Jump to content

Yahudi Soykırımı Oldumu?


Recommended Posts

Israil, onyillardir tüm bir ulusu isgal altinda yasamaya zorlayan dünyadaki yegane devlettir. 1948'de Filistin topraklarinin önemli bir bölümünü isgal etmis ve Filistinlilerin bir kismini kendi yönetimi altinda yasamaya zorlamis, bir kismini sürmüs, hatta bir kismini da "imha" etmistir.

Israil ayrica dünyanin baska bölgelerindeki acilarda da pay sahibidir: Dünyanin dördüncü büyük askeri gücüne sahip olan Yahudi Devleti, Üçüncü Dünya'daki baskici diktatörlere, fasist rejimlere destek olmus, onlara silah satmis, onlarin ordu ve gizli polislerini egitmistir. Pinochet, Idi Amin, Bokassa, Mobutu, Marcos, Noriega gibi eli kanli diktatörlerin tümü, Israil'in yakin birer müttefiki olmuslardir.

Kisacasi, Israil, oldukça "kirli" bir devlettir. Birlesmis Milletler'de aleyhine en çok karar çikartilan, ama bu kararlarin hemen hiç birini tanimayan Yahudi Devleti, dünyanin dört bir yanindaki pek çok insanin gözünde saldirgan, zorba ve küstah bir çete devletidir.

Ancak Israil'in bir baska yüzü daha vardir. Daha dogrusu Israil çogu zaman bir baska yüzle insanlarin karsisina çikar. Bu yüz, Israil'in bir "çete devleti" degil, aksine bir "mazlumlar ve magdurlar yuvasi" oldugu imajini verir. Bati'daki pek çok insan da Israil'i bu yüzüyle tanir. Bu görüse göre, Israil, dünyanin dört bir yaninda irkçilarin hedefi olan yahudilerin yegane siginagidir. Bu düsünce, temelde "yahudi soykirimi"na dayanir: Buna göre Israil, Naziler'in Yahudi irkina yönelik korkunç iskence ve katliamindan kurtulan yahudiler tarafindan kurulmus bir siginaktir.Naziler 6 milyon yahudiyi acimasizca öldürmüslerdir.Bu bir daha asla yasanmamalidir. "Bir daha asla" seklinde sloganlasan bu mantik, Israilliler tarafindan son derece ustalikla kullanilmakta ve üstte sözünü ettigimiz tüm "kirli" isler, bu yolla hasir alti edilmektedir.

Bu yolla Israil'in isgalleri ve devlet terörü mesrulastirilir: "Israil, güvenligini saglamak zorunda, yeni bir soykirim mi yasansin?" mantigi kullanilir. Israil Devleti sürekli olarak soykirim konusunu gündemde tutmakta ve bunu varliginin bir numarali mesruiyet kaynagi olarak göstermektedir.Bir yanda açikça saldirgan, irkçi, isgalci ve baskici bir devlet, öteki yanda "mazlumlarin siginagi" seklinde bir görüntü vardir.Israil'i ziyaret eden her yabanci devlet adami, ilk olarak mutlaka Yad Vashem adli "Soykirim Müzesi"ne götürülür.

Israil devleti, ikili bir karaktere sahip degildir. Yani bir yandan baskici ve saldirgan, bir yandan da "mazlumlarin siginagi" degildir. Aksine, baskici ve saldirgan karakter, Israil devletinin, bu devleti kuran ve yasatan siyasi kültürün yegane özelligidir. Israil'in "mazlumlarin siginagi" olarak bilinmesine neden olan sey de, aslinda bu siyasi kültürün kendi halkina reva gördügü bir takim zulümlerden ibarettir.

Filistin'de bir Yahudi Devleti kurmak için yeterli sayida Yahudiyi Avrupa'dan göç etmeye bir türlü ikna edemeyen Siyonistlerin, II. Dünya Savasi öncesi dönemde Naziler'ive diger pek çok fasist hareketidestekleyerek zoraki bir göç sagladiklari gerek bizim toplumumuzda gerekse başka toplumlarda fazla bilinmemektedir.Örneğin bariz bir Yahudi egemenliği altındaki "Hollywood" filmler yaparak, insanları soykırım yapıldığı konusunda elinden geleni yapmıştır.

Israil, antisemitizm (Yahudi düsmanligi) tehlikesinden kaçan Yahudiler için bir siginak degildir, aksine bu Yahudileri tehdit eden antisemitik hareketler, Siyonizm tarafindan en basindan beri desteklenmistir.Nitekim bugün Israil'in politikalarina, hatta varligina karsi çikan "anti-Siyonist" Yahudiler de bu tarihsel gerçege isaret etmekte ve Siyonizm'in Yahudiler için bir kurtulus degil, aksine en büyük tehlike oldugunu savunmaktadirlar.

Nazilerle, bu ülkedeki sözkonusu Yahudiler'i Filistin'e götürmek isteyen Siyonistler dogal müttefiktirler.Alman Yahudilerine yapılanların Siyonist liderler tarafindan neden sevinçle karsilandigini ve iki tarafin ne gibi isbirlikleri gelistirdiklerini bugün tarihçiler yavaş yavaş ortaya çıkarmaktadır.

Önce Nazilerin 6 milyon Yahudiyi katlettiklerinin yalan olduğu ortaya çıktı.Naziler ellerindeki tüm yahudileri öldürseler bile bu rakama ulaşamıyorlardı.Yahudi nüfusu ile ilgili istatistikler bunu gösterir.Sonra Nazilerin toplama kamplarındaki "gaz odalarının" birer tezgah olduğu ortaya çıktı.

1988 yılında toplama kamplarında soykırım yaşanmadığını öne süren ve bu nedenle mahkemeye çıkarılan Ernst Zündel, Amerika' da idam amaçlı kullanılan gaz odaları konusunda uzman bir mühendisi gaz odalarını incelemesi için ikna etti.Yapılan incelemeler sonucunda"gaz odaları" adı verilen yerlerde gerçekten bu amaçla kullanılmasının imkansız olduğunu kanıtladı ve rapor etti.

Dahası pekçok araştırmacı ve tarihçinin ortak görüşü; Naziler yahudileri sadece işçi olarak kullandılar, görüşüdür.Naziler yahudileri öldürmeyi amaçlamamışlar hatta hayatta tutabilmek için çabalamışlardı. Ölen Yahudilerin ölüm nedeni savaş sırasında patlak veren ve kolay bulaşabilen bir hastalık olan tifüstür.Nazi Almanyası' nda çok sayıda Ziklon B aldığı, ilaç sipariş edildiği kanıtlanmış bir gerçektir. Ama bununda bir yalanını bulup başka bir iddia ortayatılmıştır. İddiaya göre yahudiler "Ziklon B" ile öldürüldükleri iddiasıdır.Siyonistler bu dramatik sözde soykırım hikayesi sayesinde, Filistin' de devlet kurmak için gerekli koşulları sağladılar.Ve Filistin' e zorla bir Yahudi devleti olan İsrail' i kurdular.

"BÜYÜK OYUN" her saniye işlemektedir.Kutsal topraklara geçiş, Süleyman Tapınağı inşaası ve Mesih Planı için gerekli olan antisemitizm kavramının asıl sahibi siyonstler, şimdide Türkiyedeki Kürtler üzerinden aynı oyunu sergilemektedirler.Önce maşa olarak Kürdistan İşçi Partisi yani pkk kurdurulmuştur, yapılan parasal ve silah yardımlarıyla bugünlere getirilimiştir.Bu işte Ermeniler ve Avrupa ülkeleri kullanılmıştır.Bugün verilmek istenen ve pompalanan görüntü, ikinci sınıf muamele gören, sözümona asimile edilen Kürt halkının, Ermeni soykırmını yapmış Türkiyenin elinden kurtarılmasının gerekli olduğudur.Bunun için Türkiyede, nasıl antisemitizmi kendileri yarattı ise, bir anti Kürtçülüğün oluşturulması için ellerinden geleni yapmaktadırlar.Bunun oluşması için, ellerine silah verdikleri Ermeni ve yahudi kürtlerin, ilk başta kürt kadın-bebek dahil demeden katliamları yapmalarını planlamışlardır.Zaten öyle olmuştur.Daha sonra bu bebek katilleri, silahlarını TSK ya çevirip, yine kendi katlettikleri bebeklerin, kürtlerin haklarınının savuncusu haline getirilmişlerdir.Görüldüğü gibi oyun aynı, aktörler makyajlansa da aynı..

Şimdi foruma göz gezdirin ve bakın..Sağduyulu gerçek ateistleri tenzih ediyorum, ateist görünümlü bu yahudi tohumlarının, gerek güncel İsrail konusunda, bir yandan İsraili korurken, diğer yandan Kürtler üzerinden nasıl mazlum edebiyatı yaptıkları kafası çalışan insanlar tarafından rahatlıkla görülecektir.Bu arada araya sözde Ermeni soykırımıda sıkıştırılır..Neyse anlayana çok bile yazdım..Şimdi ben kürt veya yahudi değilim ama.. şeklinde başlayan klasik cümlelerle profosyonel yalancıların gösteri zamanı..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 84
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Filistin'de bir Yahudi Devleti kurmak için yeterli sayida Yahudiyi Avrupa'dan göç etmeye bir türlü ikna edemeyen Siyonistlerin, II. Dünya Savasi öncesi dönemde Naziler'i�ve diger pek çok fasist hareketi�destekleyerek zoraki bir göç sagladiklari gerek bizim toplumumuzda gerekse başka toplumlarda fazla bilinmemektedir

Evet bu pek bilinmiyor, çünkü bu ahlaksızca bir yalan ve uydurma

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çok saçma bir iddia.

Yahudilerin başına nelerin geldiği belli. Tartışması bile saçma.

Ayrıca bir millet mazlum mu yoksa terörist bir çete mi diye iki zıt ve görünüşe göre birbirleri ile çelişkili olasılıkla değerlendirilmez.

Her ülke hem iyidir hem kötü, hem güzeldir hem çirkin, hem barışçıdır hem de savaşçı.

İnsanları kategorize eder gibi ülkeleri sınıflandıramazsınız.

Son günlerde İsrail dünyaya terörist yüzünü göstermektedir.

Natenyahu'nun aptalca ve yanlış bir politikasını izlemektedir.. Pişman olacaklardır elbette ve olmuşlardır bile ama artık çok geç.

Geri dönemezler.

Özellikle Türkiye ile aralarının bozulması şimdiye kadar yaptıkları aptallıkların en büyüklerinden biridir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

hirsti siyonistler , yahudilerin büyük bir kizmini katletmistir(Türk yahudileri de var aralarinda) geri kalanida Israele yönledirmislerdir.

-ilk orta doguya göc edenler siyonostler hiristlerdir

-filistin ismin , hirist siyonistlerin o bölgeye verdiyi isimdir

- Israel devletide bir hirist projesidir

--------------------

düzmece kehanetler

peki niye yahudi katliyami ve israel devleti

- incile göre her yahudi nesli lanetlenmistir , incili tabir le kan kusmalari gerekiyor

her 50 veya 70 yilda yahudi katliyami yapilmistir ve yakinda yine yapilacak .

- batili gücler orta doguya incile göre sekil verdiler , a-süriye, pfilister-filistin, jordani(ürdün) , libanon, ägüpten(fraun) v.s.

peki niye , el cevab 2000 ilk mileniyum jesus-isa geri gelmedi simdi ikinci mileniyüm da isa yi bekliyorlar

isa nin gelmesi icin sartlar ,

1-incili orta dogu

2-kücük bir yahudi nufusu

3-babildeki oruspunun ölmesi(sadam)

4-yesuc ve mecüc Israele saldirisi (Türkiye ve Iran)

5-armageddon savasi

6-yahudilerin cogu öldükten sonra isanin gök ten inmesi ve düsmanlari yok etmesi

7-geriye kalan yahudilerin hiristiyan olmasi

kiyamet manyaklari armageddon ipnelerin planlari bunlar ve bu projeler vatikan ,bati ve sovalye kardeslikleri tarafindan gerceklestiriliyor

-------------------

tek yol Yahudilerle baris

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nazi toplama kamplarında 6 milyonun üzerinde insanın öldürüldüğü söyleniyor.O yıllarda dünyadaki yahudi nüfüsünu söyleyecek kamplarda öldürülen yahudi sayısını söyleyip bunun yahudi nufusunun yüzde kaçına tekabül ettiğini söyleyecek bir babayiğit varmı.

Bilen varsa sağ kurtulan yahudi sayısını ve SSCB başta olmak üzere diğer ülkelere sığınan ve 1945 den sonra ortadoğuya giden yahudi sayısını söylesin.

Birde ikinci dünya savaşından önce Filistindeki yahudi nufusunu da alalım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nazi toplama kamplarında 6 milyonun üzerinde insanın öldürüldüğü söyleniyor.O yıllarda dünyadaki yahudi nüfüsünu söyleyecek kamplarda öldürülen yahudi sayısını söyleyip bunun yahudi nufusunun yüzde kaçına tekabül ettiğini söyleyecek bir babayiğit varmı.

Bilen varsa sağ kurtulan yahudi sayısını ve SSCB başta olmak üzere diğer ülkelere sığınan ve 1945 den sonra ortadoğuya giden yahudi sayısını söylesin.

Birde ikinci dünya savaşından önce Filistindeki yahudi nufusunu da alalım.

olm birden akhe'yi okuyorum sandım :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

tek yol Yahudilerle baris

akp nasil Müslümanlari yaniltiyorsa

israel rejimi yahudileri yanlitiyor

Türkiye gibi Israelde bati kuklasi

ispanyada yahudileri katleden büyük inqusator aslen kendi yahudi idi cocuken kilisede yetismis biri kendi

bir kizim yahudi cocuklari nazilerin elinden alinip hollanda ve francada kiliselerde yetistirildi bunlar halen yasiyor acaba ne fitneler ceviriyorlar.

ben bu kiliselerde yetisen biri ile tanistim ve kendi Müslüman olmus ,peki kendini yahudi diye tanitan kisilise yetsenleri nasil taniyacagiz ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neyi banlayacağım?

Doğru söze laf yok.

Bu tür polemikler holokostun olmadığını göstermez.

Elde yeterince delil var.

Yeni delile gerek yok.

benim elimdeki kanıtlar daha sağlam ;

Mesela Adolf Hitler ve Ekibinin yahudi olması gibi.

Exodus gemisi ve Filistin Almanya arası para transferi için Nazi partisinin kurduğu bankadan bahsetmedim bile.

Bir devlet birilerine soykırım yapacaksa öldürür, paralarıyla birlikte Filistine taşımaz.

Nereye gitti bu Alman Komünistler ?

Ölen bunlar, yahudiler değil.

Senede 2 tane uydurma film çek soykırım masalını percinle.

Ohh ne güzel dünya.

tarihinde JackBauer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

olm birden akhe'yi okuyorum sandım :)

6 milyon yahudinin öldürüldüğünün söylenmesi senide şüpheye gark etmiyormu?

Savaşın başında dahi SSCB Amarikalılara Nazilerin ölüm kampları kurduğunu söylemesine Amarikalılar Stalinin propagandası diyorlardı.Acaba niye böyle söylüyorlardı.Berlin düşüne kadar Amarikan askerleri kaza ile kamplardan birine girene kadar Amarika yönetimi kampların varlığını kabül etmiyordu.Sonra nasıl olduysa bunlarda bir kamp tutkusu başladı.Sanki kamplardaki yahudileri en baştan beri bildikleri onlara el altından destek verdikleri gibi şeyler anlatmaya başladılar.Daha sonra seneryolar üretildi sanki kamptakiler hep yahudi bunlar büyük kurtarıcı Amarikenın gelmesini bekliyorlar ve kamplara bu umutla tahammül ediyorlar.

Oysa ya gerçek, Alman komunistleri ya gariban Çingeler ya savaş karşıtı Almanlar ya Eşçinseller ya özürlüler ya Ukraynada yakalanan partizanlar.Kamplarda komunistlerin kurduğu gizli cemiyetler isyanlar isyancıların kurşuna dizilmesi.Alman anti-faşistlerin Berlin içinde efsanevi direnişleri bunlar ne oldu.Hepsi bir anda yalan oldu.Varsa yoksa 6 milyon yahudi öldürüldü.Yıl 1940 lar 6 milyon yahudi öldürülüyor.Bu nasıl olabilir.Almanya Polanyada yahudilerin nufusu kaç.

Link to post
Sitelerde Paylaş

benim elimdeki kanıtlar daha sağlam ;

Mesela Adolf Hitler ve Ekibinin yahudi olması gibi.

Exodus gemisi ve Filistin Almanya arası para transferi için Nazi partisinin kurduğu bankadan bahsetmedim bile.

Bir devlet birilerine soykırım yapacaksa öldürür, paralarıyla birlikte Filistine taşımaz.

Nereye gitti bu Alman Komünistler ?

Ölen bunlar, yahudiler değil.

Senede 2 tane uydurma film çek soykırım masalını percinle.

Ohh ne güzel dünya.

Bu zırvalara cevap gerekmez.

Hitler'in anne tarafında bir Yahudi var. Ama diğer Nazi'ler Yahudi değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...