Jump to content

BİLİM İLERLEDİKÇE ALLAH (CC) DİYENLER ARTIYOR.


Recommended Posts

zürafaları uzun boyunları yüzünden defolu hayvanlar olarak gösterirler.efendim bacakları dümdüz olduğu için su içerken zorlanırlarmış bunlar tasarımlı olmadıklarına delilmiş.

Noir: Geçenlerde belgeselde kızışmış erkek zürafaları birbirlerine kafalarını balyoz gibi sallarken gösteriyorlardı.

Biri dayanamayıp düşene kadar takır tukur vuruyor bu hayvanlar birbirlerine.

Boynu en kuvvetli olanı gidip bir sürü dişiyle çiftleşiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 126
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

>>> "Ey insanlar zulmetmeyiniz,Allahtan başka kimseye zulmetmeyiniz zorlamayınız" Quranı azam Bu ayeti yukarıdaki ayetle kıyasladığında kadınları zulüm yoluyla gönülsüz biçimde almanın haram olduğu belirtiliyor.

İyide kadınlara böyle yapmanın zulm olduğunu kim söylüyor?

>>> Dolayısı ile peygamber kimseye istesede zulmedemez.kuran ahlakı ile ahlaklandırılmış haramtan gayrıdır.

Tam tersine. O bedevi herkese zulmeder. Velakin sorun şudur: Zulmü kutsar ve onu zulm değilmiş gibi gösteriverir.

Evet, nerde o şekilde kadınlaırn haram olduğunu belirtiyormuş?

Link to post
Sitelerde Paylaş

enerji yoktan var vardan yok edilemez.

o yüzden tanrı veya allah yoktur,fizik kanunlarına aykırıdır.

ha diyeceksiniz ki kanunun o yarattı

eğer bu tanrı peygamber gönderebiliyorsa kavimleri helak edebiliyorsa evren içindeki fizik kanunlarına kendi uyuyuor demektir.fizik kanunlarına uymadan nasıl bir kavmi helak edebilirki?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Noir: Geçenlerde belgeselde kızışmış erkek zürafaları birbirlerine kafalarını balyoz gibi sallarken gösteriyorlardı.

Biri dayanamayıp düşene kadar takır tukur vuruyor bu hayvanlar birbirlerine.

Boynu en kuvvetli olanı gidip bir sürü dişiyle çiftleşiyor.

Peki o güçlü zürafa başka bir canlıya dönüşür mü böyle yapmakla sevgili bayşapka. canlıların bir kısmının güçlü bir kısmının güçsüz yaratılmnası onların besin zinciri içinde birbrilerine av olmaları içindir, yoksa hiçbir dişi aslan bir tane bufalo yakalayamazdı. açlık canlıları ölüme götürürdü. hiçbir şey x canlısını y canlısına dönüştürmez, buna tekrarlanan evrimci deneyler şahit eğer öyle bir sonuca uılaşmış olsalardı bunu ellerindeki medya gücüyle tüm cihana ilan ederler hayali çizimlerden kurtulurlar ve işte şuydu şu oldu sonra şu oldu sonra da şu derlerdi.EN basitinden balinanın darwine göre ayının balık tutmak için denize girip ağızlarını açıp açıp daha sonra balinaya dönüşmesi de diyerek karşılamalıyız bilemiyorum. Bir kere balinanın kara da atası ambilio steus paki setus,gibi latince kavramlar takarak kafaları karıştırmaktan ve yaa bak bilimsel isim kullanılıyor dedirtmekten başka bir işe yaramayan yöntemler kullanıyorlar. bunlar kurtlara benzeyen soyu tükenmiş bir hayvan. şıpıdık şıpıdık oynarken su da bu canlı balina olmuş, ooooooooooldu görrüsem söylerim. kalbi dakika 60 ton dokuyu suluyor 10 ton kanla, bu muhteşem canlının neresini bozsanız hemen göze gözükecek bir durum olması gerekirken % 99 u zararlı olan mutasyonla kurttan balina, çocuk masalı bile olamaz.

Bir de kayıp halka bulundu muhabbeti var ya, sanki herşey bulundu, 2 milyona yakın isimlendirilmiş türün hepsinin birinden diğerine geçen halkaları ve ara form ları buluındu da kayıp halka kaldı. O nu da gördük o da tabi insanı şaşkına çeviren bir isme sahip ARCHeOPTERYX bunu görünce insan, vay be tabii ki kayıp halkadır ,isme bak bu olmayacak ta ne olacak diyor ama bu sürüngenle kuş arası olduğu iddia edilen fosilin üstüne günümüz kuşlarına daha çok benzeyen protoavis bulunuyor, hemd e 75 milyon yıl önce yaşamış. ve bu ikisinin de bir önceki atası denebilecek canlı yok ortada.

Ayağın kanada dönüşmesini açıklamak zaten imkansız da, aşama aşama olacak bu iş için bahsedilen zürafa örneğinde iki denk güç bile birbirini elerken yarı kanat yarı ayak olan bir canlı neye neyle karşı koyup düşmandan kaçabilecek bu doğal seçilimle en başta elenen canlı olmayacak mı? Hem de bu kaçacağı şey dinazor, dev dinazor küçücük bir sineği kovalayıp ön ayaklarıyla yakalamaya çalışırklen ön ayaklar kanada dönüşüyor ve yine latince bir isim vererek kanatlarının oluştuğunu söylüyorlar. arvorial teorisine göre dinazorlar ağaçtan ağaca atlarken kanatları olmui diyebiliyorlar. Bir kol nasıl kanata dönüşür ya, böyle bir mekanizma yok yeryüzünde, mutasyonalrın % 99 u zararlıyken yani tamamına yakını zarrlıyken, bir kol nasıl kanat olur ilkel bir göz nasıl daha iyi bir göz olur murat 124 e taramalıyla daldığımız da nasıl bir ferrari çıkar. mutasyon denilen şey simtriyi bozar iyi organı çalışamaz hale getirir. meyve sineklerini kısırlarştırıp uçamayıp sonra da öldürdüğü gibi, ayakları kafalarından çıkan sinekler üzerine deneyler oldu 60 sene radyasyton verdiler sonuycu bu. Etrafta mutasyonun sebep olduğu japonyaya atılan atom bombasının ardından gördüğümüzün çok ötesinde ucube denilen canlılar görmemiz lazımdı. Hiçbirisi yarım kalmış veya evrimi devam eder bir görüntüye sahip değil, sanki daha önce bir şablonu varmış ve muma kalıp basılmış gibi mükemmel bu canlılar tavus kuşuna evrim diyen insanın aklından zoru olması lazım, boyalarla bile o tüyleri mikelanj olmadan çizemezsiniz. Sonra evrimin öyle bir öngörüsü yok diyorlar yani yarım kalmış canlı gibi, yok derler tabi öyle bir canlı yok da ondan, hani balinanın karadaki atasının fosili neye göre atası hangi bilimsel metodla bu kanıtlanmış sonra tepesinden su fışkırtan aşamaya kadar her santim tepeden kayan delik li fosiller, mikelanjı kıskanıdıracak çizimler çok ama iş yapacak fosil yok öyle değil mi .

Öyle bir kandırmaca var ki bu deneyleri gizliyorlar bilgileri sarıp sarmalayıp latince kelimelerle ilan ediyorlar, faydalı mutasyonla daha iyiye giden bir tane örneğe şahit değiliz. dawkins ve mayer gibi adamlarda tamamen pagan rahibi. Dawkins bu teori için ateist olmayı mümkün kıldığı için kabul ediyoruz, darwinden önce ateist olmak tam olarak mümkün değildi evrim bunu kolaylaştırdı diyor, yani, önce ateistliğini ortaya koyuyor, sonra sinek yakalamaya çalışan dinazor olayını kabul ederek canlıların türleşmesini aklını rafa kaldırarak kabul ediyor. Bunu da bilim kılıfında latince kelimeler kullanarak satıyor.....

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> EN basitinden balinanın darwine göre ayının balık tutmak için denize girip ağızlarını açıp açıp daha sonra balinaya dönüşmesi de diyerek karşılamalıyız bilemiyorum.

Karşılaşıyorsun zaten:

http://www-personal.umich.edu/~gingeric/PDFfiles/PDG413_Whaleevol.pdf

>>> bunlar kurtlara benzeyen soyu tükenmiş bir hayvan. şıpıdık şıpıdık oynarken su da bu canlı balina olmuş, ooooooooooldu görrüsem söylerim.

Görürsen benden de selam söyle. Bunu kim söylüyorsa, onun şapşal olduğunu da aklına sok. Balinaların karadna suya geçişi, 50 milyon yıl süren bir süreçtir. Senin 50'ye kadar bile sayabileceğini sanmıyorum, 50 milyon yılı aklın almıyor elbette. Ki bu süreci alıp böyle "amanda şıpıdık şıpıdık oynarken" gibi söyleyebiliyorsun.

>>> p ARCHeOPTERYX bunu görünce insan, vay be tabii ki kayıp halkadır ,isme bak bu olmayacak ta ne olacak diyor ama bu sürüngenle kuş arası olduğu iddia edilen fosilin üstüne günümüz kuşlarına daha çok benzeyen protoavis ...

Sen hayatında hiç kuş iskeleti gördün mü:

bird_skeleton.jpg

Ya protoavis fosili gördün mü:

Protoavis_texensis.jpg

Ya sürüngen fosili gördün mü:

allosaurus_skeleton.jpg

Buyur bak bakalım protoavis günümzü kuşlarına ne kadar benziyormuş? Buyur, kendin söyle. Sen hangi kuşta öyle timsah kuyruğu gibi kuyruk gördün? Bütün kuşlarda belirleyici olan keel (carina) yazan göğüs kemiği nerde? Ve protavis ve arcehopteryx, her ikiside kollarını geriye kıvıramaz. BU halde bunlar nasıl olupta havalanabilir? Bunlar ne kuş, ne sürüngen. Arada kalmış türler işte.

>>> Hem de bu kaçacağı şey dinazor, dev dinazor küçücük bir sineği kovalayıp ön ayaklarıyla yakalamaya çalışırklen ön ayaklar kanada dönüşüyor ve yine latince bir isim vererek kanatlarının oluştuğunu söylüyorlar.

Bunu kim söylüyor? Darwni bu fikri saçma bulduğu için evrim teorisin, bu fikre karşı yazıyor. Sen çıkmış ne geveliyorsun?

>>> mutasyon denilen şey simtriyi bozar iyi organı çalışamaz hale getirir. meyve sineklerini kısırlarştırıp uçamayıp sonra da öldürdüğü gibi, ayakları kafalarından çıkan sinekler üzerine deneyler oldu 60 sene radyasyton verdiler sonuycu bu. Etrafta mutasyonun sebep olduğu japonyaya atılan atom bombasının ardından gördüğümüzün çok ötesinde ucube denilen canlılar görmemiz lazımdı

Görüyorsun zaten. Kendine, aynaya bir bak. Neden babanın bir kopyası değilsin?

>>> mutasyonalrın % 99 u zararlıyken yani tamamına yakını zarrlıyken,

Geri kalan %1 yeter. Çünkü faydalı olan mutasyon bir sonraki nesle geçer. Bir sonraki nesildeki %1 faydalı olan bir sonraki eder %2. 100 nesilde, %1o0 faydalı mutasyon olur, sürüngenin uçtuğunu görüverirsin.

>>> murat 124 e taramalıyla daldığımız da nasıl bir ferrari çıkar.

Çünkü murat 124 doğrumaz, yumurtlamaz, üremez. elde ettiği bir iyileştirmeyi bir sonraki nesline geçirmez, geçiremez. Bu arada faydalı mutasyonlar %1 değil, onbinde bir filan görülür. Ama bu görülen faydalı mutasyon bir sonraki nesle geçer ve sonraki faydalı olanlarla birleşir gider.

Ve evrim, koldan kanat yapan mutasyonlarla işlemez. Evrim, çok çok küçük farklar yaratacak olan mutasyonlarla ilerler. Ve bu farkları hemen etrafında görebilirsin: Neden herkesin boyu aynı değil mesela..

>>> meyve sineklerini kısırlarştırıp uçamayıp sonra da öldürdüğü gibi, ayakları kafalarından çıkan sinekler üzerine deneyler oldu 60 sene radyasyton verdiler sonuycu bu

Öyle bir deney yapılmadı zaten. O dediğin hala da yapılır. Meyve sineklerini kısırlaştırıp, bahçeye salarsın. Böylece doğadaki meyve sineklerinin onlarla çiftleşmesini sağlayıp, doğal zararlı meyve sineklerinin üremelerini engellersin. O iş bir deney değil, bilfiil bunu amaçlayan bir çalışmadır.

Bu çalışma sonucunda, evet, kafasından bacak çıkan meyve sienkleri ortaya çıktı. Ve bunlar yaşadılar. Ama doğal seleksiyon eğer kafasında bacak olana avantaj verseydi, o zaman ne diyecektin?

Diğer yanda 20 yıl boyunca üretilen bakteriler bir sürü yeni özellikler kazandılar. Evrim geçirdiler. Bu deneyleri neden saklıyorsun mesela.

http://www.agnostik.org/10001-laboratuvar-bakterilerinin-evrimi.html

Link to post
Sitelerde Paylaş

Starfalcon, utanmadan aynı çöplükten buraya pislik taşıyorsun hala. Zamanında forumun birinde senin kulaklarını çınlatmıştım. Aynını buraya taşıyorum. Üslubunu hiç bozmadığın için ben de üslubumu bozmak istemiyorum ama gerçekleri görmemek mevzuundaki bu inadın ve yüzüsüzlüğün de beni şahsen zorluyor.

Alıntılanan kısım forumların mevcut halleriyle havanda su dövülen yerler olduğunu düşündüğümü ifade ettiğim yazının bir bölümü.

Aynen öyle...

Şu rezilliğe bakın.

http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=36482&st=0

Böylelerine tekrar tekrar aynı şeyleri anlatmak için harcanacak eforu laf anlama potansiyeli taşıyanlara erişmeye harcamak gerek.

Adam pskiyatristmiş. O zaman tıpta bu işlerin nasıl yürdüğünü bilmesi gerekir. Hakemli saygın bir

bilimsel yayında çıkan o konuda uzmanlığını kanıtlanmış kişiler tarafından yazılmayan makalelerin de

ciddiye alınmayacağını da gene bilmesi gerekir. Hatta bazı üniversiteler diğer bazı üniversitelerin

verdikleri ünvanları kendi verdikleri ile denk tutmazlar. Çünkü bilirler ki bu üniversitler kendi

seviyelerini yakalamaktan uzaktır, doğal olarak ünvan verdikleri kişi de kendilerinin verdikleri ile bir

tutulamaz. Yani bu işler boş atıp dolu tutmaya çalışmakla olmaz. Varılan sonuçlar tonlarca araştırmaya,

deneye dayanmaktadır. Hal böyleyken getirseler ya bilimsel hakemli bir yayında çıkmış evrim diye bir şey

yok diyen makale.

Evrim karşıtı bir sürü bilim adamı var diye bir şey tutturmuşlar. Onlara söyleyin de yazsınlar bir

makale, yayınlasınlar bahsettiğimiz tarzda bir bilimsel yayında da görelim. Var mı böyle bir makale?

Varsa getirsenize onu. Bundan kolay ne var? Yoksa erişmesi yasak mı onca bilimsel yayına? Ya da bütün

bilim adamları anlaşmışlar da sırf Allah'ı inkar etmek için böyle bir yalanı südürüyorlar? Yalanlarını

yüzüne vuranın hemen önünü kesiyorlar değil mi hatta? Bu sözlerim genel olarak o başlıktakilere, hatta

tüm Müslümanlara.

Evrim teorisine yapılan tüm eleştiriler dinsel, ideolojik ve siyasi kaygılarla yapılmaktadır. Bilimsel

bir itiraz mümkün olabilseydi o itirazlar bilimsel bir makalenin konusu olurdu. Tavşan dağa küser, dağın

bundan haberi bile olmaz. Sizin yok demenizle evrim olgusu ortadan kalkmayacağı gibi elin oğlu Mars'a

uzay aracı gönderirken siz oturduğunuz yerde sayarsınız.

Daha düşünmeyi bilmeyen, bilimsel metodojiden bihaber insanlara başından sonundan laf anlatmaya çalışmak

beyhude... Bir iğnenin bile ustası varken nasıl olur da koca evren sahipsiz olur, bilmem bu dünya

adaletsizdir, öyleyse öldükten sonra bir hayatın varlığı her açıdan kesindir diyen adamlara laf

anlatmaya kalkmak beyhude....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilimle bir ilgisi yok..

Toplumlardaki dalgalanmalar vesaire..

Mesela en gelişmiş topluluklar bile fal bakar büyü yaptırır spirütüalistleri el üstünde tutar..

Dinlerden daha ilkel davranış olmasına rağmen

YA ARKADAŞLAR BANA KİŞİLER ÜZERİNDEN DEĞİL KONU VE BİLİM ÜZERİNDEN YAZANA DİKAKT EDİYORUM, şİMDİ BEN EN DEDİM ÇİZİMD EĞİL HAKİKİ FOSİL DEDİM DEĞİL Mİ? ne GELDİ. çİZİM. BAŞKA TÜRLÜSÜ MÜMKÜN DEĞİL ZATEN. YAZIMDA SIRALADIĞIM ŞEYLERE BİLİMSEL BİR İTİRAZ VAR MI ? YOK NEDEN ÇÜNKÜ OLAMAZ. eRİMİ DESTEKLEYEN FOSİLLER VAR DA BEN BUNDAN HABERSİZSEM SON KEZ BİR DAHA SÖYLÜYORUM. ALIN PRİMATLARDAN BİRİNİ İLK OMURGALIYA KADAR ATALARINI SAYIN YİNE SON KEZ SÖYLÜYORUM ÇİİZM OLMASIN.RİCA EDİYRUM; ÇİZİM VE HAYAL GÜCÜNE DAYALI RESİMLERDEN TEORİ OLUR MU YA. ELDE DESTEK ANLAMIN DA BİR TANE VERİ YOK AMA DOĞAL SELEKSİYON MUTASYON GİBİ BİLİMSEL YÖNTEMLERİ ÇARPITMALI KULLANIYOR DİYE BİLİM KILIFINDA ZIRVA YUMAĞI. kİM NE DERSE DEDSİN ARKADAŞLAR AKLIN YOLU BİR. VAR MI İSTEDİĞİM VERİYİ SAĞLAYACAK BİR BABYİĞİT. UĞRAŞMASINLAR YOK ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ŞEY YOK.

NEDEN BİLİMSEL MAKALE YAZAMIYROLAR; çÜNKÜ, EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM; EVRİM YOK ANLAMINA GELECEK BİR TANE CÜMLESİ OLAN ÜNİVERSİTE DE KADRO BULAMIYOR, HAYALLERE DAİR BİR TEORİYİ DESTEKLEYEMEYEN GEREKLİ MEVKİLERE LİYAKATİ OLSA BİLE GETİRİLEMİYOR, BİLİMSEL MAKALE YAZMAK DEMEK AKADEMİK KARİYERİNİ BİTİRMEK DEMEK, BİR ÖNCEKİ YAZIMDA SÜRÜNGENDEN KUŞA GEÇİŞİN NASIL OLDUĞUNU SÖYLEYEN PROFÖSÖRDÜ, DALDAN DALA ATLARKEN KANAT ÇIKTIĞINI SÖYLÜYOR VEYA KUŞU KOVALARKEN KANATLANDIĞINI KAÇ KERE ÇIRPTIYSA ELİNİ, BİLİM ADINA BUNA SAHİP ÇIK GİTSİN AKLINI FİKRİNİ DÜR BIRAK BİR YOBAZLIK UĞRUNA.

BENİM NAMIM MESLEKİ BİLGİ DÜZEYİM ÖNEMLİ DEĞİL, YETERLİ OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM AMA AKIL GÖZÜM DE KÖR DEĞİL, MEYVE SİNEKLERİYLE YAPILAN DENEYLERİ ÇARPITMIYORUM, SAKLANMASINI VEYAİNKAR EDİLMESİNİ DE İSTEMİYORUM. BİNLERCE NESLİ BİR İNSAN ÖMRÜNE SIĞAN VİRÜS VE BAKTERİLERE DAİR GEN HAVUZUNDAKİ İZİN VERİLEN DEĞİŞİMLER DIŞINDA BİR ŞEY OLMADIĞI İÇİN DEVAM ETMEDİLER DENEYLERE, BİR BAKTERİ MESELA ÜZEİNDE ÇALIŞILAN E COLİ BAKTERİSİ ÜZERİNDEKİ ÇALIŞMALARINA İLKEL DÜNYA ATMOSFERİNİ BIRAKIN, İSTEDİĞİNİZ RADYASYONU VERİN, EVRİMLEŞTİREMİYORSUNUZ, ÖYLE BİR İDDİA VARSA ALIN O e COLİ BAKTERİSİNİ OTOTROF BAKTERİYE ÇEVİRİN FOTOSENTEZ YAPTIRIN, YAPTIRAMAZSINIZ, GEN HAVUZUNUN İZİN VERDİĞİ KADARININ DIŞINDA İLERİYE GİTTİĞİNİZDE YA KISIR BIRAKIRSINIZ YA UCUBE DENEN CANLILAR ÇIKAR ZATEN SONUNDA DA ÖLDÜRÜRSÜNÜZ. ETRAFMIZDAKİ CANLILARIN NE KADARI UCUBE GÖRÜNÜMLÜ , NE KADARI DERKEN MUTASYON ÖZELLİĞİ GÖSTEREN BİR TANE VAR MI? BEN BELKİ DAHA CAHİLİM AMA bİLİMİN İSTEMEDİĞİM VERİLERİNİ KÖRCE REDDETMİYORUM.

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> YA ARKADAŞLAR BANA KİŞİLER ÜZERİNDEN DEĞİL KONU VE BİLİM ÜZERİNDEN YAZANA DİKAKT EDİYORUM, şİMDİ BEN EN DEDİM ÇİZİMD EĞİL HAKİKİ FOSİL DEDİM DEĞİL Mİ? ne GELDİ. çİZİM. BAŞKA TÜRLÜSÜ MÜMKÜN DEĞİL ZATEN

İşte senin kazkafnın işareti.

O çizim dediğin şeyler, sen onu daha iyi görebilesin diye yapılan şeyler. Sen fosiller öyle müzedeki gibi oluyor filan mı snaıyorsun?

Neyin çizimine itirazın var? buyur söyle. Sana gerçek resmini koyalım. Balinanın atasını mı merak ettin?

PDG20050233.jpg

Bak bakalım, bir halt anlayabilecek misin?

Fosiller böyle cillop gibi olmaz:

PDGdorudonskel.jpg

Her parçası ayrı bir yerde, ayrı bir halde bulunur. Kiminin kafası yarımdır. Kiminin omurgası. Bulunan aynı türün eksik parçaları birleştirilir, türün tüm iskelet yapısı ortaya konur. İşte o beğenmediğin çizimler bunlardır.

>>> BİR ÖNCEKİ YAZIMDA SÜRÜNGENDEN KUŞA GEÇİŞİN NASIL OLDUĞUNU SÖYLEYEN PROFÖSÖRDÜ, DALDAN DALA ATLARKEN KANAT ÇIKTIĞINI SÖYLÜYOR VEYA KUŞU KOVALARKEN KANATLANDIĞINI KAÇ KERE ÇIRPTIYSA ELİNİ

Bak hala sayıklıyorsun. Bunu söyleyen, evrimden bahsetmiyor. Evrim teorisi yazıldığında, bunu söyleyen adam öleli 30 yıl olmuştu. Anladın mı şimdi.. Hayır anlamadın di mi? Bir daha oku ozaman: Evrim teorisi ortaya çıktığında, "DALDAN DALA ATLARKEN KANAT ÇIKTIĞINI SÖYLÜYOR VEYA KUŞU KOVALARKEN KANATLANDIĞINI" söyleyen adam öleli 30 yıl olmuştu.

>>> BİR BAKTERİ MESELA ÜZEİNDE ÇALIŞILAN E COLİ BAKTERİSİ ÜZERİNDEKİ ÇALIŞMALARINA İLKEL DÜNYA ATMOSFERİNİ BIRAKIN, İSTEDİĞİNİZ RADYASYONU VERİN, EVRİMLEŞTİREMİYORSUNUZ, ÖYLE BİR İDDİA VARSA ALIN O e COLİ BAKTERİSİNİ OTOTROF BAKTERİYE ÇEVİRİN FOTOSENTEZ YAPTIRIN, YAPTIRAMAZSINIZ

Şu lafı eden sen gibi bir salağa cevap yazan benim taaa. Anladın sen onu. Behey moron, E.Coli zaten fotosentez yapan bir bakteri. Ne dediğini bile bilmiyorsun daha..

Link to post
Sitelerde Paylaş

NEDEN BİLİMSEL MAKALE YAZAMIYROLAR; çÜNKÜ, EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM; EVRİM YOK ANLAMINA GELECEK BİR TANE CÜMLESİ OLAN ÜNİVERSİTE DE KADRO BULAMIYOR, HAYALLERE DAİR BİR TEORİYİ DESTEKLEYEMEYEN GEREKLİ MEVKİLERE LİYAKATİ OLSA BİLE GETİRİLEMİYOR, BİLİMSEL MAKALE YAZMAK DEMEK AKADEMİK KARİYERİNİ BİTİRMEK DEMEK, BİR ÖNCEKİ YAZIMDA SÜRÜNGENDEN KUŞA GEÇİŞİN NASIL OLDUĞUNU SÖYLEYEN PROFÖSÖRDÜ, DALDAN DALA ATLARKEN KANAT ÇIKTIĞINI SÖYLÜYOR VEYA KUŞU KOVALARKEN KANATLANDIĞINI KAÇ KERE ÇIRPTIYSA ELİNİ, BİLİM ADINA BUNA SAHİP ÇIK GİTSİN AKLINI FİKRİNİ DÜR BIRAK BİR YOBAZLIK UĞRUNA.

İnsan istediği veriyi istediği gibi yorumlarda ondan hala ateist bilim adamı var, ancak biliyoruz ki teknolojinin motoru amerika ingiltere almanya Fransa gibi devletler Allaha inanıyor.

Seni ciddiye almamı nasıl bekleyebilirsin? Teknolojiyi üreten üniversiteler değil de manavlar mı mesela bu dediğin ülkelerde? Manavlar değil de üniversiteler ise hem Allah'a inanıp hem de neden evrime karşı çıkanları sepetliyorlar? Dalga mı geçiyorsun Strafalcon, yoksa kıvırıyor musun ya da bol keseden sallarken salladıklarının birbirini tutmayabileceğini hesaba katmıyor musun?

Bak ben sana işin aslını anlatayım. Bir üniversitenin fizik ana bilim dalında öğretim görevlisi olup da bir gün çıkar da yer çekimi diye birşey yok dersen seni şutlamakla kalmazlar, bir de ambülansla psikiyatriste gönderirler.

Neymiş efendim Evrim Teorisi 150 sene evvel çökmüş de hala birileri tarafından yaşatılmaya çalışılıyormuş, bunlar evrim karşıtı bilim adamlarının önünü kesiyorlarmış, bilim adamları bütün dünyayı kandırıyorlarmış. Komplo teorilerini ne kadar çok seviyorsunuz değil mi? Dünyayı İllumunati, Tapınak Şövalyeleri ve Masonlar yönetiyor. Her pisliğin altında Yahudiler var. Evrim teorisi aslında çöktü de ne hikmetse hede de höde evrim yok şeklinde bazı ünvan sahibi adamların türlü kaygılarla tribünlere oynamaları dışında evrime bilimsel itiraz gelemiyor, itirazın konu olduğu bir makale yazılamıyor. Peeeh peeeh peh...

YA ARKADAŞLAR BANA KİŞİLER ÜZERİNDEN DEĞİL KONU VE BİLİM ÜZERİNDEN YAZANA DİKAKT EDİYORUM, şİMDİ BEN EN DEDİM ÇİZİMD EĞİL HAKİKİ FOSİL DEDİM DEĞİL Mİ? ne GELDİ. çİZİM. BAŞKA TÜRLÜSÜ MÜMKÜN DEĞİL ZATEN. YAZIMDA SIRALADIĞIM ŞEYLERE BİLİMSEL BİR İTİRAZ VAR MI ? YOK NEDEN ÇÜNKÜ OLAMAZ. eRİMİ DESTEKLEYEN FOSİLLER VAR DA BEN BUNDAN HABERSİZSEM SON KEZ BİR DAHA SÖYLÜYORUM. ALIN PRİMATLARDAN BİRİNİ İLK OMURGALIYA KADAR ATALARINI SAYIN YİNE SON KEZ SÖYLÜYORUM ÇİİZM OLMASIN.RİCA EDİYRUM; ÇİZİM VE HAYAL GÜCÜNE DAYALI RESİMLERDEN TEORİ OLUR MU YA. ELDE DESTEK ANLAMIN DA BİR TANE VERİ YOK AMA DOĞAL SELEKSİYON MUTASYON GİBİ BİLİMSEL YÖNTEMLERİ ÇARPITMALI KULLANIYOR DİYE BİLİM KILIFINDA ZIRVA YUMAĞI. kİM NE DERSE DEDSİN ARKADAŞLAR AKLIN YOLU BİR. VAR MI İSTEDİĞİM VERİYİ SAĞLAYACAK BİR BABYİĞİT. UĞRAŞMASINLAR YOK ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ŞEY YOK.

Evet, istemediğin kadar var. Hele bir tanesi var ki onun ağzında oltası bile var. Harun amcan yok dedi diye yok olmuyor fosiller.

Hala delil yok diyorsunuz. Biri size delil yok diyor ve o söylenen işinize geldiği için siz de delil yok diyorsunuz. Üstelik sen pek çok Müslüman gibi itiraz ettiğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Madem eleştireceksiniz önce eleştireceğiniz şeyi doğru şekilde anlamaya çalışın. kendinize saygınız olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bak dostum, hala kuru gürültü değil mi? o kadar fopsil var da hy saçmalıyorda bilim adamları buldu da biz göremiyrouz da hodri meydan al gorili ilk omurgalıya kadar götür bakalım. yoksa havanda su dövüyorusz. ben benle ilgili yazı yazın demiyorum beni ciddiye de alma öyle bir beklentim de yok var mı? beni okuyun demişmiyim megoloman mıyıum ben?

Sorund aşurada zaten yerçekimine kimse ama kimse yok diyemez. çünkü kimse ayakları varken sürünmez:) kimse yer çekiminden kurtulamaz. bu bir bilimsel gerçektir. kim primatlardan birini ilk omurgalıya kadar götürürse bilimsel verilerle, o zaman bu teori de bilimsel olur üstünde ki,mse tartışamaz, o kadar...

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> o kadar fopsil var da hy saçmalıyorda bilim adamları buldu da biz göremiyrouz da hodri meydan al gorili ilk omurgalıya kadar götür bakalım.

Basit, genlerine bak. Taa ilk canlıya kadar ulaşırsın. Zira hala ondna kalan genleri taşıyorsun.

>>> kim primatlardan birini ilk omurgalıya kadar götürürse bilimsel verilerle, o zaman bu teori de bilimsel olur üstünde ki,mse tartışamaz, o kadar...

Darwin bunu yaptı zaten. Ve gerizekalı, şapşal, moron, ahmak bazı tiplerden başka kimsede bunu tartışmıyor, tartışamıyor.

Kısaca, zaten bu apaçık gösterilmiş durumda, kimsenin tartıştığı filan yok..

Peki sen ne diyorsun: Hariçten gazel okumak denen şeyi.. Bu işle ilgilenenler için hiç ama hiç bir sorun yok ortada: evrim apaçık bir gerçek, işte önümüzde duruyor. Eh, karşıdan itler havlıyormuş siz gibi. Bu ne kervanın yürümemesine, nede atların ölmesine etki eder, edebiliyor, işte hepsi bu.

Fakat senin durumun için mesele şu: Buyur, bize ademin iskeletini getir. Havvanın mezarını getir. Bizde o masala inanalım.

Kısaca, bilim evrim için 400 milyon yıldan beri yaşamış yaklaşık 4 milyon farklı türün fosilini sana getirecek ki inanasın. Peki, tamam. Ama neden adem denen masala inanmka için, ademin fosilini istemiyorsun? Bir açıklasan neden?

Umarım uçkur düşükün bedevinin tanrısının, bu masala inanırsan sana sübyanlar verip sapıklık edeceğin hayaliyle bunu söylemiyorsundur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> zaten yapılmışmış, biri sadece primatlarla ilgili istediğimi söylesin tamam, yoksa gerisi lafügüzar...

Yapılmış zaten. Git bak DNA'larına canlıların, kafi gelir..

Sence akrabalık testi nasıl yapılıyor, tasa bir avuç bakla atarak mı? DNA senin babanı, kardeşin, akrabanı vs. çıkarabiliyor ya, gorilinde akraban olduğunu aynen çıkarıyor işte. Daha ne diyorsun ki?

Ama boş ver sen şimdi bunu. Sen bize Adem'in fosilini, kemiklerini filan getir de bir de bunu görelim. Yada neden ademin kemiklerini görmediğin halde bu masala inandığını bir izah et.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Insanlar bilinclendikce dinden uzaklasir.

Zatan,müslümanlar söyle derler.

Din Akil isi degil , NAKIL isidir.

Bu ne demektir.

Dinde US yoktur.

Nakil isi demek su demektir.

Islami kitaplarda ne yazarsa ona kesin inanacan.

Sorgulayamazsin.

Sorgulayanlarin ayata göre cezesi caprazlama olarak bir kolu ve bir bacagi kesilir.

Neden bu CEZE,Islamdaki CAPANOGLU aciga cihmasin deye.

Bir sürü karisi dururken,evlatliginin TEK karisinida elinden Alan adami peygamber olarah tanimah,evlatliginin karisini Almahda peygamberine yardim edecek Allah ancah fellahlarin ,Fellahlasmislarin Allahi ve peygamberi olur.

müslümanlarin %99,9,99 u NAHILCIdir.

Geride kalan 1 ide ahilci müslümandir.

Uscu müslüman her kurali,us eleginde eler.Alta düsenleri CÖPE atar,elekte kalan varsa ona Inenir.

Evde bir sürü karisi yaninda sayisi belli olmayacak kadar CERiYESi varken,EVLATLIGININ KARISINI ELINDEN ALANI ÖNDER OLARAK SECENLERE EN GÜZEL YANITI LENIN VERMISTIR.

Din bir AFYONDUR.

Din adamlarinin cevirdikleri dolaplari gören Lenin.O ÖNEMLI SÖZÜNÜ HAKLI OLARAK SÖYLEMISTIR.

Düsününüz,evlatliginin karisina konmak icin bir pilan cizmis.

Kendi söyledigi sözleri var oldugunu söyledigi Allahin üstüne atmaktan korkmazken.

Kendi söylediklerini kabul etmeyenlerin,kolunu bacagini kolayca acimadan kesebiliyor.

Böyle peygambere vede onun yardimcisi Allaha inananlara ne derseniz bostur.

Iclerinden cok az kisiyi uyandirmak mömkündür.

Ne yazikki cahallar yaninda fakülteler bitirenlerde bu evlatlih garISI alma isini normal olagan görebiliyorlar.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Gelimiş devletlerde bilim adamları sadece biyolojiyle uğraşmıyor, teknoloji motoru devletlerde elektronik otomotiv ve nanoteknolojik gelişmeler değer görüyor. amerika evrimi müfredatından çıkardı ingiltere de çıkarmak üzere bilim ilerledikçe de terkedilmeyemahkum. Evrimi bu gelişmiş devletler bırakmaya başladı çünkü ağrı kesici niyetine bir tane ara form yok, olan yapıştırsın beraber bakalım, en az 1 milyon adı konan tür var hepsi başlı başına ve hangi tarihi zamanda bulunursa bulunsun yaşayanlarıyla fosilleri de aynı.

Evrim adına yazılan makaleleer itiraf etmek lazım ki hep şöylşe olmuş şöyle gelişmiş şöyle evrimleşmiş diye yazılıyor, gözlem yok gözleme imkanı olduğu halde örnek meyva sinekleri, hala meyva sineği. bakteri kendi içinde başka bir bakteriye bile dönüşmüyor. araya konmaya çalışılan fosiller hep soyu tükenmiş bir canlının fosili olarak ortaya çıkıyro ve evrimci dergiler özür diliyor bunun örnekleriyle dolu evrim tarihi. hemde bir iskelet yığınına yorum yapmadan dünya kadar fosil örneği elimiz de cillop gibi mevcut, nedense darmadağın canlı kalıntısına x canlısı demek kiminin içinden geliyor ama belki bin tane 400 000 000 senelik balık fosili bile şimdikiyle aynıyken bunu kabul etmek içinden gelmiyor. evrim düşüncesinin ateizme baston olmaktan başka hçbir faydası yok. Gerçek bu...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evrimi bu gelişmiş devletler bırakmaya başladı çünkü ağrı kesici niyetine bir tane ara form yok, olan yapıştırsın beraber bakalım, en az 1 milyon adı konan tür var hepsi başlı başına ve hangi tarihi zamanda bulunursa bulunsun yaşayanlarıyla fosilleri de aynı.

Evrimlesmede araforum olmaz!

Su anda araforum var mi?

Bazi kus türlerinin yasam tarzlari nedeni ile kanatlarinin pek fazla bir görevi kalmamistir.Tavuk devekusunu ve emuyu buna örnek olarak gösterebiliriz.

Avustralya kitasinda yasayan emu dogal düsmanlari olmamasi yiyecek barinagi kolay buldugundan göc etmesine gerek kalmamistir. Dolayisi ile kanatlari zamanla islevlerini yitirmistir.

Emunun araformu nerde?

Keza sehirlesmenin fazlalasmasi ve güvercinlere atilan yiyecekler yüzünden su anda bir cok güvercin ucamamakta yollarda yürümektedirler.Eskiden Kasim ayinda karda sogukta yumurtlayan güvercin olmasi imkansizdi fakat su anda balkonlara yumurtlayip yavrularini terkedip giden güvercinleri gözlemlemekteyiz.

Insanlardan bir örnek:

Sezaryan ile dogum yapilmasina devam edilirse yakin gelecekte kadinlarin normal dogum yapmasinin cok zorlasacagi bilinen bir gercektir.Dolayisi ile bazi ülkelerde mecbur kalinmadikca kadinlarin dogal yoldan dogumlarin yapilmasi sarti vardir.

Yani sezaryan ile dogurmayi önceden istemek bazi ülkelerde gecersizdir.Örnegin Hollanda.

Dolayisi ile evrimlesme hic bitmez ve araforum diye bir sey yoktur.

Böyle bir canli hic bir zaman olmamistir.

Ayrica gelismis ülkelerin evrim teorisini birakmalari asla söz konusu degildir. Bütün jeolojik ve biyolojik somut bulgular evrimi kesin kanitlanmis pozisyona getirmistir.

Evrimi daha iyi anlayabilmek icin Richard Dawkins'in "Gen Bencildir" kitabinin okunmasini öneririm.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ara form yok diyen birine rastladım nihayet ama, tek orjinden gelirken x canlısı y canlısına y canlısı özellikleri göstermeye başlamadan nasıl evrimleşecek. x yatıp y uyanacak değil öyleyse? MEsela ilk akciğerli canlı nasıl oluştu?

Elbtette kesinlikle araforum diye bir canli türü olmaz.

Evrimi iyice özümleyip idrak etmek gerekir.Aslinda cok zor bir sey degil. Yukarida ki iletimde bunu örneklemeye calistim.

Biyolog veya jeolog degilim dolayisi ile bu konuda ders verebilecek kapasitem yok. Olsa da bunu yapmam.

PC lerinin basinda forumlara yazi yazabilenler ögrenmek istediklerini de ögrenebilirler.

Ögrenilmek istenilen konulari merak edenler tarafsiz bir gözle arastirip okurlarsa dogrulari bulabileceklerini düsünüyorum.

Bu konu hakkinda bilim formunda degerli yazilar ve videolar bulunmakta.

Ayrica "gen bencildir" kitabinin okunmasini tekrar öneriyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...