Jump to content

Ermenileri Kesenler Kürtler ve Cerkesler


Recommended Posts

Mr.Kont, belki dediğin gibidir. Belki de pek çok tarihçinin inandığı gibi yapılmış olan aslında "tehcir" adı altında Ermeniler'in toplanıp götürülüp devlet güçleri tarafından katledilip gömülmesiydi. Niye Talat Paşa'yı masum görüyorsun? Nerden biliyorsun ki bu Türkçü adam Ermeniler'i yokedip homojen bir Anadolu yaratmak istemiyordu? Hem başlığa konu olan Baskın Oran yazısını okudun mu? Bak yapıştırdım ilk sayfaya.

Yazını okudum dostum okudum sen o yazıya cevap veren Thamate' nin yazısını da oku, Thamate Baskın' ın yazısına cevap verdiği için ben gerek duymadım o yazıyı yorumlamaya.

Belki gerçekten Talat Paşa ve Enver Paşa gerçekten soykırım amacıyla tehcir ettiler insanları, o kadarı gün ışığında değil o yüzden şimdilik kimseyi masum görmüyorum ne o dönem ki Türk yöneticileri ne de o dönem ki Ermeni bağımsızlık örgütlerini, ileriki yıllarda bu konu daha da netleşecek o zaman gerçek ne ise ortaya çıkacak ben orasında değilim konunun, ben Diaspora' nın kan pazarcılığını irdeliyorum, soykırım ne kadar mide bulandırıcı ise bu da onun kadar mide bulandırıcıdır Kazanç, kan ve para üçlemi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 79
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O Avatar olarak koydugun resme yazik!

Ataturkun imzasini tasarlayan bir Ermeni idi.

Zira GAZI pasa bu yazdigini okusa idi.

O imzayi emin olki,Dotune cakardi .....................

o sevdiğin Ermeniler M.Kemali Tüm dünyaya Ermeni katili olarak tanıtmaktan çekinmiyorlar şerefsiz köpek...

"ATATÜRK'E HAKARET

Önce, çarpıcı ve son bir örnekten söze başlayabilirim. Kısa süre önce, önde gelen günlük gazetelerimizin birinde yayımlanmasını sağladığım iki fotoğrafın kurgu olanı, yüzyılımıza en başarılı ve öngörülü devlet adamı diye damgasını vuran büyük Atatürk 'ün ayakları dibindeki köpek yavruları yerine, basit ve aşağılık bir yöntemle, bağırsakları dışarı fırlamış sözde bir Ermeni çocuğunun cesedini gösteriyordu. Bu foto-kurgudan, ilk kez Amerika'da yerleşik aziz dostum Yüksel Oktay kanalıyla haberdar olduğumda, Basın ve Yayın Genel Müdürlüğü'nün Atatürk resimleri arşivinde aslını aradım ve buldum. Sürümü yüksek olan günlük gazetemizde bu sahte resmin hemen yanında görüntünün gerçek olanı da basılmıştı. Yok edilen köpekler yerine, eğreti oturtulmuş çocuk dışında, en ufak ayrıntıya kadar tıpatıp aynıydı."

kaynak.. http://alisahin37.blogcu.com/ermeni-belge-sahtekarliklari-1-turkkaya-ataov/247534

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=14865

Ermeni kilisesinin ve aşırı milliyetçi taşnakların göç edenlerin diğer toplumlar içinde erimesini ve asimile olmasını önlemek için onları toplu bir histeri etrafında birleşmelerini sağlamak için uydurdukları Ermeni soykırımı iddiasını sizin gibi milliyetsizlerin alet olmasıda değişik bir ironi sanki.

tarihinde AYATA tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yazını okudum dostum okudum sen o yazıya cevap veren Thamate' nin yazısını da oku, Thamate Baskın' ın yazısına cevap verdiği için ben gerek duymadım o yazıyı yorumlamaya.

Sizi gidi Cerkesler aradan sıyrılacaksınız haaaa. :lol:

Yemezler.

tarihinde Tutankhamun tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kürtlerde bu sınırlar içerisinde yaşayan insanlar.kürtlerde t.c vatandaşı oldugu için yine Türkler katliam yapmış olmuyor mu ?

haklısın nerde bir olumsuzluk varsa anında bütün etnik unsurlar buhar olur kabak türklerde patlar!!ama aslında biz bir mozaiğizdir yemeklerimiz falan kürtlerin ve yunanlarındır...

olumlu ise bizim değildir...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Simdi sirasi geldi galiba !

Aslinda haklisin.

Ermenilerden kurdler olarak ozur dilemeliyiz.Cunku bu bir erdemlik,olgunluk meselesidir-ki,ben oylede yaptim.

Acilan kampanyalara katildim ve cevremdeki Kurt ulusalcilarini bu konuda etkilemeyede calistim.. Olumlu sonuclar aldim kendime gore..

Gelelim kimlik verme ve isteme olayina !!!!!!!!!!

Burasi onemli cunku..

Yilardir pkk'li olan etrafimdaki arkadaslara derim..

T.c somurgeci ise neden somurgecilerden kimliginizi talep ediyorsunuzki ???

Tersine yakin onlarin kimliklerini !

Mesela D.bakir'da pkk nin gosterilerine katilan 1.5 milyon kisi bir kampanya yapsin ve D.bakirin en buyuk meydanin'da T.c kimliklerini cikarsin herkez... Ve bu kimliklerden bir Dag yapsinlar sonrada benzin dokup yaksinlar!! sonra'da Booooooom!!

Madem T.c isgalci ise ve Parlementoya guveniniz yok ise niye telep ediyorsunuzkimlik ???

Yakin,onun kimligini...

Kimlik yakmak suctur ve cezasi vardir..

Bunu biliriz.

Peki bunu 1.5 milyon aclik sinirin'da yasayan Kurd yaparsa ne olur ???

Devlet cezami verir !

:)

Gulmemek elde degil.

Bir sey yapamaz devlet ve oylece inek gibi BAKAR.

1.5 milyonu tutuklamak,dagitmak ,kursun SIKMAK sadece Kuredistan Devrimi icin guzel bir Antreman olur!!

Yada baska kampanyalar duzenleyin diyorum..

Madem T.c somurgeci diyorum.. Kitlesel protesto edin DEVLET kurumlarini,okullarini her seyini !Devleti tamami ile Ceset KILIN ! Kurt cografyasin'da diyorum..

PKKli arkadas bana bakip ! -Hewal herseyin bir sirasi var diyip! ne kadar ciddiyetsiz oldugunu bana gosteriyor sadece..

PKK ve kitlesi nin kafalari coook karisik..

Evet. somurgecilerden kimlik talep edilmez. ALINIR.................

SOke ,soke alinir hemde..

Ama ben pkk'yi anliyamiyorum..

-O zaman bu adamlar ya ciddi degil yada baska bir seyler var orta'da..

Yukarda soylediklerimin cogunu gercek pkk liler ile uzun,uzun tatristim ve cogu zman hirrlastik..

Hem kurdistan icin daga cikardiniz dedim..Sonrada isi Turkiyenin butunlugune getirdiniz ve daha sonrada APO nun cikmasina kadar bagladiniz isi dedim...

Peki ya Mazlum,kemal,hayri onlar!! Onlarin D.bakir Zindan savunmasina bakin! Bir'de APO nun tek tokat bile yemeden yaptigi imrali savunmalarina bir bakin..

Kim daha cok PKK'li ????

12 eylul fasizminde saygona cevirilen D.bakirda direnise gecen PKKli onder tutsaklarmi ??? Yoksa APOmu ???

BU yukarda yazdiklarimi pkk propagandasi diyip cignemeyin..

ozelik ile pkk ya sevdali arkadaslara yazdim bunu..

Gercekleri gorsunler diye..

Bu yukarda yazdiklarimi Turkcu,IRKCI bir faso direk yazssa mantikli bir elestuiri olmazdi..Ama durumu bilenlerin bu tip saglikli elestiriler yazmasi ve beyan etmesi PPK'yi'da tartisir duruma getirecektir,kurt camiasi arasin'da!

saygilar..

Yaz üstadım yaz

Yazdıkça açılırsın

Açıldıkça saçılırsın

En azından ferahlarsın

Yaz kahpeliğin teorisini

Şerefsizliğin manifestosunu yaz

O müthiş güzel Türkçenle

İğrençliğin metodunu yaz

Yırttın madem yüzünü

Lütfen Allah aşkına

Utanacak ne var ortada

Çekinme n'olur yaz

Ar etme hiç lütfen

Hatırım için durma

N'olur yaz

Senin gibilerini

Ve sana destek verenleri

Hala daha kavrayamayıp da hani

Sırf liboşluk aşkına

Eh hani biraz da

Entelektüellik aşkına

İhaneti münevverlik sanıp

Solcu geçinen Kürtçü faşistler aşkına

Bir öyle bir böyle yazan

Çift kişilikli hani daha nice

Kişiliksiz, kimliksizler aşkına

Ve kafası karışık daha nice

Zavallılar aşkına

N'olur yaz

Veyahut da

Hani çıkıntı anarşistlerin

Hani ciğeri üç para etmezlerin

Uyuşturucu müptelası dengesiz hani

Ensest savunuru alkolik

Madde bağımlısı entellerin

Diğer nice dıngılların hani

Sanal duvarlarda

Üç paralık sahte iltifatına

Hemencecik kanıp da hani

Tüm fikrini satan kompleksli

Gepegencecik çömezler aşkına

Yaz yaz yaz

N'olur yaz

Link to post
Sitelerde Paylaş
Solcu geçinen Kürtçü faşistler aşkına

Sen bir insanın belli bir etnikliğin milliyetçiliğni yapmasına mı karşısın? Yoksa o adamın faşistlik yapmasına mı karşısın? Yoksa onun solcu geçinmesine mi karşısın? Çünkü sen solcu geçinen bir Türkçü faşistsin; o halde sen ne hakla itiraz edebiliyorsun? Senin kızdığın heralde birisinin kalkıp Kürtçü olmasında. Madem sevmiyorsun insanların Kürtçü olmasını o zaman sen de Türkçülük yapma. Devletin Türkçülüğü resmi ideoloji yapmasını kına ve değiştirmeye çalış. Atatürk'ün Türkçülüğünü eleştir. Yok Türkçülük serbest olsun diyorsan o zaman ne diye Kürtçülüğe karşısın? Sen Türkçülük yaparsan o da Kürtçülük yapacak, diğeri de Lazcılık yapacak. Ne diye sen atanla etnikliğinle ırkınla gurur duyabilirsin ama onlar duyamaz? Niye sen kendi etnikliğinin milliyetçiliğini yapabilirsin ama onlar yapamaz? Ya herkes yapsın ya kimse yapmasın. Çifte standart olmaz. Sırf bu ülkede Türkler çoğunluk diye diğer etnikliklere zorbalık yapamazlar. Zaten bu zorba zihniyet yüzünden PKK bu kadar taban buluyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiydeki statükocu devlet bürokrasisi toplumun dini ögelerine karsi olmak ile beraber, toplumun farkli etnik unsurlardan meydana geldigi gercegini de inkar etmek ile mesgul. türkiyden baska bir yerde "islamda bu yoktur, veya su söyledir" diyebilen bir "laik" devlet varmidir, laik devletin görevleri arasinda, herhangi bir dinde ne olup olmadigina karar vermekmidir ?! Ülkemizde tüm vatandaslar "türk"dür dedirten bir devlet varmi dünyada ? Bir ermeni ne kadar türk ise, bir kürd'de o kadar türk'tür, ama benim gibi türkler ne ermeniler ile nede kürdler ile sirf "irki" konumlari yüzden sorunlari olur, zira irkci degiliz.

Nasil bir devlet anlayisidirki, kuruldugu günden beri bir "yikilma piskolojisi" ile yönetiliyor, müslüman kadinlarin baslarindaki "bez parcasi" diye kendilerince kücümsediklerinden dolayi bir devlet yikilabilecek ise, zaten var oldugu zaten suc, varsin yikilsin, yenisi yapilir!

Nasil bir devletdir ki, kendilerine has bir dili, örf ve adetleri oldugu insanlara, "hayir siz aslinda kendinizi kabul ettiginz insanlar degilsiniz, öyle bir insan türü yok , siz türksünüz" diyebiliyor ?!

Bölünmekten, parcalanmaktan, yikilmaktan bu kadar korkan bir devlet, ya insaa edildigi zeminin adalet olmadigi yüzünden, yada zorbaliginin geregi olarak kendisi gibi olmayanlari "düsman" ilan ediyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen bir insanın belli bir etnikliğin milliyetçiliğni yapmasına mı karşısın? Yoksa o adamın faşistlik yapmasına mı karşısın? Yoksa onun solcu geçinmesine mi karşısın? Çünkü sen solcu geçinen bir Türkçü faşistsin; o halde sen ne hakla itiraz edebiliyorsun? Senin kızdığın heralde birisinin kalkıp Kürtçü olmasında. Madem sevmiyorsun insanların Kürtçü olmasını o zaman sen de Türkçülük yapma. Devletin Türkçülüğü resmi ideoloji yapmasını kına ve değiştirmeye çalış. Atatürk'ün Türkçülüğünü eleştir. Yok Türkçülük serbest olsun diyorsan o zaman ne diye Kürtçülüğe karşısın? Sen Türkçülük yaparsan o da Kürtçülük yapacak, diğeri de Lazcılık yapacak. Ne diye sen atanla etnikliğinle ırkınla gurur duyabilirsin ama onlar duyamaz? Niye sen kendi etnikliğinin milliyetçiliğini yapabilirsin ama onlar yapamaz? Ya herkes yapsın ya kimse yapmasın. Çifte standart olmaz. Sırf bu ülkede Türkler çoğunluk diye diğer etnikliklere zorbalık yapamazlar. Zaten bu zorba zihniyet yüzünden PKK bu kadar taban buluyor.

Bırak onu bunu tarif etmeyi de sen önce kendini bir tarif et.

Sen nesin?

Amerikan çıkarlarını sonuna kadar savunan bir Amerikan faşisti ve de ırkçısından başka ...

Pentagon ağızlı dallama.

Sen nesin?

Amerikan yalaması bir liboştan başka ...

Eli kanlı katil Apo'yu ''serbest bırakın'' diyecek kadar nevri dönmüş bir Amerikan yalamasından başka ...

Bölücülere,dincilere liboş kisvesinde arka çıkan bir BOP'çudan başka ...

AKP'nin satılık tetikçi gazetesi dinci-liboş Star'ından ilhamını alan tetikçi adi bir zavallıdan başka ...

''Ermeni soykırımını tanıyın, yoksa solcu olamazsınız'' diyecek kadar tek gram ulusal şuura sahip olmayan bir küstahtan başka ...

İş Amerikan çıkarlarına gelince pekala da ulusal şuura sahipsin.

Ama Amerikan ulusunun şuuruna...

Sen Türk solcusu musun ki Türk solcularına nasıl olması gerektiğini öğretmeye kalkıyorsun bre mendebur?

Ben solcu değilim aslında.

Ama senin sefil yorumlarına bakarak solcu olmam işten bile değil.

Senin gibi Amerikancı ahlaksız liboşlara tepki olarak yakında ben de solcu olursam hiç şaşırma.

Hani diyorsun ya, etki tepki meselesi.

İşte benimki de o hesap.

Amerikan yalaması seni.

Bir daha o pis ağzına Atatürk'ü sakın alma!

İnsanlar arası yardımlaşma, dayanışma söz konusu olduğunda ''ben mecbur muyum insanlara yardım etmeye'' diyen sen değil misin egoist dallama.

Bakıyorum da memleketi ona buna peşkeş çekmek söz konusu olduğunda...

Epey cömertsin, hayırdır?

Hayırseverliğin mi tuttu yine yoksa?

tarihinde Yakup tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
''Ermeni soykırımını tanıyın, yoksa solcu olamazsınız'' diyecek kadar tek gram ulusal şuura sahip olmayan bir küstahtan başka ...

"Ulusal şuur" dediğin şeyle tarihte ne olduğu arasında ne bağlantı var? Senin zihniyetine göre Ermeni Soykırımı gerçekse ve Türkler suçluysa, ama bunu ikrar etmek ulusal çıkara aykırıysa (tazminat ödenecekse vs) o zaman bu inkar mı edilmeli? Bir de elaleme ahlaklılık taslıyorsun. Gördüğüm kadarıyla sen ahlak, adalet falan gibi şeyler tanımıyorsun. Ulusal çıkar sözkonusu olunca ahlakı rafa kaldıranlardansın. Ne demişya senin kahramanın: "vatan mevzubahis olunca gerisi teferruattır"; yani herşey serbest! Mesela Koç Müzesinde "öğrenci patlaması" mı yaşatmak vatanı kurtarır? Yapacaksın! 1 milyon Ermeni devlet eliyle katledilmişse bile bunu inkar etmek mi vatanı kurtarır? İnkar edeceksin! Çok güzel bir ahlakmış bu. Böyle şerefli bir Türk ve vatansever olmayı Rabbimiz Ulu Önder hepimize nasip etsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yaz üstadım yaz

Yazdıkça açılırsın

Açıldıkça saçılırsın

En azından ferahlarsın

Yaz kahpeliğin teorisini

Şerefsizliğin manifestosunu yaz

O müthiş güzel Türkçenle

İğrençliğin metodunu yaz

Yırttın madem yüzünü

Lütfen Allah aşkına

Utanacak ne var ortada

Çekinme n'olur yaz

Ar etme hiç lütfen

Hatırım için durma

N'olur yaz

Senin gibilerini

Ve sana destek verenleri

Hala daha kavrayamayıp da hani

Sırf liboşluk aşkına

Eh hani biraz da

Entelektüellik aşkına

İhaneti münevverlik sanıp

Solcu geçinen Kürtçü faşistler aşkına

Bir öyle bir böyle yazan

Çift kişilikli hani daha nice

Kişiliksiz, kimliksizler aşkına

Ve kafası karışık daha nice

Zavallılar aşkına

N'olur yaz

Veyahut da

Hani çıkıntı anarşistlerin

Hani ciğeri üç para etmezlerin

Uyuşturucu müptelası dengesiz hani

Ensest savunuru alkolik

Madde bağımlısı entellerin

Diğer nice dıngılların hani

Sanal duvarlarda

Üç paralık sahte iltifatına

Hemencecik kanıp da hani

Tüm fikrini satan kompleksli

Gepegencecik çömezler aşkına

Yaz yaz yaz

N'olur yaz

Ozan Yakup efendi!

Yine Baglamani alip,bas koseye oturmus Zurriyet gazetesi tarzi iletiler atmaktasin.

Ve sen bunu ancak buralar'da yaparsin..

Cunku senin o erkekligin bu kadar...

Yukar'da yazdigin Beyitleri AL,Posta ile 12 Eylul Darbesini yapanlara Postala!

Kahpeligin ve alcakligin teorisini onlar cook guzel yapti..

Butun Turk ve diger vatandaslarina karsi...

Yukar'da yazdiklarimi bir donem propagandasindan etkilendigim insanlarin yuzune acikca soyledim..

Ve onlarin'da bir cok konu'da Dusman diye tabir ettikleri karsi tarafdan farksiz oldugunu gordum..

Bu goruslere inanan ve ciddi bir sekil'de tartismasiz hayatini feda edecek yuzbinlerce genc var..

<VE bu isin sonu'da yok!

Amacim PKK nin sadece bir ''Fikir'' oldugu ve bu Fikri yikibilmek icin ondan daha iyi bir ''Fikir'' sunmasi gerektigidi ''Devletin''

...

Fikirleri ancak,baska bir Fikirle yikabilirsin '!'

Koy basarak,17.500kisiyi kacirarak,insan avliyarak,kendi vatandasini olume yollayarak,Yalan soyluyerek,olmamais gibi-yasanmamis gibi gostererek,Komondo taburlarini daglara gondererek,Kulak -Burun -Bogaz keserek degil...

iyi bir Fikir ile PKK'yi etkisiz kilabilirsin..

Oradaki halaka bunu indirarak yapabilir Devlet..

Ama senin gibiler daha ne olup,bittigini anlamadan sirf Hedef gostermek icin Yukardayaptiklari nin bir benzerini her zaman yaparlar...

Neyse ;)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Seriat isteriz diye cikan bir kurd isyani soyle..

Yazmamissin.. Bekliyorum..

Yine geldin, yine PKK teorisyenliği yapıyorsun. Oysa ki kaç kere yapma, atılırsın dedik ve attık. Şimdi yine aynı salyalı ağızla, aynı boku yiyorsun... Yine atılacaksın, haberin olsun...

(Ayrıca, Şeyh Sait isyanı temelinde şeriat istemiyle başlamış bir isyandır. Bunu en ücradaki öküz bile bilir. Ama Fransa'da, Türk görünce Japon taklidi yapan ahlaksız nereden bilecek?)

Link to post
Sitelerde Paylaş

1.5 milyon açlık sınırında Kürt varmış mış...

Varsa, İstanbul randevu evlerinin kapısında istisnasız dikilen pezeveng zanaatlı her pekekliden payını alıyorlardır..

Varsa, Anadoludaki istinadsız her zehir ticaretinden yüzdesini alıyorlardır bu açlar..

Varsa, her kadın ticaretinden istinasız payını alıyorlardır bu açlar..

Varsa, asgari ücretle çalışanın maaşından kesilen vergi ile elektiriği kulllanıyorlardır bu açlar..

Varsa, dilendirilen çocukların ceplerinden hakkını alıyordur bu açlar..

Göstermelik ekmek için çöp karıştıran bu açların evlerinde, biri roja dönük çift çanak vardır bu açların, acıkınca o çanağı söküp yesinler..

Aç olan pekeke li satılmış siyonist dölleridir..

Kürt halkını soyup soğana çevirdiler, hala da doymadılar..

Kimlik yaktıracakmış..

Siz ve size inananlar yaksa yaksa İstanbulda molotofla otobüs "yaktırır"..

Yaksa yaksa diri diri genç kızları "yaktırır".

Yaktırır da biz mazlumuz diye hala ağlar, timseh gözyaşları ile..

pekeke fikirmiş..

Katlettiği Kürt bebeleri katlederken hangi fikir alışverişinde bulunmuş?

Kürt köylerini yakarken hangi fikir alışverişinde bulunmuş?

Kendine katılmayan gencecik hatta çocuk Kürtleri dağa kaldırırken onların ana-babasının fikrini sormuşmu?

Ölmüş Mehmetçiğin kafasına, kulağına, burnuna şarjör boşaltanların fikri yoktur..

Şehidin kafasına şarjör boşaltanın burnu,kulağı,dili kesilir..Fikri sorulmaz..

Link to post
Sitelerde Paylaş

1.5 milyon açlık sınırında Kürt varmış mış...

Varsa, İstanbul randevu evlerinin kapısında istisnasız dikilen pezeveng zanaatlı her pekekliden payını alıyorlardır..

Varsa, Anadoludaki istinadsız her zehir ticaretinden yüzdesini alıyorlardır bu açlar..

Varsa, her kadın ticaretinden istinasız payını alıyorlardır bu açlar..

Varsa, asgari ücretle çalışanın maaşından kesilen vergi ile elektiriği kulllanıyorlardır bu açlar..

Varsa, dilendirilen çocukların ceplerinden hakkını alıyordur bu açlar..

Göstermelik ekmek için çöp karıştıran bu açların evlerinde, biri roja dönük çift çanak vardır bu açların, acıkınca o çanağı söküp yesinler..

Aç olan pekeke li satılmış siyonist dölleridir..

Kürt halkını soyup soğana çevirdiler, hala da doymadılar..

Kimlik yaktıracakmış..

Siz ve size inananlar yaksa yaksa İstanbulda molotofla otobüs "yaktırır"..

Yaksa yaksa diri diri genç kızları "yaktırır".

Yaktırır da biz mazlumuz diye hala ağlar, timseh gözyaşları ile..

pekeke fikirmiş..

Katlettiği Kürt bebeleri katlederken hangi fikir alışverişinde bulunmuş?

Kürt köylerini yakarken hangi fikir alışverişinde bulunmuş?

Kendine katılmayan gencecik hatta çocuk Kürtleri dağa kaldırırken onların ana-babasının fikrini sormuşmu?

Ölmüş Mehmetçiğin kafasına, kulağına, burnuna şarjör boşaltanların fikri yoktur..

Şehidin kafasına şarjör boşaltanın burnu,kulağı,dili kesilir..Fikri sorulmaz..

insan ancak bu kadar kendisini anlatabilirdi...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neyle önlem alacağız? Milletin ağzına kilit vurup başına bekçi mi dikaceğiz? Suçlu arıyorsan kendine bak. Bir ahlaksızın sözlerini söz yerine koyup ajite olan kendine bak... Bu ahlaksıza aynı ağızla cevap vereceğine, ahlaksızı raporla, önlem alınmasına katkıda bulun...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...