar devlet yetkilileri aracılığıyla,Kızılay,Kızılhaç aracılığıyla gönderilmiyor.Neden İsrail'in malzemeleri farklı bir limana indirme ve oradan Gazze limanına ulaştırma teklifi kabul edilmiyor ?

Hamas'ı muhatap alan resmi anlamda görüşmeler ve yardımlar yapan bir ülkenin İsrail'in Pkk'ya desteğini sürdürmesi karşısında bir tepki göstermeye yüzü ve hakkı olacak mı ?

İHH'nın bir taşla vurduğu kuş sayısını düşünürseniz eğer bunun bir komplo olduğunu düşünmenin çok da uçuk bir düşünce olmadığını anlayabilirsiniz ,unutmayın 11 Eylül'ün bile Abd komplosu olduğuna ilişkin hala ciddi kuşkular ve tartışmalar var.Daha sonra ayrıntılı yazarım..Saygıyla

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...