Jump to content

Türkiye 2010 Dünya Basketbol şampiyonası


Recommended Posts

  • İleti 52
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

ABD'yi yenseydik hem maçı sunan NTV hem de izleyenler arasındaki Erdoğan ve Gül büyük mahçubiyet yaşarlardı herhalde.

Bu şekilde en azından ''kural bozulmadı''; ''herkes yerini bildi''. Siyasetin izdüşümü sanki spora da sirayet etti.

Oysa milliler sahaya çıkarken ne kadar da havalıydılar.

Yine de basketçilerimizi tebrik ederim.

tarihinde İnferno tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İnferno;

Yaw ne acayip yorumlar yapıyorsun, düşmanlığın bu kadarı da olmaz.. Nasıl bu kadar kindar olabiliyorsunuz hayret ediyorum... Neyse...

Daha iyi bi takım oyunu oynayabilseydik belki kazanabilirdik.. Çabuk dağıldık... Neyse yinede bize bu çoşkuyu yaşatan takımı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.. İnşallah bu başarıyı devam ettirirler...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Amerikayı yenmek çok büyük bir başarı olur.. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.. Yarın ki maçta bu kadar heyecanlı olursa eşim kalpten gidebilir, acayip gaza gelmiş durumda, ya söyleniyor ya dua ediyor.. Benimde ellerim acıyor..

Aslında kaçırdığımız faul atışlarının yarısını yapabilseydik fark olacaktı.. Neyse, böylesi daha heyecanlı oldu... Ben böyle şeyler için dua etmem, ama yarın edeceğim sanırım...

duan kabul olmadı.

ama referandumda evet çıktı. istediğin oldu...

amerika 2 zafer kazandı..

mutlu musun?

Link to post
Sitelerde Paylaş

4. periyotta yenligiyi kabul etmiş bir Türkiye gördüm yıkıldım.

Savaşıp da yenilseydi koymazdı da bu koydu mağlubiyeti kabullenmiş bir 4. periyot gördüm.

Ama yine de teşekkürler 12 dev adam, teşekkürler.

kont adbliler örümcek ağı gibi oynadılar hareket alanı bırakmadılar maalesef onlar baskettin tanrıları final oynamak bile bizim için büyük başarıdır.ülkemizde futbola verilen aşırı önem düşünüldüğünde baskette bu başarıya ulaşmamız aslında basketçilerimizin ne kadar bilinçli sporcular olduğunu gösteriyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş

queen, evet ABD çok güçlü bir rakipti.

Alan savunması yaptığımızda attıkları 3'lükleri kaçırmaksızın sayı yaparak alan savunmamızı boşa çıkardılar.

Adam adama savunmada ise savunmayı kıvrak ve seri hareketlerle yararak turnikeler 2'lik atışları kaçırmaksızın sayıya çevirdiler.

Ne yaptıysak olmadı queen fena yenildik.

4. periyotta artık Semih'in press yapmadığını, ileri çıktığında da atış için uğraşmayıp toptan kurtulmak istercesine Ömer'e bırakmasını, Ömer'in atışlarını ellerinin titreyerek kullandığını gördük, sanki artık maç bitmese de bu işkence bitse de gitsek edasında bir psikoloji vardı A millilerde, korku tedirginliği de yüz ifadelerinden okunuyordu.

ABD maçın son periyodunun ortaarına doğru zaten Türkiye'nin pes ettiğini anladı ve işi şov yapmaya döktüler, uzaktan içeriye topu salıp gelişine sma basmalar bilindik NBA manzaraları çıkardı ortaya.

Biraz savaşsak belki bu kadar çabuk pes etmez yenilmezdik, Kerem Tunçeri, İlyasova maçta yok gibiydiler, Sırbistan maçı bizi çok yordu bunun da etkisi var tabii.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba

ABD'nin Durant dışında cari hiç bir all star oyuncusunun olmadığı bir şampiyonada dünya 2. olduk. Geçmişe göre başarıdır ama unutmayalımki bu jenerasyon gelmiş geçmiş en iyi jenerasyondur. Bunlara olimpiyatta Okur ve Kanter'de eklenecek.

Almanya, İspanya, Sırbistan, Litvanya, Fransa, Arjantin hiç birisi as oyuncularıyla gelmedi. Hepside B takımıtyla geldi. Ama yinede futboldaki 2002 3. lüğümüz gibi kura şansı bizden yanaydı.

Ödüllere gelince. Ödül yönetmeliği belli. 500 altın. Başbakan, babasının parasımıki 28 milyon TL para verebiliyor. Tamammen genç oyunculardan kurulu dünya 3. Litvanya 4300 dolar ödül alırken, biz çok zengin bir ülkemiyizki, böyle ödüllendirebiliyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

...

Ödüllere gelince. Ödül yönetmeliği belli. 500 altın. Başbakan, babasının parasımıki 28 milyon TL para verebiliyor. Tamammen genç oyunculardan kurulu dünya 3. Litvanya 4300 dolar ödül alırken, biz çok zengin bir ülkemiyizki, böyle ödüllendirebiliyoruz.

Oyuncularin sanirim hepsi evet dedi. Bu bile recebin keseyi acmasi icin yeterli. Zaten 25 milyonu Irandan gelmis olabilir. Bu sekilde ödüllendirmenin anayasinin bilmem hangi maddesine tosladiginida bugün duyduk herhalde.

SAYGILAR

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...