Jump to content

:-)))))))TARiKAT SEYHININ SERVETi 5,000,000 DOLAR


Recommended Posts

Iste böyleee,

Ohuyunda edresesini ögreninde,torunlarina para yetmezse gerisinide teriketci arhadaslar tamamlasin.Yezih güneh degülmü 5,000,000 dolar neki.5,000,000,000 dolar olmasi gerek.Adam Allah adami.Adam basindaki pusuya verür 500 gayma.Paraninda ne giymati var.

Sincik bu torunlar o gaymalari afiyetce yerlerde,o paralari verenlerin tarlalarda insaatlarda calisa calisa analari agliyor.

Pir Laz ada sozi:Tünya pir avuc kavrulmis FUNDUKTUR , ASK olsun pecerupta YEYEPiLENE.

Dolonpeg.

Kazada ölen Nakşi şeyhinin 2 torunu, 5 milyon dolarlık miras için kaçırıldığı öne sürüldü. Arabistan’ın Medine kentinde 5 yıl önce trafik kazasında annesi, eşi, kızı ve oğlu ile birlikte hayatını kaybeden Nakşibendi tarikatının ‘Halidiyye’ kolu şeyhi Muhammed El Haznevi’nin 5 ve 6 yaşındaki 2 torununun, kendisini ’tarikat şeyhi’ olarak tanıtan amcaları Muhammet (daha fazla…)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sultanbeyli yakınlarında bir çiftlikte yakalanan tarikat lideri de müridlerinden topladığı trilyonları afiyetle yemekteydi. Bu herif et olarak taze ceylan etinden başka et yemez, müridlerinin 18 olmamış kızlarıyla gününü gün ederdi. Ve ne hikmetse öküzden mamul müritler kendi öz kızlarını bu aşşağılık herife ikram etmekten çekinmezlerdi. Mesela Samsun'da oturan müridine "senin kızını dün akşam rüyamda gördüm" diye telefon etmesi, Samsun'daki öküzün kızını alelacele İstanbul'a yollaması için yeterliydi... Yakalandı, bir süre tutuklu kaldı, sonra bıraktılar. Bırakınca eski alışkanlıklarını bırakmış olabilir mi? Hiç sanmıyorum, memlekette öküzün sonu nasılsa gelmez...

Bu aşşağılık yaratıklardan memlekette sürüyle mevcut. Günümüzde bu tarikatlar bizzat korunup kullanmakta, daha da kök salmaları sağlanmaktadır. Yakın zaman sonra bunlardan kurtulmak da mümkün olmayacaktır...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...