Jump to content

Allahın Tasarımı Error veriyor


Recommended Posts

8 saat önce, Dindarr yazdı:

ne kadar saçma detaylı cevap vermiycem çünkü ben yatıyorum byy :D

Aa bu dindar, hala dindar mı kalmış? Gerçekleri görememiş mi hala? Ama yazııık :) O kadar uzun suredir bu siteye üyesin;bişeyler ögrenmişsindir artık. De mi dindar? Şüphe başlamıştır en azından.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 187
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 04.08.2016 at 13:49, Dindarr yazdı:

Ashabdan biri Tevratı okuyorlarmış Peygamberimiz ona Musa aleyhisselam burada olsaydı Kuran okurdu buyurmuşlardır.

o yüzden senin ne okuduğun umurunda bile değil

Ben Kuran okuyorum. İncil deme darılırım İNCİLLER de : kasu bu haaa :D

ve bu incillerin öyle veryasyonlarıda var ki uuuuuuuuuuuuuuww ken yu sipik ingiliş nö nö no taman sen ne okuyorsan oku banane

ben kuran okuyorum

bahse girerim internet olmasaydı sen yeremyedan da haberin olmıycaktı işte hıristiyan yahudi özenti diyorum ben buna

Bir insan başka bir milleti taklit ettiği anda onun hemen sefasını nefsine hoş gelen şeylerini taklit etmeye başlar

onu sefasını ayrıcalığını almaya  başlarken de ne olur? bunun cevabını da tarih versin..

kendi benliğini unutur onlardan olur kamooon :D hahahahahayy

 

Öncelikle sizin gibi değersiz birine uyup, hakaret ettiğim için Allah beni affetsin. 

Ve Yeremya peygamber konusuna gelince, ben kendisini ilk olarak çocukken izlediğim Jeremiah filmi ile tanıdım. Kendisinin tıpkı bu gün siz Müslümanlara benziyen kavmine olan tebliği beni çok etkiledi. Her zaman için kendisini örnek almışımdır bu konuda. Kitabını ise 3 yıldan beri okuyorum ve internet üzerinde daha geçenlerde gördüm. Kitabını dediğim gibi, mushaf halinde elimde okuyorum, internetten değil. Ben bu 4 kitapla büyüdüm anlatamıyorum galiba. 

Kaldı ki, evet İncilinde tıpkı kuran gibi tahrif edilmiş yerleri vardır. Bana bunları ayırd etmeme yetecek bir akıl verdiği için Allaha şükürler olsun. Hıristiyanlardan, Yahudilerden ve Müslümanlardan = Sizden nefret ediyorum. Siz gerçeğin önüne yalanlarla örülmüş bir setsiniz. Hepiniz midemi bulandırıyorsunuz. Hıristiyan özentisi olan sizsiniz. Onlar İsa hakkında ne uydursa, karşılığında siz de Muhammed hakkında hemen bir şey uyduruyorsunuz. Bunu bir yarış haline getirdiğiniz için sizlere lanet olsun. Allahın kahhar sıfatı  da üzerinize olsun. Az bir değer karşılığında ayetleri satan, Allahın dinine kendiniz girmediğiniz gibi, kapının önünde durup, başkalarına da engel olan sizlerin, çağlar önceki Ferisilerden, din bilginlerinden farkınız yok. İsa peygamberin dediği gibi, dışı badanalı, içi boş mezarlar gibisiniz.

Son olarak: Eğer bir teori, yalanlarla kanıtlanmaya çalışıyorsa, o boş bir teoridir. Yalanı söyleyen de buna şahittir. Tek amacı insanları kandırmak, aptal yerine koymaktır. Neyseki tek sizin aklınız yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu dindar burayada epeydir dadanmis. Kovulmadigi ateist sitesi kalmadi. Hayret,ki burada halen üye kalabilmis. Bakalim nereye kadar.

Bu dindar sapiginin din adina uydurmadigi yalan, dolan yoktur, adeta 1001 masallarini aratmayacak derecede hayal dünyasi genis bir zindiktir kendisi.

Kurani kendi yazsa bukadar islam adina malzeme cikaramazdi. Bu delinin durumu siradan bir delilikten ziyade, dinleri kendine saplanti haline getirmis sizofren bir yapiya sahiptir. Hasan mezarciyla arasinda tek fark, bu haddinden fazla atip tutuyor. Atmada, sallamada sinir yok anlayacaginiz. Allahin samari olsa ilk yapistiracagi kisi bu deli sacmasina olurdu. Meydani bos bulmasin, sacmalamakta aklinizi alir benden söylemesi.

Incilin / bibel anlami mücdedir, bu mücde anlamini ogul yapandan herseyin beklenebilecegi gün isigi gibi ortada. Bu deli sacmasina bulasana yedi bela gibi yakasini birakmaz. En verimli, faydali bir tartismanin icine nasil pislenir, en büyük ispati bu dinsiz dindardir. Ayrica konusamadigi, yazamadigi ingilizceyede hayrandir.

Yakinda kendini yeni bir peygaber ilan ederse hic sasirmayin, yapisi gayet müsayitdir.

Sanirim kendisini cok iyi taniyan biri olarak bukadar kisilik analize yeter.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi müslümler böyle islam eleştirilerini gördükçe naapsak diye kıvranıyorlar. Kuran değiştirilmiştir diye kabul edeni mi ararsın, muhammed de suç işlemiştir diyeni mi, allah her şeye de kadir değildir diyeni mi, evrim gerçektir diyeni mi...

Artık yani hadis reddeden sadece kurancıların bir orjinalliği kalmadı. Onları da geçen müslüm tayfaları türedi. İş Kuran'dan da şüphelenmeye kadar geldi. Zaten elbette öyle olması lazım. Bunu yani bir okumak, cahil çöl yağmacısı çiziktirmesi bir ilkel cep ajandası olduğunu hemen anlamak için yeterli. Geriye ne kalır ki o zaman...

Bunlar islamın yok olmama çırpınışları mı... Bilemiyorum. O kadar bot yığını kadar çoklar ki, bunların hepsi gerçeği görür mü bilemiyorum.

Şimdi Hristiyanlığın bir reform şansı oldu, reform yapılabilecek bir zamanda yaptılar reformlarını, dinlerini az da olsa, çağa ayak uydurabilecek bir formata soktular. İslam ve Yahudilik için böyle bir şans olmadı. Bunlardan kurtulmak için bunlardan çıkmak şart.

Fakat insanlar durduk yerde böyle bir deklere vermeye yanaşmıyorlar. Fiilen islamdan çıkıyor fakat deklere etmiyorlar. Bunda bir çıkarları yok çünkü. Çıkarları, müslümüm demekte. Müslümüm deyince bir çok iş kolaylaşıyor. Ateistim deyince türlü zorluk çıkarıyorlar her yerde.

İslamın ortadan kalkması için tek umut, islama patlama şeklinde ani bir toplumsal tepki gelişmesi. Müslümler buna da bağışıklık geliştirmeye çalışıyor, yedikleri her nanede "bunlar Müslüman değil" deyip çıkıyorlar. Aforoz mekanizması ile dinlerini korumada tutmaya çalışıyorlar.

Benim zoruma giden, şu an yaşayan hiç kimsenin islamın izinin tozunun yeryüzünden silindiğini görme şansının olmaması. Bu insanlık adına utanç, uzatmaları yaşayan bir hayalet zombinin bir türlü ölmemesi bir yüz karası... Çok abarttım, belki dün ve bugün doğanların bir şansı vardır demek isterdim ama o şansı da görmüyorum. Bu iş uzun sürecek gibi geliyor. Bilemiyorum ama öyle geliyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 04.08.2016 at 23:44, _Force-Awakens_ said:

şte bu da Müslümanlar tarafından neredeyse linç edilmeme neden olacak İncil ayeti:

1-2: Töre mi, Tanrı’nın Sözü mü? Bu sırada Yeruşalim’den bazı Ferisiler ve din bilginleri İsa’ya gelip, “Öğrencilerin neden atalarımızın töresini çiğniyor?” diye sordular, “Yemekten önce ellerini yıkamıyorlar.”
3: İsa onlara şu karşılığı verdi: “Ya siz, neden töreniz uğruna Tanrı buyruğunu çiğniyorsunuz?

4- Çünkü Tanrı şöyle buyurdu: ‘Annene babana saygı göstereceksin’; ‘Annesine ya da babasına söven kesinlikle öldürülecektir.’

5-6: Ama siz, ‘Her kim anne ya da babasına, benden alacağın bütün yardım Tanrı’ya adanmıştır derse, artık babasına saygı göstermek zorunda değildir’ diyorsunuz. Böylelikle, töreniz uğruna Tanrı’nın sözünü geçersiz kılmış oluyorsunuz. 

7-8: Ey ikiyüzlüler! Yeşaya’nın sizinle ilgili şu peygamberlik sözü ne kadar yerindedir:
‘Bu halk dudaklarıyla beni sayar,
Ama yürekleri benden uzak. 

9- Bana boşuna taparlar.
Çünkü öğrettikleri, sadece insan buyruklarıdır.’ ”

Dindar bunu mu inkar ediyorsun?

23- Rabbin, O'ndan başkasına kulluk etmemenizi ve anne-babaya iyilikle-davranmayı emretti. Şayet onlardan biri veya ikisi yanında yaşlılığa ulaşırsa, onlara: 'Öf' bile deme ve onları azarlama; onlara güzel söz söyle.


O halde İsra 23'ü de inkar etmelisin! Ya da de ki, Tevrat ve İncil tahrif edilmiş ve ben doğru ile yanlışı ayırt edemiyorum.

Şimdi ! Çakma İncillde ne yazıyor: 3: İsa onlara şu karşılığı verdi: “Ya siz, neden töreniz uğruna Tanrı buyruğunu çiğniyorsunuz?

4- Çünkü Tanrı şöyle buyurdu: ‘Annene babana saygı göstereceksin’; ‘Annesine ya da babasına söven kesinlikle öldürülecektir.’

Kuran ne diyor:   23- Rabbin, O'ndan başkasına kulluk etmemenizi ve anne-babaya iyilikle-davranmayı emretti. Şayet onlardan biri veya ikisi yanında yaşlılığa ulaşırsa, onlara: 'Öf' bile deme ve onları azarlama; onlara güzel söz söyle.

 

Evet Çok haklısın  _Force_Awakens_  Yani yemin ediyom! Allah musaf çarpsın ki! :D İncili yazanlarla Kuranı yazanlar aynı kişi olduğunu anladım şimdi!

Allah bin kat! sende razı olsun. İsa seni kutsasın.

Yani dedim ki, :D sanki  ne :D İsra 23 papasın elinden çıkmış,  yani incilde isa ne demiş diye aman Allahım bakıyorum. Kuranın isra 23 ile tami tamina uygunluk arz ediyor :D

"Allahım dedim işte bu" teşekkür ederim beni aydınlattığın için

sanki nasıl anlatayım! Hela ampüllerini bilir misin ne kadar aydınlatır :D   işte o kadar aydınlandım :D

evet ve Hiç de yabacı özentisi birinde benzemiyorsun _Force_Awakens_ :D

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 05.08.2016 at 02:34, sağduyu said:

Muhammed kitap ehline ne demiş? "Tevrat’ı, İncil’i ve Rabbinizden size indirileni (Kur’an’ı) uygulamadıkça hiçbir şey üzere değilsiniz." Eğer bu kitaplar bozulmuş olsa Muhammed neden "bu kitapları uygulayın" desin, "bunlar bozuldu, artık sadece Kuran uygulanacak" derdi.

Uygulasalar zaten Müslümanlar olurlar Ne kadar Mal düşünüyorsunuz ya Uygulasalar Hiç Allaha 3 den birdir 3 tür derler mi ya!

yani mallıkta sınır tanımıyorsunuz lütfen bu söylediğime darılmayın hakkat öyle yani 

:D

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 05.08.2016 at 08:50, Tatar-Hatun said:

Aa bu dindar, hala dindar mı kalmış? Gerçekleri görememiş mi hala? Ama yazııık :) O kadar uzun suredir bu siteye üyesin;bişeyler ögrenmişsindir artık. De mi dindar? Şüphe başlamıştır en azından.

Sevgili arkadaşım Sen benim yazılarımı okusan adam aklıllı... yemim ediyorum yeninden iman sahibi olucaksın ve bana teşekkür edeceksin

hatta hediye ile geliceksin ama hediye filan istemem bak :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
18 hours ago, cevizkabugu said:

Bu dindar burayada epeydir dadanmis. Kovulmadigi ateist sitesi kalmadi. Hayret,ki burada halen üye kalabilmis. Bakalim nereye kadar.

Bu dindar sapiginin din adina uydurmadigi yalan, dolan yoktur, adeta 1001 masallarini aratmayacak derecede hayal dünyasi genis bir zindiktir kendisi.

Kurani kendi yazsa bukadar islam adina malzeme cikaramazdi. Bu delinin durumu siradan bir delilikten ziyade, dinleri kendine saplanti haline getirmis sizofren bir yapiya sahiptir. Hasan mezarciyla arasinda tek fark, bu haddinden fazla atip tutuyor. Atmada, sallamada sinir yok anlayacaginiz. Allahin samari olsa ilk yapistiracagi kisi bu deli sacmasina olurdu. Meydani bos bulmasin, sacmalamakta aklinizi alir benden söylemesi.

Incilin / bibel anlami mücdedir, bu mücde anlamini ogul yapandan herseyin beklenebilecegi gün isigi gibi ortada. Bu deli sacmasina bulasana yedi bela gibi yakasini birakmaz. En verimli, faydali bir tartismanin icine nasil pislenir, en büyük ispati bu dinsiz dindardir. Ayrica konusamadigi, yazamadigi ingilizceyede hayrandir.

Yakinda kendini yeni bir peygaber ilan ederse hic sasirmayin, yapisi gayet müsayitdir.

Sanirim kendisini cok iyi taniyan biri olarak bukadar kisilik analize yeter.

Ben Cevizkabuğu olan sizi, ne tanırım ne de tartışmamız vardır, sizinle hiç bir pilatforum da :D tartışmadım, seninle değil yazışmak senin rumuzunu bile 100 bin mesaj da bir defa filan görmüşümdür yada hiç görmedim (cevizkabuğu) yabancı bir kelime olmadığından görmüşümdür belki 100  bin meşajda bir diye hatırlıyorum.. yani Siz beni nasıl tanıyabilirsiniz. beni mi takip mi ediyorsunuz.? Yani Benim yazılarımı okuyup hiç cevap yazmıyor musunuz?!?!?!

Yani mesala, ben sizin için "Sapığın tekidir manyağın tekidir İftiracın ise daniskasıdır. ona buna iftira eden haşa :D hıyarın tekidir" desem ne derece :D doğru olabilir

İşte Seninde benm hakkımda konuşman doğru değildir.

hani Kemal sunalın dediği gibi "ben seni rüyamda bile görmedim"  yaaa

ve benim hakkımda yaptığın kişilik analizinden de senin ne derece atmasyon iftiracı olduğunu ne derece yalancı biri olduğu anladım

çünkü ben kendimi biliyorum onun için senin benim için söylediklerinde senin ne derece uydurukcu olduğunu kuyruklu yalanlar söylen biri olduğunu anladım

kişiliğini bana belli etdin :D

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Dindarr said:

Uygulasalar zaten Müslümanlar olurlar Ne kadar Mal düşünüyorsunuz ya Uygulasalar Hiç Allaha 3 den birdir 3 tür derler mi ya!

yani mallıkta sınır tanımıyorsunuz lütfen bu söylediğime darılmayın hakkat öyle yani 

:D

 

 

Ayeti anlamadığın nasıl da belli, uygulaması gereken sensin. Hadi onlar müslüman olmadığı için üçün birini uyguluyorlar, ya sen müslümanım dediğin halde neden üçün birini uyguluyorsun? Adamlar müslüman olmadığı için uygulamıyorlar, sen ise müslüman olduğun halde uygulamıyorsun. Kuran'a göre onlar zaten kafir ama sen de kafirsin.

Ayrıca sen de kitap ehlinden değil misin? Sana da hitap etmiyor mu bu ayet? Uygulasana 3 kitabı da.

tarihinde sağduyu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Dindarr yazdı:

Ben Cevizkabuğu olan sizi, ne tanırım ne de tartışmamız vardır, sizinle hiç bir pilatforum da :D tartışmadım, seninle değil yazışmak senin rumuzunu bile 100 bin mesaj da bir defa filan görmüşümdür yada hiç görmedim (cevizkabuğu) yabancı bir kelime olmadığından görmüşümdür belki 100  bin meşajda bir diye hatırlıyorum.. yani Siz beni nasıl tanıyabilirsiniz. beni mi takip mi ediyorsunuz.? Yani Benim yazılarımı okuyup hiç cevap yazmıyor musunuz?!?!?!

Yani mesala, ben sizin için "Sapığın tekidir manyağın tekidir İftiracın ise daniskasıdır. ona buna iftira eden haşa :D hıyarın tekidir" desem ne derece :D doğru olabilir

İşte Seninde benm hakkımda konuşman doğru değildir.

hani Kemal sunalın dediği gibi "ben seni rüyamda bile görmedim"  yaaa

ve benim hakkımda yaptığın kişilik analizinden de senin ne derece atmasyon iftiracı olduğunu ne derece yalancı biri olduğu anladım

çünkü ben kendimi biliyorum onun için senin benim için söylediklerinde senin ne derece uydurukcu olduğunu kuyruklu yalanlar söylen biri olduğunu anladım

kişiliğini bana belli etdin :D

Iste tipik dindarsin. Yazidigimi iyice oku. Ben nerede seni baska ateist sitelerde cevizkabugu nikiyle tanistigimizi yazmisim? Site ismi vermedim diye kurtulacaginimi sandin yoksa? Seni kapidan kovuyorlar, sen baska nickle bacadan giren yüzsüzün birisin.

Ben biri hakkinda birseyler yaziyorsam kapi gibi delilim olmadan bunu asla kimse icin yapmam. Herkezi kendin gibi palavraci görme, yalanci, sahtekar, iki yüzlü sanman senin acizligin.

Simdi su bos ve sacma yazilari dünyada senden baska kullananmi varmida beni tanimiyorsun diye salliyorsun?

camon / kasu bu haaa / ke moooooon / asasa / Dasas /  kasu u lu te / :DAS:AS:AS:As / kamooooon

Simdi sana iki soru soracagim sahtekar dindar. Senin turan dursun sitesinde üyeligin varmiydi, yokmuydu? ordan defalarca kovuldunmu, kovulmadinmi? Kim sahtekar, kuyruklu yilan gibi yalanlar attigini sana ispat edecegim. Bakalim O yüzsüz yüzün kizaracakmi. Buna hic ihtimal yok tabi, inandigin allah adina yazip cizdigin yalanlardan dolayi yüzün kizarmiyorsa, benim dedigim hic bir sey senin O kalinlasmis derine kan akisi saglayamaz.

Simdi yapina uygun olmayan ama, senin foyani ortaya cikartmak icin sordugum sorulara ADAM gibi cevap ver ???

 

 

 

tarihinde cevizkabugu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
11 hours ago, sağduyu said:

Ayeti anlamadığın nasıl da belli, uygulaması gereken sensin. Hadi onlar müslüman olmadığı için üçün birini uyguluyorlar, ya sen müslümanım dediğin halde neden üçün birini uyguluyorsun? Adamlar müslüman olmadığı için uygulamıyorlar, sen ise müslüman olduğun halde uygulamıyorsun. Kuran'a göre onlar zaten kafir ama sen de kafirsin.

Ayrıca sen de kitap ehlinden değil misin? Sana da hitap etmiyor mu bu ayet? Uygulasana 3 kitabı da.

Eğer tevrat ve incili yerine getirirlerse hepsi birden Müslüman olurlar kamooon

Biz 3 kitabıda kabul edip uyguladığımız için İSLAM DİNİNDEYİZ kamooon :D

 

Yoksa Allah'ın Kafiri :D  Kuranı inkar edip.  Meryeme Tanrının Annesi. İsaya da Allah diye tapalım mı? :D

yada peygamberlik israiloğullarında gelir başka bir yerden gelmez diye Müslümanlıktan çıkalım mı?

Kuranda beyan edilen tevrat ve incili yerine getirmeyelim mi?

 

bak canım Bozulmayan Tahrif görmeyen Tevrat ve İncil Ancak Kuranı kerimde beyan edilen tevrat ve incildir biz bu kitaplara uyarız. yoksa  çoğu bozulmuş yahudilerin ve %90 ı bozulmuş hırsityanların ellerinden bulunan Tevrat ve İNCİLLER değildir. onun için sen git kendini gıdıkla güldür :D

Bir tarafta incil bir tarafta İNCİLLER :D

O yüzden Peygamberimiz 

Yahudilerin ve Hırsitiyanların ellerinde bulunan Kitapları ne hepsini birden inkar edin, ne de  hepsini birden tasdik edin ispat eden ayetlerde vardır

tağyir-ü tağrife uğramış bozulmuş ayetlerde vardır buyurmuşlardır.. nokta

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, Dindarr yazdı:

Eğer tevrat ve incili yerine getirirlerse hepsi birden Müslüman olurlar kamooon

Biz 3 kitabıda kabul edip uyguladığımız için İSLAM DİNİNDEYİZ kamooon :D

 

Yoksa Allah'ın Kafiri :D  Kuranı inkar edip.  Meryeme Tanrının Annesi. İsaya da Allah diye tapalım mı? :D

yada peygamberlik israiloğullarında gelir başka bir yerden gelmez diye Müslümanlıktan çıkalım mı?

Kuranda beyan edilen tevrat ve incili yerine getirmeyelim mi?

 

bak canım Bozulmayan Tahrif görmeyen Tevrat ve İncil Ancak Kuranı kerimde beyan edilen tevrat ve incildir biz bu kitaplara uyarız. yoksa  çoğu bozulmuş yahudilerin ve %90 ı bozulmuş hırsityanların ellerinden bulunan Tevrat ve İNCİLLER değildir. onun için sen git kendini gıdıkla güldür :D

Bir tarafta incil bir tarafta İNCİLLER :D

O yüzden Peygamberimiz 

Yahudilerin ve Hırsitiyanların ellerinde bulunan Kitapları ne hepsini birden inkar edin, ne de  hepsini birden tasdik edin ispat eden ayetlerde vardır

tağyir-ü tağrife uğramış bozulmuş ayetlerde vardır buyurmuşlardır.. nokta

Allah neden bozulmuş bir kitabı "Ayakta tutun" diyor?

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 hours ago, cevizkabugu said:

Iste tipik dindarsin. Yazidigimi iyice oku. Ben nerede seni baska ateist sitelerde cevizkabugu nikiyle tanistigimizi yazmisim? Site ismi vermedim diye kurtulacaginimi sandin yoksa? Seni kapidan kovuyorlar, sen baska nickle bacadan giren yüzsüzün birisin.

Ben biri hakkinda birseyler yaziyorsam kapi gibi delilim olmadan bunu asla kimse icin yapmam. Herkezi kendin gibi palavraci görme, yalanci, sahtekar, iki yüzlü sanman senin acizligin.

Simdi su bos ve sacma yazilari dünyada senden baska kullananmi varmida beni tanimiyorsun diye salliyorsun?

camon / kasu bu haaa / ke moooooon / asasa / Dasas /  kasu u lu te / :DAS:AS:AS:As / kamooooon

Simdi sana iki soru soracagim sahtekar dindar. Senin turan dursun sitesinde üyeligin varmiydi, yokmuydu? ordan defalarca kovuldunmu, kovulmadinmi? Kim sahtekar, kuyruklu yilan gibi yalanlar attigini sana ispat edecegim. Bakalim O yüzsüz yüzün kizaracakmi. Buna hic ihtimal yok tabi, inandigin allah adina yazip cizdigin yalanlardan dolayi yüzün kizarmiyorsa, benim dedigim hic bir sey senin O kalinlasmis derine kan akisi saglayamaz.

Simdi yapina uygun olmayan ama, senin foyani ortaya cikartmak icin sordugum sorulara ADAM gibi cevap ver ???

 

Turan Dursun sitesinden banlamama sebep olan yazılar şunlardır 

 

------------------

Siz İsaya "Allahın oğlu" derken. İslam "Meryemin oğlu" diyor Meryemin  hahaha haha :D

--------------------------------

Ehli Kitabı olan Hıristiyanlığın, Putperesliğe üstün tarafı hangi cihettendir.

Putperestler kendi elleriyle yaptıkları heykellere ve resimlere taparlar.
Peki Kilisede ki heykeller resimler nedir? 
Cahiliye zamanında ki arap putperestlere laf atacağına 21. yüzyılda  Sen git de ilk önce Kiliseni BADANA biggrin.gif yapda gel Christos

-------

Sayın Christos (İsayı gönlünde taşınyan) kardeşim. 

kurandan bir tanecik Ayet:
 "İsanın durumu tıpkı adem babanın durumu gibidir"
Adem babamızda yer içer abdest alırdı :D İsada yer içer abdest alırdı:D aynı

Eğer Siz İsaya Babasız bu aleme geldi diye tapıyorsanız. 

Adem de hem anasız hem babasız bu aleme gelmiştir. Ademe de Allah diye tapın Allah'ınız 2 olsun.  :D

-------------------------------

Yok eğer Siz İsa'ya Ölüleri diriltti diye tapıyorsanız.  İncilde bir peygamberin İlyas peygamberin de ölüleri dirilttiği söylenir. Onuda katın Allahınız 3 olsun :D Heh şimdi oldu :D

---------------------------------------------

Yok Hayır İsa : "İstemeye istemeye biggrin.gif ağaç bir haça gerilen, biggrin.gif  asılırken susayan.biggrin.gif bir açı sirke içen Alllahdır biggrin.gif
asılan bir tanrı.. biggrin.gif
ahh şu christoslar yok mu? bu kadar mutaassıb dar kafalı olunabilir mi özellik şu 21. yüzyılda biggrin.gif
 

Yok eğer İsa : isteye isteye asılmış ise.. o halde  sizin de buna rıza göstermeniz lazımken, siz bunu hoş görmüyorsunuz biggrin.gif

yahudilere merhamet edip neden teşekkür etmiyorsunuz hahahahahhahahah biggrin.gif Allahım gülmekten yerleri süpürdüm:D

-------------------------

Ana Kaynak Tevrat
O halde  Gelin. Tevratın tahrif edilmiş Kısmını beraber okuyalım. Eğer İnsanın aklı iflas etmezse. Benden Ne istiyorsan alıcam :D

Tevratta Göya :D Yakubun annesi Hz. İshak'ın â'mâlığından istifade ederek, Ays yerine Yakupu götürüyor. 
Hazreti İshak, Ays'ı yerine peygamber yapacağına. Yakub'a dua ediyor biggrin.gif  Bismillah :D bakıyorsun Ays yerine Yakub peygamber oluyor. biggrin.gif Allah'ım Allah'ım var ya gülmekten yerleri süpürücem biggrin.gif

Yani Şu halde Cenabı Hak ne yaptığını bilmez olmuyor mu? 

Adi bir â'mâ bile kendisinin yanına iki defa gelen kimseyi sesinden hatta elinin temasından kim olduğunu bilirken. 
Cenab-ı İshak gibi bir zat-ı âli. Ays ile Yakub'bu bilemiycek kadar zavallı mı idi?

-------------------------------

"21. yüzyılda Etten kandan kemikten bir Allah tanıttırmak" aman ne hayret 


Madem "yenide dirilmek" mevzunu açtın. Akılımız bakalım buna ne diycek

Hıristiyanlıkta: Baba oğul ve ruhul kudus' den mürekkeb ve müteşşekkil olan Allah yani İsa "Öldü tekrar dirilti" itikadı vardır. (Allah öldü tekrar dirildi)
Peki, Ölü iken onu kim dirilti? diye sorasak

Eğer "Ölü, kendi kendini diriltdi" denirse. bakın bu imkansız bir şeyin, olmıycak bir şeyin, olması anlamına gelir. Çünkü ölü ölüyü diriltemez biggrin.gif 

ya bariii hiç olmazsa kimi dirilticeğini ölünün bilmesi lazımdır. Ölünün bunun bilmesi ise. ikinci kez gerçekleşmesi mümkün olmayan bir şeyin olması anlamına gelir.v:D

Sonra Allah kabirde yatarken mevcudatın rızkını kim veriyordu biggrin.gif

Hıristiyan itikadında  Peder "Allah kimseyi idare etmez, ancak insanı idare eden oğludur" denir
Bütün bunları islam Akl-ı selime göre makul görmez. akılın kabul edeceği şeyler değildir. der
-------------------------------------------------

Hıristiyan itikadında "Hazreti İsa'nın MACERASI biggrin.gif İnsanlığı Paklamak içinmiş Temizlemek içinmiş" denir.

Kimi paklıyor? Kafiri mi? Yoksa İnançlı olanı mı paklıyor?
 

İslama göre paklanmak Ancak ve ancak Amel-i saliha ile olur.. Tuzlu suyla olmaz :D 
Biri tuzlu suda paklıyor biggrin.gif değire de Amel-i saliha ile paklıyor. sizce hangisinin reform ihtiyacı vardır. 

--------------------------------

Hazreti İsa'nın çarmağda katli ile hangi bir fesad dünyada sona erdi biggrin.gif ve bu alemde nasıl bir salah barış ve Düzelme hasıl oldu 
-------------------------------------------------
Hıristiyanlıkta "Hazreti İsa'ya Uluhiyet isnad edilir. sonra İncil'de İsa'nın gaybi bilmediği yazılır.
İslam: " Bu nasıl Allah ki herşeyi bilmiyor" der biggrin.gif

------------------------------------------
Mukaddes kitapların hiçbirinde "İsa Allah'dır" denmemiştir.
Ya'ni ne Hazreti İbrahim ne Cenab-ı İsmail, ne Hazreti Musa: "Hazreti İsa Allah'dır diye bir beyan etmemişlerdir.


Eğer onlar bilmiyordu dersek, onlara cahillik iftirası atmış oluruz ki, bu küfür olur biggrin.gif hsahs.

Yook "E iyi olsun Evet atalım iftira" dersek bütün mükaddes kitapları yalancı çıkarmış oluruz hah haaayy smile.gif 
------------------------------------------------

 

Cennetten şutladığı insana yardım için Allah, İsa kılığına bürünüp inmiş olamaz mı? Baktı ki peygamberler işe yaramıyor kendim geleyim direk demiştir belki

Kardeş Bu itikadlar akıl selim karşısında nasıl tutunuyor biggrin.gifasasasas

-----------------------------------------------

Hıristiyan Aleminin İslam alemine  ayaklarına kapanacak kadar borçlu olduğunu öğren
 

Eğer Hazreti Muhamemd olmasaydı Bugün Alemi hıristyanlık yoktu.

İncilde: İsanın: "Beni bende sonra bir ruh gelecek, o tanıttıracaktır"demiştir
hakikattende öyle olmamıştır
İsa'nın babasız bu aleme geldiğini annesininde ismet ve iffet numünesi bir kadın olduğuınu bütün dünyaya hazreti Muhammed kabul ettirmiştir.

Hazreti Muhammed olmasaydı bugün alemi hırityanlığın esamesi bile okunmazdı.
--------------------------------------------------------

Kilise dini nasıl ayakta duruyor biliyor musun?
Tarih boyunca Batının Ünlü bilim adamları, Kilise dininin kuvvetle aleyhinde olunca 

Kilise kurnaz bir hareketle O Dinsiz imansız bilim adamlarına Papazlık rütbesi veriyor azizlik veriyor ve kilise defterine kaydediyordu
Gelecek nesiller Kilise dinine cephe alacakları zaman papaz "Oğlum  öyle diyorsun ama Senin idolün bir papasdı" diyince
adam haaaa oda kilisenin bir papazıymış diyor ve kiliseye cephe almaktan imtina ediyor. kilise bu şekilde ayakda duruyor!

---------------------------------------

Yuhanna İncilinin 16cı babında Hazreti İsa 
"Babamın benden sonra göndereceği (paraklit) kendiliğinden bir şey söylemez. size hak söyler ve olacak şeyleri ve gayıpları haber vermiştir 

şimdi bu beyanat Hazreti Muhammedin vasfı değilde ya nedir ? 

Nitekim Necm suresinde Hazreti Muhammed hakkında: Muhammed heva ü nefsinden söz söylemez 
onun sözü kendisine vahy olunan (vahy)dir Kuranı Kerimde böylece şehadet ediyor demektir 

gaibten haber vermesine gelince bu hususta bir çok ehadisi Şerif Zabt olunmuştur ki 
burada bunları zikri uzundur 

mağarada iken Hasımları mağaranın etrafını sarıp bütün kurtulma yolları kesilmiş gibi görünürken Aziz Hayat arkadaşı Hazreti Ebu Bekire tebessüm ederek ‘‘La tahsen innallahe me’ane’’ (Tevbe suresi ayet 40) 
‘‘Mahzun olma muhakkak Allah bizimle beraberdir’’ buyurmuşlar nitekim düşmanın elinden kurtulmuşlardır..

------------------------------------------------------------

İsa'ya inanmış. Dolayısıylada Musanın şeriatına, Tevrata tabi olmuş insanların. Cenab-ı Nebiye Resül-i Hak diyememesinin sebebi. Aklen ve fenen Nebiyi kabul etmediğinden dolayı olamaz?!?!?!

Hayır! Bilakis Tevrat namı altında toplanan, O büyük tarihte isimleri Gizlenmiş bütün peygamberlere tamamen inanıyorsunuz.  Hatta Tevrat'ın nakline göre bu peygamberlerin içinde asi çılgın divane peygamberler bulunsa bile (lut kızlarını bilmem ne filan. Kör peygamber ishak ays yerine yakup dua ediyor  yakup peygamber oluyor :D )

bunlara inanılar ama  "Alemlere rahmet olarak gönderilen" Hz. Muhammede inanmıyorlar. BUNUN sebebi peygamberimizi aklen kabul etmediklerinden DOLAYI olamaz. Çünkü süphe etmeyerek inandıkları Tevrat'da öyle Tahrifatlar vardır ki. işte yazdık Aklı selim hayretler içersinde kalır. 

Yani İncile ve tevrata inanların. hazreti Muhammed'e Resül-i hak diyemeyişinin sebebi. Aklı değil Akidesidir. Akidesi biggrin.gif

"Cenabı İsa beşeriyeti kurtarmak için gelmiş. Rahimde cesedlenmiş. Adem şekline girmiş. (Allah'dır. (Allah'ın oğludur). Ondan sonra bir hak dinin zuhuru gayr-i mümkündür." akidesine Salik olan adamın elbette bitarafane muhakkeme edemeyeceği pek aşikardır. Nokta

----------------------------------------

 

Özet : Elbette bunları yazdığımdan dolayı Turan dursun sitesinde banlanmamam mümkün değildi Banladılar :D

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
14 saat önce, Dindarr yazdı:

Sevgili arkadaşım Sen benim yazılarımı okusan adam aklıllı... yemim ediyorum yeninden iman sahibi olucaksın ve bana teşekkür edeceksin

hatta hediye ile geliceksin ama hediye filan istemem bak :D

Nedense bir türlü iman edemiyorum. Acaba ben saptırılmış biri miyim? Kadınların çoğu cehennemde degil mi zaten? Iyi de islam kadınları ikinci sınıf görüyor. Başörtüsü taktırıyor. Eve kapatıyor.bizi insan yerine koymuyor. Kadınları dövün diyor. Zaten döve döve öldürüyorlar da. Islam çok vahşi, bana uymuyor. Ben moderm'im. Erkek kadın eşit olmalı; eşit haklara sahip olmalı.bu islamda yok. O yüzden sana hediye de yok :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
10 minutes ago, Yeremya said:

Allah neden bozulmuş bir kitabı "Ayakta tutun" diyor?

Bozulmuş bir kitabı değil, Kuranı kerimde beyan edilen Tevrat ve incili kabul edin müslüman olun diyor.

yoksa onların ellerinde bulunn tevrat ve incili değil

onun için peygamberimiz : "onların ellerinde bulunan tevrat ve incillerin hepsini birden tasdikte etmeyen hepsini birden inkar da etmeyin ispat eden ayetlerde vardır tağyirü tagrife uğramış ayetlerde vardır buyurmuşlardır

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, Dindarr yazdı:

Bozulmuş bir kitabı değil, Kuranı kerimde beyan edilen Tevrat ve incili kabul edin müslüman olun diyor.

yoksa onların ellerinde bulunn tevrat ve incili değil

onun için peygamberimiz : "onların ellerinde bulunan tevrat ve incillerin hepsini birden tasdikte etmeyen hepsini birden inkar da etmeyin ispat eden ayetlerde vardır tağyirü tagrife uğramış ayetlerde vardır buyurmuşlardır

Yine uydurmaya başladın. Ayakta tutmak demek, onu yaşamak, onun hükümleriyle karar vermek demektir. Ve Beni Kureyza olayını hatırlayın. Orada Sad' ın hükmü, Tevrata göre değil miydi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 minutes ago, Tatar-Hatun said:

Nedense bir türlü iman edemiyorum. Acaba ben saptırılmış biri miyim? Kadınların çoğu cehennemde degil mi zaten? Iyi de islam kadınları ikinci sınıf görüyor. Başörtüsü taktırıyor. Eve kapatıyor.bizi insan yerine koymuyor. Kadınları dövün diyor. Zaten döve döve öldürüyorlar da. Islam çok vahşi, bana uymuyor. Ben moderm'im. Erkek kadın eşit olmalı; eşit haklara sahip olmalı.bu islamda yok. O yüzden sana hediye de yok :)

Cennet annerlin ayapı altında diyor Anne ise kadındır sokakta gördüğün her kadın annedir.

islam kadınların açık saçık dolaşmasını istemiyor. uygun bir şekilde kapanın diyor . kara çarşaf gibi örtünme islam dininde yoktur Hırsitiyanlık dininde ruhban sınıfında vardır.. tazminatla beraber onlardan bize bulaşmıştır.

İslam kadını korudğu kadar kimse korumamıştır.

Erkeğe kadının bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda bırakılır. buna rağmen kadına hem mihir hemde mirasdan payda verilir.

islamda kadın erkek eşit değildir.  Erkek karınca gibi çalışıcak hanımın her ihtiyacını kaşılıcak 

kadın erkek eşittir demek kadın çalışsın ben oturayım demektir :D

islamda kadın erkek eşittir. ama manada eşittir. Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım emriyle aynı gayede yaratıldıklarından dolayı eşittirler..

islamda kadının o kadar büyük bir yeri makamı vardır ki. Kadın erkeği adi bir mahluk gibi görür. o yüzden ekekleri  adi bir mahluk gibi görürlerse üste çıkarkarsa so zaman işte tedib edin azarlayın ayeti gelmiştir.

hediyemi isterim

hatta kadın doğurduğu cpcuğuna emzirmek zorunda bile değildir erkek derhal kendi isteğiyle seve seve büyük bir memnuniyetle çocuğunu emziriyor diye emzirme parası vermek zorundadır.. koca islam :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 minutes ago, Yeremya said:

Yine uydurmaya başladın. Ayakta tutmak demek, onu yaşamak, onun hükümleriyle karar vermek demektir. Ve Beni Kureyza olayını hatırlayın. Orada Sad' ın hükmü, Tevrata göre değil miydi?

Elbette Kuranda tevratı tasdik edip bu hükmü kabul ediyor demektir. Ama onların ellerindeki Tevratın tamamını değil. zira onların ellerindeki tevrat da ispat eden ayetlerden vardır tağyiri tağrife uğramış ayetlerde vardır.

eğer verdikleri hüküm kurana zıt ellerindeki Tevrata uygun olsaydı kabul edilmiycekti. zaten kabul edilmediğinde Kuran islama inanın diyor kamon :D

Beni kureyza savaşın en tehlike anında taraf değiştirip müslümanları arkadan vurmaya başlamışlar Bir milletin kaderiyle oynamışlar amam hahay  başaramamışlardır. bunun cezası savaş esiri erkeklerin öldürlmesi idi ve öylece oldu. 

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
2 dakika önce, Dindarr yazdı:

Elbette Kuranda tevratı tasdik edip bu hükmü kabul ediyor demektir. Ama onların ellerindeki Tevratın tamamını değil. zira onların ellerindeki tevrat da ispat eden ayetlerden vardır tağyiri tağrife uğramış ayetlerde vardır.

eğer verdikleri hüküm kurana zıt ellerindeki Tevrata uygun olsaydı kabul edilmiycekti. zaten kabul edilmediğinde Kuran islama inanın diyor kamon :D

Beni kureyza savaşın en tehlike anında taraf değiştirip müslümanları arkadan vurmaya başlamışlar Bir milletin kaderiyle oynamışlar amam hahay  başaramamışlardır. bunun cezası savaş esiri erkeklerin öldürlmesi idi ve öylece oldu. 

Ne o, şimdi de tamamını değil falan demeye başladın. Müslüman alemi ne kadar yalancı, kinci, yarışçı böyle ya. Sırf Hristiyanlara inat yapıyorsunuz tüm bunları. Hristiyanlar da sizinle aynı kafa.

Nisa - 95-96 konusunda ne düşünüyorsunuz sayın alim hocamız?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...