Jump to content

Kuranda Sübyancılık


Recommended Posts

Birincisi, benim bir inancım yok. İnançsızım. Ateist.

İkimizin farklı düşünmesine neden olan şey, bize verilen ahlak, eğitim vb.

Sen ahlaksızlıkla ahlaklandırılmışsın. İslam öğretisiyle büyütülmüş ve ondaki yanlışları görecek şansa sahip olamamışsın.

Böyle düşünüce sizi suçlayamıyorum aslında ama, hiçbir şey öğrenemiyorsunuz ki be kardeşim!

Böyle glmişiniz, böyle de gidiyorsunuz..

Peki sana son bir soru....

İftara bir yere yetişmem gerekiyor....

Ahlak nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 951
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Uslubunu güzel göstersen ne yazar ,Allah'ını inkar eden birinden ne hayır gelir?sen kendinin iyi bi insan olduğunu mu zannediyorsun.Güldürme beni be.Allah'ını bilmeyen birinin,Allah'ın zıddını yapar.Dolayısıyla dünyanın en pis kendi,dünyanın en ahlaksız kendi,dünyanın en bencili kendi,dünyanın en zorba kendi demek olur.Daha kendini insan yerne koymaya çalışıyor ya.Bu ne küstahlık!Sen insanlığını Allah'ını inkar ettiğin gün kaybetmişsin zaten.Boşuna kıvranma.Şimdi belki yılana dönüşüverirsin belki.

Evet haklısın . Bizler müslümanların ahlakını bozmak için aranıza girdigimiz uzaylılar olup müslüman taklidi yaparken gerçek yüzümüzü deşifre edip sizleri yoldan çıkartmak için taaaa uzaydan sizlere cocuk bezleri gettirmiş kişileriz :) Kendinizi ahlak timsali ilan etmeden önce ahlaki açıdan kendinizi sorgulamayı , gözlemlemeyi deneyin . Sanki bizler önümüze geleni düzen , hırsızlıkla geçinen , insanları aç bırakan yaratıklarız . Ateist deyince aklına bu geliyor ama emin ol buradaki cogu kişi senden daha usluplu ve de senden cok daha kişilkli .

Yakup bezler nerde kaldı :lol:

tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki sana son bir soru....

İftara bir yere yetişmem gerekiyor....

Ahlak nedir?

ahlak diye birşey yok canım onu devlet toplum ve din belirler vicdanı bile kişi belirler

ahlakı feylezoflar 200 sene tartışmışlar sana da banada şimdi tartışmak b.k düşer

neyse sana diyeceğim şu sen evli olduğun karınla yatıyorsun sonra oşanıyorsun yeni birini alıyorsun bu eski dul 2. evliliği senle 2nizin yatması zina olmuyor mu kereste bir daha düşün bakalım işte böyle mort olursunuz yoksa biz öyle yaşasın sexyetmez ama zina istiyoruz diyen zinaperverler değiliz sadece sizin gibi kitabın dediğini değil mantığımızı dinliyoruz

tarihinde dei tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki sana son bir soru....

İftara bir yere yetişmem gerekiyor....

Ahlak nedir?

En basit anlamıyla ahlak, toplumsal yaşamın, toplumsal ilişkilerin düzenlenmesi için konulmuş yazısız kurallar bütünüdür. Yararlı ve zararlı olanı belirlemek ve toplumun bireylerinin sağlıklı ilişkiler kurarak bir arada yaşamasını sağlamak için vardır.

En basit ve en kısa tanım bu. Ama bunu sormak seni zor durumda bırakır zira sizin ahlakınız insanın milyonlarca yıllık deneyimlerine ait süzgeçten geçenlerle değil, dogmalarla, dinlerin ilkel ve statik yaptırımlarıyla şekillenmiş.

Bugün hala sapıklıklar varsa, bir çocukla seks yapmak açıkça hak görülüyor ve yasalarca da izin veriliyorsa, bu sadece dinlerin suçudur. Ve ona inanıp savunanların. Hepsiniz suçlusunuz ve ateistlerin ahlakını sorgulama yetisinden uzaksınız.

Önce kendi kötü ahlakınızın hesabını vermek zorundasınız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Buradaki kimseyi suçlamıyorum . Hepimiz aynı yollardan geçtik . Tek şikayet ettigimiz şey uslup . Burada kim olursa olsun uslubunu durdugu yerde bozuyorsa karşı duruş sergiliyoruz öncelikle bunun bilincinde olunuz.

Cigi gerçekten yazdıgın şeyleri daha önce bende düşünmedim . İnce bir noktayı yakalamışsın ama verilen cevap yok edilen küfürler var . Bakalım kimler cevap verecek .

Sevgili Crafterman,

Bu ayetin basinda kimlerle birlikte olunmayacagi yazilmis fakat araya kurnazlikla bu cümle eklenmis.Dolayisi ile bu ayetin icerigini dikkatli okumayan iyice anlamadan gecistiriyor.

Kuranda sübyanciligin en tescilli ayeti bana göre Nisa 23. tür. Ve ben bu ayeti kac senedir kafaya takan her yerde her firsatta tartisan birisiyim.

Cünkü cümlenin icerigi acildikca rezillik sapiklik ortaya cikmakta ve bu ayeti kimse evirip kivirip yalanlayamiyor.

Talak 4. ayetine bir sürü kilif gecirdiler ama bu ayete asla bir kilif geciremezler.

Hani nerdeler bu sitenin her boncuguna maydanoz olan gedikli müslüleri?

Nerdeler?

Foooossssssssssss....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki sana son bir soru....

İftara bir yere yetişmem gerekiyor....

Ahlak nedir?

İnsan davranışlarını , toplumdaki insanların birbiriyle olan ilişkilerini düzenleyen kurallardır ve de insanları toplumsal kurallarla yargılayan ölçütlerdir . Çağdan çaga ahlak kuralları değişir ama sizler hala 1400 önceki kurallara takılıp kalmışsınız . Önceden çokeşlilik sapık bir anlayış değildir ama şimdi sapık bir ahlaki ölçüttür . Önceden kendinden cokca küçük aldıgın eş sapık bir ahlak değildir ama şimdi sapıklıktır . KAÇ KERE DİYECEĞİİZiSLAM ÇAGLAR ÖTESİNDE KALMIŞ İLKEL BİR DİNDİR !!!

tarihinde Crafterman tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

kendi inancından olmayana şiddet uygulayan hatta yaşam hakkı bile tanımayan bir dinin mensuplarının; ahlak, hak ve adalet kavramlarından bahsetmesi ikiyüzlüce bir kepazelikten başka birşey değildir!

Bugün semavi dinler dediğimiz inanç sistemlerini aynı coğrafyadan (ortadoğu) türemelerine karşın ne biribirlerini kabul ederler ne de birbirlerine karşı hoşgörü içindedirler.

modern çağın insani normları artık birşeylerin on yüzlerce yıl öncesi gibi olamayacağının farkında olduğundan, inanç yavşaklığına yeni bir bakış açısı getirmek ve revize etmek adına "dinler arası diyalog" çözümüne başvurmuş ve din kavramının içinde bulunan bazı sivri kenarları yumuşatmaya keskin tarafları ise köreltmeye çalışmışlardır ve hala bunun üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

ama işin alacalı olan kısmı bu diyalog projesinde gelişen olaylar değildir, bu diyalog projesine olan ihtiyaçtır.

neden birden katı din anlayışı yumşadı da insanlar diğer dinlere diğer tanrılara diğer peygamberlere ve diğer inançların gerekliliklerine hoşgörüyle bakma ihtiyacı hissetti?

çünkü din dediğimiz araç 4x4 değil ve insanlığın tırmanması gereken bu engebeli yolda malesef yetersiz kalıyor. yani artık düz yolda değiliz ve bu araç buralara tırmanamıyor.

önünde sosyolojik değişkenler ve gelişen çağın araştıran ve sorgulayan insan zihni var karşısında...

e bu eski emektarlarda bir anda hurdaya çıkarılmıyor... mevcut bilim ve teknolojiden yararlanarak üzerinde çeşitli iyileştirmeler yapılması gerekiyor

ve en önemlisi de diğer semavi araçların biribirleriyle senkronize olabilmesi...

yani katarın gidişatı eşgüdümlü olmalı ki bu araçlar ve onun hayranları bu "hizmetten" daha uzun süre yararlanabilsinler diye.

evet insanlık birşeyleri değiştirme, geliştirme çabasına girmişken bazıları da, bu araçlara dokunulmamasına çünkü süper ivmelendirmeli inanç benzini ve süpernaturel iman teknolojisiyle mevcut problemlerin üstesinden rahatlıkla geleceğini savunuyorlar. ama çelişki şu ki zamanında bu araçları inşa eden mühendisler, dogmatik bilimler enstitüsünden mezun oldukları için araçlar ne kadar revize yada renöve edilmeye çalışılırsa çalışılsın malesef arzu edilen sonuca ulaşmak hayal olarak kalıyor. üstelik senkronizasyon kavramı ise bu diyalog çalışmalarında içten pazarlıklı bir düzüşmeye dönüşmekten öteye gidemiyor.

sonuç olarak; bu araçlarla mevcut insanlık yolunda daha fazla ilerlenemeyeceği bilinen gerçeğin gecikmeli sonucudur.

peki bu hikayede tanrı tanımazların yani ateistlerin yeri nedir? ateistlerse, bu araçlara ya ta başından beri binmeye karşı çıkmış ve aşılacak yolu kendi edimleriyle, bilim ve teknoloji ışığında bulmaya çalışmış ya da bu araçlardaki yolculukları esnasında düşünce yetilerini kaybettiklerinin ve düşünemezlikten, fikir geliştiremezlikten ötürü beynlerinin bu köhnemiş araçların bir parçası olmaya başladığının farkına varıp kendisini acil çıkış kapısından dışarıya atanlardır.

keywords: araç, din, şöför, peygamber, yolcu, sübyancı...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ali imran

176 - Küfürde yarışanlar seni üzmesin. Onlar, Allah'a hiç bir şekilde zarar veremezler. Allah onlara ahirette bir pay vermemek istiyor. Onlar için büyük bir azap vardır.

Moku yedin.

Bu Müslümanlar için geçerli.Siz ateistler için geçerli değil.Ateistlerin Allah nezdinde hiçbir hakkı yokki sen bu ayetten kendine bir pay çıkarıyosun! İnanmadığın Allah'ın ayetiyle bizlere artislik yapma.Duruşunu belirle.Neysen ona tabii olduğunu göster.Kadın gibi binbir kıllığa girme!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şekerim siz Adem'le Havva'nın çocuklarının çiftleşmesiyle olmadınız mı?

Eee? Bu ensest değil de ne?

Manyak mısın sen?

Biz maymundan geldik maymundan. Ensestle uzak yakın ilgimiz yok. Üstelik bizim atalarımızda (bonobolar) enseste rastlanmamış; ensestten uzak duran bir türdür.

Siz bizden değilsiniz ama. Allah'ın kullarısınız.. Allah'ınız ise açıkça sapkın..

Bak bu başlıktaki ayetlere...

siz maymundan gelndiğinizi falan yok!!!Kendini ne kadar kötü aşşağılıyyorsun.Sırf Allah'ı inkar etmek için kendine maymun diyorsun.Ne kadar zavallı yaratıklarsınız böyle.Sizin de bizden hiçbir farkınız yok fiiki olarak!Hepimiz Adem ve Havva'dan türedik.Ama hiç insan yokken,Allah belki başka bir türeme metodu göstermiştir Hz.Ademe.Nereden biliyorsun Hz.Adem'in çocukları (kız kardeş-erkek kardeş) birbirleriyle yattığını haşa ya!

Link to post
Sitelerde Paylaş

siz maymundan gelndiğinizi falan yok!!!Kendini ne kadar kötü aşşağılıyyorsun.Sırf Allah'ı inkar etmek için kendine maymun diyorsun.Ne kadar zavallı yaratıklarsınız böyle.Sizin de bizden hiçbir farkınız yok fiiki olarak!Hepimiz Adem ve Havva'dan türedik.Ama hiç insan yokken,Allah belki başka bir türeme metodu göstermiştir Hz.Ademe.Nereden biliyorsun Hz.Adem'in çocukları (kız kardeş-erkek kardeş) birbirleriyle yattığını haşa ya!

Başka türlü nasıl türemişler peki ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu Müslümanlar için geçerli.Siz ateistler için geçerli değil.Ateistlerin Allah nezdinde hiçbir hakkı yokki sen bu ayetten kendine bir pay çıkarıyosun! İnanmadığın Allah'ın ayetiyle bizlere artislik yapma.Duruşunu belirle.Neysen ona tabii olduğunu göster.Kadın gibi binbir kıllığa girme!

O ayet senin icin asilmisti...

Bizimle ne ilgisi var?

Durmadan küfür eden kim?

Yalniz kadin oldugumu bildin ama binbir kiliga girecek kadar elbisem yok.

allaha ismarladim kader kismet artik.

Benim böyle birşey dediğimimi nerden gördün? Pis iftiracı.O dediğini ancak siz sapıklar yapar.Kendi pisliğinizi bize alet etmeyin!!!

Yoksa sen müslüman degilmisin?

Budistmisin?

Özür dilerim.

Nisa 23. ayette müslümanlarin kitabi kuranda sübyanciligin kaniti varda...

Onu tartisiyoruz.

Madem müslüman degilsin...

...neden müslümanlari savunuyorsun?

Anlamadim.

tarihinde cigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu ayette geçen üvey kız çocukları- ki üvey kız evladı olması için ayet ortada, anneleri ile cinsel ilişki yaşamanız gerekir nikah akdi altında- neden küçük kız çocuğu gibi dayatalıyor. Ayette böyle bir vurgu ve ibare yokken bu faşizan dayatmanın altında yatan neden şişik egoların dahada şişirilmesi olabilir mi?

Bulunduğunuz şartlara göre ahlak üretirsiniz. O günün toplumunu ve yaşayışını bilmeden sallıyorsunuz.

Ayet açık diyorki, madem evlendin ve madem anasını becerdin, anası ölünce nikah adı altında olsa bile kızını becermeyeceksin, çünkü o artık senin evladın statüsünde.

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ama konu anlamak değilki, konu benim ahlakım seninkini döver tutumu ve faşizm ile sürekli hakaret etmek ve aşağılamak.

Uzakdoğuda küçüçük kızlar fuhuşta kullanılır, batıda çocuk pornosu çok yaygındır. Zaten onlarada Muhammedden vahiy geldi, bunlar size serbest diye!!!

Burada ahlak çığırtkanlığı yapanlara sormak lazım.

Öz amcanızın kızı ile ıssız bir adada kalsanız, hemde yıllarca ne yapardınız?

İki seçenek var önünüzde ateist erkekler yada bayanlar.

Ya mücahidin nikinin sonundaki rakama talim ederdiniz.

Yada doğanız gereği orada ahlak aramayıp yaşanması gereken cinselliği yaşardınız.

Tabi ikinizde eşcinsel değilseniz.

3. bir yol varsa benim aklıma gelmedi, lütfen yazın.

Zira ben müslüman bir bayanım, dolayısı ile ahlak seviyem sizlere nazaran yerlerde tüm müslüman hanımlar gibi!!! Kafam bundan başka şeylere çalışmıyor çünkü!!!

Evet konuya dönecek olursak ayet bas bas bağırıyor.

Hem anasını, hem danasını yapamazsın aslanım diyor.

Ama gel görki bu bile insana yetmiyor!!!

Selam ederim.

tarihinde berguzar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu ayette geçen üvey kız çocukları- ki üvey kız evladı olması için ayet ortada, anneleri ile cinsel ilişki yaşamanız gerekir nikah akdi altında- neden küçük kız çocuğu gibi dayatalıyor. Ayette böyle bir vurgu ve ibare yokken bu faşizan dayatmanın altında yatan neden şişik egoların dahada şişirilmesi olabilir mi?

bir kızın birisinin "üvey kızı" olabilmesi için, annesinin evlendiği adamla cinsel ilişkiye girmesi gerekli diye bir saçmalığa cidden inanıyor musunuz? evlendikleri anda kadının statüsü eş, kızın statüsü de üvey kız olacaktır. illa bunu taçlandırmak ve ispat için adamın veya kadının cinsel ilişkiye girme şartları mı var yoksa bizim bilmediğimiz?

Bulunduğunuz şartlara göre ahlak üretirsiniz. O günün toplumunu ve yaşayışını bilmeden sallıyorsunuz.

Bence siz durumu bilmeden sallayıp ahkâm kesiyorsunuz. hatta ziyadesiyle kendinizi kandırıyorsunuz. arap kültüründeki gelenekler dünden bugüne hiç değişmedi aynı şeyler islamın ilk zamanındaki gibi devam ediyor.

buyrun izleyin; filistinli müslümanlar, bir yandan israille cebelleşirken bir yandan da sapık ve iğrenç ötesi uçkur zevklerinden gram taviz vermiyorlar.

450 adama 450 küçük kız çocuğu.

http://www.youtube.com/watch?v=LEsZAFui-lg

izleyemeyenler için ek link.

sonuna kadar izleyip düşüncenizi belirtirseniz sevinirim.

Ayet açık diyorki, madem evlendin ve madem anasını becerdin, anası ölünce nikah adı altında olsa bile kızını becermeyeceksin, çünkü o artık senin evladın statüsünde.

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ama konu anlamak değilki, konu benim ahlakım seninkini döver tutumu ve faşizm ile sürekli hakaret etmek ve aşağılamak.

siz hala evliliğin "evlilik" olarak sayılabilmesi için cinsel ilişki şartı arıyorsunuz... işin anlaşılmayan ve tartışmaya konu olan kısmı da bu değil mi?

üvey kızınla hangi şartlar altında olursa olsun cinsel ilişkiye giriyorsan ensestsindir. ve bu kızın yaşı da küçükse pedofilisin yani sübyancısındır. bunun daha neyini savunuyorsunuz??

artı pedofili ve ensesti savunan ahlaksızların, bu iğrençliğe karşı çıkanları "ahlak faşisti" olarak suçlaması da cidden düşündürücü .

Uzakdoğuda küçüçük kızlar fuhuşta kullanılır, batıda çocuk pornosu çok yaygındır. Zaten onlarada Muhammedden vahiy geldi, bunlar size serbest diye!!!

Burada ahlak çığırtkanlığı yapanlara sormak lazım.

kısacası "pedofili" din, dil, ırk, millet tanımayan bir "hastalıktır". bunu yapanların amerikalı, fransız, türk ya da arap olmasının yapılan eylemin iğrençliğinden birşey kaybettirmez. bunun yanında eylemi yapanın peygamber, papa, başkan veya başbakan olması da yapılan eylemin niteliğini hafifletmez ve legalize etmez.

Öz amcanızın kızı ile ıssız bir adada kalsanız, hemde yıllarca ne yapardınız?

İki seçenek var önünüzde ateist erkekler yada bayanlar.

Ya mücahidin nikinin sonundaki rakama talim ederdiniz.

Yada doğanız gereği orada ahlak aramayıp yaşanması gereken cinselliği yaşardınız.

Tabi ikinizde eşcinsel değilseniz.

3. bir yol varsa benim aklıma gelmedi, lütfen yazın.

Zira ben müslüman bir bayanım, dolayısı ile ahlak seviyem sizlere nazaran yerlerde tüm müslüman hanımlar gibi!!! Kafam bundan başka şeylere çalışmıyor çünkü!!!

aynı önermeyi annenizle ya da kız kardeşinizle olarak çevirelim. tabii bayanlar içinde babanız ya da ağabeyiniz olarak değiştirelim. kaldı ki, bahsettiğimiz insan

eğer bu kişilerden herhangi birisiyle cinsel olarak birleşmeyi uygun görüyorsa amcasının kızı ya da oğluyla da gayet rahat yapabilir bu işi. buna biz "ensest" diyoruz!

mastrubasyon ya da ilişkiye girme olayına gelince... eğer siz dürtülerinize bile sahip olamıyorsanız ıssız adada aç kaldığınızda yemek aramayın gidin amcanızın kızını ya da oğlunu afiyetle yiyin!

nasıl olsa islamda, konu hayat memat meselesi olduğunda yapılan haram ya da günah şeylerin tevbe ile telafisi var.

Evet konuya dönecek olursak ayet bas bas bağırıyor

Hem anasını, hem danasını yapamazsın aslanım diyor.

Ama gel görki bu bile insana yetmiyor!!!

Selam ederim.

Evet konuya dönecek olursak, ayetin ne dediği açık;

kadınla evlendin ama tam gerdek gecesi muhammed seni gazaya çağırdı gittin üç ay dönmedin. o sırada eşin hem küçük kızına baktı hemde evi çekip çevirdi. üç ay sonunda ağır yaralı geldin. ve kadın sana sen iyileşene kadar 6-7 ay gözü gibi baktı. fakat sen gözünü açtığında birden eşinin eski evliliğinden olma küçük rukiyeyi yerde oyun oynarken gördün ve birden o küçük kızı cinsel olarak arzuladın. o küçücük bedeni kollarının arasına almak istedin. ve birden eşinle o kadar zamandır "siftah" bile yapmadığın aklına geldi. e kur-an'da ki nisa 23'ten de haberin var.... hemen telak-ı selase ile eşini oracıkta boşadın ve küçük rukiye'yi nikahına aldın...

eğer insan biraz akıl ve vicdan sahibiyse, bu hikayede birşeylerin cidden yanlış ve ahlak dışı olduğunu anlar. ve böylesine hastalıklı ve iğrenç bir eylemin gerçekleşmesine izin veren bir saçmalığı burada yerlerde sürünen üslubuyla "o zaman öyleydi bu zaman böyle" kaypaklığıyla savunmaz.

Regards~

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'a göre çok daha dürüst olan Tevrat, türemenin ensest yoluyla olduğunu itiraf eder: Alıntılar YARATILIŞ bölümünden.

4:1 Adem karısı Havva ile yattı. Havva hamile kaldı ve Kayin'i doğurdu. "RAB'bin yardımıyla bir oğul dünyaya getirdim" dedi.

4:2 Daha sonra Kayin'in kardeşi Habil'i doğurdu. Habil çoban oldu, Kayin ise çiftçi.

....

4:17 Kayin karısıyla yattı. Karısı hamile kaldı ve Hanok'u doğurdu.

....

4:25 Adem karısıyla yine yattı. Havva bir erkek çocuk doğurdu. "Tanrı Kayin'in öldürdüğü Habil'in yerine bana başka bir oğul bağışladı" diyerek çocuğa Şit adını verdi.

....

5:4 Şit'in doğumundan sonra Adem 800 yıl daha yaşadı. Başka oğulları, kızları oldu.

.........

O güne kadar yeryüzünde yalnızca 4 insan var: Adem, Havva, Kayin ve Şit (Habil, Şit doğmadan önce ölüyor). Başka bir koldan nesil türemediğine göre, bu ‘Kayin’in karısı’ kimdir? Annesinin daha sonra doğurduğu bir kız, yani kendisinin kızkardeşi elbette..

(Bu durumu 'utanç verici' bulup içine sindiremeyen dostlar için geriye tek seçenek kalıyor: Kayin'in bir dişi maymunla çiftleşmesi. Ne dersiniz? Ama sanırım bu daha da kötü olacak çünkü o zaman 'maymundan geldiğimizi' kabul etmek zorunda kalacağız. Sonuç olarak, en iyisi 'ensest' gibi duruyor.)

tarihinde Satsuma54 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Öz amcanızın kızı ile ıssız bir adada kalsanız, hemde yıllarca ne yapardınız?

İki seçenek var önünüzde ateist erkekler yada bayanlar.

Ya mücahidin nikinin sonundaki rakama talim ederdiniz.

Süper!

Binlerce tesekkürler...

Bu cümleler beyine yerlesmis carpik düsüncelerin itirafidir.

Üvey evlatin annesi de ada da yoksa?

Saldir!

Degil mi?

Üvey evlat erkekte olabilir!!!

Sorun yok.

Cünkü beyin mesguliyetinin ilk tercihinde devamli cinsel iliski bulunmakta!

Mucahid arkadasin nikinin sonunda ki rakama ne olmus?

Onun bu konu ile ne ilgisi olabilir?

Anlamadim.

Bu gün ve biraz önce Misir Al-Azhar üniversitesi mezunu docent arkadasim ile bu konuyu tartistik ve bu ayetin tercümesini ondan dinledim.

Ayet aynen oldugu gibi dogru!

Hatta cocugun annesi ile evlenir evlenmez de gerceklesebilir ve gerceklesmekte oldugunu anlatti.

Kimse saga sola evirmeye saptirmaya kalkismasin!

Sadece Türkce ve diger dillerde ki meallerde olan 23. ayet 17 kisinin birlikte hazirladigi Lazhaer kuraninda 22. olarak gecmekte. Oda her surenin baslangicinda kücük bir giris aciklamasina Arapca kuranlarda numara verilerek baslanmamasindan kaynaklaniyor.Diger surelerde de ayni durum söz konusu.

Bu arada sevgili Haci'nin Nisa 16. ayet icin acikladikari da birebir dogru.

Müslüman sapiklar!

Yatacak yerlerinizin dahi olmamasi gerekir!

Birakin pislik dininize saygi maygi dilenmeyi!

Arap bu sapikligi keyifle ve övünerek yasamakta...

Sizlere ne oluyor!

Haaa...

Sizlere ne oluyor...

...sapiklarin kic yalayicilari?

Arapca dört tane farkli ciddi isimlere sahip olan yayimevlerinin kuranlari karsilastirilmis ve ayni ifadelerin oldugu tespit edilmistir.

Bu tespiti yapan kurani yabanci dillere ceviren dilbilgisi konusunda docent olan bir sahistir.

Alintida 23. ayetin Arapca kuranlarin hepsinde 22 olarak gectigini nedenlerini de o sahis aciklamistir.

Ayni ayet 3 sene öncede bu kisiye sorulup emin olunarak icerigi acilmaya baslanilmistir.

Cigi iddia ettigi konu hakkinda kesin emin olmadan, laf olsun torba dolsun amaci ile ne bu konulari forumlara tasir...

...ne de tartisir.!!!

Zengin Araplarin bunun gibi ayetler sayesinde ne haltlar ne pislikler karistirdiklarini buraya yazamiyorum!

Gönlüm razi olmuyor.

Kurani Türkce'ye ceviren ve daha sonra kendi cevirilerine de sünger gibi yorum yapanlar tarafindan insanlar kandiriliyor!

Bunu kimse aklindan cikarmasin!!!

17 dil bilimcinin (üstelik Mısır'li ve diger Arap ülkelerinden) birlikte hazirladiklari mühürlü Lazhear kuranini baz aliyorum ve diger ciddi yazilmis kuranlar ile karsilastiriyoruz.

Dolayisi ile ayetler hakkinda tek bir tane yalan yanlis kelime ve düsünce yazilmiyor.

Cok iyi arastirilsin ve sorulsun...

O ayette yazilanlarin tam karsiligi olan tercüme edildiginde araya ilave edilmis cümlenin adiligi ve korkunclugu hemen ortaya cikacaktir.

Yularida olan alintidan anlasilan su ki...

...bu tip ayetlerin olmasindan memnunluk duyulmakta.

Tamam.

Buna bir itirazimizin olmasi mümkün degil.

Hem ayetin yanlis ve iftira seklinde aciklandigini yazip...

Hem de verilen örnekler ise celiski yaratmakta...

Arzu edilen yasantinin Nisa 23. ayete uygun oldugu anlasiliyor.

E kolay gelsin.

Issiz bir adaya gitmeye gerek yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Berguzar ,

Sen kuranın yetişkinlerin çocuklarla evliliği yasakladığını savunursun.

Diyelim ki bir adam bir kadınla evleniyor .Kadınında bir kızı var.

Şimdi bu kız zaten yetişkin olsaydı çoktan başka biriyle evlenmiş annesinden ayrılmış olurdu. Demekki kızın yaşı küçük ki annesiyle beraber yaşıyor..

Yani bu ayet Kuranın çocuk yaşdaki kızlarla evlemmeye izin verdiğini ispatlayan bir veride sunuyor.

Sen buna ne diyorsun?

Bakalım nasıl itiraz edeceksin.?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu ayette geçen üvey kız çocukları- ki üvey kız evladı olması için ayet ortada, anneleri ile cinsel ilişki yaşamanız gerekir nikah akdi altında- neden küçük kız çocuğu gibi dayatalıyor. Ayette böyle bir vurgu ve ibare yokken bu faşizan dayatmanın altında yatan neden şişik egoların dahada şişirilmesi olabilir mi?

Bulunduğunuz şartlara göre ahlak üretirsiniz. O günün toplumunu ve yaşayışını bilmeden sallıyorsunuz.

Ayet açık diyorki, madem evlendin ve madem anasını becerdin, anası ölünce nikah adı altında olsa bile kızını becermeyeceksin, çünkü o artık senin evladın statüsünde.

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ama konu anlamak değilki, konu benim ahlakım seninkini döver tutumu ve faşizm ile sürekli hakaret etmek ve aşağılamak.

Uzakdoğuda küçüçük kızlar fuhuşta kullanılır, batıda çocuk pornosu çok yaygındır. Zaten onlarada Muhammedden vahiy geldi, bunlar size serbest diye!!!

Burada ahlak çığırtkanlığı yapanlara sormak lazım.

Öz amcanızın kızı ile ıssız bir adada kalsanız, hemde yıllarca ne yapardınız?

İki seçenek var önünüzde ateist erkekler yada bayanlar.

Ya mücahidin nikinin sonundaki rakama talim ederdiniz.

Yada doğanız gereği orada ahlak aramayıp yaşanması gereken cinselliği yaşardınız.

Tabi ikinizde eşcinsel değilseniz.

3. bir yol varsa benim aklıma gelmedi, lütfen yazın.

Zira ben müslüman bir bayanım, dolayısı ile ahlak seviyem sizlere nazaran yerlerde tüm müslüman hanımlar gibi!!! Kafam bundan başka şeylere çalışmıyor çünkü!!!

Evet konuya dönecek olursak ayet bas bas bağırıyor.

Hem anasını, hem danasını yapamazsın aslanım diyor.

Ama gel görki bu bile insana yetmiyor!!!

Selam ederim.

Demek istediği sadece "evlendiğin kadının kızını alamazsın" ise yok cinsel ilişkiye girdinse,yok girmedinse,bilmemne falan diye lafı sündürmesinin gereği var mıdır Begüş?.."Evlendiğin kadının kızı artık senin de kızındır,ona başka gözle bakamazsın" der,kestirip atar..Ne bu yani anasını şeeyettinse şeeyetmedinse muhabbeti?.Senin bu bahanen geçerli bir bahane kesinlikle değil..Ha allah kafadan biraz problemli bir kişilikse,bunaksa falan,ne dediğini bazen bilmiyorsa onu bilmem.."Yaşını düşününce hoş görmek lazım" dersin anlarız.. :D

Uzakdoğuda,batıda yada herhangi bir yerde çocuk pazarlayanlara bizim alkış tuttuğumuzu mu gördün ki onları örnek veriyorsun?Onlara muhammedden vahiy gelmedi muhakkak,mesele de o zaten..Ahlaksızlık insanda görülmüştür,görülebilir ve nitekim görülmektedir.Ama aynı ahlaksızlık tanrıdan çıkıyorsa o noktadaki problem çok daha büyüktür.Onlara muhammed söylemedi elbet böyle yapın diye,onların kendi ahlaksızlığı bu..onun için muhammed daha suçlu işte ya.Çünkü bu muhammedin koskoca tanrıdan/allahtan aldığı vahiy.Olayın can alıcı tarafı da bu.Ve sen bile bunu göremiyorsan veya görmekten kaçınıyorsan vah ki ne vah..

Adaya düştüm canımın derdindeyim ve kuzenimle sex çok zaruri bir ihtiyaç öyle mi?hehe.. ^_^

Hem ne alaka bu şimdi?Sözkonusu ayette adamın üvey kızıyla adaya düşme gibi bir durumu var mı ki?Yooo..eeee?

Hadi düştün diyelim,eğer cinsellik sence bu durumda bile bu derece karşı konulamaz bir ihtiyaçsa,adaya beraber düştüğün kişi öz baban olsa naapacan?

Cık..bu örnekler hiç hiiç açıklama getirmemiş Begüş konuya..Hele bu ada örneği tam kel alaka yani..

Tekrar konuya dönecek olursak bu ayet bas bas bağırmıyor anasını aldıysan kızını alamzsın diye..Öyle olsa cinsellik yaşamış-yaşamamış olmak devreye girmezdi..Bu söylemin konuyla uzaktan yakından hiçbir şekilde alakası olmazdı çünkü o durumda..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...