Jump to content

Baş Örtüsü Hakkımız Söke Söke Alırız


Recommended Posts

Yıllarca başörtüsü serbestti okullarda, kimse de gıkını çıkarmıyordu,sonra birileri çıktı imam hatipler bizim arka bahçemiz dedi,birileri rektörler birgün türbanlı kızların karşısında hazırola geçecek dedi,birileri çıkıp başbakanlığı tarikat-cemaat toplantı salonuna çevirdi,birileri yaşadığımız büyük depremden sonra 7.8 yetmedi mi diye pankartlar sergiledi.Ne oldu ? Kim kaybetti ? Nasıl ? Neden ????

Kardesim laik bir devlet imam yetistirir mi...imam okulu acabilir mi...olur mu böyle bir sey?

Hadi imami yetistirdi daha sonra bu imamlardan profesörler olmalari icin fakülteler acabilir mi?

Acamaz.

Ama gel gör ki anlatamazsin...dünyayi bir metre bezin icine saklanarak görmeye ve onu cikarlari icin kullananlara...

...imkani yok anlatamazsiniz.

Takiye yalan riya girtlaga kadar batmis...kimin ne söyledigi dogru ve belli olmayan bir ülkede...bu insanlara nasil anlatabileceksiniz dogrulari ve gercekleri?

İzole olmus ve dünyaya kapali bir ülkenin insanlarina nasil anlatabilmeyi düsünüyorsunuz...

...nasil?

Daha ülkenin izole oldugunu ve dünyaya kapali bir ülke olduklarini dahi kabul etmiyorlar...diger konulari nasil anlatabileceksiniz?

Zor...gercekten cok zor.

Devletin actigi okullarda yetisen din adamlarinin tercüme ettigi kurani dahi dogru tercüme edilmis olarak baz alamayacaginizi iddia eden beyinlere karsi ne anlatabilirsiniz?

Hic bir sey...

Dolayisi ile bizler de ellerimizde igneler ile bunlarla mücadele etmeye calisiyoruz.

Bakalim yilmadan bulara karsi ne zamana kadar bu mücadeleyi sürdürebilecegiz?

Bilmiyorum.

Umarim ülkemizin aydinlik gelecegi icin akilli mantikli ve gercek aydin insanlarimiz yönetimlere talip olur...

...yoksa gelecek hic ic acici degil.

Selamlar.

tarihinde cigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 900
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yaw cigi cidden takilmayim diyorum takilmayim diyorum, ama dayanamiyorum !

bir insanin prof olmasi ne anlama gelir, herhangi bir bilim dalinda tasdik ve kabul edilmis bilginligi anlamaina gelir ! bir insanin sosyoloji dalinda profesör olmasi onun herhangi kaliplasmis bir siyasi kimligin sahibi oldugu anlamaina gelmez, keza batida "islam" ile iligi bir sürü batili din adami batili proflar vardir, ama bunlarin islam bilgini olmasi onlarin müslüman oldugu anlamina gelmez.

devletin görevi insani "adam" etmek mi ki, devletin görevi insanin özgürce bir toplum icinde yasayabilmesini saglamaktir ! yani devlet bir basi kapali genc kadina, "evet sen üniversite okudun, ilgili imtihanlari kazandin, ve ögretmen oldun, buda senin ögretmen olduguna dahir diploman" der, yani verdigi bir ehliyetdir, ögretmen olmus ama devlet dairesinde, devlet adina görev yapamiyor, devletin bu yönde kismen anlasilir bir yasagi var, o zaman devlet bu ögretmen olmus kadinin, özel okullar acabilmesine de izin vermeli, ögretmenligini yapabilmesini nihayetinde engellememeli, devletin kendisi ile ilgili bir söz hakki olmali, ama devletin özel bir okulun kimi nasil ögretmen tayin edebilecegine karisamamali.

bu ayni seye benzer, insanlara araba sürebilme ehliyeti vermiyorsunuz, gerekcesniz ise trafikta herhangi bir cezayi islem gerektirecek suc isleyebilir ! :)

bak senin tüm ici bos idaalarina karsi anti tezler yaziyorum diyorum ki, "gercek laiklik" nedir ? sonra soruyorum "anadolunun neresinde dinsiz bir yasam olmus, sana türkiydeki azinliklarin dine olan sayginligindan örnekler veriyorum" sonra diyorum ki, türkiydeki devlet yapilanmasi kimi hangi sartlarda memur olarak calistirma hakkinda söz sahibi olabilir, ama insanlarin özel sektörde bu meslegi yapabilmesine niye karisiyor ?

almanyada bremen eyalet mahkemesinin bu yönde kararini alanlarda mi yobaz dinci müslüman ?!

insan medeni dünyanin dogrularina bu kadar yabanci olur, simdi hemen tepe taklak birseyler zirvalama, git yat, yaterken düsün " ya bu adam acep hakli mi ki" diye sonra yarin akli selim bir sekilde düsüncelerini yaz, yazki bizde senin yazdiklarini elestirielim :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnvi'nin şizofrenisi ilerlemiş.Artık resmen bir paranoyak şizofren ünvanıyla başıbozuk ortada dolaşıyor.

Panteyi misyoner,TD'nin ateizmle alakasasını yitirmiş kürtçü,liboş ve siyasetten başka şey konuşulmayan ortamından koşarak kaçanları da atıldı yapmış.

CIA ve uzaydan bana özel bilgiler gelmeye başladı dediğinde artık hastanelik oldun demektir...

Allahın yar ve yardımcın olsun,şifanı versin emi ..

Link to post
Sitelerde Paylaş

bende Tuıran dursundan kürtçülük yapıldığı için ayrıldım ve kendi isteğimle üyeliğimi sonlandırttım. oradan atılmasdım. sadece bir arada olamayacağım insanlar ile bir şeyleri paylaşmak istemedim...kürtçü gruplar kurulması, "bölünsek ne olurki" diye saçma başlıklara alkış tutulması, Atatürk'e ve onun ideolojisine alenen hakaretler yapılması, laik demokratik cumhuriyet düşmanlığının tavan yapması beni ve benim gibilerini o yapıdan uzaklaştırmıştır....Şimdi oradan geçekten atılmış olan liboş bir müslümanın buradaki saçma hezeyanlarını gördükçe şaşırmamak elde değil...İnsanlar zavallalaşmamalı bence...Zavallalaştıklarında burada görüldüğü gibi saldırganlaşıyorlar ve basit insanların yaptığını yağıyorlar yani fikirlere değil kişilere saldırıyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Bir düsünce DEMOKRASIDEN,Demokratlardan hak isteyebilmesi icin,Kendileride en az demokratlar kadar insan hak ve özgürlüklerini tanimasi gerekir.

Alalim bizdeki müslüm ögreticileri ele.

Ne diyor islam?

Ben geldigimde yalniz benim düdügüm öter.

Baskalarinin düdügünü susturulur.

Partileri kapatilir.

Defterleri dürülür,diplerinede sap sürülür.

Islam idarasI olan ülkelerde baska parti falan mikroskopla arasan bulamazsin.

Herkes basini kicini kapamak zorundadir.

Biri deseki,beni hararat basiyor,gicimi acacamki hava alsin,serinlesin.

Yandiginin resmidir.

Giyafat,Arap giyafati,üle,Türkmüs,Japonmus,Urusmus,Eskimoymus yoh.

Sincik, Eski gaziosmanpasa kazasi müftüsü Hüseyin Asigin yazdigi Koskoca Istanbul müftüsü KamalattIn Kayaninda Coh güzel kitap dedigi bir önsözde yazdigi KÜFÜR SÖZLER kitabinin 168 sayfasindan bazI maddelere bahalimda islamin ne menem sey oldugunu görüpde ona karsin bunlarin yolunu acalim.

Iste islam:

1-Insanlar Islam dininin mensubu olmakla yükümlüdürler.

2-Dinsiz imansiz bir insanin ahvalini dünürken bile EHLI INSAFA ÜRPERTI GELIR.

3-Dinsiz insanin büyük FACIA ve VAHSET icinde oldugu anlasilir.

Burda demek istiyorki Kunda kures nasil tebbet suresiyle namaz kilinabilir dedigi icin elleri arkasindan DMUZ BAGIYLA baglandi kazilan kuyuya canli canli konup üstüne beton döküldüyse dinsizlerede böyle ve buna benzer iyilikler yapilabilir.

Kunda Kures üstelikte müslümandi.

4-Islamdan dönüp cikmak SUCTUR..

5-Bundan böyle ,dini koruyup muhafaza icin dini islamdan dönen (mürted) Kimse IDAM edilir (öldürülür)

Üstelikte Allah diyorki ayatinda kur,ani ben koruyacagim kimseye yoktur gerek.

Laik Türkiye Cumhuriyeti burasi.

Bu müftülere devlet TIKIR TIKIR da MAAS ödüyor.

Devletin savcilarida görev besinda.

Daha bitmediiii,daha neler var neler?

Bu yumyumusak gül kokulu dinimizde.

Bir kimse, islam dininden irtidet edip MURTAD olursa bahalim basina neler gelecek?

1-Zevcesi karisi degil kendine HARAM olur.

2-Mümine olan anasinin malindan Pay alamaz.Mümine,dilinizi ESSEK arisi isirsin.-

3-Mümin olan babasinin malindanda pay alamaz.

4-Mallari savasda kazanilan mallar gibi GANiMET mallari olur.YanI müslümanlara bu adamin mali HALALDIR.Daya gamyonu kapiya doldur kamyona yallah evine.

Nekadar insancil dimi?

5-Hayvan kesemez

6-Tevbe edip Islama dönmezse yallah imamin kayigina.

7-Antlasmalari gecersiz olur.

Cok yazikki bu ögretiler Türklerin verdigi vergilerle,Türk cocuklarina bizim verdigimiz vergilerle yapilan Türk okullarinda,bizim vergilerle okutturulup bu hala getirilmis ögretmenlerle Egitilip Arap yapilmakta LAIK Türkiye Cumhuriyetini yikmak icin ugrasilmaktada ne yazikki,LAIK TC yi korumakla görevlilerin KILI KIPIRDAMAMAKTDIR..

VEEEEEEE, VEEEE , VEE :La Ikraha Fiddin=Dinde zorlama yoktur.

Peki yukardakiler nedir.

Böylemidir sizin insanlik anlayisiniz?

Ne yazikki EVET, BÖYLEEE.

Kendileri kendi kuracagi Tuzaklari korkmadan aciklayabiliyorlarda.

Laik TC , bu saf milletimizi bu sahtakarlardan kurtarmasi korumasi gerekir.

Bukadar vurdum duymazlikda görülmüs deyil.

Nerde Savcilar

Nerde hakimler

Nerde DEVLET?

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

TD sitesinden staükocu, yari militarist, neyüdügü belirsiz ulusalci fasitlerin, din ve insanlik düsmani tiplerin ayrilmasi, türkiydeki din karsiti akim adina aslinda olumlu bir gelismedir ! bu sayede sorunun insanlarin kendilerinin degil, savunduklari din'in oldugunu daha net anlasabilecektir, o yüzden td sitesinin bu konudaki istikrarli tavrini sonuna kadar desteliyorum.

bu baslikta da görülmektedir ki, aslinda materialist ve erdemli olan bir insanin benim gerekceleri ile yazdigim tezlere karsi hic birsey söyleyemecek olmamasi, bunari tekrarlamak gerekirse.

1. Fiiliyata gecmemis bir düsünce, suc kabul edilip, cezayi isleme tabi tutulabilinir mi ?

2. Devletin asil görevleri arasinda, hizmet götürmek ile yükümlü oldugu insanlarin bir kismini, sirf giyim tarzlari begenilmiyor diye, bu hizmet alabilme haklarindan mahrum birakabilir mi ?

3. Insanlik düsmani olan grühün , baska birisine "sen niye dinin geregini yerine getirmiyorsun bakim" deme hakki varmi ?

4. Bir insanin vatandaslik hakkini kullanabilmesi icin, diger insanlara dayatilmayan ön kosullar sunulabilinir mi ? ( üniversite okumak istiyorsan, mirasini da söyle dagitman gerekir)

5. Laik ve seküler bir devletin, ve kendisini seküler degerlere sahip oldugunu idaa eden vatandaslarin, kimin neden, hangi sartlar atlinda ekümenik olup, olamayacagina karsi ahkam kesebilir mi ?

Allah'dan zihin acikligi dilenilmesi gereken zavalli yaratiklar, bu sorulara sig icgüdüleri ile cevap verenlerdir !

tarihinde Cheragh tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Kendisini Allama sananlara soriyi,

Suc islemeden insan tutuklanamiyorsa,Erkenekoncular,Arapci iftiracilarin iftiralariyla nasil tutuklaniyor aylarca yillarca yattipda daha sucunu bilemeyen sonrada SUCSUZSUN deye sali verilenlere ne deyecegiz sayin süpermen.

Paralal dösenmis raylarda iki Tirenden biri gerilerde NAL toplarsa ya lokomotifi kalitesizdir ya makinisti yada ikisi birden kalitesizdirki geride kalmistir.

Yoksa lokomotifi cok güzel ve saglam

Makinisti cok usta

Vagonlar ve raylarda cok güzelde iste bizim tiren geri kaliyor deye ancak kendini avutursun,baskalarinida kandirirsin.

7 bakanlik bütcesi kadar bütceyle ne yapiyor.

Bilgi düsmanligi.

7,4 yetmedimi diyor?

Onu cakiyla ayi ikiye bölene sor.

O iyibilir onu,birde sen.

Kalin saglicahla

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

TD sitesinden staükocu, yari militarist, neyüdügü belirsiz ulusalci fasitlerin, din ve insanlik düsmani tiplerin ayrilmasi, türkiydeki din karsiti akim adina aslinda olumlu bir gelismedir ! bu sayede sorunun insanlarin kendilerinin degil, savunduklari din'in oldugunu daha net anlasabilecektir, o yüzden td sitesinin bu konudaki istikrarli tavrini sonuna kadar desteliyorum.

bu baslikta da görülmektedir ki, aslinda materialist ve erdemli olan bir insanin benim gerekceleri ile yazdigim tezlere karsi hic birsey söyleyemecek olmamasi, bunari tekrarlamak gerekirse.

1. Fiiliyata gecmemis bir düsünce, suc kabul edilip, cezayi isleme tabi tutulabilinir mi ?

2. Devletin asil görevleri arasinda, hizmet götürmek ile yükümlü oldugu insanlarin bir kismini, sirf giyim tarzlari begenilmiyor diye, bu hizmet alabilme haklarindan mahrum birakabilir mi ?

3. Insanlik düsmani olan grühün , baska birisine "sen niye dinin geregini yerine getirmiyorsun bakim" deme hakki varmi ?

4. Bir insanin vatandaslik hakkini kullanabilmesi icin, diger insanlara dayatilmayan ön kosullar sunulabilinir mi ? ( üniversite okumak istiyorsan, mirasini da söyle dagitman gerekir)

5. Laik ve seküler bir devletin, ve kendisini seküler degerlere sahip oldugunu idaa eden vatandaslarin, kimin neden, hangi sartlar atlinda ekümenik olup, olamayacagina karsi ahkam kesebilir mi ?

Allah'dan zihin acikligi dilenilmesi gereken zavalli yaratiklar, bu sorulara sig icgüdüleri ile cevap verenlerdir !

İlk önce kıt bilgisi ile ahkam kesiyor ve sonrada ders veriyor aklınca...zavallı ahmak, ekümenikliğin ne olduğunu bile bilmeyen ve burada öğrenen zavallı...sana cevap vermek bile zul, bırakacan mahallenin delisi gibi sayıklasın dursun. :(

sorular ve basit cevapları...

1. Fiiliyata gecmemis bir düsünce, suc kabul edilip, cezayi isleme tabi tutulabilinir mi ?

neden tutulmasın, o kıyafeti dayatan siyasallaşmış düşünce iktidarı mutlak güç ile ele geçirince dayatma yapmayacakmı, sırtını tanrıya dayamış bir siyasal düşüncenin neler yapacağı İran ve taliban yönetimindeki Afganistan'da görülmedimi?

2. Devletin asil görevleri arasinda, hizmet götürmek ile yükümlü oldugu insanlarin bir kismini, sirf giyim tarzlari begenilmiyor diye, bu hizmet alabilme haklarindan mahrum birakabilir mi ?

Devletin karşısındakiler dayatmacı bir ideolojinin temsilcileri ise eğer ve devletin yönetilmesi ile ilgili problemleri varsa elbette devletinde savunma mekanizması olacaktır.

3. Insanlik düsmani olan grühün , baska birisine "sen niye dinin geregini yerine getirmiyorsun bakim" deme hakki varmi ?

İnsanlık düşmanı bir güruhun başlını örtmediği için kadınlara oruç tutmadığı için erkeklere baskı uygulaması normalmi?

4. Bir insanin vatandaslik hakkini kullanabilmesi icin, diger insanlara dayatilmayan ön kosullar sunulabilinir mi ? ( üniversite okumak istiyorsan, mirasini da söyle dagitman gerekir)

vatandaşlık hakkı diğer vatandaşların haklarına saygı ile ölçülür şeriatı damardan usulca vereceğiz diyen lere nasıl güveneceksin iktidarı ele geçirince şimdi istedikleri hakları iktidar sahibi olunca karşıtlarına verecekmi, dünyada örneği varmı?hem inancıma karşılar de hemde inancını ın aklına uyan emirlerini yerine getir şeriat devleti şu an yaptığına izin verirmi.

5. Laik ve seküler bir devletin, ve kendisini seküler degerlere sahip oldugunu idaa eden vatandaslarin, kimin neden, hangi sartlar atlinda ekümenik olup, olamayacagina karsi ahkam kesebilir mi ?

yahu sen ekümenikliği evrensellik diğer tanımlamadınmı dingabak, ekümeniğin aslında ne anlama geldiğini ben yazdım yukarıya..

Ekümeniklik devlete zarar veriyorsa devlet her şeyiş tartışmaya açabiliyorsa bunuda açarneden açmasın..Bu gün İstanbula patriklik kurulamayacağını çünkü havarilerden hiç kimsenin aslında istanbula uğramadığını iddia eden yabancı görüşler var.

tarihinde Mundar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Mundar astigin su ileti varya tam ibretlik, senin gibi sig insanlar yüzünden, türkiye abye giremiyor, ortada fiili suc yok iken, yargilayan bir adalet algisina sahip olan dangalaklarin var oldugu bir ülkede, nasil kalkinma olur ?!

o zaman kazaya sebep "verebilir" diye, tüm ehliyet sahiplerini, trafikte olmasini da yasaklayalim ! ! ! !

bankalara soyulabilir önyargisi ile, bankalarimizi kapatalim....

Devletin asli görevleri arasinda, vatandasini "adam" etmek gibi bir görevi mi vardirki, devlet benim hakkima neyin dogru veya yanlis oldugunu belirleme hakkina sahip olsun ?! devlet adina calisan memurlar, bana hizmet edebilmek icin oradalar, yoksa iktidara yalakalik yapabilmesi icin degil !

Bir toplum icinde magdur olan bir insani koruyamayan hukuk sistemi varsa, niye o hukuk sisteminde israr ediliyor ?!

eger birisi sirf basini kapatmiyor diye, baski görebiliyorsa, hukuk sistemi burada magdurdan yana tavrini mutlaka koyabilmeli, eger koyamiyorsa bunun sorumlusu baskiyi uygulayan degil, adaleti saglamasi gereken devlet erki.

Dördüncü soruyu layiki ile anlayabiledigine bile inanmiyorum !

Mundar iyice dangalaklasmisin, sen beni cigiya sor, o biliyor ben nerde yasiyorum, gittigim okullar kimlerin himayesi altinda idi vs.

Ekümenikligin ne olup olmadigini ögrencek en son kisi benim, sen kimsin ki bana hristiyanlik dininin esaslari hakkinda ahkam kesiyorsun ?!

Adam zaten müridleri icin EKÜMENIK ! ! ! ! ! ! ! ! ! TÜM PAPAZLAR GIBI ! ! ! ! ! ! !

PAPAZLIGIN olmazsa olmazi TÜM EVRENI KAPSAYAN DINI ÖGELERI TEBLIG ETMEK ( MISYONERLIK ) eger ekümenik patrik devlete zarar veriyorsa, o zaman zarar verdigi icin yargilanir, medeni toplumlarin hukukunda böyledir !

Istanbul zaten ekümenik olan bir patrigin merkezidir, dünyadaki tüm rum ortodoks kilisleeri icin bu böyledir ! ama sirf onlar icin bu böyledir, rus ortodokslari bu patrigin verdigi fetvalara tabi degildir ! kendilerine göre gerekceleri olabilir ?!

nasilki bizler balta girmemis ormanlardaki insanlarin kimi ruhani önder olarak kabul edip etmemesi ilgilendirmiyorsa, patriginde ekümenik olup olmadigi ilgilendirmemeli !

bizi ilgilendirmesi gereken sadece su olabilir, ekümenik olan patrik, kaldigi bölgeyi "özerk bir statü" istiyormu istemiyor mu ? biz bu talebi yorumlayip ona göre tavrimizi koyabiliriz, evet izin veriyoruz, veya vermiyoruz !

biz onun bu özerklik istemini red etmemiz onun ekümenik olup olmadigina engel degil !

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim anlamadığım başörtüsü ile türban arasında ne gibi farklar var. Başörtüsü türbana dönüştüğü zaman hangi şartlarda yasalara aykırı oluyor. Aradaki farkı gerçekten anlamadım. İğneyle bağladığın zaman türban mı oluyor. Anadoludakiler gibi doladığın zaman başörtüsü mü oluyor. Bunun kriteri nelerdir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Asıl sana ne ot kafalı, ne iki de bir aynı kişiyle uğraşıp duruyorsun, cheragh queen'e birdaha ters ters cevap verirsen, sana başka rumuzlar altında envai çeşit misillemeleri yaparım, hayatın kararır, bir daha o karartıyla yaşayamazsın....

Link to post
Sitelerde Paylaş

queenofhearts gene yüksek perdeden sacmalamisin, kimse patrikhaneyi savunmuyor, ama gercekleri de oldugu gibi yazmaktan cekinmeyiz, eger konunun icergini hakkinda kendi icinde tutarli bir görüsün varsa, hic cekinme paylas, kezban hatemi kadar olmus olsan, en az onun kadar kiymetin ve sayginligin olurdu.

sen git en serefeli meslegin püf noktlari hakkinda biraz kafa yor, ve varsa ablan, kiz kardesin, annen, kiz cocugun onlara anlat senin icin en serefli meslegin ne oldugunu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

queenofhearts gene yüksek perdeden sacmalamisin, kimse patrikhaneyi savunmuyor, ama gercekleri de oldugu gibi yazmaktan cekinmeyiz, eger konunun icergini hakkinda kendi icinde tutarli bir görüsün varsa, hic cekinme paylas, kezban hatemi kadar olmus olsan, en az onun kadar kiymetin ve sayginligin olurdu.

sen git en serefeli meslegin püf noktlari hakkinda biraz kafa yor, ve varsa ablan, kiz kardesin, annen, kiz cocugun onlara anlat senin icin en serefli meslegin ne oldugunu.

Cheragh tehditimi dikkate almamazlık yapma, doğru düzgün mesajlaş, kuyruk acınla otur yerinde sessizce, bulaşma diyorum.....

Link to post
Sitelerde Paylaş

ilgili basliga kendi icinde tutarli, medeni dünyada kabul göre görüslerini bizimle paylas, ben senin gibileri her tartismada cerez niyetine hamlarim :)

birde sizin bu "libos" takintinizi anlamis degilim, "daha fazla bireysel özgürlük, daha az kanun, savasma, sevis" diyen liberal düsüncenin nesine niye hangi gerekcelrden dolayi karsisin ?!

hani sirf laf olsun diye, kendinizce liberal düsünceye sahip olan insananlari, felsefeleri kücümsemek mi istiyorsunuz ?

tarihinde Rochader tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ilgili basliga kendi icinde tutarli, medeni dünyada kabul göre görüslerini bizimle paylas, ben senin gibileri her tartismada cerez niyetine hamlarim :)

birde sizin bu "libos" takintinizi anlamis degilim, "daha fazla bireysel özgürlük, daha az kanun, savasma, sevis" diyen liberal düsüncenin nesine niye hangi gerekcelrden dolayi karsisin ?!

hani sirf laf olsun diye, kendinizce liberal düsünceye sahip olan insananlari, felsefeleri kücümsemek mi istiyorsunuz ?

Yeri gelsin birine yaman, yeri gelsin diğerine yaman, bireysel özgürlük diye kişisel değil de kendi kişiliğinin çıkarına olan tarafı savunup artisliği herkes yapar. Savaşma seviş diyen liberaller yeri geldiğinde en acımasız katliamların temelinde vardır. Kıbrısın bütün olduğu zamanda türklere yapılan eziyetleri diplomasiyle çözmeye çalışanda liberal blok, israil filistin sorununu da sevişerek çözdürmeye çalışan liberal blok,

Efendime söyliyim İran nükleer sorunu ve yine filistin sorunu kendi lehinde karşılıklı alışveriş zırvalığıyla kendi için oy toplamaya çalışan liberal partimizdir.

Nerde su altından saman yürütmek nerde sözle insanları kandırmak var hep liberallerin başının altından çıkar...

Bir yazar çıkar türkleri kötüler, nobel ödülü aldığında türk milletine armağan eder.

Yahu siz gerçekten neyi savunuyorsunuz. İşte liboşluk budur, kendini haklı çıkarmak için her zaman bir ibnelik peşinde koşarlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...