Jump to content

'Rachel Corrie' dekiler Ne Yapmalı ?


Recommended Posts

Çeşitli internet sitelerine düşen bir haberde İsrail'in Rachel Corrie'deki yardım gönüllülerinden, geminin Aşdod Limanı'na getirilmesini istediği,gönüllülere gemiye müdahale etmek istemediğini belirttiği,kendi istedikleri şekilde davranılırsa ve gemiden silah & savaş malzemesi de çıkmazsa tüm yardımın Gazze'ye ulaştırılacağı açıklamasını yaptığı belirtiliyor.Aksi halde gemiye müdahele edileceği de -bir tehdit veya uyarı her ne derseniz deyin- açıklanmış.

Mavi Marmara gemisi ile ilgili olarak -testi kırıldıktan sonra- çok yazıldı,çizildi konu tartışıldı.Şimdi ortada henüz böyle bir durum yok.Bu açıklamayı doğru ve samimi kabul edersek Rachel Corrie'deki mürettebat sizce nasıl davranmalı ?

Özellikle müslüman arkadaşların ve Mavi Marmara konusunda şüpheleri bulunan arkadaşları eleştiren ve hatta yaftalayan diğer forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum..

Henüz kan dökülmeden ne yapılmalı ? Yola devam mı edilmeli ? Çağrıya karşılık mı verilmeli ?

http://haber.mynet.com/detay/dunya/israilden-rachel-corrieye-tehdit/514928

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çeşitli internet sitelerine düşen bir haberde İsrail'in Rachel Corrie'deki yardım gönüllülerinden, geminin Aşdod Limanı'na getirilmesini istediği,gönüllülere gemiye müdahale etmek istemediğini belirttiği,kendi istedikleri şekilde davranılırsa ve gemiden silah & savaş malzemesi de çıkmazsa tüm yardımın Gazze'ye ulaştırılacağı açıklamasını yaptığı belirtiliyor...

Bir alternatif daha var simdi! Misir tarafindanda olabilirmis.

SAYGILAR

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsrail askerine fiziki güç içeren bir direnç göstermeden uluslararası sularda beklemeli.İsrail yardımların ulaştırılmasını garanti ediyorsa AŞDOD limanına gidebilir.

O gemiyi savunmasız ve korumasız korsanların önüne getirenlerden de hesap sorulmalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...