Jump to content

Cennet Problemleri


Recommended Posts

hmm onlar cennetin ? kaç metre kare olduuğnumu hesaplamıslarda 2 3 metre diye laf atıolr? orayı anlamadm acaba cennetimi yokladılar ?? orda kmse kmseyi tanımıcakki aşk yaşsnlar orası bldğmz dnya gibi biyer değlki. istenilen seyleri birden fazla alalh bu dnyada herkesn istedğnğ vereblio dier dünyadamı veremicek.

haa bide şey

zaten hatıraları hatrlamıcaklar

onlar gözlerinin önnüe gelick kendileri görcek .)

insan bu dnyada yaptklrını unutuo dier dnyada zatn htrlayamaz.

yeni bi bslangc orası zzatn.)

[c=#FC83C6]●  

Link to post
Sitelerde Paylaş

Buna benzer bir baslikta aynen bundan bahsetmistim bilim ilerler bir seyler bulur bu sallabaslar gelir en kral alim kesilir senaryoyu döser, mekan belli mezar 1,5x2 3 bilemedin 4 metrekare öldün ondan sonra film basliyor en kralindan halusinasyon sec begen al gunahin varsada yuklemeyi melekler yapar artik biraz eza cefa sonra tekrar mod degisir ama yerde, gökte, su galakside, bu boyutta falan gelinen asama hic fena degil ha, yattigin mezarda sonsuza kadar hayal et dur. Demek aralarinda sci-fi sevenler var ki ilham alip hemen adapte olabiliyorlar birde evrimlesmede geri dersiniz adamlara.

Biz ne diyoruz adamlara "hani uyursun hic ruya görmeden uzun karanlik bir gece gecirirsin ya hah ölünce iste öyle devam edecek, film milm hic bisey yok ondan sonra, hani film biter ekran kararir da son yazisi bir turlu gelmez ya iste ele bisey".

Ne demisti sair.

Hayalde olsa mutluyum ya, bu bana yetiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...